- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tony7
tag
válasz
szityu161 #24242 üzenetére
Bármelyik kártya meghibásodhat. Nem is ezzel volt a gondom , hanem a samsung hozzáállásával.
Ha cseregaranciát vállal 5 évre akkor azt teljesíteni kellene és nem megpróbálni mindenféle ürüggyel kibújni az alól. Más gyártók elnézést kérnek és cserélnek , a samsung meg el sem akarta ismerni az 5 év garanciát. Majd bevizsgálni akarta, javítani akarta. Végül is 41 napba került nekik az a művelet ami máshol max 1-2 nap.
A boltok csak az első évben foglalkoznak a cserével, utána a gyártóhoz küldenek. -
tony7
tag
Szeretném veletek megosztani a samsung memória kártya cseregaranciájával kapcsolatos tapasztalataimat.Vettem a telefonomba egy samsung microsdhc kártyát 5 év csere garanciával.Mikor elromlott és ki szerettem volna cseréltetni, akkor a samsungnál elkezdtek hazudozni és mindenféle kifogàssal kibújni a vállalt
kötelezettségük alól. / a samsung kártyákra csak 12 hó garancia van, mivel nem regisztráltam, elvesztettem a többi garanciát / Rengeteg időbe, energiába, utazásba ,telefonálásba, veszekedésbe került, mire hajlandók voltak végül is cserélni a hibàs kártyát. 41 napba került, mire
kezembe vehettem az új kártyát.
Ha nem akartok hasonló helyzetbe kerülni, akkor jobban jártok, ha nem samsung memkarit vásároltok.Ha meg már te is elkövetted ezt a hibát , hogy ilyet vettél, akkor elkezdhetsz imádkozni , hogy ne romoljon el, mert ha nem vagy elég kitartó, akkor bizony nem cserélik ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Facebook és Messenger
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen videókártyát?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gyúrósok ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest