- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Quasi_modo #32885 üzenetére
Most kezd egyeseknek leesni, hogy az a két nap, valójában már két hónap
Na jó, ez a poén része volt, de MWC óta teljesen megállt az élet -
DjBlero
őstag
válasz
Quasi_modo #29624 üzenetére
én most tettem fel az ndrive ot eddig müködik rendesen
-
Kobe
veterán
válasz
Quasi_modo #29548 üzenetére
semmi gáz, nemhogy magyar nyelvű program de még magyar térkép sincs az angol nyelvű verzióhoz sem
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Quasi_modo #19526 üzenetére
Anyósülésen is talál jelet.
-
gamek!ller
őstag
válasz
Quasi_modo #19526 üzenetére
Vasbeton a tetőfedés, mégis talál jelet házon belül 2-3 perc alatt. Buszon 20 percig néztem és nem volt meg. Kocsiban pillanatok alatt volt, igaz nem mozgás közben.
-
Varszegig
veterán
válasz
Quasi_modo #17717 üzenetére
ha megnézed az egész grafikonban minden állandó, csak az IOS hullámzik. Miért nem ugriuk meg pl. az Android? vagy a WP7? ez így tényleg komolytalan. Még a badára azt mondanám, ki tudja, ezért konzervatív a jóslat.
-
Varszegig
veterán
válasz
Quasi_modo #12847 üzenetére
? Látnia kell. Ha nem látja, akkor nincs feltelepítve a driver.
s4hu|SyD^: Ipon-t nagyon tudom ajánlani memkari ügyben. Én mondjuk 16-osat vennék. És kingstont. class2 elég többek tesztje szerint, én class4-est vettem. Annál gyorsabbat felesleges pénzkidobás. GPS belövése: beállítások/hely/saját helyzet.
Jake88: Kimész, használod, fizetsz. Telenornál így van
-
Varszegig
veterán
válasz
Quasi_modo #11013 üzenetére
úgy értem a bukást, hogy a samu szarik rá. nem frissít, nem csinál semmit. Lelkes házi romfőzők dolgoznak rajta. Pedig a vasban jóval több remény volt.
-
Jadro
veterán
válasz
Quasi_modo #10152 üzenetére
Kívül igen, de alatta ugye van más is. Lehet hogy csak úgy látszik, mintha kívül lenne a folt. Ez részemről csupán egy tipp volt.
peretyo: Ha külsőre és méretre bejön az S, valamint az ára is belefér a keretbe, akkor szerintem inkább az. Office szerkesztésre épp a napokban mutattak be fizetős szoftvert Wave-re is. 1-2 oldallal visszább volt róla szó. (Vagy 3-4. Sok a hsz.
)
-
opi064
tag
válasz
Quasi_modo #9385 üzenetére
Ez meglep: nem lithium-ion akkuk már ezek? A metálhidrid már a múlté.
-
válasz
Quasi_modo #9385 üzenetére
Mármint a csepptöltés a NiMH-nál van, itt nincsen semmi ilyesmi.
Ideális esetben a telefon lekapcsolja az akkut amikor a töltés elérte a 100%-ot, és a töltőről tartja fenn magát tisztán.
opi064: egy "nem" szó kimaradt.
-
Varszegig
veterán
válasz
Quasi_modo #7650 üzenetére
tegnap találtam egy beírást a mysamsungwave-en, hogy a bada fejlesztőktől származó infó szerint a következő sdk-ban benne lesz a témaszerkesztő.
layar: nabazz, ezt tölteni kell! Mondták, hogy hamarabb lesz, mint symbire. LOL
Sőt már témák is vannak az appson. Azt hiszem most kezdődik a tánc
-
AS
félisten
válasz
Elvileg van hiszen már kb 10 téma készült, de hogy mivel az jó kérdés.
-
rObika8802
aktív tag
válasz
vmi lehet azért sztem..főleg h már ien témák vannak
-
mixi10
tag
válasz
Quasi_modo #7603 üzenetére
Ez letölthető
az apps-ról
-
HaKo
aktív tag
válasz
Quasi_modo #7419 üzenetére
Arra gondoltam ami ott van ahol a jackből jön a kábel, és ahol elágazik három felé.
-
HaKo
aktív tag
válasz
Quasi_modo #7197 üzenetére
[Így néz ki.]
Lehet abban a Nokiás fekete "dobozban" van valami trükk? -
Varszegig
veterán
válasz
Quasi_modo #5953 üzenetére
a samuk régóta a legőszintébbek a térerőkijelzésben. a nokiák mindig is 1 bitesek voltak
-
HaKo
aktív tag
válasz
Quasi_modo #5953 üzenetére
Nem tudom. Egy Nokián is megnéztem az is maxot meg a körülit mutat. Majd megnézem húgom Shine-ját is, és azzal is összehasonlítom. Remélem nem a telefonnak van vmi baja... Érdekes volt az is amikor először beleraktam a SIM kártyám akkor kérte a pint, működött minden neveket látta igaz nem írta őket ki helyesen asszem valami /M-et rakott a végükre karakterekkel valami gondja van úgyh a neveket majd bluetoothon küldöm inkább át majd. Az én SIMemmel először nem engedett hívásokat indítani... aztán beleraktam egy másik SIMet. Azzal sem, aztán beletettem húgom előfizetéses SIMjét (ő előfizetésére lett véve) amit egyébként tavaly cseréltek ki, azzal volt térerő és lehetett hívni. Ezután újra visszaraktam az én SIMemet és utána azzal is jó volt már. Nem tudom az hogy régi SIM kártyám van az bekavarhat ennyire?
De gyanús, hogy elég alacsony térerőket mutat.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Quasi_modo #5629 üzenetére
Na jobban is megnéztem a témákat. Külföldi szolgáltatói témák. Tehát "igazi" téma mindig nincs
-
Zedroxine
tag
válasz
Quasi_modo #5626 üzenetére
Annyira kedvesek vagytok, írjátok mit csináljak, pedíg a teló sajna még nincs meg. Augusztusba kapok fizut szal akkor majd valószínű több kérdéssel foglak bombázni titeket.
De azért köszi. -
F-ECT$
titán
válasz
Quasi_modo #5054 üzenetére
Ennyit találtam:
- Challenge Registration : May 17~ August 31, 2010
- Simulator Phase Submission : Jun 01 ~ August 31, 2010 -
ZCoyote
őstag
válasz
Quasi_modo #4982 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek
Megkérdezem itt a Wave fórumban: jó készülék ez?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Quasi_modo #4698 üzenetére
Tudtommal nem, csak a "pálcikák" láthatóak.
-
csimmasz
aktív tag
válasz
Quasi_modo #4354 üzenetére
Persze de mar nem merem mondani mert aki nem vagja azt hiheti ilyen van uton utfelen,aztan en leszek a hulye mert nem talal free wifit.
Bar itt olaszban a meki is kodot ker,gondolom kasszanal adnak ha kell. -
AS
félisten
válasz
Quasi_modo #4053 üzenetére
Nem
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Quasi_modo #3472 üzenetére
Lehet itt az sms-eket a kártyára menteni?
Lehet. Az aktuális üzenetnél a ... bökve a felugró menüben van erre mód: Áthelyezés ide, ráböksz és feljön a megfelelő lehetőség, ahová másolható a SMS.
-
AS
félisten
válasz
Quasi_modo #3361 üzenetére
5-8 percet vesztesz max
-
opi064
tag
válasz
Quasi_modo #3359 üzenetére
Én is, de minek kikapcsolni?
-
opi064
tag
válasz
Quasi_modo #3356 üzenetére
Ha be van jelölve az "automatikus bekapcsolás" , akkor ébreszt......most próbáltam...
-
peterk
senior tag
válasz
Quasi_modo #3161 üzenetére
Az biztos, hogy lehet skinezni, mert ez a funkció benne van a telefonban, de egyelőre én még nem hallottam másik skinről.
-
migabi24
nagyúr
válasz
Quasi_modo #3161 üzenetére
Én arra tippelek ez valami béta készülék volt, mutogatásra készült
-
válasz
Quasi_modo #3151 üzenetére
Van hát. Legalábbis blacklist módon biztos lehet használni hívásoknál és üzeneteknél is, érdektelenség miatt nem firtattam, hogy whitelistként is be lehet-e lőni.
Ez az OS képessége (meg így gondolom általában a Samsung nem-S60 telefonoké), nem külön alkalmazás. Egyébként se lehetne ilyet írni.
GJ70: Lásd a hozzászólás első felét, plusz:
Igen, tudsz szűrni magánszámokra, tetszőleges számokra, stb.
Foglalt jelzést hall a másik. -
anrab
addikt
válasz
Quasi_modo #3101 üzenetére
ezt [link] nem lehetne felrakni?
a leírásban nem szerepel a wave de vannak itt kísérletező hajlamú forumozók
nekem még nincs wave csak követem a topicot. -
legiaap
félisten
válasz
Quasi_modo #3097 üzenetére
A google maps-ot lehet offline is használni?
Mióta?
Nekem elég a google maps, nem használok navit. Windows mobilon sem igen használtam igo-t, inkább a maps-ot.Többiekhez más kérdés:
Van olyan widget, ami több mindent mutat, és annak a tetején van az időjárás.
Azt meg lehet oldani, hogy a több dolog közül csak az időjárást mutassa?
Vagy van külön időjárásos widget? -
lackaba
tag
válasz
Quasi_modo #2996 üzenetére
Egyet értek veled,ugyanis a HD az első szoftal olyan volt mint a Nokia szokott lenni az 5-kel.Csak az ember gyarló,mindig többet és jobbat szeretne.
-
csimmasz
aktív tag
válasz
Quasi_modo #2971 üzenetére
Eloben megjobban fekete.
Par aprobb eszrevetel.
Neha joljonne korzor bill irasnal.
Wifin neha akadozik az oldalbetoltes(bar ez lehet a router muve).van esetleg kedvenc csatornaja wifin mint a wii hogy a 11 est szereti?
Most is ki be kellett kapcsolnom a wifit mert error dns-t irt ki es nemkuldte el a postot.
Van valami amire figyelni kell a router beallitasnal? -
csimmasz
aktív tag
válasz
Quasi_modo #2839 üzenetére
Mert a diványról akarom a tv elől,vagy csak ugy ha hirtelen eszembe jut indulás előtt hogy kéne pár uj zene,stb.
Egyszerüen lusta vagyok!A távirányitós konektorjaim vannak meg egy bazi távirányitom ami minden eszközt visz a lakásban.
-
mrmarkus
aktív tag
válasz
Quasi_modo #2775 üzenetére
Csak a widgetekkel lehet ezt eljátszani jelenleg, az appokat a Kiesen keresztül tudod csak telepíteni, ahogy ezt kicsit fentebb is leírták...
-
cancerbats
csendes tag
válasz
Quasi_modo #2752 üzenetére
az oké, de a honlapjukon reggel még 24 hónap gyári gari volt feltüntetve, ezért is írtam nekik, hogy mi a helyzet ezzel.
-
AS
félisten
válasz
Quasi_modo #2752 üzenetére
Magyarországon
-
válasz
Quasi_modo #2665 üzenetére
USB-n igen.
-
Varszegig
veterán
válasz
Quasi_modo #2510 üzenetére
amivel tovább bírhatja az az amoled-super amoled fogyasztási különbsége. ellene szól viszont a gyorsabb proci, viszont az lehet optimálisabb fogyasztású is. a HD nekem az spb shell és masszív netezés nélkül 5-7 napig megy, spb shellel, és átlagos netezéssel 2-3 napig. az én használatommal szerintem a wave is fogja bírni 2-3 napig
-
Varszegig
veterán
válasz
Quasi_modo #2464 üzenetére
ugyanaz. én sem gondolom, hogy a hd hibája, mert még nekem sem működött egyik telefonomon sem. mondjuk nem értem, miért nem lehet ezt megoldani?
-
Varszegig
veterán
válasz
Quasi_modo #2130 üzenetére
van ndrive, a fenti problémával, és van sygic, amiről még semmit sem tudni. meg a route, valaki már használta is magyar térképpel
-
user137
őstag
válasz
Quasi_modo #2132 üzenetére
egyelőre tényleg ott tartunk, h a symbian a legfeature-gazdagabb mobil OS a világon.
szégyen -
Fogash
tag
válasz
egyelőre csak azt az eszet osztom, amit itt kaptam.
ez a "hivatalos" naviprogram, de lakva ismerni meg a szoftvert. előbb-utóbb biztosan lesz rá valami "rendes" program (iGo, stb.) de engem is érdekel a használhatósága.
tulajok: van valós tapasztalat navigációról, vagy eddig mindenki csak MSN-ezni akart vele?
-
taschner
aktív tag
válasz
Én azt olvastam kb 2 napja az oldalon, hogy nehezen akar újra tervezni az utat.Én néztem de nem találtam hol kell fizetni!!!!
-
Fogash
tag
válasz
Quasi_modo #2130 üzenetére
route66
-
válasz
Quasi_modo #2105 üzenetére
Az. A New PC Studio utódja.
-
Varszegig
veterán
válasz
Quasi_modo #2091 üzenetére
ugye, hogy ugye? Én is erre tervezem a migrálást az i8910-ről. (Mellesleg ma olvastam, hogy az N8 lesz a Nokia utolsó symbianos smart-ja, gyakorlatilag vége lesz a symbiannak)
-
AS
félisten
válasz
Quasi_modo #2091 üzenetére
Nagyon jó, addigra már lesz sok alkalmazás , ez az egyetlen hátránya most Badanak, ehhez idő kel
-
AS
félisten
válasz
Quasi_modo #2084 üzenetére
Majd próbáld ki szerintem és meglátod
-
válasz
Quasi_modo #2082 üzenetére
Mint a szerkesztésben írtam, az alkalmazásokat nem tudod mappákba rendezni!
Ott valami félreértés lehet. De persze nem vagyok tévedhetetlen.Azt tényleg kiválaszthatod, hogy a belső memóriába vagy a kártyára kerüljenek az appok. Utóbbi esetben csinál egy rejtett könyvtárat, és oda pakolja a binárisokat, semmi titkosítás meg ilyesmi nincs. Viszont a telefonban van ezekhez az index, tehát ha leformázod a telefonodat, nem fogja többet látni ezeket az alkalmazásokat.
-
eladotattoo
csendes tag
válasz
Quasi_modo #2079 üzenetére
Mivel még nem ratam rá progit, erre csak annyit tudok válaszolni, hogy a beállíthatod, hogy a telefonra, vagy a kártyára települjön az alkalmazás. A pontos helyével kapcsolatban majd jönnek a szakértők
-
eladotattoo
csendes tag
válasz
Quasi_modo #2077 üzenetére
A feladatkezelője nyagyon korrekt. Lehet vele mappákat létrehozni, rendezni...
A főmenüben lévő saját fájlok ikonra kattintva láthatod a telefon és a memóriakártya tartalmát mappastruktúrában, amit módosítani tudsz. Ha rádugod a telefont a számítógépre, akkor két cserélhető meghajtót fog észleni a gép: a telefont és a memkártyát.
Üdv! -
válasz
Quasi_modo #2077 üzenetére
Attól függ, milyen cuccokra gondolsz.
A zenelejátszó indexel, a fájlkezelő könyvtárakat használ.Azokat nem lehet mappákba rendezni, csak lapokra, a'la iPhone OS 1-3.
-
Varszegig
veterán
válasz
Quasi_modo #1066 üzenetére
egyetértünk. A Wave tetszik, ez a 2 olcsó jószág nem kéne, még ha többet tudna sem, ez nem az én dizájnom. Ez inkább a szájfonosoknak készült (külalakra
)
-
Z_A_P
addikt
válasz
Quasi_modo #1053 üzenetére
Nem is baj, be ne elozzon valaki a zsenialis tervemmel, 1-2 heten belul akarom publikalni
-
AS
félisten
válasz
Quasi_modo #1040 üzenetére
-
válasz
Quasi_modo #1018 üzenetére
Én sajnos nem tartok itthon mikroszkópot
verser: A Wave tud magyarul, csak nem minden régióban.
A tesztben is magyar képek voltak, nem véletlenül. -
Laccyka.
csendes tag
válasz
Quasi_modo #989 üzenetére
Hűűűű... Sajnos nem tudom megnézni, de biztos van itt olyan aki megtudja...
Én el vagyok ájulva tőle -
válasz
Quasi_modo #612 üzenetére
Fehér kartondoboz rulez
-
válasz
Quasi_modo #569 üzenetére
Annyira irrealis lenne?
-
fairi
őstag
válasz
Quasi_modo #503 üzenetére
http://dailyphones.net/samsung-s7200-with-bada-os/
Ua. mint az OMNIa2-ben...rumor szerint
-
AS
félisten
válasz
Azt mondják az ami a Omnia2 ben van.
-
válasz
A Wave Cortex-A8-as, de a bada fórumokon láttam utalást arra, hogy a toolchain támogatja az ARM9 és ARM11 architektúrákat is, ergo olyannak is jelenhetnek meg telefonok... Szóval abszolút jogos a kérdés.
-
válasz
Quasi_modo #491 üzenetére
Így van (több mint valószínű, hogy nem hagyják így örökké, ld. Apple), de egy kérdés még áll AS-nek: És akkor mi van?
-
szetib
tag
válasz
Quasi_modo #438 üzenetére
Rendben. Én nem fogom a magam igazát bizonygatni, elhiszem nálam gyakorlottabb emberknek ha tévedek. Mint irtam, egy symbis samsungom volt, az egy kész rémálom, lassú, órákat töltött, mintha csak symbiannak látszó tárgy lenne. Mivel túladtam rajta, nem tudok senkinek példával szolgálni, örülök h nincs nálam. De tudom, hogy nem tudtam ráreőszakolni pár programot, valami baja mindig volt. Az ndrive volt rajta, azt rátette az előző tulaj, azzal ment, a sygic-et nem tudtam rátenni! Erre emlékszek. Lehet azóta másnak sikerült, nekem akkor nem. Majd keresek neked olyan hsz-t ahol az i8910 re mondják azt a megoldást, hogy el kell adni. Bocs, ha ez azóta nem állja meg a helyét. N70-em volt, 6120, most E63-asom van, lehet őket frissiteni, nem kell rá főzött ROM, a hack működik, minden navi működik, a voip nincs letiltva, multitask zökkenőmentes, copy-paste remek (kivéve fring), az internet rádió akad ha az Opera Mobile-t használom. Más hibája nincs. Egész este megy rajta a fring, nem dobja el a kapcsolatot. Ha legalább ennyit tud majd a Bada, akkor mondható igéretesnek.
-
válasz
Quasi_modo #438 üzenetére
Én az Ovi Mapsre és az Ovi Store-ra gondoltam konktrétan, ezek voltak a felsorolásban.
-
manchester85
veterán
válasz
Quasi_modo #373 üzenetére
Így van. Nem a kamera miatt van kettő. Kell egy 70-es szám, ezenkívül nem akarok megválni a symbiantól, a garmintól, amik alkalomadtán jól jönnek. Megmarad nosztalgiatelefonnak, és mivel csak ritkán van szükségem navigálásra, alkalomadtán teljesen jól jön.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest