Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Yettel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Dracula
őstag
válasz
galmat89 #25010 üzenetére
Köszi, nagyon jó, részletes leírás. Ilyesmit vártam.
Nos, mire? Hát telefonálni. Meg SMS. Néha szoktam képeket is csinálni vele, no és levelezek is vele, meg netezek, ha épp kell valami. Zene pl. nem érdekel, vagy a rádió funkció.
Sajnos ezek az érintőképernyős szép nagy kijelzős telók mind "tepsik", tehát vsz. abba bele kell törődnöm (ha ilyet veszek), hogy nagy és lapos.
Nehéz, k800i-m van 4+ éve és már kopott meg öreg, de azért nagyon szeretem. És most
meg kell győznem magam, hogy kell nekem ilyen legyen ez a 8500 v. 9000.BTW én azt hittem, hogy a Bada egy Android módosítás, akkor nem így van?
-
Dracula
őstag
Sziasztok!
Egy a kérdésem.
Galaxy S vagy Wave 8500?
Üdv!
Aktív témák
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest