- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
danifigo
csendes tag
Igen, akkor hasonló jelenséget produkál nálad is, mint nálam ( de úgy tűnik neked stabiabb, mert ha nem mókolok semmit, akkor tutibiztos, hogy háromszor nem tudom megcsinálni egymás után...sőt egyszer sem)
Úgy csinál, mintha csatlakozna, aztán kikapcsol a bluetooth a telefonon és kicsivel később kéken villog a headset... (mondjuk nekem nem ad ki összevissza hangokat... egy határozott nfc értesítőhang és kész)ZU-ra: Jah...Fáj is rá a fogam...egyetlen ami nem tetszett ebben a telefonban, az a kijelző volt, dehát elfogadtam, mert egyébként király.
Akksiidőről: Én azt tapasztalom, hogy teljesen átlagos (nem egy note2 szint),
a lényeg:
12-18 óra készenlét mellett folyamatos adatkapcsolattal (WiFi, vagy 3g) olyan 3-4 órát megy összesen a kijelző, mire lassan enni kér. Nagy igényű (vagy rosszul optimalizált) appok használata esetén ez lehet kevesebb isNekem a max idő, amit a kijelző bekapcsolava töltött, az 4óra 20perc körül volt, sok youtube, szókereső, chat és böngészéssel, ez 12 órás készenlét mellett.
-
danifigo
csendes tag
válasz
Vjankovics82 #9806 üzenetére
"Topik összefoglaló", a lap tetején.
-
danifigo
csendes tag
Najólvan, elmész te a tudodhová
napok óta szenvedek, hogy menjen ez a "fícsör" rendesen, valami bugzik, nekem nem megy megbízhatóan, másnak meg jó...Agyam eldobom. Mindegy, örülök, hogy most már tudod, hogy tudja.
Ja hoppá, várjál! Egyszer nekem is tudja csinálni, az a kunszt, hogyha így választom le, akkor utána nem kapcsolódik! Neked kétszer is megy egymás után? -
danifigo
csendes tag
válasz
darvinya #9774 üzenetére
Azért gondolom bugnak, mert write only az nfc, az app, meg nem hajtja végre a feladatot ( 10 ből kétszer hajlandó), viszont a csatlakozás már sokkal többször sikerül az általam preferált módon. Az a baj, hogy a közelemben csak i5ök vannak a normális kategóriából, uh nem tudom kipróbálni másik készüléken...
-
danifigo
csendes tag
válasz
danifigo #9766 üzenetére
Mostmár biztos vagyok benne, hogy valami bugról van szó, mert bár az nfc task launcher nem engedte, hogy feladatot társítsak a headset tag-jéhez,egy másikkal (anytag nfc launcher) viszont már ötből négyszer jó a kapcsolat ÉS ráadásul mégcsak kétirányúnak sem kell lennie a dolognak, mivel van olyan parancs, hogy toggle BT. Ennyi, bugos ez a sz@r
(bár ezt nem tartom végleges megoldásnak, nehogymár egy thirdparty app kelljen egy ilyenhez, főleg, hogy a a teló és a kiegészítő gyártója ugyan az...)
Minden esetre aki használ XZ-t SBH20-szal, szívesen várom a tapasztalatokat! -
danifigo
csendes tag
válasz
darvinya #9764 üzenetére
Hát valószínűleg ez lesz, ha nem találok megoldást, dehát ha csak tényleg az első párosításnál jön jól az NFC, akkor b@sszák meg...nem hiszem, hogy igazán sokba került volna ezt "rendesen" megcsinálni...Illetve, nekem akkor is gyanús, mert mondom, ha ki van kapcsolva a BT, akkor szépen bekapcsolja, próbál csatlakozni, aztán nem jön neki össze ( de ha bemegyek a beállításokba, ott nem nyúlok semmihez, akkor viszont csinálja, amit szeretnék...akkor ott miért jó? )
Egyirányú NFC dologhoz: Elvileg tudtam volna állítani két taskot (két külön feltétellel) is azzal az NFC programozóval, amit leszedtem és még mindíg ott van, ha a beállítások vana képernyőn, akkor működik, ahogy elképzeltem, azaz ha ki van kapcsolva, akkor érintésre bekapcsol, ha be van kapcsolva, akkor meg érintésre kikapcsol. De nagyon tapasztalatom nincs NFC téren, eddig nem használtam, úgyhogy lehet, hogy igazad van.
@VeryBite: már pár napja szórakoztam ezzel, akkor valamiért nem jött össze, megpróbálom megint.
-
danifigo
csendes tag
válasz
darvinya #9760 üzenetére
Igen, pontosan erről van szó, lusta/kénmyelmes ember vagyok, ezért válaszottam ezt a headsetet. Úgy értelmeztem, nem kell a bluetooth ki/be kapcsolásával bajlódnom, hanem ezt megteszi helyettem az eszköz, egy szimpla érintés után. Ezek szerint ez nincs így? Csak arra van NFC benne, hogy egyszer párosítson, mikor megveszem és először találkozik a telefonommal? Ennek így nem látom értelmét. Hag párosítani tud és ha belépek a beállításokba -nem a BT beállításokba- ott tud le, ill felcsatlakozni úgy, hogy a BT-t is ki/be kapcsolja, akkor miért nem tudja megoldani mindezt a kezdőképernyőn? ( ott is ki/be kapcsolja a BT-t, csak valamiért nem jön létre kapcsolat) Valami nem kerek itt szerintem... Mindenesetre köszi a választ
Személyes tapasztalattal rendlekezők hsz-eit izgatottan várom továbbra is
-
danifigo
csendes tag
válasz
Reverting #9754 üzenetére
A headsetet már reseteltem de nem változott semmi, az eszközöket is már vagy tízszer töröltem és újra párosítottam...A telót nem raknám szívesen újra, már olyan jól belaktam
előbb-utóbb kénytelen leszek meglépni, ha nem áll elő valaki egy jó tippel... DE AKKOR tudnia kéne, amit szeretnék???Nevezetesen a két eszközt össze érintve csatlakozás és leválasztás
-
danifigo
csendes tag
válasz
Reverting #9752 üzenetére
Nem, egyáltalán nem használom.
@cris99: Ezt gyanítottam én is, de kényelmesebb csak oda nyomni a telefont, nem lehúzni a statusbart és ki/be nyomogatni a BT-t (widgetet csak ezért nem raknék ki a kezdőképernyőre) és akkor tkp az NFC ( a headset egyik selling pointja, csak az első párosításra alkalmas? Ha így van, eléggé röhelyes
)
-
danifigo
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem! (remélem jó helyen érdeklődöm)
Vettem az XZ-mhez egy SONY SBH20-as headsetet. NFC-vel pársosítottam, működött jól, majd NFC-vel leválasztottam. A következő NFC-s aktiválás után, azonban nem csatlakozik, csak 2-3 próbálkozás után ( BT-t bekapcsolja, kiírja, hogy csatlakoztatás, az ikon kifehéredik, de valójában nem csatlakozik, ezért a BT kikapcsol, de NFC olvasási, vagy egyéb hibaüzenetet nem dob ki)
Amit észre vettem, hogyha belépek a beállításokba, akkor viszont gond nélkül csatlakoztat és leválaszt az NFC-vel minden alkalommal. Sony supporton azt írják, hogy az első párosítás után ajánlott bekapcsolni a BT-t az automatikus csatlakozás érdekében, dehát akkor miaf@sznak van benne NFC???
Sokat keresgéltem a neten, de nem láttam, hogy másnak is hasonló gondja lenne.
Esetleg másnak tapasztalata ezzel a headsettel? Nektek működik az NFC-s kapcsolódás ill. leválasztás?
Rosszul csinálok valamit? Olyat várok el, amit nem tud?
Kérlek írjátok le a tapasztalataitokat!
(A telón a .244-es build fut, rootolva; a headsetet reseteltem, próbáltam multi és single point módban is)A válaszokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest