- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
@matthew@
őstag
válasz
leslieke #45132 üzenetére
Ja így már értem, akkor vmit nagyon benéztem rajta
Mondjuk az gáz h a 3.0 csak Wave III-ra lesz, bár mire az kijönne az is sztem fél év tuti lenne, mert amúgy a 2.0-nak nem lenne értelme. Mind1 ha a Wave III jól muzsikál akkor megvan a telóm utódja
bár nekem méreteit tekintve a II a tökéletes, szal lehet marad, még eldől, addig van sok idő
AM thx az útbaigazítást -
Tomajdon
aktív tag
válasz
leslieke #45118 üzenetére
pont most írtam róla a badablog.hu-n, és akartam ide bemásolni a nagy hírt, de kicsit megelőztél!
Amúgy divat lett hogy szídjuk a Badát mert fos? Miért is szar? Azért mert neked nem felel meg? Add el ha nem tetszik, és problem solved. Nincs rá 20millió alkalmazás? Húha, ez alapból tudja a stoppert, nem úgy mint az android! Nekem is hiányzik pár program, de megoldom azok nélkül. Pl. natív bkv menetrend jól esne, de felmegyek a mobil oldalra és megnézem. A foursquare app is jó lenne, de mivel nincsen ezért használom böngészőből a cotchin.com-ot. Sorolhatnám még, de most fejből úgy sem tudom, max. ha elémraknák. De minden megoldható appok nélkül, csak ez a nagy android behozta azt, hogy ad egy csupasz rendszert és a felhasználó töltsön rá mindent. Megvan annak is az előnye, hogy több lehetőséged van választani. De sokan azt szeretik ha vannak alapból hasznos funkciók, nem utólag kell letölteni. Szóval ha nem tetszik a Bada add el, jobb megoldás úgysem lesz. Van egy csomó haverom, és azért akar androidot, mert megy a nagy hype, hogy az android a legjobb rendszer a világon. Mondom nekik, hogy itt a Bada ez is jó, de nem mert nincsen rá 200 millió letölthető alkalmazás. Ha megkérdezem hogy a 200milkából mennyit használnának, alig tudnak felsorolni 2-3-t... Szerintem nem kéne szídni a badát, mert ez is jó rendszer, csak más mint az android. Ez nem arról szól hogy letölts appokat, itt szinte mindent megadnak neked alapból. Persze mindenkinek mások az igényei... de szerintem abba lehetne hagyni ezt a bada fikázást, számomra is vannak hiányosságai, de nem nyavalygok érte, hanem megoldom máshogy. Amit nem tudok megoldani máshogy, azért persze nyavalygok, de nem fikázom le a rendszert, hanem csak az app store-t meg a samut hogy nem fejleszt rá. De idővel erre is találok megoldást. A lényeg hogy abba kéne hagyni ezt a folytonos rinyálást, hogy "jaj fos a bada" "nincs rá 200 millió app" "nem jó ez meg az, szar az egész" és stb.
-
-
unrealnoise
senior tag
válasz
leslieke #45068 üzenetére
Hát fel is vagyok. Vicc ez az ár... Bár számítani lehetett rá. de a konkurenciához képest tényleg hülye aki Wave III-t vesz első okostelefonnal, vagy akkor ha még nem kötelezte és költekezte még ki magát egy platformban sem... Igazából tényleg nem tudom mit várnak a samsungnál.
-
unrealnoise
senior tag
válasz
leslieke #45047 üzenetére
Nem hardverbuzi. oké. Akkor a sansung galaxy S és S II miért fogyott mégis annyira?
Talán mégis ennyire sok a hardverbuzi? oké, hogy van valami abban amit mondtok, de az tény, hogy elég sok a csalódott vélemény a wave III miatt (külföldi fórumokon is). Az is tény, hogy kábé semmi sem ösztönzi a meglévő tulajokat a váltásra. -
szimike79
őstag
válasz
leslieke #44970 üzenetére
Jön amikor jön, sajnos sok mindent úgy sem tehetünk ez ügyben. És ez a 2.0-ra szintúgy igaz. Én inkább amellett voksolok, hogy érkezzen később mint ideje korán tele hibával, bug-gal. És legyen jól használható, gyors, maximum morgok, mérges leszek egy kicsit. De inkább legyek a késés miatt morcos, mint amiatt, hogy valamilyen funkció, ami számomra fontos, nem működik rendesen.
Bár azt elismerem, hogy a Samus csapathoz képest a lótetű seggbe dugott lábakkal is telivér versenymén. -
bokrosolajos
őstag
válasz
leslieke #44957 üzenetére
Pont azért vagyok temetkezési vállalkozó, mert jós is vagyok!
badaSI-t is írtam annk idején mikor kijött még bétaként, és itt mindenki hüledezett a 73 MB alapján, hogy miből gondolják, hogy nem az a szar, mikor le sem tudják kérdezni az értéket. De akkor is én voltam a hülye...
-
Dhampir
félisten
válasz
leslieke #44890 üzenetére
Pontosan nem tudom, mert csak magyar garanciát írtak, viszont egy másik üzletben amíg akciós volt, addig gyártói garanciával 56-57 közötti áron adták, most emelték fel majdnem 63-ra. Ugyanott az utóbbi boltban fekete színben 2 év Samsung garanciával valamivel kevesebb, mint 55-ért kapható jelenleg.
-
Gabocca
csendes tag
válasz
leslieke #44853 üzenetére
Ezekre valaki tudja a választ, aki feltette vmelyik 2.0-s bétát? A többi nem olyan fontos.
- A 3mp-es mikrofon késleltetés megoldódik 2.0-s FW-vel? Esetleg már a bétákkal is?
- A böngészőtördelés megoldódik a 2.0-s FW-vel? Esetleg ez is "fixed" a bétákkal?
- Meddig lesz support? Nem ismerem a Samu politikáját. Itt arra gondolok, hogy meddig adják ki az új SW-ket a régebbi telókhoz? Az rossz lenne, ha a bada kinőné magát, aztán azt mondják hogy 2.0-val csókolom a Wave I - II usereknek.Előre is köszönöm,
Gábor -
Binyi01
aktív tag
válasz
leslieke #44779 üzenetére
Az igaz, de még így is sokkal jobb és használhatóbb, mint a 1.0 ill. 1.2 akármelyik firmje, sztem.
@matthew@: Nálam kh1 - en fut 10 játék, meg 14 progi, úgyhogy nagyjából sztem már az összes működik 2.0 - án, de csak azokról tudok nyilatkozni, amik telómon fentvannak. -
-
rizso
addikt
válasz
leslieke #44683 üzenetére
Most én is várok a telefonvásárlással egy kicsit, hátha lesz valami meglepetés a közeljövőben. Ahogy néztem már a böngésző is sokat javult a 2.0 bétákban, lassan eléri azt a szintet, ami nekem bőven megfelel. No meg ha a videólejátszás is hibátlan lesz, nem akad majd semmi, akkor tényleg elgondolkodok azon, hogy visszatérek badára - főleg ha lesz egy korrekt waveIII is jó áron
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
leslieke #44671 üzenetére
Megnéztem a Samsung honlapján, ezt írja:
Mobiltelefonok -> Gyári garancia -> 2011.április 1-től 24 hónap korlátozott Samsung jótállás*
*Korlátozott Samsung jótállás : A Samsung Electronics Magyar Zrt. az általa szállított Termékekre a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően a Végfelhasználó (k) nak történő értékesítéstől számított 12 (tizenkettő) hónap teljes körű kötelező jótállást és plusz 12 hónap „limited manufacturer warranty”-t biztosít. A limited „manufacturer warranty” csak a készülék test 12. hónap utáni meghibásodásnak kijavítására vonatkozik, de nem nyújt semmiféle addicionális jótállást a készülékkel együtt értékesített tartozékok tekintetében.
-
-
-
Wheelbarrow
aktív tag
válasz
leslieke #44513 üzenetére
Hiba 8001. Frissítsem a fw-t.
A Kiessel letöltöttem, csatlakozás nélkül a játékot. Ekkor kétszer jelent meg a telón a játékelőzmények közt az apps-ban. Csatlakozás után kiírta, hogy nem kompatibilis, ekkor törlődött a Kiesből és a telefonról is az utóbbi. De az előző maradt.
Agyrém!Azt sem értem, hogy került ez a sz@r a vásárlásaim közé.
Büntiből ezt küldöm a Samsungnak! -
bokrosolajos
őstag
válasz
leslieke #44478 üzenetére
Ugyan már? Szerinted labdába rúghat egy Wave III egy 1280x720 pixeles felbontással, 1.4 gigahertzes, kétmagos processzor és 8 megapixeles kamerával? Ezek után nem sok mindenkit érdekelhet az anyaghasználat! Elég csak megnézni az SGS és a Wave eladási számait hogy belássuk, ez a legkevesebb a vásárlói döntésnél
Jó tudom, Neked ez sokat számít!! Nekem is. De a számok azt bizonyítják, hogy az emberek 95%-nál nem.
-
-
duvi
nagyúr
-
dave182
senior tag
-
duvi
nagyúr
válasz
leslieke #44187 üzenetére
+1, de én csak jóval később tudok benevezni "tehetség" híján
Én örülök a 4"-es SAMOLED kijelzőnek. Jól jön az netezéshez
3Gb ROM is jól jön, mert a helyből sose elég ugyebár
Reménykedem az 1Gb RAM-ban (ezáltal jobb memóriagazdálkodást is várok), a fémházban, egy kicsit erősebb prociban (1,2-1,4), fejlettebb GPU-ban. Részemről ennyi lenne az újdonság elvárás hardveresen. Kevéssel is beérem -
-
appel
őstag
-
a510
aktív tag
-
Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Motoros topic
- További aktív témák...
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest