- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
trickymoon
aktív tag
Futtass le egy ilyesmit: rescan media
-
sno14
tag
Ok, köszi -mindenki nevében!
Én már nem bánkódom a karcos fólia miattleszedtem elől-hátul egy ideje, jobban tetszik így és sokkal jobb érzés használni is, de picit tartok attól, hogy megkarcolom (annak ellenére, hogy vigyázom rá), ezért kezdtem örülni, hogy karcos üvegre is jó a "csodaszer"-bár végülis ez sem kizárt...
-
sno14
tag
Smiro! Nem világos, hogy a fóliáról tüntette el a karcokat, vagy az üvegről? Egyébként ez polir vagy wax jellegű dolog?
Nemrég láttam az aldiban üvegimpregnáló szert, gondolkodtam, hogy megpróbálom lekezelni vele, mert azt írta x hónapig gátolja a zsíros lerakódást, koszt, ellenállóbbá teszi az üveget, stb, de. végül elbizonytalanodtam, hogy jó ötlet-e.....
-
Studi
veterán
Nem, csak rájöttem, hogy nem kell megfogni, egyáltalán nem csúszik ki a kezemből a telefon akkor sem, ha csak az ujjaimra fektetem. És úgy szinte elérem a jobb felső-alsó sarkokat is, pici híján. (balkezes vagyok)
Legjobban pedig ettől féltem, hogy az üveg hátlap miatt csúszni fog.
-
-
hito
nagyúr
-
hito
nagyúr
Úgy néz ki erre a büdös életbe nem fogok választ kapni.
A QX10 nagyon jó. Egy dolgot nehezményezek vele kapcsolatban: szinte semmi beállítási lehetőség nincs. Még iso-t sem lehet állítani. Ezt nem tudom hogy gondolta a szoni. Ezen kívül brutál jó képeket lehet vele lőni. Ha érdekel tudok linkelni olyan képeket amiket én csináltam. Vittem magammal a 808-at és az S4 zoom-ot is. Mind a hárommal csináltam ugyanazokról a dolgokról képeket, hogy összehasonlítható legyen.
-
bosa
tag
Ez alól kivétel a vodafone red standard és super mert abban alapból benne van, igaz a lopás csak a drágábbikban. Jha és nincs olyan hogy újabbra még plusz fizess rá ugyanis kategóriás besorolások vannak, én amikor vettem a z-t akkor felső kategóriás telefon volt így ha élek a biztosítással akkor z-t kapok ha az már nincs forgalomban akkor egy felső kategóriás készülékből választhatok. Ez a t-nél is így volt 2 éve.
-
hito
nagyúr
Én ebből nem akarok és nem is űznék sportot, mert már-már csalásnak tartom. Egyet szeretnék: hogyha megoldható, hogy legyen garim (akár annak árán, hogy ez 20-25eFt-ba kerülne), akkor ezt el szeretném intézni. Szerintem elég korrekt a szolgáltatónak is, hogy 20eFt-ot fizetek és adok mellé egy hibátlan (azon kívül, hogy az egyik indikátor rózsaszín) ugyanolyan készüléket. A srácot is hívtam már, és ha ezt el lehet intézni akkor vele is elszámolunk, mindenki jól járna. Így csak a biztosító jár jól, mert a díjat fizeti, helyzet is van, de nem él az ügyfél a szolgáltatással.
-
beloadjoker
őstag
-
g0n21
senior tag
Kreatív (mint szakma), szóval frissíthetem a szoftverét, csak még különcebb lesz, mindig azt hiszik, hogy. Én vagyok főnök, ö a beosztott, de sok új ügyfélhez már így megyünk (film, és videogyártás)..
Elmagyaráztam most neki, hogy nagyon közel van az érintöpanel az lcdhez, ezért ilyen, ne nyomkodja erősen. (Ha visszaküldött, minden nap basztat, hogy mi van a telefonjával.
A lényeg:
T mobile biztosítással 20 darab Mátyás ért nem újat kapsz, ez urban legend. A folyamat, hogy egy zöld számon kérsz egy kárszámot, aztán beviszed a t be, ők elküldik a márkaszervizbe, kapnak egy javítási árajánlatot. az ajánlatot közlik a biztosítóval, és ha a javitás összege kevesebb, mint az új készülék, akkor csak javítanak, nem adnak újat.....
A repedt kijelző cseréje végett a sony a biztosítóról 90.000 forintot gombolt le, és ebből volt húsz az önrész. -
gti16v
őstag
én is kíváncsi vagyok,hogy tényleg fordítás bug e? vagy nem....
fotó...
viszont én ,semmilyen fotósnak nem érzem, magam,sőt lelkes amatőr is épp,hogy vagyok,de nagyon szeretek,mobillal fényképezni,ezért volt a maga idejében rengeteg,jó fotós mobilom.(N82 -ből vagy 4 db,N8,N73,N93,N93i(utóbbi 2 gyengusz volt).deszóval ez a Z,nagyon meg örültem,mert a gagyi led ellenére(xenon forever),olyan jó képeket csinált,minden téren,sötétben is,nappal,kevés fénynél szobában stb....annyira elégedett voltam,úgy örültem,hogy ilyen HI-TEC kinézetű készülék,ami víz álló,és még jól is fotózz...aztán hamar rá jöttem,hogy csak a kijelzőn ilyen szép minden kép...monitoron zajos nagyon(mondom én amikor tényleg nem értek hozzá,csak fél tera képet előttem a mobiljaimmal a napjainkig).
úgy,hogy a csalódottságom ,mellett,azért nagyon megszerettem Z-t,jobban és hamarabb,mint az S2-est,de továbbra és szükségem lesz arra,hogy a másod telom(másik szolgáltatós céges),szóval,hogy xenonos legyen....most újra N82,de idővel...N8 vagy 808,esetleg Samu zoom(ami nem is olyan gáz ,csak xar MA teszt,ahogy az user fotókat nézem)
-
Deck
titán
Köszi. De van is itthon mindig jó hideg sör
A topik tali viszont nem lenne majd rossz ötlet mondjuk baráti sörözésként, bár még vidéki vagyok messze Pesttől de hamarosan úgy néz ki go Pest. Bár szeretek utazni szóval mindenképp mennék majd
Bár aki nem sörözik az meg kólázna bár az nagyon egészségtelen
-
Deck
titán
Az zavar csak, hogy sokan (tisztelet a kivételnek) szarnak az első hozzászólásra pedig abban szinte biztos, hogy választ kapnának a kérdésükre vagy fenn van a kereső amivel lehet keresni a fórumon itt. Nem nehéz kb pár másodperc lenne az egész. És ezt képzeld el minden nap. Nem csak ebben a topikban hanem mindenhol máshol is. Azt persze szeretem ha pörög a topik de nem úgy..
A sör viszont jó ötlet bontok is egyet
megint..
-
-
A T talán egy picivel jobb képeket csinált, de nem sokkal. A Z jobban merül, de ez persze a nagyobb kijelzőnek meg a nagyobb felbontásnak köszönhető. Mindkettő összeszerelési minősége nagyon jó. A T-ben nagyon tetszett a különleges formája, hogy hajlított volt a hátlap, a Z-ben meg tetszik a szögletesség, és a letisztultság. Hardveresen nem kérdés, hogy a Z a jobb. Az IP57 is a Z felé lendíti a mérleget erősen. Egyszóval a Z jobb sokkal mint a T volt, persze az is elég jó telefon!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest