- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
szimike79
őstag
Csináltam egy próbát, bár csak a sima Xperia Minit tudtam kipróbálni, mivel a Mini Pro nem áll rendelkezésemre. A Wave-n a gyári hangrögzítőt használtam, a Minin nem találtam, ezért leszedtem a marketről az első kezem ügyébe akadót. A Mini AMR-ben rögzített, de érdekes, mert a Total Commander 3GP-nek írta, a Nero ShowTime pedig AMR-nek.
A Wave felvétele nagyságrendekkel jobb. Ebben most a Wave-nél a pont, bár nem tudom hogy a Mini-n más progival milyen minőséget produkált volna. -
duvi
nagyúr
Az Ace és a Wavek nem egy súlycsoport
A Wave messze jobb a legtöbb képességben.
Ha droidot akarsz mindenképpen, akkor ebben az árkategóriában indított most az új Sony Ericsson Xperia mini (és pro). Az Ace-nál ez is sokkal jobb választás mind szoftveresen, mind hardveresen. szimike79 nemrégiben vett egyet. Tőle kérhetsz részletes infókat is róla. -
duvi
nagyúr
Ha nincs is eq. a Wavekben azért a zenei beállításoknál próbáld ki az alábbi kombót:
Hangszínszabályzó: Rock
Effektus: Bass enhancement
Ha ez nem elég egy basszus imádónak egy jó fülessel, akkor vagy hazudik v. festi magát(nem sértésből írtam
)
Ha már szóba került a téma! Ki milyen beállításokkal használja az audió playert?
Én Rock+Music clarity-val hallgatom. -
duvi
nagyúr
A Route66 rajta van. Csak a térképeket és navigációt kell letöltened. Ez az itthon árult Wavekre is vonatkozik. Nekem T-s a Wave II és a Route első indításánál regelni kellett és csak utána tudtam letölteni a Magyar térképet.Alapban NINCS rajta a telefonon semmilyen térkép! Tehát offline módban nem működik (az online mód meg durva adatforgalom) és keresni se tudsz a térképen. Ezért ha regeltél akkor egyből töltsd le a térképet és navigációt. leslieke csinált egy nagyon korrekt leírást a Route66 telepítéséről.
snecizero
Mivel most csak olvasol a kártyáról, így ez nem mérvadó. A class speed az írási sebességet mutatja. Az a lényeg, hogy mennyivel tud írni a memkarira. -
ABal
őstag
A Route 66-hez egy hónapos próbaverziót kapsz a telefonnal. Ha az lejárt, akkor is megtarthatod a letöltött térképeket, és helymeghatározásra továbbra is használható, csak a hangos navigálás nem fog működni.
Természetesen, ha tetszik, megveheted a teljes programot, aztán onnantól többet nem kell fizetned érte, és amíg használod a Wave-et addig lesz navid is.
Látom Leslieke már intézkedett.
snecizero: Én megtettem, de nem tudom, hogy ettől van-e a különbség.
-
leslieke
Jómunkásember
-
duvi
nagyúr
Szia!
Valóban jó teló a Wave I és II. DE!
Mint minden telefonnak, ennek is vannak hibái és gyengéi.
Az én értékelésem ITT olvasható.
Első körben szerintem olvasd el az első hozzászólást és EZT a összegzést. Nemrégiben lett összegyűjtve a Wavek pozitív és negatív tulajdonságai. Azt viszont tudnod kell, hogy hamarosan (szeptember-re várható) érkezik a 2.0-ás új szoftver ami gyökeres változásokat hoz az eddigi rendszerhez képest!
Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest