- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ohway
tag
válasz
Ferenczi Áko #12590 üzenetére
Garis még..
-
ohway
tag
Lassan 5 hónapja Z tulaj vagyok, és sajnos eljött a pillanat mikor szervizbe kell vinnem a kicsikét...A felső hangszóró beadta a szolgálatot, és a vakunak is van egy érdekes sárga csíkja mikor fényképezek.
Kérdésem, hogy T-Mobile-ba vigyem ahol vettem, vagy esetleg személyesen valahová? -
ohway
tag
Sziasztok!
Frissítettem a telót ahogy le van irva, most állítanám vissza a biztonsági mentést, de a Sony PC Companion mindig lefagy ha rányomok a visszaállítás gombra...Ujratettem semmi
-
ohway
tag
Géppel frissítettem és a legújabb
-
ohway
tag
Nem tudom miért mondja mindenki azt, hogy nem pedig nálam is be be röccen. Még akkor is ha csak a menüben lapozgatok, de a főképernyőn tuti.
-
ohway
tag
Nah magától helyre jött a halkulás ahogy mondtátok! Köszönöm
-
ohway
tag
Srácok! Egyik napról a másikra elhalkult a hangszóró a telefonon! zene, játék telefon csörgés minden halkabb lett...Megnéztem a hangerőt minden max-ra van huzva. Mi lehet a baj probléma? Vagy elromlott?
Ötlet?
-
ohway
tag
Sziasztok!
Körübelül 1 hete vettem az Xperia Z-m, eddig minden rendben volt. Bekapcsoltam a stamina módot, 11 óráról 3 napra ugrott a készenlét becsült ideje, nah de ma mikor felektelm lehuztam töltöröl a telefont szerintem 1 óra nyomkodás alatt merült 20%-ot és 80%on a telefon stamina móddal is csak "7" óra várható készenléti időt számol, hiába kapcsolom ki-be a stamina módot semmi nem változik ugy mint eddig.
Remélem érthető voltam
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kikristályosodik a Razr 60
- Sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Facebook és Messenger
- Futás, futópályák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest