- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reignman
aktív tag
válasz
MaxxDamage #23922 üzenetére
Igen. Wifi-ben Sony-nál ez elérhető lesz a közeljövőben szerintetek?
-
besaints
tag
válasz
MaxxDamage #23826 üzenetére
Ezzel mit akartál demonstrálni? Pl. hogy töltős tokod van?
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #23826 üzenetére
Nagy kár, hogy „kisütés” közben többször is visszaemelkedik a grafikon, a folyamatos csökkenés helyett. Ezért a viszonylag hosszú üzemidő nem túl hiteles.
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #23635 üzenetére
Valahogy úgy.
-
Deck
titán
válasz
MaxxDamage #23635 üzenetére
Igen.
-
dSERiES
senior tag
válasz
MaxxDamage #23559 üzenetére
abszolút felesleges 4.4.2-n maradni mostmár, hogy van egy jó KK rom, a 4.4.4.( min. olyan jó mint a 4.3, nekem pl. több a szabad ram és akkuidő, képernyő-idő is jobb sokkal mint 4.3-mon)
-
Deck
titán
válasz
MaxxDamage #23105 üzenetére
Droid verzió?
-
xxman
senior tag
válasz
MaxxDamage #22812 üzenetére
Sokaknak (nekem is) volt ez a problema KK update utan.
Sony hivatalos kozlemenyt is kiadott, allitasuk szerint ez a google hibaja (es pl nexus 5-oket is erint).
Probald meg hogy kikapcsolod a helymeghatarozast, es az auto sync-et, vagy tiltsd le a play services-t.
Gyari romon ugyan ez volt nekem is, csak nekem 6ora elteltevel ki is kapcsolt. -
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #22811 üzenetére
Ha jól emlékszem akkor az Auto Update be van kapcsolva a Play -nél (már nem tudom, hogy is állítható ez)<<---(kikapcsolva) , vagy valami progi jól megfogja a telót, mert Playen nézve a CPU kihasználtság hasonló mint az össz kihasználtság (full telefon futási idő / készenléti)/eddig minden rendbe volt a telóval, 2 napig bírta per töltés , de most pár napja minden este kell..../
Na itt a képek:
L
-
spanglee001
addikt
válasz
MaxxDamage #22493 üzenetére
A zárójelzett részek miért kérdések?
ha megnyomod tölt, hamegint megnyomod akkor nem, ezt írtad ez így is van ha igen akkor valszeg én is beruházok egyre.Esetleg lenne fotó erről a hátlapról, és a hátlapot lehet e vezeték nélkül tölteni?
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #22419 üzenetére
Az Energiatakarékos mód a wifi jelek és a mobil adók (cellák) alapján próbál bemérni, ezekből külterületen nyilván kevés van.
A nagyon pontos és a "csak eszköz " mód használja a gps-t, így már pontos lesz útközben is. -
törölt tag
válasz
MaxxDamage #22417 üzenetére
Beállítások /tartózkodási hely /mód mire van állítva?
Ugye nem Energiatakarékos?
Mert akkor egyáltalán nem használja a GPS -t. -
MikitoLac
tag
válasz
MaxxDamage #22406 üzenetére
Nekem a 4.3 oldotta meg ezeket a gps gondokat. 4.4 alatt általában forgott a giroszkóp alig talált műhold jelet de azt is f..szául eldobálta random szerűen melyik nap milyen kedve volt..
-
dSERiES
senior tag
válasz
MaxxDamage #22406 üzenetére
A Térkép az a Google Maps, google fejlesztése,csak alapból rajta van. Esetleg próbáld meg frissíteni a Playen.
Használatához GPS + mobilnet kell (onnan streameli a térképeket, lehet hogy csak várni kell kicsit amíg letölti rendesen).
Navira Androidon a legjobb szerintem a Sygic -
ADAM1337
nagyúr
válasz
MaxxDamage #22279 üzenetére
Még valahol linkeltem ugyanilyenem van 4000ft alatt meglehetett kapni.
Van a hátulján egy bekapcsoló gomb melette 4 leddel hogy mennyin van a hátlap arra kell csak figyelni hogy a hátlapot 500mah-al lehet tölteni csak pc usb kábel nekem viszont 1 amperrel tudja a telot tölteni. -
Pityi77
tag
válasz
MaxxDamage #22292 üzenetére
Én a töltés időt még nem néztem,kb annyi mint ha töltőről töltenéd,de lehet,hogy egy kicsivel több mert ez 1000mh ír,a töltő pedig 1500mh.A tokos akkut pedid a gyári tővel töltöm,szerintem kb 4 óra alatt feltölti.A tokos akksin van 4db töltötség jelző led,meg egy bekapcsoló gomb,amikor tölteni szeretnéd akkor bekapscolod,és töltölti.Ha kialszik minden led akkor lemerült a tokos akksid,és akkor felteszed a töltőre
-
Pityi77
tag
válasz
MaxxDamage #22287 üzenetére
A tömege kb annyi mint a telefoné,kb a duplája lesz,csak egy konyhai mérlegen mértem meg,de valamiért valamit.Többé nem zavar az akku idö,de nehezebebb lett,de viszont mire lemerül a telefon,feltölt az akksit,nekem még nem volt olyan,hogy mind kettő lemerül.Én 8000ft-ért vettem,szerintem egy kicsit drága volt,de nem zavart,mert megkaptam gyorsan,és jól működik.Biztos ebből is vannak vannak hibás darabok,aki tudja próbálja megrendelni az olcsóbbat,mert hiába van rá gari,nekünk nem annyiba kerül vissza küldeni kínába,mint nekik hozzánk postázni.Szerintem a postaköltségen,lehet rendelni kettőt.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
MaxxDamage #22287 üzenetére
Jó de egy dokkoló mi? Egy másik ugyanúgy kábeles töltési mód, annyi hogy nem kell az ajtót nyitogatni. Míg ez egy horozható töltő, ez olyan különbség mint a PC és Laptop, ugyanaz a szerepk csak egyik helyhez kötött míg a másik nem. Nekem annyi bajom van ezzel hogy látom már a képeken hogy szép vastag lesz tőle a telefon (érthető miért), és biztos hogy súlya is van.
-
Pityi77
tag
válasz
MaxxDamage #22284 üzenetére
Szerintem ez olyan mint az enyém.Ha a rendszert újra rakom,akkor álltalában nulláról 97%-ig tölti fel.Utánna már feltölti fullra,de ez a töltés közbeni használattól is függ.Ha tudom hogy használni fogom töltés közben,ezt játékra,filmnézésre értem,akkor én 20% nál bekapcsolom a töltést,és nem szoktam lekapcsolni amíg a töltő birja.Én meg vagyok vele elégedve,nem bántam meg,hogy dokkoló helyett ezt vettem mert nem vagyok vele konektorhoz kötve,csak bekapcsolom.Biztos meg vannak a dokkoló előnyei is,de nekem ez bejött.
-
Pityi77
tag
válasz
MaxxDamage #22277 üzenetére
Xperia z battery case.Ha ezt beírod valamit majd dob a kereső.Ha rendelsz akkor szerintem érdemes a 4200mh-est rendelni,mert ez napközben,ha használod akkor is feltölti fullra.Létezik 2800mh is,de én abban nem bíznék,hogy használat közben is fel tölti.Ez a 4200mh is csak kínai,és névleges,szerintem 3000mh sem üti meg a teljesítménye.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
MaxxDamage #22277 üzenetére
-
Pityi77
tag
válasz
MaxxDamage #22274 üzenetére
Sajna nem tudom,nekem egy ismerősöm hozta angliából,de szerintem csak az ebayről tudsz rendelni,én csak ott láttam.
-
typical bro
csendes tag
válasz
MaxxDamage #22262 üzenetére
Köszönöm a gyors választ és a tippet, de AirDroid használata nélkül nem lehet megoldani a fenti problémát? :/
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #22220 üzenetére
Készleten - 9 890 Ft
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
MaxxDamage #22217 üzenetére
Amúgy nem hiszem hogy bármiben is kevesebbet nyújtana mint egy gyári.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
MaxxDamage #22210 üzenetére
Tuti hogy nem eredeti, főleg ennyiért. Én csak azt remélem hogy nem kell levennem a telefonról a tokot hogy beletudjam rakni.
-
Flekker
csendes tag
válasz
MaxxDamage #22007 üzenetére
Erre gondoltam http://www.skyphone.hu/sony-c6603-l36-xperia-z-sim-kartya-tarto-fekete
-
darvinya
titán
válasz
MaxxDamage #22002 üzenetére
Nyugodtan rakd be a SD-t, csak nem lépj be az app-ok ba frissítés és SD behelyezése előtt.
Nincs lehetőség arra, hogy csak azt rakja vissza amit te beállítasz.
Azt rakja vissza amit ami a mentés szinkronizációkor fent volt.Kézzel szoktam visszarakni amit használok tisztán, csak az app-ot mentem le (EsFileExplorer app mentés funkcióval).
Igaz ilyenkor újra be kell állítani minden app-on belül, viszont ilyenkor nem állítódik vissza olyan ami bajt okozhatot. -
ZsyfKo
senior tag
válasz
MaxxDamage #22002 üzenetére
Mehet nyugodtan nekem nincs gondom.
-
darvinya
titán
válasz
MaxxDamage #21998 üzenetére
Képek duplikátumok az Album frissítés első sorban a ludas.
Album frissítést töröld, utána amit javasoltam.
Újraindítás után rakd fel az Album frissítést, de ne lépj be az app-ba addig míg nem lett frissítve.
Ismét indítsd újra a telot.A sok kis file-t pedig az hozza létre, azaz messenger frendly.
(#22001) luimapeiz
Beállításokban biztonság menüben van Google biztonsági mentés, innét vedd ki a pipát.
-
MikitoLac
tag
válasz
MaxxDamage #21998 üzenetére
Cseppet idegesítő dolog lehet igen
Legvégső esetben: Sony Update Service...
-
darvinya
titán
válasz
MaxxDamage #21995 üzenetére
messenger app f…ssa teli.
-
MikitoLac
tag
válasz
MaxxDamage #21995 üzenetére
Passz, mondjuk a flashlight helyett inkább az xperia style led widget-et ajánlom. Abba is van valami reklám vacak ha jól rémlik. A játékokat nem ismerem a többi normális progi. Kitudja lehet nem a programjaid tehetnek róla hanem valahogy felkúszott a net-ről. Nem tudom
-
MikitoLac
tag
válasz
MaxxDamage #21992 üzenetére
Amit darvinya mond abban lehet valami, lehet az én régebbi telóm is azért gyógyult meg mert vagy letöröltem a hibás progit vagy lefuttattam valami rendszertisztítót. Azóta már fejlődtem szinte semmit nem telepítek
-
darvinya
titán
válasz
MaxxDamage #21988 üzenetére
Nem is látsz semmit, főleg a LOST.DIR mappában.
Amúgy mindegyik file egy kedves közösségi app naplózása, amit törölhetsz.
Sőt van ott egy élősködő is krixkrax neves mappában. -
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #21987 üzenetére
Kivettem a mem kártyát és beraktam USB -s olvasóba majd megnéztem és nem volt rajta semmi felesleges.
Viszont a telefon memóriába (adattár) sok olyan dolog van ami szerintem nem oda való és lehet ez a baja... !?
Képeket megosztom és aki komolyabban ért hozzá kérem mondja meg mit töröljek, hogy ne legyen ki/bekapcs után ez a fotó duplikáció...
Köszönöm !Telefon Belső memória tartalma.: /belső tároló/
(#21960) darvinya: néztem az említett könyvtárakat / elemeket, de nálam full üres volt... (nem találtam semmit)
L
-
MikitoLac
tag
válasz
MaxxDamage #21967 üzenetére
Régebben nekem is csinálta másik telefonnal, aztán valahogy magától helyrejött. Valami clean master ill. más progi nem törli ki ezeket?
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #21961 üzenetére
Ki/bekapcs és megint tapasztalható a korábban említett duplikáció...
Valaki tudna rá mondani részletes leírást?
Vagy vigyem be T-pontos szervízbe?L
-
Zsmester89
őstag
válasz
MaxxDamage #21956 üzenetére
Töröltem a duplikáltakat, 5p múlva ismét ott voltak..
-
Deck
titán
válasz
MaxxDamage #21908 üzenetére
Akkor töröld az adatait a billentyűzetnek.
-
MikitoLac
tag
válasz
MaxxDamage #21908 üzenetére
Faxa, akkor valaki szakértő kell. Vagy playről tegyél fel vmit mondjuk a swiftkeyt-t vagy valami más billentyűzetet legvégső esetben. Nekem is egyszer borozáskor japánra vagy kínaira állítódott valahogy aztán csak lestem sms íráskor
szimbólumok és hangulatjeleknél be van pipálva a pont és vessző billentyűk?
-
MikitoLac
tag
válasz
MaxxDamage #21906 üzenetére
Elvileg beállítások-nyelv és bevitel- és ott az xperia billentyűzet kell. ott tudod állítgatni ezeket. Ha minden jól van beállítva (én pl kikapcsoltam minden szójavaslatot meg automatikus hibajavítást) akkor ha hosszan nyomod mondjuk bármelyik magánhangzót feljönnek a plusz lehetőségek
-
MikitoLac
tag
válasz
MaxxDamage #21888 üzenetére
A fejlesztői lehetőségekre gondolsz? Ott vannak ezek, ha meg nem látod a beállításoknál A telefontól menüpont alatt a Buildszám-ra bökj sokszor aztán elérhető lesz a fejlesztői lehetőségek menüpont. Bocs ha hülyeséget írtam és nem ez kell neked.
-
MikitoLac
tag
válasz
MaxxDamage #21882 üzenetére
Csak azokat a számokat írd sorrendben amin megtálhatók a betűk: 7378423
-
Deck
titán
válasz
MaxxDamage #21882 üzenetére
számokkal írd be a tárcsázóba
-
Deck
titán
válasz
MaxxDamage #21880 üzenetére
*#*#SERVICE#*#* ?
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #21877 üzenetére
jelenleg ez a verzió van (ez a hivatalos verzió ami elérhető jelenleg ?) /Update szerint igen.../
(#21879) MikitoLac: nekem az a külön menü kéne, amikor azt a kódot beírom és onnantól kezdve elérhető a menü is külön (amit addig nem látni)
Meg miért van az, hogy a bejövő hívások mind (90%-a) "Ismeretlen szám" ...
/direkt kipróbáltam olyan telefonról amin engedélyezve volt külön a szám kijelzés / küldése és az is "ismeretlen szám" -t írt mikor hívtam vele a Z -t../
L
-
MikitoLac
tag
válasz
MaxxDamage #21877 üzenetére
Nekem azt hiszem mindig fehér maradt. Csak 10% alatt ment át pirosba de nem vagyok benne biztos az tuti hogy 20% alatt is fehér volt. Nem hiszem hogy jött update, azt itt már írták volna a srácok. Muszáj volt visszatennem a 4.3-mat mert alapszintű gondok voltak futás előtt már majdhogynem 10percet vártam mire talált műholdat, aztán ahogy megtalálta el is dobta utána megint 1-2perc mire magához tért stb.. Ez azért durva, 4.3 alatt kb 8-10sec és tartja is. Meg még jó pár apróság ami hibásan ment 4.4 alatt pl. a google play szolgáltatások ezen a legújabb verziója se szívja az akkut. Az se rossz teló
-
MikitoLac
tag
válasz
MaxxDamage #21872 üzenetére
Na ez jó hír hogy minden érintetlen, ügyesek ezek ha akarnak
! Nekem is csak annyit írtak hogy alkatrészcsere. És még elég normális volt nálam a t-mobil is mert egy bolti állapotú fóliás s3-mat adtak addig amíg a szervizben volt. Annak is elég jó volt a teljesítménye.
-
njnl
aktív tag
válasz
MaxxDamage #21789 üzenetére
Szia.
Én beadtam a Tbe szervizelésre. Képernyő repedés, oldalkopás, hátlap repedés, ajtók gumitömítés -szakadása, indikátor elszíneződés. (Kemény az élete a paraszt ember telefonjának
)
Nálam teljes burkolatcserét hajtottak végre. Magyarul a belső hardveres részeken kívül minden új lett, szép fehér indikátorokkal, új fóliázással. Természetesen vízálló, a nap végi mosást imádja, a medencézést kívánja...
azok közé tartozom, akik teljesen elégedettek a Cordonnal.
120k volt, biztosító által.Emberek, ha nyelvészeti kihívásokra, tanácskozásra vágytok, azt lehetőleg ne itt éljétek ki. Megvan erre a megfelelő fórum.
-
MikitoLac
tag
válasz
MaxxDamage #21789 üzenetére
Mikor én beadtam hátlap leválás, illetve rózsaszín indikátorok és hibás ajtótömítések miatt nekem mindent megcsináltak de új telefont nem kaptam. Nekem is van apró sérülés a házon (sarkain) de ebbe nem fogok kötekedni mivel én okoztam de nekem se szóltak érte hogy hibás lenne vagy fizikai sérülés lenne rajta de ha arra hivatkoztam volna átvételnél hogy miért ilyen és előtte tuti nem volt rajta sérülés akkor se adnak újat szerintem. Meg pofátlanság is ha nem az ő hibájuk
Egy speckó ragasztóval van felragasztva az elő meg hátlapi üveg a keretbe. Remélem nekem olyanra cserélték ami nem válik le. Egyenlőre minden oké 1 hónap után. De te most pontosan milyen hiba miatt is akarod beadni?
(ja és ők semmilyen sérülést nem okoztak rajta teljesen ugyanolyan álapotban kaptam vissza mint ahogy beadtam csak helyrepofozták a készülékházat hogy újra vízzáló legyen)
-
darvinya
titán
válasz
MaxxDamage #21658 üzenetére
-
darvinya
titán
válasz
MaxxDamage #21655 üzenetére
Igen.
Emporia tud vcf file-ból importálni.? -
spanglee001
addikt
válasz
MaxxDamage #21583 üzenetére
Az elmenő térerő másnál is van?
Eddig csak ha bontottam a hívást akkor elment és visszjött a térerő, de mostanság van hogy elmegy magától 1-2 percre. -
pit stop
addikt
válasz
MaxxDamage #21579 üzenetére
Jól elintézted telefont
-
j.la
tag
válasz
MaxxDamage #21577 üzenetére
Nem kötelesek adni, szóval a szerencsén múlik, hogy kapsz-e.
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #21559 üzenetére
"ezt vigyem be T-hez és gariztassam vagy mit lehet ilyenkor tenni ?"
+
"van rá bizti külön, sz.al nincs gond"Szervizes T-Pontba kell bevinni. A sima maximum elküldi. Ezt csak kismilliószor írták le!
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #21556 üzenetére
Leírtál mindent. Mi a kérdés?
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #21449 üzenetére
Ennyibe itthon is kapni ilyen tucatfóliát! Sőt, nem egy helyen olcsóbban is.
-
válasz
MaxxDamage #21420 üzenetére
A Beállítások/továbbiak/Mobilhálózatok/Hozzáférésipont-nevek menüpontnál van MMS APN? Ha nincs akkor: Beállítások/Xperia/Internetbeállítások menüpontnál letölti automatikusan.
-
Deck
titán
válasz
MaxxDamage #21403 üzenetére
Igen sokkal. Most is ilyet fogok venni. Keress teszteket róla
-
Deck
titán
válasz
MaxxDamage #21401 üzenetére
Ezzel biztos jól jársz nagyon fasza füles, imádtam: [link]
A gyári viszont nagyon gyenge.
-
Deck
titán
válasz
MaxxDamage #21395 üzenetére
Nekem 2 komolyabb fülesem is volt de teljesen kizárta a külvilág zajait. Most is komolyabbat veszek.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
MaxxDamage #21395 üzenetére
Szállj fel egy csendesebb buszra! ;-)
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
MaxxDamage #21390 üzenetére
A külső zajokat hangerővel elnyomni?
Végül is... csak pár évig kell ezt csinálni, utána már úgyis sérül a hallásod. A megoldás, a zárt füles. -
törölt tag
válasz
MaxxDamage #21387 üzenetére
Egy 2000 Ft-os normálméretű fejhallgató jobb, sőt bónuszként még a környezeti zajokat is kizárja a kialakítása miatt, de természetesen sokkal nagyobb. Valamit valamiért.
+++
A néhány évvel ezelőtt készült sorozatban a menő CIA technikus Jabra Halo-t használt.
-
Deck
titán
válasz
MaxxDamage #21387 üzenetére
Füles topikba érdeklődj
Énis most tervezek venni fülest. A gyári nagyon gagyi.
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #21383 üzenetére
„A méret a lényeg.”
Egy teljesen átlagos minimum 4 cm-es membrán átmérőjű fejhallgató szebben szól, mint a 10-20-szoros árú mikro-méretű. Ha ebben az árkategóriában tervezel, nézd meg ezt is:
Jabra Halo 2
-
darvinya
titán
válasz
MaxxDamage #21203 üzenetére
Energiagazdálkodás menü alatt.
-
Imike20
senior tag
válasz
MaxxDamage #21192 üzenetére
Jó lett volna tudni mennyi idő volt a képernyő használat idő!
Legközelebb nézd meg lécci!
Én is elfelejtettem
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #21194 üzenetére
Hagyd ahogy van szvsz.
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #21192 üzenetére
Szerintem jó.
Azt jelenti hogy mindig mindent újra fog tölteni ha kilépsz majd később vissza.
Jó dolog a gyorsító tár itt elég memória is van hozzá. -
Smiro
senior tag
válasz
MaxxDamage #21183 üzenetére
http://clickshop.hu/sony-smart-handset-sbh52-fekete-headset--13391/?ref=arukereso
Innen vettem a lányomnak, szuper... Ha lesz fehérben ennyiért, veszek még egyet és csere. De az első a gyerek. Szuper dolog kis eszközön telefonálni, így a Z-t Nem kapják ki a kezéből.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
MaxxDamage #21181 üzenetére
-
válasz
MaxxDamage #21153 üzenetére
A 1412-re is vonatkozik, hogy érdemes IVR-en keresztül azonosítani magad, hogy meggyorsítsd az ügyintézést. Bármilyen hiba van, a 4-es menüpontban tudnak segíteni. A 0-ás gomb pedig egyből ügyintézőhöz tesz várakozásra elvileg.
-
válasz
MaxxDamage #21149 üzenetére
A 1412 a Telekom otthoni szolgáltatásokhoz tartozó szám, javaslom hívd a 1430-at a Telekom lakossági mobil szolgáltatások telefonszáma. IVR-en azonosítsd be magad jelszóval, vagy hangazonosítással, hogy megkönnyítsd, és meggyorsítsd az ügyintézési folyamatot.
-
isti215
tag
válasz
MaxxDamage #21147 üzenetére
Igen csak nem vették fel
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #20493 üzenetére
Nem viccelek
-
expendables
aktív tag
válasz
MaxxDamage #20493 üzenetére
Kitkat az android rendszer legújabb verziója.
4.4.2 -
törölt tag
válasz
MaxxDamage #20491 üzenetére
-
expendables
aktív tag
válasz
MaxxDamage #20489 üzenetére
Kitkat-on hosszan kell nyomni a ki-be kapcsoló gombot,míg bejön a menü. Abban van benne az opció.
-
Deck
titán
válasz
MaxxDamage #20392 üzenetére
Elég messze van a jótól
Más: Tegnap írta valaki, hogy nem jó a gapps a kiemeltben. Most néztem meg jó, lelehet tölteni meg minden.
-
Deck
titán
válasz
MaxxDamage #20360 üzenetére
Ilyet mèg sose hallottam. Kikapcsolási menü, rajta hosszan nyom akkor lesz csökkentett mód.
-
Imike20
senior tag
válasz
MaxxDamage #20197 üzenetére
De jó köszike!
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #20146 üzenetére
A VLC nem változott, csak nem kapta meg a jogokat. Nem tudom, mit kell azért tenni. Minden bizonnyal biznisz. A TC se ér sokat az SD kártyán egy saját írható könyvtárral, ami automatikusan törlődik a TC eltávolításakor (a jelenleg elérhető béta változat így működik).
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #20138 üzenetére
Az alap filmes APK látja. A különcöknek többet kell dolgozni. Van olyan anyagom, ami a VLC-n akadozik, a filmes APK-n meg rendesen megy.
-
Deck
titán
válasz
MaxxDamage #20133 üzenetére
Már én is írtam ezt. 4.4 miatt van. Mekkora faszság mi? Vicc..
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #20133 üzenetére
Átmenetileg:
Fájlkezelővel (File Commander / Total Commander …) kiválaszt (kattintás).
Futtatás egyszer VLC-vel, vagy fájltípus hozzárendelése (mindig). -
Boss81
senior tag
válasz
MaxxDamage #20018 üzenetére
Szerintem is minden frankó . Annyit csináltam közvetlen első indítás után , hogy fejlesztői módba léptem GPU pipa , energiatakarékos beállításokat megcsináltam és ennyi . Nekem gyors , nem akad , semmi gondja nincs .
Azokat az alkalmazásokat amiket feleslegesnek találtam vagy töröltem , vagy csak egyszerűen letiltottam .Jelenleg így néz ki az aksi fogyasztás , telefonálás , egykevés játék , netezés mellett . Ja és folyamatosan online vagyok vagy wifi vagy 4G
-
Roland861010
veterán
válasz
MaxxDamage #20018 üzenetére
Nekem felkínálta a SUS is és a telefon is a frissítést de én mindig flashtool-t használók az ilyenekre mivel ez az egyetlen egy módja van a teljes rendszer levakarásnak !
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
MaxxDamage #19986 üzenetére
aham
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #19979 üzenetére
SDHC 4-32GB
SDXC 64GB-tól(SD 2GB-ig)
-
Daw93
senior tag
válasz
Nekem egy 16 gb-os Class10-es samsung van, már 2 és fél éves, és jól működik, nem volt vele bajom, a Live with walkman-ben is ezt használtam.
Az értesítési sávhoz: Tényleg elég kaki lett, így többet kell szórakozni, hogy eljussak a beállításokba. Ha 2 ujjal húzom le, ahhoz meg már kell még 1 kéz, így az se igazán jó megoldás. Eddig is elfértek egy oldalon a gyorsgombok meg az értesítések, nem tudom miért kellett őket elkülöníteni..
4.4: nem tudom hogy vagytok vele, de nekem az üzemidő is valamivel jobb, mint a 4.3-nál volt.
-
darvinya
titán
válasz
Nekem eddig A-Data volt a legtartosabb és elég gyors volt írás/olvasása.
-
thebencus90
csendes tag
válasz
MaxxDamage #19967 üzenetére
Megjelenítés és ott alúl a kapcsolatok megjelenítése alatt ott a facebook-nál megnyomod a lefelé nyilat és ott a minden kapcsolatot bepipálod
-
darvinya
titán
válasz
MaxxDamage #19961 üzenetére
Be van kapcsolva a megjelenítés?
-
roti13
tag
válasz
MaxxDamage #19849 üzenetére
Le lehet cserélni root-olt telefonon az indító animációt ami a sony logó után jelenik meg.
Szimplán /system/media mappában a bootanimation.zip-et kell szerkeszteni vagy lecserélni
Google-n találsz rengeteg animációt! -
törölt tag
válasz
MaxxDamage #19864 üzenetére
Ez egy téma. Panaszkodtál, hogy a régi jobban tetszett. Tucatnyit kipróbáltam ez maradt.
-
Deck
titán
válasz
MaxxDamage #19866 üzenetére
Olyan hasznos dolgokra gondolok mint ami a miuiban vannak, testreszabhatóság stb.. Ezek az xperia témák is viccek
-
Deck
titán
válasz
MaxxDamage #19864 üzenetére
Egy újabb felesleges app. Ahelyett, hogy hasznos dolgokat raknának bele..
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Magisk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Könyvajánló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest