Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
Sógi
addikt
válasz
consono #34229 üzenetére
Egyre több videót láttam erről...Úgy érzem nem kamu, miért ne lehetne akkora agyas pár programozó/hekkelő/műszaki zseni aki meg tudja ezt csinálni?
Nem "sajnálják" a telefonokat és tuti munkanélküliek vagy túl sok a szabadidejük vagy akár már megszállott profik!
Előbb-utóbb lesz magyar videó is errőlTalán
-
Bobó_20
aktív tag
válasz
consono #34010 üzenetére
"jó ,de te hányszor kapcsolod ki-be a telefonodat? Mert én max kéthetente egyszer..."
Én hetente azért restartolom (néha beakad a push még prémium SH-val is és akkor másfél óra alatt lemerül), de az SGS más tészta legalábbis amit én láttam! Volt rá példa hogy azért nem értem el a gazdáját mert nem tudta fogadni a hívást (hiába nyomogatta bőszen), máskor pedig teleszemeteli a memóriáját, olyankor használhatónak nem nevezném egy telefonszám megkeresése se egyszerű! Utóbbi esetben biztos droid hiba de legalábbis külső app miatt ami ugye szintén az..."Amúgy nem értem ezt a nagy ellenszenvet az Androiddal szemben..."
Túl nagy körülötte a hype ahhoz képest miket művel az előbb említett SGS-en.
Nem azt állítottam hogy nincs olyan droidos telefon amit nem fogadnék el de az nem a Galaxy S!"Szerintem ez a Badát mondjuk a legkisebb mértékben fogja érinteni, mert a Kies sosem fogja ezt felajánlani frissítésként, ergó csak az elvetemültek fogják telepíteni"
Így legyen!
-
Bobó_20
aktív tag
válasz
consono #33987 üzenetére
Ez abszolút felesleges próbálkozás...ha valakit annyira csábít az android akkor vegyen droidos telót...az egész arra megy rá szerintem, hogy kikerüljék az app store-t mert a marketen ezrével vannak ingyenes cuccok...
Innentől kezdve pedig ingyenélés az egész, főleg azoknak a szempontjából akikben meg volna a vásárlási kedv. Így nyírják ki a badát (feltéve ha összehozzák) ami lényegesen jobb mint a droid! Azt mondom inkább fizetős store-t mindenhova!ui.: SGS az egyik leginstabilabb teló amit valaha láttam (hol ilyen szaggatós, hol olyan nem gyors) ha valakinek ez kell a wave-re akkor legalább a lehetőség adott lesz neki
Arról nem is mondok semmit, hogy haver SGS-e mire bebootolt és használható lett addigra a wave-mmel már játszottam! -
szimike79
őstag
válasz
consono #33996 üzenetére
A bizonyítás végett leégetni két telefont? Nem hinném hogy anyagilag megéri! Ha valakinek az a fontos hogy elérhető legyen x százezer alkalmazás az szerintem inkább droidos telót vesz magának. Ha működni fog a dolog akkor majd cserélgeted a firmet oda-vissza? Nem valószínű! Akkor már csináltak volna inkább egy olyan ap-ot amivel megoldható hogy fussanak a droidos progik. Abban már több rációt látok! Nekem egyébként annyira nem tetszik a droidos rendszer, van összehasonlítási alapom.
Ez az én egyéni véleményem, de az is lehet hogy csak én gondolkozom hülyén! -
Tomajdon
aktív tag
válasz
consono #33688 üzenetére
Itt már Bada 2.0-ról beszélgetnek!!
"ok got a weird message when trying to install Bada 2.0 so I am working on a solution to fix it." "Yeah well I am trying to source the Symbian S60 bootloader so I can have triple boot S60, Bada 1.2 and Bada 2.0" és így tovább.
szerk.: ha már a kor témánál jártok/jártatok, szerintem én vagyok a legfiatalabb
És ebben 99%-ban biztos vagyok
ABal: ezek szerint engem is szeret a wave, mert én az eddig említett hibákat eddig csak 1x tapasztaltam
-
Binyi01
aktív tag
-
bokrosolajos
őstag
válasz
consono #32214 üzenetére
Abból vond le a 726 témát, és akkor láthatod, hogy nagyságrendileg ugyanott tart, mint Karácsony előtt. Pedig előtte nem voltak badalight-os olcsó készülékek, amiknek elvileg húzniuk kellett volna egyet a fejlesztéseken
Halott a bada.
Pontosan azért, amiért Karmának elment a kedve az egésztől, és amiért az enyém még meg sem jött.
-
válasz
consono #32214 üzenetére
Az a baj, hogy érdeklődés sincs a fejlesztők/tartalomszolgáltatók/akárki oldaláról... Ezen a 2.0 se biztos, hogy változtatni fog. Az alkalmazásom körüli mizériát a megrendelő folytatja, én már kiszálltam belőle fejlesztés szinten, úgyhogy majd kiderül, mit lehet kiverni a Samsungból. Majd egyszercsak megjelenik...
-
Goldmen75
őstag
válasz
consono #32016 üzenetére
Írtam is nekik gyorsan egy levelet!
Kivi vagyok mit reagálnak..."Üdvözletem!
Gratulálok az oldalhoz, igényes, szép, jól kivitelezett!
Kérdésem csak az lenne, MI samsung Wave tulajok,(vagyunk jópáran szerintem kis hazánkban) mikor élvezhetünk hasonló honlapot?!
Ugyanis Badára nagyon hiányzik a Magyar vásárlási lehetőség!!!!!!!!
Csak az ingyenes, olykor már nevetségesen röhejes alkalmazásokhoz férhetünk hozzá, mert hiába fizetnénk a komolyabb app/game-ért, nem tudjuk megtenni….
A telefonon is csak a : „hamarosan elérhető” felirat fogad…." -
victorio79
tag
válasz
consono #31736 üzenetére
Nekem T-s volt, de a Samu orvosolta JI2-ra. Ugye most a premium soc hubbal lett JL2. A mysamsungwave.hu-n linkelt customer.xml (amit a XEH-be oltottam be) tartalmazza az összes hazai szolgáltató beállítását, tehát nyugodtan lehet arra preconnfig-ot nyomni.
Mondjuk a csomagkapcsolt profilok közül hiányzik a W'n'W, de van NET (internet apn-nel) ami szerintem gyakorlatilag ugyanaz, nekem megy róla minden vidáman.
A fw frissítés szerintem kell, mert van benne egy PFS file is (Premium File System?), szerintem ez tartalmazhat valamit. Bár az alap fájlrendszerben is benne van a SevenIM, de rosszul nem jön az biztos.
Itt meg ugye az ShpApp-ból hiányzik az Asphalt5, de azt úgyis le lehet tölteni ha volt már rajta. Én meg már meg is untam, úgyhogy nem hiányzik.
Szerintem ha mindent a leírás szerint csináltok akkor menni kellene. De a FW frissítéses változatot érdemes próbálni, mert ha eredeti T-s a garival úgyis ugyanott vagy (senki nem tudja hol
), a preconf miatt meg úgyis úsznak az adataid.
Szerintem a legfontosabb, hogy preconfig után a saját fiókokban először adjátok hozzá az új push (nem exchange) fiókotokat (Goggle, Yahoo, Hotmail, Facebook vagy akár Samsung) és akkor felhozza a premium nyilatkozatot amivel lehet egyetérteni, és ekkor aktiválja a dolgot.
Addig ne lépjetek be az IM-be sem, illetve ha beléptek szerintem akkor is Palringo lesz. Még egy e-mail-t is fogtok kapni arra a címre amire először beállítjátok a fiókot, hogy nagyon boldogan üdvözölnek a premium SH táborban. Mindezt ráadásul magyarul küldik (biztos készültek rá, hogy meg...ik az SH-t.
-
anrab
addikt
-
csuvarszkia
csendes tag
válasz
consono #31088 üzenetére
Itt van magyar nyelt, hang is. Simán bemásoltam, legalább magyar a menüje.
Még a GissRussát használtam offroad-ra. Remélem ebbe is bele lehet majd tenni a felhasználói térképeket. Az legális.
Persze a programot meg kell venni, csak a térképeket nem.
http://peter68.com/navitel/index.php -
Tomajdon
aktív tag
válasz
consono #30877 üzenetére
Nem tudnád őket megkérni, hogy csináljanak videót róla? Ha már kinnt vannak, miért ne
Így nem kell várni holnapig, és rögtön a lényeget kapjuk, nincs sok duma meg semmi...
bokroslajos: én nem csodálkozom, hiszen a Bada 1.2 novemberből január lett vagy december már nem tudom pontosan
-
Necro_Ramone
tag
válasz
consono #30788 üzenetére
Ó hogyne, köszönöm az egyre okosabb tanácsokat. Rövid összefoglaló:
- Ebből a tetves storeból nem lehet vásárolni.
- ElsőHSZ! ElsőHSZ! ElsőHSZ!
- De azóta letiltották a magyar visákat...
- Ó hát ólcsó az utalás, fél euró mit számít!
- Az a fél euró történetesen öt. Meg amit még utána levesz a wirecard. Ha 9 euróért vásárolnék az legalább 16-ba kerülne. -
szimike79
őstag
válasz
consono #30613 üzenetére
És milyen tapasztalatokat sikerült szerezned a Sygic-kal?
Nekem Az Ndrive nem jött be, valamiért nem azt akarta amit én. nem indult az autóval együtt, már rég elhagytam a kereszteződést, mire mondta hogy forduljak, a célnál meg egyszerűen kilépett a program. És ráadásul a lakcímem sem ismerte, pedig nem most épült házról van szó.
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
consono #30613 üzenetére
A Sygic-kal nekem egy gondom van, hogy míg az NDrive és a Route 66 már 3x megtalálta a jelet, a sygic még mindig keresi. Nekem nem jön be annyira ez a sygic... Nincs benne automatikus forgatás (vagy csak én nem találtam), meg még egy két dolog, ami az ndrive-ban igen. Ez persze személyes vélemény.
-
Kobe
veterán
válasz
consono #29710 üzenetére
azt hogy nem mindig kapcsol ki magától a képernyő....írtam korábban hogy nem tudtam mitől merl kurvagyorsan a telóm....a minap rájöttem, miután egész nap égett a kijelző a tokban és csutkára húzta a frissen fullra töltött telefont. Egyszerűen nem kapcsol ki a félperces tétlenség után
-
bokrosolajos
őstag
válasz
consono #28124 üzenetére
Lehet szóltak, hogy jobb ha megvárják az 1.2-est. És most kezdhetik elölről a folyamatot
Vicc ez az egész koreai társaságSajnálom, mert nagyon jó készülék ez, és a bada is számomra szimpatikus. De azt látni kell, hogy a marketinghez, szoftverhez tök hülyén állnak ... és így sok embert fognak veszteni, még nagyobb lehetőséggel elszalasztva!
-
szimike79
őstag
válasz
consono #27817 üzenetére
Én is a Wave-t használnám de párom rákattant egy logikai játékra és kisajátította.
Kezd ráérezni az érintős teló előnyeire. Este már nekem sincs kedvem a pc elé ülni ezért a használható böngészőt nagyon megszerettem. Az LG BL 40 ezért is lett felejtős, mert 3 oldal után kifagyott.Ami hiányzik az a Flash támogatás, bár a YT kliens kicsit kisegít mert általában ott megtalálom a videót. Reménykedem hogy nekünk is lesz 2.0 és ott jobb lesz a helyzet. Jó lenne belelátni a Samu üzletpolitikai terveibe és akkor nem lennének kétségek.
-
válasz
consono #27815 üzenetére
Tudom, ismerem a fejlesztőket. Én továbbra is szigorúan a natív alkalmazásokról beszéltem, az ottani korlátozás meg sajnos teljesen valóságos. A Java ME a rengeteg hátránya mellett, pl. hogy nem fut a háttérben, igazából csak még nevetségesebbé teszi szerintem az egész telefont - ennél olcsóbb telefonok sokkal jobban tudják ugyanezeket futtatni
Egyébként meg célszerű kiengedni a routeren a klienst
-
TomWexX
addikt
válasz
consono #27710 üzenetére
Roby csinálja a magyar fordítást, azt még megvárom...
jahsd: Ha jól tudom a névjegyet multimédiás üzenetként küldi, vagyis hozzácsatolja a vcf file-t, amit nem minden telefon tud fogadni, csak az újabbak/jobbak.
Vagyis biztosabb ha beírod az sms-be a nevet+számot, mert úgy tuti elküldi. -
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Újszerű, Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- Update 08.06. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest