- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
válasz
miklos0308 #9190 üzenetére
Switfkey jobb.
-
raziel01
veterán
válasz
lionshamlet #9113 üzenetére
Kb annyit de az én szememben egy rossz telefon egy Ft-ot nem ér.
Nem azért vesz az ember telefont, hogy utána még ráköltsön egy vagyont, hogy működjön. -
raziel01
veterán
válasz
lionshamlet #9110 üzenetére
Telefonok árának 80%-a.
-
raziel01
veterán
válasz
darvinya #9027 üzenetére
Boltban nem mondhatják, mert azért van a garancia.
De egy csaló lehet, hogy elküldi a cuccot. Szép állapotban. Te meg átveszed és nem jó.
Senki nem fog vele törődni hiába nincs rajta külsérelmi nyom.
Erre játszanak.Ezeket nem magamtól szedem hanem már évek óta olvasom a csalós topicot.
Szomorú de el kell fogadni, hogy utánvéttel ugyan annyi embert átvernek, mint az előreutalással. -
raziel01
veterán
válasz
darvinya #9023 üzenetére
De ha meg benne a VGA és teljesen rossz? Láttam én már olyan VGA-t amin semmi nyom nem látszott és még sem indult el. Átveszed és otthon derül ki. Eladó meg mondhatja, hogy te rontottad el.
Ilyen ez a használt biznisz. Kockázatos."Én szoktam kérni képeket előre a csomagolásról és a kész csomagról, ha nagy az érték."
Meddig tart becsomagolni egy dobozt meg ráírni az adatokat?
40 ezret megér a csalónak a dolog. -
raziel01
veterán
Nem bonthatod ki fizetés előtt. Ha meg nem az van benne ami kell akkor fizetés után már mindegy, hogy visszacsomagolod és visszaküldöd. A csalót nem fogja érdekelni.
Nem szaladtam alá, mert pont ilyen negatív vagyok. 100 különböző emberrel üzleteltem már maximális megelégedéssel viszont olvasom mindig a csalós topicot.
Én biztos nem fogok ott vásárolni, mert nem óhajtok üzletelni ismeretlen emberekkel.
[link] -
raziel01
veterán
Megnézed de ha be van csomagolva akkor nem tudod, hogy mi van benne.
Hírhedt a VGA csalás. VGA súlyú tégla van benne és azt hiszi a vevő, hogy tényleg az van benne.
Kifizeti és éri a meglepetés.
Úgyhogy ne gondold, hogy bármivel is jobban biztonságban vagy.
Aki át akar verni az ígyis úgyis átver. Ezért kell sok pozitívos embertől vásárolni. -
raziel01
veterán
Miután kifizetted kibonthatod.
Ha meg fél tégla van benne akkor bizonyítsd be, hogy tényleg az volt benne.
Az ilyen ügyek évekig elhúzódnak.
A feladó állítja, hogy benne volt mondjuk a VGA te meg állítod, hogy csak egy darab tégla volt benne.
Honnan tudja a bíróság, hogy ne te szedted ki és csak kamuzol?Persze utánvéttel kapsz valamit csak nem biztos, hogy azt amit te akarsz. Ráadásul drágább is a feladás.
Elég csak itt a fórumon elolvasni a csalós topicot. [link]
Van pár ilyen eset. -
raziel01
veterán
válasz
ilovedigweed #8734 üzenetére
Miből gondolod, hogy jó vírusirtó?
-
raziel01
veterán
Nem tudom amúgy, hogy egy fórumos vita után miért akar mindenki elbeszélgetni személyesen a másikkal.
Ilyen miatt képesek egymást összeverni az emberek?A másik, hogy szomorú, hogy Galaxy névvel mindent szart eladnak és veszik is, mert sokan úgy vannak vele, hogy Galaxy akkor biztos, hogy jó. Munkatárs csajszi is megvette, azt hitte milyen jó lesz, most meg folyamatosan szidja, hogy lassú, nem tud semmit, sokat akad=szar az android.
Az tény, hogy az igazi android élményhez nem árt legalább 512 MB RAM meg egy 2 magos proci, normális kijelző.
Android forever. Sose kéne más. Főleg, hogy már ~25 megvásárolt app-om van. Iphone-nak régen tetszett a smooth-sága de jobbféle androidos telók is hozzák azt a szintet és szabadabb az ember.
-
raziel01
veterán
Kicsit örülök, hogy beszopta a T-mobil és páran megkapták olcsón.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- ASUS routerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Túra és kirándulás topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest