Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
compi.hu #5467 üzenetére
én úgy csinálom, hogy; kapcsolatok -> adott névjegy -> szerkesztés -> hívások átrirányítása közvetlenül a hangpostára!
nincs hangpostám, így azok a hívások nem érnek célba, csak értesítést kapok, hogy próbálkoztak.a.sebi; kár ezen agyalni, okkal nincs még sok gyártónál 4.2, azt meg még illetékesebbek sem tudják, hogy 4.3 vagy 5.0, de felesleges is rugózni rajta, és nyugi, biztos, hogy nem csak egy frissítést kap meg a z.
-
w333
félisten
válasz
compi.hu #4829 üzenetére
Sony Update Service sokkal egyszerűbb és gyorsabb is
-
njnl
aktív tag
válasz
compi.hu #4487 üzenetére
nézzétek már meg légyszíves, hogy ez az utángyártott dokkoló mennyire szétszedhető (össze van-e pattintva, vagy ragasztva)?
rendelni fogok egyet, viszont akarok csinálni egy szimpla vezetékes töltőt is a tokhoz (a tok műanyag oldala szépen megfúrva ott ahol az érintkezők vannak). nahh lényeg a lényeg, hogy ha megbontható a dokkoló, akkor ügyesen megtudnám nézni a kötést benne... -
Burt1793
veterán
válasz
compi.hu #3381 üzenetére
Igen, bár nincs igazad, a napi fél óra szerintem átlag alatti használatot jelent, én nem nyomkodom sokat, de azért napi egy óra összejön, de folyamatos 3G-vel így is kibír két napot.
Másik téma: Az, hogy van egy kis különbség a FHD és HD között, ha egymás mellé rakod az annyira nem tud érdekelni, hogy nem tudom itt nektek kifejezni. Nem fogom egy centiről nézni, viszont nem akarom, hogy merüljön!!! Természetesen használat közben, mert az nem érdekel, hogy ha lerakom és papírnehezéknek használom, akkor kevésbé merül, mert nem azért vettem! Nem akarok arra figyelni, hogy jajj, gyorsan lezárom a kijelzőt, mert egy 10 másodperces plusz világításból akár fél napot is bírna készenlétben!
Tudom mindenkinek mások a szempontjai, én ezzel a 480p-s nagy aksis S2-vel fogtam meg az Isten lábát. Készenlétben is majdnem ennyit tud, de használat közben biztosan állítom, hogy többet bír, pedig nem is mai technika. Ha egy ilyen 480p-s 4,5 colos mobil kijönne 2500as aksival, rögtön megvenném! A pixelek nem zavaróak számomra, viszont az, hogy folyamatos használattal is kibírna fél napot, az gyönyörű lenne!
Mikor csinálnak ilyet?
-
Burt1793
veterán
válasz
compi.hu #3376 üzenetére
De a kijelző nem is világított...
Már bocs, de amikor Wifi-vel, kb fél óránként rövid felébredéssel kínzol egy telefont, akkor ez nem meglepő. Csak ez most ugye az az időszak, amikor 1-8-ig aludtál, a telefon meg pihent.
Ilyet az enyém is tud, de ha használod a kijelzőt, elkezdenek potyogni a számok
-
válasz
compi.hu #3327 üzenetére
elég sok garis ügyet intéztem az évek során - főként cégeseket, illetve ismerősi körben -, és azt kell mondanom, hogy arányában nem a samsung a legproblémásabb, sőt!
igaz, többnyire a felsőbb kategóriában van tapasztalat, de ott sok iphone volt cserés - bár régebben az volt a legtöbb darabra is, de mostanában már egyre több vezető kezében látni mást -, néhány sony, motorola, samsung...stb.
amennyiben arra a tapasztalatra alapoztam volna, hogy sok iphone behal, úgy magamnak sem vettem volna a későbbiekben, de megtettem, volt iphone 4s készülékem, és nem is volt vele gond.
az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy amiket kaptam garis ügyintézésre, azokból sok "házilag" javítható volt, mert általában csak szoftveres problémával küzdött.
nem is ez a lényeg, csak mint írtam, szeretnék olyan garanciát minden telefonra, mint amilyet a samsung ad, nekem például az iphone 4s is bejött korábban, 13 hónapig használtam örömmel, semmi hibát nem produkált, de kevés a 12 hónap garancia, nem mertem kockáztatni, hogy akkor haljon be, amikor már nincs rá garancia, ezért eladtam, bár fontos megjegyezni, hogy amúgy sem szoktam tovább használni egy adott típusú telefont, a 16 év alatt talán kétszer volt 15 - 16 hónap a maximum, de az még az n95 8gb idejében...
a sony van akkor név, hogy megengedhetne magának samsung mintájú garanciális ügyintézést, de egyelőre nem foglalkoznak vele, legalábbis itt nem, sőt... -
válasz
compi.hu #3322 üzenetére
egyrészt szervizen belül is jól elkülönül a dolog - sony esetén sok a panasz, samsung esetén szinte semmi ilyesmi -, másrészt a samsung szervizese díjmentesen házhoz is megy, ha prémiumos a telefon, és 30 perc alatt orvosolja a húzósabb problémákat is, nem kell napokra/hetekre leadni a telefont, illetve még az olcsóbb kategóriában is van díjmentes garis futár, a sony meg tesz ezekre, a szervize meg a telefonok tulajdonosaira...
minden samsungot nem szerető ember azzal jön, hogy a samsung is telemax szerivzes, mijt a sony...stb, de keressenek csak rá a samsung támogatási oldalán az adott hivatalos szervizekre, hogy mi is a helyzet!
minden - nem samsung - telefonomhoz olyan támogatást szeretnék, mint amit a samsung biztosít, így a sony esetén is! -
Coyote2000
őstag
válasz
compi.hu #3299 üzenetére
sajnos ez a bajom nekem is.
Előző telefonjaim mind fémek és üvegek voltak, valahol a SE T610 és Nokia 8800 idején szoktam rá a nemes anyagokra, és a minimalista dizájnon kívül ez volt az az ok, amiért felfigyeltem az Xperia Z-re.Az S3 "vérplasztik" cucc, de már néztem, hogy ebayen van rá alumínium hátlap
Persze attól még ugyanaz a fos marad.
Ideiglenesen jó lesz, amíg eljutok a HTC One-ig.
Bár még mindig nem adtam fel, nagyon küzdök, hogy menjen ez a k.rva bluetooth, és ne kelljen megválnom ettől a szépségtől.
-
Coyote2000
őstag
válasz
compi.hu #3291 üzenetére
wikipedián és bluetooth.com-on is csekkoltam
R U f.ckin' sorry?
Ma próbáltam a BT modul teljes törlését, minden telefont elfelejtett. Sony továbbra sem jó.
Gondoltam az Android lesz a baj, ezért megpróbáltam S3-mal. S3 tökéletesen működik vele. Nem az Android a baj.
Sony support fórumon javasolják, hogy Stamina ki, wifi ki, mert bezavarnak. LOL. Kipróbálom persze.
-
-
skul0
aktív tag
válasz
compi.hu #3272 üzenetére
Kössz a felvilágosítást, ezzel én is tisztában vagyok.
De azért kapacitív kijelzőnél sem elképzelhetetlen, hogy benne a telefon a dokkolóban és valamit meg akarsz nézni, ezért megérinted a kijelzőt, de a dokkoló elcsúszik, mert sz@r anyagból van a talpa. (Lásd 2.1-es hangfalak asztalra kivezethető hangerőszabályzói, csak a drágábbak nem csúszkálnak, hiába van az olcsóbbakon is gumitalp.) -
Coyote2000
őstag
-
Rigel77
tag
válasz
compi.hu #3235 üzenetére
Ember vegyél már vissza.
A dokkolóról beszéltem. És arról hogy semmilyen kábelt nem adtak hozzá. Persze a telefon töltőjét lehet használni hozzá, de pl én úgy akartam használni, hogy otthon a dokkoló van, és bent a cégnél a meg az töltő és adatkábel amit a telefonhoz kaptam. Most vehetek egy töltőt pluszban, nem is az összeg zavar, hanem az hogy ezt előre nem tudtam. Ezért írtam a figyelmeztetést, más ne fusson bele a dologba.
A másik dolog, hogy veszel valamit amit nem tudsz használni. Legyen inkább 11990ft és egyből használható termék. Néha nem értem ezeket a spórolásokat. De a lényeg aki, rendel ilyet számoljon vele, hogy nincs benne semmi kábel.
-
válasz
compi.hu #3181 üzenetére
miért lenne durva?
valaki nyitott állapotban felejti, vizet kap az aljzat és zárlatos lesz, így behal az alaplap, még szép, hogy nem garis probléma. az meg a tulaj felelőssége, hogy ne csessze szét a dugókat, illetve gariztassa, ha probléma van azokkal, alapban pedig tökéletesen zárnak.
sok - nem vízálló - telefonnál is ugrik a gari, ha például bepottyan egy csepp eső a készülék tetején lévő jack csatiba, ahol indikátor van, ami elszíneződik. -
njnl
aktív tag
-
njnl
aktív tag
válasz
compi.hu #3155 üzenetére
Egy: basszus -_-
amúgy meg nem is tudtam, hogy ezek a dolgok is NFC alapon működnek...
Kettő: ilyen tokod van, csak lefelé nyíló? én is ilyet vennék hozzá (amint meglenne). érdekelne a tapasztalatod róla! Vastagság, hely benne? Illetve mennyire tud alá menni a por piszok?
Köszike -
válasz
compi.hu #3077 üzenetére
Akkor olvasd el még egyszer a HSZ-em. Ha beviszel gariztatni egy root-olt telefont, akkor azt visszafogják dobni a garanciát megvonva. Viszont ha rootolva van a telefon, 1 perc alatt vissza lehet tenni a gyári ROM-ot falshtoolal, és a root-nak nem marad nyoma. Viszont a bootloader nyitásnak marad nyoma így azzal mindenképpen ugrik a gari.
Új hozzászólás Aktív témák
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest