- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
válasz
darvinya #11250 üzenetére
Miért lenne? (nem kötekedni, tanulni akarok?). Amúgy én is hagynám a cserét a francba. Bekapcsoló gomb nélkül még lehet élni, de honnan tudod hogy más baja nincs amiről lehet nem tud a tulaj sem. És hogyan kapcsolod be ha egyszer ki kell kapcsolni? stb. A GS3 sem annyira rossz.
-
boogie84
veterán
válasz
darvinya #11204 üzenetére
Ennek a keszuleknek egyetken hatranya talan a gyenge hardver. Igaz h ekkira felbontashoz nem kellene sokkal erosebb, de azert 2013-at irunk.
+ valszeg erre nem lesz mar uj szoftver elerheto.
Egy zseblampa gomb nem lenne rossz, azzal talan kimeritene egy horgaszatnal, vadaszatnal, epitkezesen hasznalt mobil tudasat. -
SonyNex7
senior tag
válasz
darvinya #11047 üzenetére
Ez a nem támogatja mert felesleges az nem technikai magyarázat!Most tudná támogatni vagy nem( technikailag)?A másik kérdés hogy valóban felesleges és nem kell mert nélküle is működik így értelmezhetőbb lett volna a válasz.
Hát mivel nem bluetooth-os az egér az kilőve de azt mondod hogy van benne wifi és akkor nem kell a vevő.
Miért nem működik akkor a laptoppal az egér a vevő nélkül,amikor a laptopba van wifi? -
gti16v
őstag
válasz
darvinya #10978 üzenetére
az nem volt gond,a törlés.....az át rendezés nem megy....tudom néha rosszul fejezem ki magam,de most már kezd fura lenni,hogy a 4. hsz-el sem tudom,meg értetni mit szeretnék...
rányomni hosszan,vagy ilyesmi és arrébb tenni,egy másik oldal helyére,a kész widgettel teli rakott oldalakat.
ha már nem lehet körbe-körbe pörgetni az oldalakat, azért lenne érdekes az egész...
-
SkyS1gn
félisten
válasz
darvinya #10715 üzenetére
Akkor áruld el kérlek mi a FUCK eszik a háttérben ennyit?
Hogy pár nevet leszinkronizálna? aha biztos.... youtube meg ki van lőve, de a háttérben ha menne is mit enne? Mert nem frissít új feltöltéseket, csak ha megnyitom! És annyit megevett mintha nonstop videókat néztem volna...
Még auto sync nincs sincs benyomva....
-
-
-
-
danifigo
csendes tag
válasz
darvinya #9774 üzenetére
Azért gondolom bugnak, mert write only az nfc, az app, meg nem hajtja végre a feladatot ( 10 ből kétszer hajlandó), viszont a csatlakozás már sokkal többször sikerül az általam preferált módon. Az a baj, hogy a közelemben csak i5ök vannak a normális kategóriából, uh nem tudom kipróbálni másik készüléken...
-
danifigo
csendes tag
válasz
darvinya #9764 üzenetére
Hát valószínűleg ez lesz, ha nem találok megoldást, dehát ha csak tényleg az első párosításnál jön jól az NFC, akkor b@sszák meg...nem hiszem, hogy igazán sokba került volna ezt "rendesen" megcsinálni...Illetve, nekem akkor is gyanús, mert mondom, ha ki van kapcsolva a BT, akkor szépen bekapcsolja, próbál csatlakozni, aztán nem jön neki össze ( de ha bemegyek a beállításokba, ott nem nyúlok semmihez, akkor viszont csinálja, amit szeretnék...akkor ott miért jó? )
Egyirányú NFC dologhoz: Elvileg tudtam volna állítani két taskot (két külön feltétellel) is azzal az NFC programozóval, amit leszedtem és még mindíg ott van, ha a beállítások vana képernyőn, akkor működik, ahogy elképzeltem, azaz ha ki van kapcsolva, akkor érintésre bekapcsol, ha be van kapcsolva, akkor meg érintésre kikapcsol. De nagyon tapasztalatom nincs NFC téren, eddig nem használtam, úgyhogy lehet, hogy igazad van.
@VeryBite: már pár napja szórakoztam ezzel, akkor valamiért nem jött össze, megpróbálom megint.
-
danifigo
csendes tag
válasz
darvinya #9760 üzenetére
Igen, pontosan erről van szó, lusta/kénmyelmes ember vagyok, ezért válaszottam ezt a headsetet. Úgy értelmeztem, nem kell a bluetooth ki/be kapcsolásával bajlódnom, hanem ezt megteszi helyettem az eszköz, egy szimpla érintés után. Ezek szerint ez nincs így? Csak arra van NFC benne, hogy egyszer párosítson, mikor megveszem és először találkozik a telefonommal? Ennek így nem látom értelmét. Hag párosítani tud és ha belépek a beállításokba -nem a BT beállításokba- ott tud le, ill felcsatlakozni úgy, hogy a BT-t is ki/be kapcsolja, akkor miért nem tudja megoldani mindezt a kezdőképernyőn? ( ott is ki/be kapcsolja a BT-t, csak valamiért nem jön létre kapcsolat) Valami nem kerek itt szerintem... Mindenesetre köszi a választ
Személyes tapasztalattal rendlekezők hsz-eit izgatottan várom továbbra is
-
Snacky
tag
válasz
darvinya #9396 üzenetére
Nem tudom ti hogy vagytok vele de az ilyen szutyok agybadugósoktól kiver a víz, nem ér semmit a legnagyobb gumival is kiesik egy apró rándulástól. Amikor megvettem a T-met első dolgom az volt h vettem egy jó fejhallgatót egy Sony MDR-XB600-at, kb 3 hete vettem meg a Z-t és még jobban szól a fejhallgató mert kicsivel jobban meg tudja hajtani. Meg vettem egy normál hagyományos fülest kb 3-4 ezerért (ami szintén sanyi
) ami jobban szól mint a gyári agybadugósok de ezt csak melóban használom.
-
válasz
darvinya #9354 üzenetére
sok szempontból (chipset, cpu, gpu...stb igen), a kijelző és az ip67 miatt eltérő, bár az active tft kijelzője kevésbé bejövős számomra, ha az s4 lte is mellette van.
próbálgattam az active típust is, talán csak a kijelző és az akkumulátoros üzemidő miatt nem cserélném le rá a jelenlegi i9505 telefonomat, bár a z-nél az s4 active is többet tud. -
SkyS1gn
félisten
válasz
darvinya #9045 üzenetére
Most alap bill. de beállíthatod a bevitelnél hogy melyik kiosztás legyen.
Ja a zárójel részekre kerül az ékezet, majd átcimkézem aztán faszalesz.
Egérnél meg balfaszul volt megjelölve az elem + -, és az egyik fordítva volt benne
De rohadt nagy így vezérelni, mint egy minigép
Megpróbálom a Real racing 3-at lehet-e nyilakkal.
(#9046) w333 Kollégiumba kell majd ősztől!
Működik a hangerő állítás + a főmenü is. Sőt le is tudom zárni a képernyőt.
-
raziel01
veterán
válasz
darvinya #9027 üzenetére
Boltban nem mondhatják, mert azért van a garancia.
De egy csaló lehet, hogy elküldi a cuccot. Szép állapotban. Te meg átveszed és nem jó.
Senki nem fog vele törődni hiába nincs rajta külsérelmi nyom.
Erre játszanak.Ezeket nem magamtól szedem hanem már évek óta olvasom a csalós topicot.
Szomorú de el kell fogadni, hogy utánvéttel ugyan annyi embert átvernek, mint az előreutalással. -
Szombó
senior tag
válasz
darvinya #9023 üzenetére
+1
raziel01 (#9019)A linkedből kiemeltem egy-két sort."Majdnem minden 2. eset az Apród-on átverés.. És rengetegen utalnak még mai napig is oda.De megérdemli az illető, aki elutal több 10ezer forintokat valakinek"tehát ő is az előre utalásra céloz.
De mindenki azt gondol amit akar.Szerintem az utánvét akkor is biztonságosabb. -
raziel01
veterán
válasz
darvinya #9023 üzenetére
De ha meg benne a VGA és teljesen rossz? Láttam én már olyan VGA-t amin semmi nyom nem látszott és még sem indult el. Átveszed és otthon derül ki. Eladó meg mondhatja, hogy te rontottad el.
Ilyen ez a használt biznisz. Kockázatos."Én szoktam kérni képeket előre a csomagolásról és a kész csomagról, ha nagy az érték."
Meddig tart becsomagolni egy dobozt meg ráírni az adatokat?
40 ezret megér a csalónak a dolog. -
LittleBoss
csendes tag
válasz
darvinya #8995 üzenetére
Az előbb ugyan írtam privit, de lehet megoldódik. Ez a hangerő fel+bekapcsolás kombó hozta vissza a készenléti led világítást (Csak rohadt sokáig kellett nyomni. Ha valaki még így járna, ne adja fel.) aztán megpróbáltam megint ezt a kombinációt. Háromszor villant (nem rezgett) de utána az update service progi már felismerte. Most telepíti a 4.2.2.-t. Ha ez sikerül, mindenkinek hálás köszönetem. Ha úgy vesszük még ki sem fizettem. Így is csesztetett az asszony.
Most töltötte le a file-t és kezdi telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest