- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Varszegig
veterán
válasz
Zedroxine #35159 üzenetére
a kies néha ilyen idióta. amikor nekem ezt csinálta, akkor ki kellett kapcsolnom a telepítés idejére a vírus csekket. de az újabbak már nem csinálják ezt. különben a legegyszerűbb egy uninstall, majd friss install a kiesre.
helyesbítés: ilyet nem csinált, csak olyat, hogy nem akarta abbahagyni a letöltést, mindig újrakezdte. A Te esetedben tűzfal, proxy stb. környékén néznék körül.
-
MerLinh
senior tag
válasz
Zedroxine #24308 üzenetére
pedig van ott is, pl dragon warrior (bruce lee-s verekedős), nova gondolom ugyanugy néz ki, aszem bia2 is ugyanugy néz ki kb, meg van egy csomo gameloftos játék is gondolom ugyanazok, androidon is csak a gameloft meg polarbit játékok amik álleejtősek, kb ugyanazok megvanak badára is
-
daveed_14
tag
válasz
Zedroxine #8823 üzenetére
igen, köszi a segítséget, már sikerült beledugni hála égnek
aa másik amire felfigyeltem hogy miért nem mutatja a zenelejátszónál hogy hány percnél tart a szám.. ill hogy az egész hol tart, azt így számokkal nem mutatja, csak ha visszamész a listájoz, akkor ott egy kék csík mutatja.. de hát abból nem jövök rá hány perces meg ilyenek.
-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz
Zedroxine #8828 üzenetére
Grat lesliekének a kód megtalálásáért. Köszi!
Ezt írják több helyen róla:
"After chatting with my Virgin techical dept, It seems that cp uart is the right setting for hi-def and fast internet. Its the way the information is sent to the processor. ap uart is the low-def so the screen will be dull and internet slightly slower.If you want hi def movies then you shouldnt change."
Nem tudom megerősíteni, nem látom, hogy AP UART-ban rosszabb lenne bárminek a felbontása - bár a HD videófelvételt még nem próbáltam. A net semmivel nem tűnik lassabbnak. MIntha a weboldalak nagyítása pinch módszerrel (két ujjal) kicsit lassabb lenne, de lehet hogy csak képzelődök. A fotókat nem nagyítja lassabban a képnézegetőben.
(Szerk):
HD videót ugyanúgy felvesz továbbra is. Nem látok különbséget, nem akadozik a kép. -
-
Gengi
senior tag
válasz
Zedroxine #7989 üzenetére
Béta fogalma szerintem:
Béta az amikor egy termék már elérte a piacra bocsájthatósági szintet (Szoftvereknél funkcionális kialakítás) , de a készítése során keletkező hibák olyan számban megmaradtak benne ,hogy összességében ronthatják a használhatóságot vagy akár akár a biztonságos üzemelése is veszélybe kerülhet. Ha a hibák előfordulásának valószínűsége lecsökken egy bizonyos értékre ,az már nem béta.
-
Varszegig
veterán
válasz
Zedroxine #7980 üzenetére
a kies update egy nagy rakás szar, saját magát képtelen updtelni. Nekem a múltkor kiírta, hogy 170M-t fog letölteni, 300M-nál leállítottam.
Megoldás: leszeded a legfrisebb kiest, és rátelepíted a régire. (Mellesleg a net tényleg szaggat, a samu weboldala sokszor bont)
-
F-ECT$
titán
válasz
Zedroxine #7968 üzenetére
Én sem gondoltam, hogy filmet fogok ezen a telón nézni, de próbaképp felraktam rá a Dexter-t, és mostanában melóba jövet-menet azt nézem zenehallgatás helyett. Továbbra sem hiszem, hogy a "moziban érdemes megnézni" típusú filmeket ezen fogom látni, de ilyen tv-s sorozatokra tökéletesen alkalmas.
-
sede7
tag
válasz
Zedroxine #6967 üzenetére
Nem rossz, nem rossz. Én ezt a kettőt néztem (a T-Mobil meg elmehet a ...):
FüggetlenMobilok.hu
TelefonBolt.huVannak tapasztalatok? Akár saját, akár látott/hallott/olvasott forrás.
Elsősorban a garancia a különbség. Nem mindegy, hogy milyen a saját szervizük (hiszen ez nem gyártói garancia).Köszi előre is!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Zedroxine #5428 üzenetére
Téma egyenlőre csak 1db van, az is a gyári.
Appok folyamatosan bővülnek, itthonról csak a free alkalmazások érhetőek el, őszre várható, hogy a fizetőseket is meg lehet venni.
Zene: jó fülessel (amit adnak hozzá, az kuka) nagyon szépen szól. Néhány ezer Ft beruházással már kapsz jó fülest. Ennyit szvsz. megér a dolog. -
cancerbats
csendes tag
válasz
Zedroxine #5428 üzenetére
az első kérdésed a legtöbbet tárgyalt téma ebben a topicban, szóval szerintem érdemes visszaolvasgatnod. én is ezt tettem. egyébként átlagos felhasználói szemmel úgy mondanám, hogy egy nagy jövő előtt álló újszülött. most még nincs rengeteg alkalmazás, de csupán azért, mert várni kell rá még egy kicsit. lesz itt minden. egyébként is, szerintem az már túl sok, ami pl. android marketen meg apple store-ban van. életedben nem fogsz annyi alkalmazást használni.
zene: igencsak jó. füles: ez sem rossz, de nyilván nem csúcskategória, hisz akkor nem "ingyen" adnák. mondjuk úgy, hogy a telohoz adott fülesek mezőnyében nagyon elöl van. az már más kérdés, h nekem 3 hét után beszart. ennek sok oka lehet. majd lehet, h visszaviszem gariba.
-
F-ECT$
titán
válasz
Zedroxine #5346 üzenetére
Olcsóbbat még én is csak néhány napos, kipróbált verzióból láttam, vagy függőt.
App telepítés:
-telóról kiválasztod a progit, rányomsz a telepítésre
-PC-n keresztül: elindítod a Kies-t, kiválasztod a progit, rányomsz a telepítésre (a telót persze usb-n a gépre kell kötni)
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest