- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
TomWexX
addikt
válasz
taschner #45233 üzenetére
Nálam egy kicsit segített rajt az, hogy kikapcsoltam a pislogás érzékelést, meg alapra állítottam mindent. Így most többször marad zöldön a keret.
bokrosolajos: Egyébként simán jó képeket lehet csinálni a 'tapis gombbal' is, csak érteni kell hozzá!
Megnyomod a gombot, fókuszál, majd amikor elakarod sütni egyszerűen csak elengeded! Miért is mozdulna be ilyenkor??? (használtam már ilyet, és tudom hogy jó) Csak akkor gáz a fizikai elsütő gomb hiánya, ha magadat akarod fényképezni, olyankor valóban kényelmetlen a képernyőt tapicskolni.
-
bokrosolajos
őstag
válasz
taschner #45233 üzenetére
tascher: wamo camera app azt hiszem szoftveres elsütőt használ!
agdna: welcome here! Én nem javaslom az 1.0-ról a frissítést, 1.2 totál elcseszett, használhatatlanná teszi a felugráló címsorral a web böngészést, bár van olyan hackelt rom, amiben visszatették az első változatott. 2.0 csak bugos bétaként létezik még
SeriouS_77: nem azzal csak egyszer fókuszál, találomra
A gomb csak annál fókuszál folyamatosan, akinél kontaktos lett. Nyilvánvalóan annak csak egyszer kell fókuszálni (Félig lenyomott állapot)
-
janes1976
őstag
válasz
taschner #21529 üzenetére
vedd már ki az akksit és alatta a telón is van felirat, most akkor mindenki az akksin nézi???
továbbra is áll a kérdés, melyiket kell nézni?
Csaabi20: fentebb le lett írva, hogy nem biztos hogy van összefüggés, meg hogy ha vkinek a telójának semmi baja, az ne vegye magára.
-
válasz
taschner #13150 üzenetére
A kettő nem zárja ki egymást, Symbian topikokban is rengeteget segítettem/segítek (mostanában kevesebbet), innen a többezer hozzászólásom többsége, ismerem kívülről-belülről, pedig utálom a rendszert.
Azért szabadulnék meg tőle, mert nem adja azt, amire szükségem van. Az a szerencséje, hogy nem beszélek mostanában azzal, aki miatt annyira fontos volt az IM elérés. (
), tehát telefonként meg fórumeszközként még elmegy. Meg mobilnet AP-ként, és inkább az iPodon irkálok.
Ja az meg biztos, hogy az N8-ért én nem adok ki pénzt.
Azért ha ingyen kipróbálhatom, objektíven próbálom majd megítélni. -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
taschner #13117 üzenetére
Nem tudom szubjektív, de nekem pl. 5.1-el jobban tetszik, csak akkor hangosabbra kell venni.
De nem hiszem, hogy igazából sokat tenne egy sztereó fül-, fejhallgatónál.
Lényegében mindegy szerintem, ahogy neked jobban tetszik, de majd otthon erőt veszek végre magamon és a Sennheiser-rel letesztelem. -
p87
senior tag
válasz
taschner #12754 üzenetére
Próbáld meg, hogy kiveszed a kártyát, elindítod a telefont majd kikapcs és visszarakod.
Ha nem javul akkor formázd le a telefonban, ha így se javul meg akkor nagyon nem jó.Másnak akinek JH3-szoft van már milyen sebességgel ír a kártyákra?
Nekem JF4-el 6,5-7 Mb/s-al ír a class4-es kingstonra.
Ha JH3-ban lecsökken akkor mégegy ok amiért nem frissítek. -
válasz
taschner #11247 üzenetére
Cső!
Azért nem privátban válaszolok, hátha gondot okoz másnak is.
Első lépésben a Google Naptárban a beállítás menüben megkeresed a mobiltelefon beállítása menüpontot. Itt meg kell adni a telefonszámot amire küldik majd az ingyenes SMS értesítőt, stb. stb.
Ha ezzel megvagy, akkor csak szerkesztesz egy napi eseményt, esemény szerkesztés menüpontban az előugró ablakban beállítod az SMS értesítés opciót.
Itt egy kép róla, sok sikert. Garantáltan ingyenes, régóta használom. -
erdoke
titán
-
s4tch
veterán
válasz
taschner #8351 üzenetére
Már vártam az ilyen jellegű, megjegyzem, halálosan fölösleges hozzászólásokat.
A telefont tegnap este vettem, és nem azért, hogy eladjam. Leginkább használni szeretném. A véleményemet pedig csak azért nem fogom visszatartani, mert a rajongótábornak nem tetszik. Azért köszönöm az építő javaslatot, megfontolom.
-
peterk
senior tag
válasz
taschner #7195 üzenetére
A Kies még nem tud, de a Mobile Master más képes szinkronizálni az Outlook naptárat. Ezen felül is sokkal több dolgot lehet vele kezelni/szinkronizálni. Ha fontos az offline szinkronizálás, akkor mindenképpen megéri vetni rá egy pillantást. (Működik bluetooth-on keresztül és USB-n keresztül is.)
-
tombor
csendes tag
válasz
taschner #7151 üzenetére
Hát az a helyzet, hogy mindig Nokiás voltam, de az utóbbi pár évben inkább hűségből, mint meggyőződésből.
Szerintem volt sok-sok olyan év, hogy a Nokia elsöprő fölénnyel veztte a mezőnyt. Ennek azért-mondjuk ki- vége.
Egy kitérőm volt csak az utóbbi években és az is Samu volt, az U600. Én nagyon szerettem, jó kis telcsi volt.
Az E52-t, ami még mindig megvan és már bajai sincsenek, egyszeűen nem tudtam megszeretni. -
fatty
aktív tag
válasz
taschner #6720 üzenetére
Sziasztok.
Elkezdtem egy Wave fórumot amin külön kategóriák lennének. Persze még sehol sem tartok, ma reggel raktam fel a fórumot. Sokan vannak itt akik kenik vágják a wave-et, ha érzik a kihívást szívesen veszem a segítséget. Ez itt az egyenlôre aldomainon, ha lesz látogatottság újítok valami hozzá passzoló domaint. Köszi. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
taschner #6724 üzenetére
Itt keresgélj: http://mysamsungwave.com
-
Fogash
tag
válasz
taschner #5451 üzenetére
tegnap én is belehergeltem magam a GPS ügybe, mert nálam egyik FŐ szempont volt, hogy nativ GPS-t is tud, tehát nem mobiltöröny-hókuszpókusz alapján is navigációképes. Az épületben (zöldmezős gyár, szendvicspanel (lemezelt purhab) falakkal) az ablak mellett sem lett műhód 5 perc alatt sem. Az udvaron (vagy kocsiban) viszont <1perc alatt megmondta hol vagyok. A navigáció pontos (100 kmh alatt mozogva próbáltam), pontosan akkor értem a kereszteződésekhez, amikor mutatta. Amikor másfelé mentem, kb 50m után rögtön új útvonalat mondott, az újratervezés (legalábbis Győr és környékén) ezek szerint OK.
A mutatott sebesség (100kmh-ra állított tempomattal) 96-99 között folyamatosan fel-le ingadozik, ez fura volt, mert a kocsi nem gyorsult, nem lassult...
Az automatikuson kívül csak az angol female hangot kínálja fel, mindkettővel egy angol csaj dumál. Pontosan, érthetően, de nem magyarul.
A PC-re letöltöttem a R66sync-et, de a regisztrációt nem értem. A telefon elfogadott automatikusan, viszont a regisztrációhoz megadott címemre eddig (20óra alatt) nem jött megerősítő email.
Nekem per pillanat az E51ből átmentett 512kB kártyám van csak, de a Mo-térkép nem okozott számottevő helyfoglalást rajta. Egy Horvátország még kéne hamar.
KÉRDÉS: a 30napos trial-t hogy méri? Első bekapcsolástól? Vmi aktiválástól? Jó lenne tudni, akárcsak a regisztrációs email-problematika megoldását...
-
válasz
taschner #5445 üzenetére
Szerintem se a kártyával van a baj. Ahogy már korábban sokszor írtam, az én sorozataimat se tudta folyamatosan lejátszani - nem akadozott, hanem mintha csak minden második képkockát játszotta volna le.
Ez pedig egyértelműen arra utal, hogy nem a kártya a szűk keresztmetszet.
Főleg nem a belső memóriából (amit szintén próbáltam). -
peterk
senior tag
válasz
taschner #5413 üzenetére
Figyelj oda, hogy mit veszel, mert az hogy class6 van ráírva még nem garancia. A specifikáció szerint a class2-esnek is bírnia kellene lazán, aztán látod, a tiéd ezek szerint nem bírja.
Ha veszel, akkor fontosabb a jó minőség/márka és a megbízható üzlet, akik nem árulnak dzsunkát. (Én az enyémet az Extreme Digitalban vettem, class2, és tökéletesen megy. Egy picit drágább mint a legolcsóbb helyeken, de biztos, hogy nem dzsunka.)
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
taschner #5410 üzenetére
Tessék:
http://www.arukereso.hu/memoriakartya-c3157/kingston/microsdhc-16gb-class-10-sdc10-16gb-p41454109/
http://www.arukereso.hu/memoriakartya-c3157/apacer/microsdhc-16gb-class-4-p36225938/
http://www.arukereso.hu/memoriakartya-c3157/silicon-power/microsdhc-16gb-class-6-p42602050/
http://www.arukereso.hu/memoriakartya-c3157/sandisk/16gb-sdsdqy-016g-e11m-p42588525/
Amúgy én Sopronból kiautóznék a sógorokhoz, szerintem ott olcsóbb.
-
Paca2
senior tag
válasz
taschner #4654 üzenetére
Leszámítva a stílusát igaza van!
Miért nem lehet elolvasni a használati útmutatót?? (az is letöltheti akinek még nincs Wave-je)
Kereshet a fórumon. (van amit már többször is leírtunk, pl. route66)
Google... (bár én is jártam úgy h nem értettem az angol infót - nem mindenki angolt tanult)
És a legjobb módszer: HASZNÁLD A TELEFONT (hihetetlen, de sok mindenre rá lehet jönni ha kipróbálod melyik funkció mit csinál)Az érthető ha vki azt kérdezi h kell (nem kies-szel) frissíteni. De itt már olyan szintű kérdések is voltak/vannak, hogy hogyan kell 'bekapcsolni a telefont'.
-
válasz
taschner #4133 üzenetére
Egyébként a szoftver fullsága nem befolyásol tényleg igazán semmit. Már ha minden működik persze. A kameráról sokkal árulkodóbb a kamera firmware verziója, amit a *#197328640# varázskód után a 6 3 1 gombok lenyomásával olvashatsz el. A JF5-ben kikerült verzió a SESBDC22.
-
-
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- 3DMark (2013) eredmények
- Azonnali processzoros kérdések órája
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- PlayStation 5
- Kempingezés és sátrazás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Asustor NAS
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest