Hirdetés
- Mobil flották
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor Watch GS Pro - strapacska
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MWC 2025: Ilyen élőben a Galaxy A36 és A56
- One mobilszolgáltatások
- Nem maradt titok a Galaxy A26, A36 és A56 kapcsán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco84
tag
válasz
rangersanyi #12213 üzenetére
Hát igen ha minden igaz akkor most szerzek be egyet! Valaki merte már bemártani vízbe laza pöcökkel a telefont?
-
draco84
tag
Ti amit műveltek látszik hogy unatkoztok! Jó hogy leírta mi a helyzet a pöcökkel mert sajnos sokat nyitogatom!
-
draco84
tag
Hát gyerekek kiprobáltam eddig mindegyik böngészőt amiket itt a forumtársak ajánlottak és nekem a dolphin jőtt be a legjobban! Nagyon szépen gördülékenyen hozza be az oldalakat! Kíváncsi leszek hosszú távon hogy bírja!
-
draco84
tag
Srácok van valami megoldás hogy ez a bu.... Google szolgáltatások ne zabáljon többet mint a képernyő?? Előre is köszi!
-
draco84
tag
Hát nekem érezhetően begyorsult a telefon gyorsabb lett a kamera! A képeknél nem látok nagy különbséget hogy javult volna! De azért jobb lett ettől a frissítéstől!
-
draco84
tag
Jaja értem! én is onnan szoktam meríteni infot! Nekem kb több mint 1 honapja van meg a Z-m és azóta követem a forum lakoit!
De hát ilyenek az emberek sokszor lehetőség ott van orruk előtt mégsem vesszik észre és ez szerintem mindenbe így van! Biztos te is jártál már így!
)
-
draco84
tag
Nincsen baj ezzel de tudom nem a mi vitánkról szól ez a topik csak kicsit hamar leszólod az embert lehet te sőt jobban ki tudod fejezni magad! De semmi probléma nincs ezzel mindenki olyan amilyen! Csak szerintem azért vagyunk itt tapasztalatokat észrevételeket osszunk meg egymással! Főleg neked mert te nagyobb infoval rendelkezzel és te vagy itt az ész! Persze hogy tőled kérnek akár mit is!
-
draco84
tag
Sziasztok! Bocsi nem akarok témát bontani egy kis segítséget kérnék! Ti rootolàs után milyen appokkat töröltettek ki?
-
draco84
tag
Sziasztok! Bocsi nem akarok témát bontani egy kis segítséget kérnék! Ti rootolàs után milyen appokkat töröltettek ki?
-
draco84
tag
Arról nem tud nekem valaki egy infot mondani hogy egyszer a youtubon voltam és csatlakoztattam a throw segítségével a laptopomhoz és youtobon belül volt külön egy kék színü play gomb és ha azt megnyomtam akkor küldte át a hangot a laptopra. De ez egyszer jött elő nekem! Hogy tudnám ezt valahogy vissza hozni?
-
draco84
tag
válasz
pepe091 #9832 üzenetére
A T- nél nem esett ennyire szét beltéri fotozásnál!! Igen én is tudom hogy nem egy canon van a kezembe de mint írtam a T- nél nem esett ennyire szét! Volt màr egy pár xperia telefonon de ilyen kép minőséggel nem találkoztam az xperiáknál! Egyébként nagy sony fun vagyok és részletesebben vizsgálgatom a sonyt!
De hát reménykedjünk hogy javítani fogják vagy megkapjuk mi is a honami kamera szoftverét!
Szép napot mindenkinek!!! -
draco84
tag
Sziasztok! 4 napja vagyok tulaja a z-nek és most először elvittem egy zuhanyra úgy nézz ki túl éli! Remélem nem lesz semmi gáz vele!
Más: A kamerát azt tényleg így elszúrták a z-ben ezzel a csökentsék a zajokat és mellékhatásként olyan a kép a szobában mint egy olaj festmény?? Vagy csak nálam rossz? Úgy szét esik a kép mintha 2 megapixellel csináltam volna! Kicsit csalódott vagyok mert előtte xperia T volt és annál nem eset szét így!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- Politika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mobil flották
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- 3DKRAFT.HU - PROFESSZIONÁLIS 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest