Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
5381
aktív tag
válasz
danifigo #9804 üzenetére
Most töröltem a kapcsolatból és utána alig tudtam kapcsolódni a két eszközzel
Most 3X egymás után ki-be kapcsoltattam és megcsinálta, de harmadjára már nehézkesen. Kiírta a teló, hogy leválasztva és vagy 10 másodperc múlva kapcsolt ki a bt, a fülesen még ekkor is kéken pislogott a led. Valami biztos nem tiszta ezzel... egyébként csak a hangot kell megvárni és elvenni egymástól jó messzire a két eszközt, mert van mikor össze-vissza pittyeg a telefon, szerintem ő sem tudja, hogy csatlakozni akar, vagy megszakítani.
-
5381
aktív tag
válasz
danifigo #9794 üzenetére
No, kipróbáltam. Nálam eleve bekapcsolva mindig a telón az nfc. Füles bekapcs, hozzáérint, bekapcsol a bt és kapcsolódik a füleshez a teló. Még egyszer hozzáérint, leválasztja a fülest és kikapcsolja a bt-t.
Ezt eddig nem így csináltam, de ezentúl így fogom. Azt hittem csak bekapcsolni tudja. -
5381
aktív tag
válasz
danifigo #9786 üzenetére
Én használom ezt a fülest. Viszont semmi külön NFC app-ot a telefonon. NFC mindig bekapcsolva, mikor bekapcsol a füles, hozzányomom a teló hátához, ami bekapcsolja a BT-ot és csatlakozik. Ha jól emlékszem elsőre kicsit kinlódtam vele, de mióta benne van a bluetooth kapcsolatokban a füles, ez így működik nálam.
-
-
danifigo
csendes tag
válasz
danifigo #9766 üzenetére
Mostmár biztos vagyok benne, hogy valami bugról van szó, mert bár az nfc task launcher nem engedte, hogy feladatot társítsak a headset tag-jéhez,egy másikkal (anytag nfc launcher) viszont már ötből négyszer jó a kapcsolat ÉS ráadásul mégcsak kétirányúnak sem kell lennie a dolognak, mivel van olyan parancs, hogy toggle BT. Ennyi, bugos ez a sz@r
(bár ezt nem tartom végleges megoldásnak, nehogymár egy thirdparty app kelljen egy ilyenhez, főleg, hogy a a teló és a kiegészítő gyártója ugyan az...)
Minden esetre aki használ XZ-t SBH20-szal, szívesen várom a tapasztalatokat! -
darvinya
titán
válasz
danifigo #9762 üzenetére
Erre ott a megoldás a lehúzott StatusBar és egy gombnyomással ki/be kapcsolhatod a Bluetooth-t.
Vagy veszel egy külön másik NFC-ket amivel kapcsolgatod.
Vagy kiviszed a hatóugárból és lecsatlakozik, telot beállítod csak azok lássák akivel párosítva van.
Itt a NFC csak csatlakoztatás könnyítés a cél.
NFC eszköz különben amúgy is csak egy irányú.
Azaz beállítasz nem bekapcsolási funkciót, akkor kikapcsolás funkcióhoz egy másik eszköz kell. -
darvinya
titán
-
Reverting
őstag
válasz
danifigo #9753 üzenetére
Fura... en rengeteg eszkozel probaltam mar... vaio,hazimozi,bravia ,fejhalgato... stb... headsettel meg nem...vagyis a fulhallgato hedszettes volt... :-) es mindig jo volt... egyedul a stamina mod viccelt meg... de az ha nem volt aktiv... akkor pasz... reseteld a fulest es a telobol a bt eszkozoket torold...aztan proba ujra... mukodni kell... legroszabb esetben a telot is ujra kene rakni... :-(
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux felhasználók OFF topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Call of Duty: Black Ops 6
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Új FULL HD webkamera + Számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest