Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
válasz
Dhampir #40733 üzenetére
Csak aztan nehogy meg kelljen lepodnod: a Samsung eddig elegge leszarta a badat, a Wave tulajdonosokat meg kulon is. A hozza fejlesztett hardverrel plane nem tudom mire gondolsz, hiszen semmi exta nincsen benne,
Azert remelem, en fogok tevedni a vegen.
Feree13: a Samsung es az LG WP7-es telefonok is olcsobbak 70k-nal, es funkcionalisan hasonlo szint, megis kicsit szebb es biztosabb a jovokep (meg a szoftver).
-
happy555
aktív tag
válasz
Dhampir #40621 üzenetére
Skacok én nem fikáztam a droidot soha (mivel nem is ismertem), és nem akarlak titeket elkeseríteni de nem is fogom.....
Tudom sgs2 ára bőven űberli a wavet, de sokkal inkább a szoftver a zsír benne mint a hardver!
Nem tudom egyeseknek honnan van rossz tapasztalatuk, de nem tudom osztani!
Stabil a bada??? Néha felvillan, újraindul, nem szinkronoz, nekem vakuzással is voltak gondjaim, nem beszélve a restart gombról ami a zsebemben naponta örvendeztetett.
És tette ezeket amellett, hogy 1 éve vártuk a flasht, skype-ot,normális böngészőt, mérges madarakat, ingyenes ftp-t, office fájl szerkesztőt, Igo-t..............
Komolyan mondom fényévekre van a droidtól, és egyre csak távolodik!
Imádom most is, szép is, igényes is, csak nem tudja követni (eddig) a konkurencia nyújtotta kánaánt!
A portolás legyen veletek! -
Tomajdon
aktív tag
válasz
Dhampir #40127 üzenetére
Biztos hogy egy játék miatt nem fogok váltani. Legyen az akármi, egy játék ne legyen már annyira fontos. Csak idegesít hogyha bezárok egy alkalmazát, beragad valami, és ugrál a CPU. több mitn 4 órája néztem meg a Layar-t, és azóta ugrál a CPU... Meg az androidban még a nagyon sok program tetszik. Amit androidra nem csináltak meg, az nem is létezik kb.
Most voltam Balcsin, és olyan naplementés képet csináltam, meg panorámát, hogy azt nem tudom elmondani. Szerintem jobb mint egy olcsóbb kompakt. Haverom meg N8-cal csinált képeket, na az sem piskóta. Ha ellenfény van, akkor lehúz az optika elé egy UV szűrőt!
Ezen kicsit csodálkoztam. N8 az tényleg szuper képeket csinál, de a wavenek sem kell elbújnia, mind2 jobb mint egy pixelhajhász olcsó kompakt.
Azért haverom symbianja is kicsit meg votl hackelve. Eddig hivatalosan PR1.2 van (igen kijött a PR2.0 Anna, de utólag még nincs hivatalosan) és neki meg PR 1.3 van fennt, amit egy programozó írt. Felrakta még az SPB Mobile Shellt, és jobb mint az alap szoftver. Ahogy neki van, úgy teljesen használható a Symbian. Játékok terén meg elég sok játék volt fennt neki, letölti, szignózza (hack) és már megy is. Hiába 600 MHz, nem akadt be. A wave super amoled, és a nokia amoledje között nem igazán láttunk különbséget. Vége egy kicsit összehasonlítósra sikerült, de nem baj.
Amúgy most készülök felrakni egy módosított JK1-et, amit nemrég linkeltem. Hátha megoldódik az ingadozó CPU.
-
válasz
Dhampir #36245 üzenetére
Jah, a szaggato HD videofelvetelt leszamitva semmi baj nincs a hardverrel. A SAMOLED "szepsegeit" is meg lehet bocsatani, hiszen a minimalista/futurisztikus kinezethez passzol a melyfekete.
Nemet marka helyett abszurdisztani Forintnak jobban orulnek
Majd este tolom fel a hirdetest a HardverAprora.
-
HGTimber
tag
válasz
Dhampir #35438 üzenetére
Én, ha a megjelenő betűk között lévő pöttyökre rá bökök, akkor nekem nem jelennek meg az említett oszlopban a hiányzó betűk, viszont természetesen odaugrik az adott betűvel kezdődő névjegyre. Én nem a SIM kontaktokat használom, mert úgy emlékeszem, hogy ha át volt másolva a SIM kártyára is a névlista, akkor valahol összekevert valamit, vagy nem jelenítette meg rendesen (már nem tudom, hogy mit), így csak a telefonon tárolom a névjegyeket.
-
válasz
Dhampir #35408 üzenetére
Egyik se. Külső alkalmazás nem nyúlhat a rendszerbe, a telefonokat (különösen a Wave II-t) meg egyáltalán nem bántottam. A szinkronizálásra tippelhetnék, de mivel egyik se az én telefonom, sőt a Wave I szervizből jött vissza szűzen, nincs semmim beállítva rajta.
Nem lehet, hogy csak nem vetted észre?
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Dhampir #35405 üzenetére
Családban ilyen telo lett csak azért szórakozok vele.
Amúgy ha droid kéne biztos valami komolyabb hw-eset választanék (htc desire/hd, galaxy s, vagy valami ehhez hasnolót aminek az anyaghasználata is rendben van.), ez max megismerni jó a droidot alaphasználatra jó telefon, de mint okostelefon nálam elvérezni az x8 igen erősen.. -
Cymby
tag
válasz
Dhampir #35319 üzenetére
Ahányan vagyunk annyiféle igényünk van. Én szeretek mobilon játszani, a Splinter Cell például órákra le tudott kötni, de majdnem a teljes Gameloft kollekcióból bevásároltam már.
De teljesen mindegy milyen programot futtatsz. A lényeg, hogy ha pénzt adsz érte akkor az a minimum elvárás, hogy az működjön is adott készüléken.
Nevetségesnek tartom, hogy sok hibásan, instabilan működő programot átenged a Samsung az ellenőrzésen míg másokkal hosszú hetekig szórakozik és dobálja vissza folyamatosan. A készülő Dropbox programot eddig kb 5x dobta vissza a samu a fejlesztőnek. -
bokrosolajos
őstag
válasz
Dhampir #34543 üzenetére
Dhampir:Erre is van ellen példa!
Ott vannak a HTC-k, amikre azt a sok - rengeteg - temérdek hasznos fotó alkalmazást letöltheted, de attól még mindig ugyanolyan szar képeket készítappel: mi a bajod a Nokia Tv kábellel? Nekem 1300-ért sikerül thozzá jutnom és teljesen hibátlan működik (csak a felirat cikis, de hát e' van
)
-
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Dhampir #34442 üzenetére
Köszönöm, elég hosszú menetnek tűnik ...
Közben lett egy felesleges 4GB SDHC kártyám! Tegnap megvettem a nyolcast Cl6, amivel a anvi sokkal jobban pörög! Még nem teszteltem, de lehet a 30m késést is orvosolja
Na szóval, gondoltam, hogy jó lesz feleségem telójába, mert mindig megtelik fotókkal, de most kiderült (mivel kézikönyvben nem jelezték), hogy nem jó bele (Motorola KRZR), mert csak 2 GB-os micro SD-t tud kezelni, de abból is csak 1 GB-ot használ
Jól elszállt az idő felette! -
Tomajdon
aktív tag
válasz
Dhampir #34407 üzenetére
De sajnos csak javás van a wave-re... Abból is csinálhatnának normált.
Amúgy rajtam kívül kinek van már elege abból hogy iPhonera minden szart kiadnak, 20.000.000 tokot gyártanak, stb. ?? Már kicsit unom hogy blabla for iPhone/iPod és így tovább. Tudom hogy hype meg minden, de idegesítő. Btw, az is idegesít hogy február óta nem képesek kiadni azt a nyamvadt Angry Birds-t, és már 3x írtam ezzel kapcsolatban a twitterren, és nem képesek válaszolni. A WP7-nél is van már 11 500 alkalmazás, badára meg van 3000... mi ez?! (nem mintha szükségem lenne a 3000-ből is 10-re,de mégis csak a számok beszélnek...) Pedig a Bada a samu saját rendszere... Karma Ozone-s appja meg a másik. Megláttam a képeket mondtam hogy kell ez nekem, erre meg sehol semmi. Elég rosszul csinálja a samsung. Biztos megszokták hogy androidnál nem kell dolgozni az appok felöltésén, mert a Google elintézi. Lusták.
Bocsi a hosszú offért, de ennek ki kellett jönnie
-
-
szimike79
őstag
válasz
Dhampir #29442 üzenetére
Nekem volt tapasztalatom S-class menüvel(Bl-40). Nem volt rossz, voltak benne finomságok amik tetszettek, de néha kicsit darabos volt a történet és appsok sem nagyon voltak rá. Ha arról váltasz és az anyagi lehetőségeid a Wavet megengedik akkor próbáld ki. Más világ lesz ahhoz képest, nekem legalább is ég és föld és pozitív irányba!
Van egy-két apró hibája de azzal együtt is egy korekt, könnyen és szerintem jól is használható teló. Arról nem beszélve hogy a pénzedért jól összerakott minőségi telót kapsz.
De ki is próbálhatod valamelyik üzletben és már ott megtapasztalhatod a különbséget. Pörög a kis Wave mintha felhúzták volna, de nagyon!
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Dhampir #29442 üzenetére
Dhampir:Azért nem találod, mert nincs is ilyen!
Ahhoz képest, hogy nem akarsz ilyen telefont venni túl sok időt töltesz itt el.
Azért nincs smiley, mert szándékosan nem illet megHa értelmes fazonnak tűnnél, visszakérdeznék, hogy mit jelent nálad az a kijelentés, hogy nincs rá értelmes navi? De megkérlek, hogy ne válaszolj!
Viszlát, sok sikert az Ovis készülékhez!
| Biztos jobban megéri 100+ ért |leslieke: te meg ne írj ilyeneket, mert kiforgatnak a provokátorok! Egyébként is a jellemző az hogy, ami Free az lehet fizetős és megint Free. Hogy miért, azt nem tudom, de pont tegnap beszéltünk Karmával erről
Valaki kérdezte: a Where is my car nálam is ugyanazt produkálja 1.0 JF2
-
TomWexX
addikt
válasz
Dhampir #29425 üzenetére
Pl. ha megnézed, xxl gsm-nél bruttó 78900Ft samu garival a teló. Ha neked csak a navi a fájó pont, akkor veszel hozzá +20k-ért egy pna-t, és még mindig jól jössz ki. (szerintem)
Egyébként az a navi program is (route66) megállja a helyét ami rajta van. Én használom és nincs (nagyon) okom panaszra. -
TomWexX
addikt
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Dhampir #29419 üzenetére
Tanulj meg olvasni!
Nem írtam, hogy mikor vedd meg. Felőlem olyan telefont veszel amilyet akarsz!
De ha belegondolsz, itt konkrétan senkit nem fog érdekelni, hogy miért és mennyiért nem veszel Wave-t. Ettől kezdve az egész hozzászólásod tök értelmetlen!
Vagy ezt csinálod minden mobilos topicban, és kijelented, hogy azt a telefont te nem veszed meg?? Idióta!(#29422) Dhampir Részemről a "beszélgetés" veled befejezve!
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Újszerű, Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest