- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Aktív témák
-
-
Polllen
félisten
Szeretem ezt a márkát, a bada és a teló is megfelel, de amit művelnek ezzel a fizetős apps bevezetéssel az kritikán aluli és amatőr...
Erre nem lehet ráhúzni, hogy még új a rendszer meg stb-stb... Szimplán egy sima store-t nem tudnak megfelelően üzemeltetni...
Így kicsit necces a boltjukból vásárolni... Még a végén kitalálják, hogy ha a fejlesztő emeli a termék árát, a frissítéshez ki kell fizetni a különbözetet...
Binyi01Ez nem igaz. Az utolsó telóm busás haszonnal kelt el... Két év használat után 2x annyiért adtam el, mint amennyiért vettem.
-
szimike79
őstag
Sajnálattal olvasom a szótár témát.
Nekem még fent van a telón, és sajnálnám ha eltűnne mert hasznos app, többször jól jött már. Azt nem értem hogy miért nem elérhető egy jó és működő cucc a store-ban attól függetlenül, hogy a fejlesztő már nem foglalkozik vele?
Kezd tiszta baljós árnyak hangulat uralkodni a fórumban. Akkor lassan ott tartunk hogy van egy darab alumínium+üveg kombónk, amivel lehet telefonálni?
Én azért reménykedem, hogy még ha van is valami olyan gond a telóval, amit a Samu sem mer beismerni, azon fáradoznak a 2.0-val, hogy javítsák azt. -
Idézet tőle: "1-2 hét átfutással mindig kiderült, hogy ami nekem telefonon és szimulátorban ugyanúgy működik mint az első elfogadott változat az nekik el sem indul. Rejtélyes és kijavíthatatlan."
Honnan ismerős?
(#36937) EAndrew: Igazából én nem a szolgáltatót, hanem a Samsungot és a Microsoftot szoktam karöltve szidni. Az összes WP7-es telefon ára megzuhant, a függetleneké is már 65k tájékán kezdődnek újan, nem csak a telenoros omniámé...
(#36943) Binyi01: Ez az egyéni szoc problem még jópár embert seggbe fog harapni. Arról meg te tehetsz, hogy ezek mellett is tapsikolsz a gyártónak. BTW másfél hónap =/= fél év, és a telefon nem autó, nem amortizálódik ennyire.
-
EAndrew
aktív tag
Megpróbáltam amit írtál, de sajna a bal felső sarokban csak a várost tudom változtatni, más beállítási lehetőség nincs, hiába nyomkodtam a végén már a teljes bal oldalt.
A frissítés már megy köszönöm, de szerintem folyamatosan szeretné magától is csinálni, az pedig nekem nem jó. Ezért lenne jó a beállítás rész.Thx
-
bokrosolajos
őstag
Így van, amikor bedugod a telóba, válaszd ki, hogy Mobil TV!
A lényeg, hogy jól dugd be, amikor kattan, akkor feldobja a választó ablakotEzen kívül, a Beállítások / Kapcsolatoknál még lehet variálni a TV-kimenet kapcsolóval, Ez ugyan irreleváns, és gyanítom PAL rendszerű TV van ma már csak EU-ban kapható, de nátha...
-
Varszegig
veterán
abszolút jogos. A műcsarnokban megnéztem a 3d tv-it, 3d laptopjait a samsungnak, és rohadtul nem fogott el az az érzés, hogy ilyen kell nekem. Arról már nem is beszélek, hogy a szemüveges 3d-t alapból nem kérem, mert már a moziban az Up!-nál is kifolyt a végére a szemem, annyira elfárasztotta, de a nem szemüveges 3d sem az a nagy durranás, ami nélkül nem élet az élet.
-
Varszegig
veterán
-
Binyi01
aktív tag
-
Sógi
addikt
Általában nekem is 5-6 óra alatt merül ennyit, ha beindul az ingyen céges hívás
Te mit használsz (widget), mennyit beszélsz, netezel, h ennyit merül?
Nekem kb 3nap az átlagom amit bír a teló, az órával, egy gyorsindítóval, speed dial x2-vel és egy evmemoval+ jó pár óra beszélgetéssel... -
DeXoor
csendes tag
Amikor indítod olvasd el a Read Me-t, annak alapján ebben a pillanatban szedtem le egy videót ellenőrzés céljából megint. Beállítások jelenleg HD és memkártya.
Beépített böngésző, youtube --> kiválasztod a videót amit szeretnél, hosszan rábök, hivatkozás másolása, leteszed háttérbe vagy kilépsz a böngészőből, majd elindítod a Video Keeper-t és beilleszted a linket, kiválasztod a beállításokat, és download. Wifiről próbáltam előbb és most azt hallgatom :] Videók mappában megtalálod a lementett állományt, csak várj türelmesen míg a felirat is arra utasít, de ha megakarod szakítani, akkor csak rázd meg a telót és félbehagyja a letöltést. -
blt.62
őstag
-
petrasgabor
csendes tag
Mert a .jar mindenkinek működik, az m.opera pedig képes Tanúsítványhibával leállni.
Az Opera mini neten olvasgatni -nekem- tökéletesen megfelel. Gyors(!), képernyő szélességűre tördeli a sorokat(!) /igen tudom, nem a program, hanem a szerver..de kit érdekel../, nem telik meg a memória, kis adatforgalmat generál, nem ugrál a címsor, bármilyen fájlt le tud tölteni, kezeli a füleket (/fül-orr-gégész/) és minimális helyet foglal el az alsó sáv. Természetesen a virt.bill. és a kijelzőhöz igazítás kikapcsolva!
Cserébe nincs multitouch (minek is ha jól tördel?), nem annyira folyamatos a gördítés, és linkeknél nem mindig a legszebb a hasábba tördelés.
Én főleg olvasni szoktam a neten, ezért engem ezek a dolgok nem zavarnak annyira mint a gyári böngésző hibái, így nekem bevált.
Akinek nem tetszik, mit tapasztok? Amiket írtam, vagy van más hiba is amivel eddig nem találkoztam vagy észre sem vettem? -
szimike79
őstag
Csak próbálok pozitívan gondolkodni. Úgy veszem észre hogy a Samsungnál talán kezd elterjedni egy pozitív üzletpolitika, ami nemcsak nekik, de nekünk is jó lehet. Ha átveszik más gyártók sikeres lépéseit, és tanulnak mások, és saját rossz lépéseiből, akkor érhetnek el igazi sikereket. Amilyen kiélezett verseny folyik jelenleg a piacon csak így maradhatnak talpon. Van olyan gyártó aki eddig ment a saját feje után, és most kapkod a fennmaradásért. Rugalmatlan volt a piaci igények változásával szemben és majdnem ez lett a veszte. Most már nagyon sokat nyom a latba a fogyasztói elvárás, és ha annak nem felelnek meg, a fogyasztó már megy is a neki tetsző konkurenciához. Több mint valószínű hogy ezért is lesz bada 2.0-ánk Wave-re, és nem csak akkor ha megveszed a majdani új badás telót.
-
Binyi01
aktív tag
"Minden percemről nem számolok be, csak tanácsot kértem, ennyi. ha jól tudom a fórum erre való. " Kaptál is tanácsot, csak sz*rtál rá! Segítséget kérsz, válaszolnak is, te meg nem teszel semmit! Magától nem fog megjavulni! Ha meg nem bízol magadban, vidd be Samuékhoz! Lehet hogy már rég meglenne oldva a problémád!
-
scapegt
őstag
Ha nem baj, nem reagálnék a sértegetésre...
Egyébként helyrehoztam a névjegyzékemet, lementettem a pc-re és ha elromlik újra, visszarakom, amíg van türelmem.
Az, hogy a multizás nem garvesztő nem érdekel, nem akarok multizni és kész. Felraktam normálisan (legalábbis az ajánlott módon) az 1.2-es firmware-t, szépen felment, bootolt utána ahogy kell és ennyi. Miért frissíteném már még egyszer az egészet? Azért, hogy esetleg ha elrontom, papírnehezéket csináljak a 80e Ft-os telómból? Inkább meghagyom úgy, ahogy van. Most jól működik, amíg...ha pedig sim kártya hiba, akkor IJ, a voda úgysem ad másikat ilyen probléma miatt...tehát nem sírok, megoldottam, de írtam is, hogy mit fogok csinálni. Minden percemről nem számolok be, csak tanácsot kértem, ennyi. ha jól tudom a fórum erre való. Köszönöm egyébként annak, aki segíteni próbált.
-
Con Troll
senior tag
Köszönöm, ezeket mind tudom. Nem vagyok hülye, nyilván azért aktiváltam eddig minden hétköznap, mert jó párszor megszívtam azzal, hogy nem ébresztett, holott mindennapi ismétlésre volt állítva. Tök alap, hogy az egyszeri ébresztést mindig aktiválni/újra be kell állítani, benne van a nevében is. Szerintem egy kicsit félreértetted az előző hozzászólásaim lényegét..
-
-
István100
tag
Nincs. Letettem a dologról.
Nem akarom lehúzni a Wave-t, de néha tele a hócipőm. Évekig Nokiám volt. Azzal nem voltak ilyen idegesítő bajaim amik ezzel néha vannak. Pl: Kies. A Nokiák előtt volt Samsungom. talán kettő-három. Azokkal meg térerő bajaim voltak folyton. Pest mellett lakom és a városba jövet egy ponton ahol a Nokia full térerővel ment, ott a Samuk sokszor még a felével sem. Tudom nem lehet összehasonlítani a körtét az almával, de mégis csak mindkettő telefon. -
István100
tag
Tapi az alapcsomag opcióra és nem csinál semmit. A többi csomagnál szintén, de ott ki kellene írnia, hogy nincs előfizetés, vagy hasonló. Mintha lefagyna, de itt visszafelé lehet lépni. Ez van. Mennyivel egyszerűbb volt az élet a dugogatós telefonos kisasszonyok idejében.
-
István100
tag
Nem WIFI-n próbáltam. Volt időm és több körben kb. másfél órát biztos beszéltem (várakozással együtt) az ügyfélszolgálatosokkal. Nem értik. Én arra gondoltam, hogy a teló menüjében van valami, vagy éppen nincs (bekapcsolva). Szervizbe kellene vinni, de ahhoz már nincs "cérnám".
-
sittes79
addikt
Úgy kaptam a samsung-tól...de itt vannak a részletek, csak az lemaradt elnézést!
"Szeretettel meghívjuk 2011. február 26-án szombaton 10.00 és 18.00 óra között, a Műcsarnokba (1146 Budapest, Dózsa György út 37. - Hősök tere), ahol bemutatjuk a Samsung legújabb fejlesztéseit.
A Samsung Európai Fórum rendezvénye szombaton kizárólag a Samsung Electronics Magyar Zrt. vendégeit fogadja. Ezért kérjük, részvételi szándékát e-mail cím, név és a várhatóan Önnel érkező kísérők számának megadásával a következő címen jelezze február 21-ig: kapcsolat@samsung.hu
A Műcsarnok csodálatos épületében Európában most először tekinthetőek meg a 2011-es év új termékei, a Smart TV-ktől az idén megjelenő notebook-okon és mobiltelefonokon keresztül egészen a háztartási termékekig.
Sok szeretettel várjuk február 26-án előzetes regisztrációja alapján!
SAMSUNG ELECTRONICS MAGYAR ZRT."
-
szimike79
őstag
Én is paráztam, hogy gyártja majd nekem a plusz számlát, azért is kérdeztem rá, mert a honlapon nincs feltüntetve, vagy csak olyan apró betűkkel hogy már nem is láttam.
Díjcsomagot váltottam, mert jobbak a percdíjak és olcsóbb is mint a régi csomagom, plusz adnak mellé ajándékba internetet, mobiltévét, sms-t. Mit veszíthetek?! -
Lotusomega
senior tag
Most látom h próbálgattad a navit, ha valami kérdésed lenne még írd le nyugodtan, és ha tudok segítek, én kb november végén vettem meg, azóta használom, nekem bejött, az elején szokni kell de utána jó, ndriveot azt hittem majd hű de tuti lesz, de azért elég fura a r66hez képest, nekem jobban bejött az r66.
-
F-ECT$
titán
Szerintem semmilyen összefüggés nincs a gps jel találása és a navigációs program között. Lehet, hogy tévedek, de szerintem az összes progi meghívja a gps vevő <találj jelet> rutinját, és amikor az megtalálja, akkor van jel és kész.
Van egy MIO P560-am is WM6-tal iGO 8-cal, és ahhoz van valami progi, ami netről le tudja tölteni 3 napra előre a műholdak helyzetét. Azzal még hideg indítás esetén is másodpercek alatt van 4-5 műhold.
-
Viktojka
tag
Szerintem azért akart állandóan visszafordítani, mert amikor beadod az útvonalat és indítod a navigációt, megkérdezi, hogy mi legyen az első érintési pont. Valószínű, hogy az őrsre nyomtál, ezért akart egész úton megfordítani. Azt kell választani, ahová menni szeretnél.
Szerintem a pontosságába tényleg nem lehet bele kötni, mert szinte centire pontos. -
-
Binyi01
aktív tag
Ez az r66 ugye? Nekem nem tetszik az a navi. Tök bonyolult, legalábbis Garminhoz meg Ndrivehoz mindenképp, igo - ról nem is beszélve. Ndriveban vannak hibák, de sztem 100x kezelhetőbb, átláthatóbb. Sajnos ez marad, amíg nem jön valami jobb. Mondjuk Téged az nem fog vígasztalni, mert ha jól tudom, megvetted.
-
mrhitoshi
veterán
-
TomWexX
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 3
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Asus HYPER M.2 X16 GEN 4 bővítő.
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- 12 GB-os RTX 4070 SUPER - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest