Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Zedroxine
tag
Srácok, azt miért csinálja a teló 1.2-re frissítés után néha felvillan a kijelző, mintha megnyomtam volna a képernyőzár gombot.
Valaki tud erre megoldást?
-
Zedroxine
tag
-
Zedroxine
tag
Üdv, Olyan problémám van hogy szeretném frissíteni a fw-emet 1.0-ról 1.2-re.
A probléma ott kezdődik hogy a mostanit a kies nem akarja frissíteni azt mondja hogy nem lehetséges.
Találtam 1-2 megoldást.
1.x.102-es KIES-el fel sem ajánlja a frissítés lehetőségét.
2.0-ás KIES 1.8-as reg patcher-el engedi frissíteni de amint elkezdeni a fw frissítését a program kifagy.A mostani FW:
(S8500XXJF1/S8500OXDJEF (DBT))
Ezt átírtam a a registry-ben így engedte.Valaki tud segíteni hogy KIES-el tudjam frissíteni a telót. Ugyanis olyan módon ami tönkreteheti nem szeretnék próbálkozni.
Alapból független, nem volt kiütve.Köszi
-
Zedroxine
tag
Felraktam a 2-es Kies-t hátha enged frissíteni.
Mire megtaláltam hogy hol kell majd a hajam téptem, de kiírja hogy:
"A készüléken található verzió nem frissíthető"
S8500XXJF1/S8500OXDJEF
Én vagyok a hülye? Vagy tényleg nem lehet?
Ui.:
Elég régen néztem a fórumot, szóval 1.2-es Bada vagy akár újabb van már magyarul? -
Zedroxine
tag
válasz
cryingdr4g0n #24180 üzenetére
hát azért 24ezer hozzászólást még jóidulattal se fogok végigolvasni remélem ezt a többiek megértik.
-
Zedroxine
tag
na üdvözlet, olvasgattam a fórumot, bár elég régóta nem jártam erre, és ez a frissítéses dolog kicsit bekavart.
Egy független wave-m van.
bada 1.0
1006021308LISXXJF1-el.
a kies nekem azt mondta hogy nemkell frissíteni.
de én mégis szeretném, csak teljesen összevagyok zavarodva hogy mégis hogyan kellene, de nem akarom "tönkrevágni" a telót.
Valaki tudna segíteni?
Akár egy weblap ahol levan írva. -
Zedroxine
tag
sziasztok, már nyár vége óta megvan a teló, nem tudom hogy milyen frissítések jöttek ki rá.
Egyátalán nem frissítettem, érdemes lenne? -
Zedroxine
tag
Nekem hétfő óta 1x volt töltve 100%-ra most 45%-os az aksi, néha elővettem nyomogatni 1 kicsit, +videót néztem, képeket készítettem. Szóval kicsit volt "terhelve" plusz kb 1 napig zenelejátszó ment a háttérben( zene nem ment csak futott az alkalmazás)
Szóval szerintem ott aksi probléma lesz, bár az is kérdés hogy hogyan töltötted, gépről vagy 220-ról?
Hallottam már hogy nem töltötte a gép a telót. -
Zedroxine
tag
Ma is tanultam valamit köszi
-
Zedroxine
tag
Hogyan tudom bezártni a futó alkalmazásokat, mert 1 módot találtam.
Beállítások->telefon névjegy->R.info->CPU-> és itt zárom be az alkalmazásokat.
Valami más megoldás erre? -
Zedroxine
tag
Kérdés: Hogyan tudok a névjegyzékbe képet hozzáadni a nevekhez? Mert én próbálom, de beírom a konkrét nevet és nem talál névjegyet:S
-
Zedroxine
tag
válasz
predator24 #7987 üzenetére
Ugyan ez volt a HoN-al is. 30 dolcsi nem a világ vége, szeretnék is vele gamelni de azért mégse. Inkább csorgatom a nyálamat a tournament shoutcast-okon
Manapság ami nem annyira ellátott és támogatott az mindíg is beta lesz, és marad is.epokit: Van kijelző védő is rajta vagy csak a telót védi?
Mert olyan tok kéne amiből nemkell előráncigálni a telefont, de a tapit lehet használni. És az is "védve" van. -
Zedroxine
tag
válasz
SlyChocolate #7969 üzenetére
Engem nem izgat hogy class 2 vagy 4 vagy akár 10 én 10-en akárhány ezret nem fogok kiadni 1 kártyáért. Max 6-8 gigásat vennék aztmeg olvastam hogy olcsón is lehet szerezni. Nem vagyok az a maximalista hogy 64GB Class10 mindenképpen, mert hát azért a költséghatékonyság is fontos. Csak 1 napja van meg a teló, de nekem eddíg semmi bajom vele. Az 1 gigás karit meg hamarosan lecserélem.
Tehát 6-8 GB-os max class 4-es memkarit szeretnék aki tud olcsón az link pls. -
Zedroxine
tag
Én azelőtt óckodtam a fórumot olvasva hogy minek 16 gigás memkari.
Aztán mikor beraktam a "gyári" 1Gb-osat és megnéztem hogy maxos képminőségnél 55db képet készíthetek így már értem.
Bár nem fogok rajta filmet nézni, mert minek. Igaz tegnap tesztképpen felraktam rá az 1ik cod4es vidimet. 1280x720-as és mitnemondjak, az államat kellett felkapirgálni a padlóról, szvsz a fülessel semmi bajom, bár elsőre nehezen akart bemenni.
Rendszer hangerőn kívül van más megoldás arra hogy a tapinak ne legyen hangja?Szerk.: Valaki magyar oldalról 1 normális tokot, amiből nemkell kiszedni a telót, tudna linkelni?
-
Zedroxine
tag
Felismerte, csak 800 mega foglalt az 1 gigás gyári kariból az wtf?
Formázzam? s ha igen hol? -
Zedroxine
tag
Probléma, a Kies nem ismeri fel a telót. Be van állitva a Kies mód.
Win7- 2cd-t kaptam (kies1/2 és 2/2).
Hogyan kéne rendesen csatlakoztatni a gépre? -
Zedroxine
tag
A mai napon büszke Wave tulaj lettem, eddíg nagyonbejövős a teló.
A fúrum 1/3-át elolvastam de biztos lesz valami kérdésem. -
Zedroxine
tag
Köszi, erre voltam kíváncsi, eddíg sem volt mobilon net, most sem lesz. De ezek szerint nem létfontosságú.
-
Zedroxine
tag
Erre valaki válaszolna???
-
Zedroxine
tag
Kérdés. Net nélkül mennyire tudom ni a telót. Max itthon megoldom a Wifi-t vagy esetleg free wifis környéken tudnám használni.
Körülbelül hány százalék lenne a használhatósága?
Eddíg sem kellett a böngészés stb. -
Zedroxine
tag
81K mire megtudom venni remélem még lejjebb megy
[link] -
Zedroxine
tag
válasz
Quasi_modo #5626 üzenetére
Annyira kedvesek vagytok, írjátok mit csináljak, pedíg a teló sajna még nincs meg. Augusztusba kapok fizut szal akkor majd valószínű több kérdéssel foglak bombázni titeket.
De azért köszi. -
Zedroxine
tag
Az miért van hogy a Black vagy a Metallic, Black Wave drágább mint a sima, vagy az Ebony black.
Bár szívem szerint a sima vagy a metallic black-et vrnném nemtudom nálunk itthon melyik és mennyiért kapható, mert amiket linkelgettetek hogy "olcsó" 82-83K azokhoz nincs írva konkrét szín. -
Zedroxine
tag
Újabb lehet hogy hülye kérdés.
Mik azok a "szolgáltatások" amik ingyenesek és mik azok amikét perkálni kell, teszem azt navi.
Előfizus Voda-m van de nincs net-em hozzá, nem is lesz valószínű.
Enélkül mennyire tudom kihasználni a telefont?
Ez alatt azt értem melyik funkciót/szolgáltatást nem fogom tudni használni.
Ismét csak magamat tudom ismételni sosem volt okostelóm. -
Zedroxine
tag
Kérdés: Hogyan áll a Wave bővíthetőség szempontjából, értem én itt a témákat, appz-okat, és egyéb finomságokat.
Soha nem volt még okostelóm.
Mi a véleményetek a zenéről? hogyan szól, gyári füles milyen? Mert ahogy itt olvasgattam lehet pár hónapon belül új fülest kell vegyek:S
Igaz a teló még nincs meg Már alíg várom az augusztusi fizut.
Szóval pro és kontra vélemények? -
Zedroxine
tag
Tervezem hogy veszek 1 Wave-t, eddíg a legolcsóbb független 86K-ért láttam.
Kérdésem a következő hol és mennyiért tudnék olcsóbban? És hogy működik ez az application telepítéses dolog? Nem nagyon értem, sosem volt okostelóm.
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest