- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Lotusomega
senior tag
válasz
ferrari1 #24870 üzenetére
És sajnos azt is mondjuk el, hogy ha beteleik a 10 oldal(wavenél) amiből legalább 2-3at elfoglalnak az alapprogik, akkor csókolom, nem telepíthetsz több alkalmazást
Így aztán sok értelme van a fizetős alkalmazásboltnak, megszabja hogy mennyi progit vehetek meg és telepíthetek? Nevetséges, én csak remélni tudom hogy ezt később javítják, javítsatok ki ah tévednék, de ez sem andoridon sem iOS-en nincs így , symbianról nem is beszélve...Szerk: Ezek a sync-es dolgok sosem izgattak, nincs gmailem(vagyis van de nem használom) amiket az adatkezeléssel csinálnak az sztem felháborító úgyhogy nem kapják meg az esélyt hogy az adataimmal mókázgassanak, tréonlájnos levelezés tökéletesen működik egy kattra látom widgetből ha jön emailem, több nem kell. Céges exchanghez meg blackberryn kívűl nem használnék mást, szóval az sem kell nekem erre a telóra.
Picasa feltöltést hagyták ki, talán ez egy kicsit fájó pont, de túl lehet élni, meg szerintem külső progival megoldható. Fészbúkos működik rajta pöpecül.. -
Varszegig
veterán
válasz
ferrari1 #20758 üzenetére
akkor biztos hogy bele lett piszkálva multival. ha bátor vagy (és sok időd van), olvass vissza, sokszor kitárgyaltuk hogy lehet multival frissíteni. Érdemes mielőtt belakod, mert ez adatvesztéssel fog járni. Ha a KIES frissítene, akkor nincs adatvesztés.
A pontos fw verziót, csc verziót be tudnád ide írni? -
Jadro
veterán
válasz
ferrari1 #10408 üzenetére
Kitartok.
Max nyomok neki majd egy resetet és meglátjuk.
Az már tisztán látszik hogy nálam ez naponta lesz töltőn. 7-kor kapcsoltam be, 8:10-re már 90%-on volt. Pár perc duma, 20 perc 3G net a buszon. Igaz, mindez az első töltés után, tehát lesz ez még jobb is. Mindegy, ha egy napot elvisz biztonságosan, már rendben is vagyunk.
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- BestBuy topik
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- MacSzerez.com - iPhone 8/ Független / 256GB / Asztro / Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- PS Plus előfizetések
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest