- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
Hirdetés
Aktív témák
-
ruan
tag
válasz
leslieke #31079 üzenetére
Gondolom azért az ingyenes, hogy megnézzem a térképen hogy hol vagyok, és rákeressek egy helyre.
Hónapok, évek után mik a pozitivumok, negatívumok a telóról?
Nekem így elsőre csak +, gsmarénán a legjobbra értékelt teló magasan, a Galaxy S után, csak ugye mivel nem androidos, nincs sok app, game... -
szimike79
őstag
válasz
leslieke #30715 üzenetére
Egyrészt: Van 1-2 játék amivel párom játszik és csak 1.0 alatt fut.
Másrészt: Sokat használom a böngészőt és zavarna ha nincs teljes képernyő.
Harmadrészt: Egyszerűbb lenne simán kiesel frissíteni, mint MultiLoaderrel.
Negyedrészt: A T-nél semmi sem biztos!De ki tudja előbb utóbb megunom és akkor rászánom magam, majd kérek segítséget a fórumról, és jól el leszek hajtva a ......!
study: Elméletileg visszafelé kompatibilis a rendszer. Ha lesz 2.0 akkor azon futni fognak az 1.0-ás app-ok is. De ugyan ez igaz 1.2-re is.
-
szimike79
őstag
válasz
leslieke #30644 üzenetére
Azt tudtam hogy melyikben mennyi pálya van, de ha a full is ingyenes akkor minek a trial. Még ha egy több száz megás program lenne, akkor oké hogy kipróbálod a trialt, aztán ha tetszik csinálsz neki helyet és letöltöd a fullt,de így
T-nél mobil tv-t próbálta már valaki? Most váltottam média mánia xs csomagra, de csak éjfél után lesz aktív. Kíváncsi leszek a minőségre, bár tudom a telón nem fog múlni.
-
andrew82
tag
válasz
leslieke #30513 üzenetére
KIpróbálom. Igazából direkt csak 3 képernyőm van, hogy rendesen fussanak a programok is, de van, amit még így sem tudok futtatni
Általában egy restart megoldja a gondot.
Most kipróbálom 1 oldallal és csak a HTC-s órával. Viszont sajna ez a probléma az utóbbi héten jött elő, előtte nem volt semmi gond. Filmeket is tök jól bírja, kb óránként merül 10%-ot.
-
szimike79
őstag
válasz
leslieke #30477 üzenetére
Akkor majd én
Leeset hogy miért nem jelez a teló frissítést rá. Mert kiessel raktam fel. Ha jól emlékszem 1.0-val nem tudtam leszedni telefon apps store-ból. Kiessel viszont simán lejött. De így nem ajánl fel rá frissítést. Szerintem nektek az 1.2-es frissítést ajánlhatta fel ha a régebbi verzió volt fenn.
Találtam egy bugot: YouTube klienssel klippnézés közben fektetett módban ha hangosítok hangerőszabályzó gombbal akkor visszarak álló nézetbe anélkül hogy elfordítanám a telót.
-
Varszegig
veterán
válasz
leslieke #30477 üzenetére
remote desktop is frissült különben.
Babri: ahogy leslieke is mondta, 1. hsz után jöhetnek a kérdések
Ha a telefonod firmje nem gányolt (majd kiderül) akkor a legújabb KIES-szel mehet a frissítés a JL2-re. Ha gányolt, akkor valamelyik régebbivel. Az újabb KIES mindenképp ajánlott, lévén sokkal stabilabb.
-
-
bexinho23
őstag
válasz
leslieke #30091 üzenetére
Reggel szokás szerint megnéztem az appot, láttam ezt a player-t, mondom hasznosnak tűnik, letöltöm. Tölteném, erre felugrik, hogy bankkártya stb... Hmmm mondom. Elérhető a fizetős (kételkedem)?
Ezután nyomkodtam is a fizetős részre, de ott a szokásos szöveg fogadott. Se baj, ez már előjel! Biztosan lesz fizetős app, egyszer minden elérkezik Mo-ra.Xbox Live is elérhető tavaly november óta Mo-on, pedig nem mai szolgáltatás (2005-ben indult meg külföldön). Ott is trükközni kellett, ha valaki teljesen ki akarta használni a szolgáltatás adta lehetőségeket.
-
bokrosolajos
őstag
válasz
leslieke #30098 üzenetére
Ha minden fogad megvan akkor szerencsés ember vagy! Azonban fogorvoshoz akkor is kell járni, ha ép minden fogad, a prevenció miatt, és hogy a fogkövet leszedesd időnként, ami a fogíny betegségekhez szükséges baktériumok kedvenc megtelepedési helye!
Egyáltalán nem szóltam be, félre értettél, ne sértődj meg! Csak arra hívtam fel a figyelmedet, hogy nem kell ennyire merev apáskodónak lenni.
"Lazítani... próbálj meg lazítani" -
TomWexX
addikt
válasz
leslieke #30084 üzenetére
Tavaly még azt mondtad hogy Karácsonyra megveszed...akkor ezek szerint ez elmaradt.
Szerintem megéri megvenni (főleg most), mert ez mindig ott van és bármikor jól jöhet.
Pl. egyszer kocsival eltévedtem Budán, leálltam egy parkolóba beüzemelni, és szépen hazanavigált. Navi kütyü ha van is, nem biztos hogy ott van mindig. -
slimshady
senior tag
válasz
leslieke #30073 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Neked is [Nyick]! Naviból az sem probléma, ha nem hivatalosan ingyenes. Nagyon gondolkodom, hogy egy S8500-at vagy egy Nokia N8-at szerezzek-e be a közeljövőben. A Wave kicsit modernebb kinézetű kezelőfelülettel bír, az N8 ezzel szemben oldschoolos Symbiant futtat viszont ami még fontos, hogy képalkotásban ott van a szeren (és navi is ingyen van rá gyári, és sztem használható is
).
-
JMC
tag
válasz
leslieke #29960 üzenetére
Nekem rövidebb lett, de csak azért, mert egy ideig működött a push. Most, hogy megint nem megy újra annyi a készenléti idő, mint volt. Sőt pontosítok: egy darabig még be volt kapcsolva a szinkronizálás azután is, hogy megállt (nem kaptam levelet így nem vettem észre, hogy megállt, aztán meg kaptam, de még akkor sem tűnt fel, csak pár nap után). Amikor még be volt kapcsolva, de már nem működött, akkor volt igazán rossz a készenléti időm, rosszabb, mint amikor még működött rendesen.
-
s4tch
veterán
válasz
leslieke #29955 üzenetére
Úgy emlékszem, hogy ha rányomsz a widget közepére, akkor teljes képernyőben megnyílik a program, és egyszerre mutat 3-4 pénznemet.
Akksiidő: JI5, 3G kikapcs, fényerő 2-esre állítva, 7-23 óra között gmail push: 2-3 nap. Push kikapcsolva: 4-5 nap. Ha beszippant a Virus Pang, a Sudoku Bomb és a többi, hasonlóan értelmes játék, akkor 1 nap.
Kíváncsi leszek a JL2-re.
-
bokrosolajos
őstag
válasz
leslieke #29781 üzenetére
Varszegig: ok, bocs akkor félre értettelek
Azt elfelejtettem mondani, hogy az sTune-nal a
AppEx/User/Widget/WRT/....... alatt azt a mappát keressétek,aminek az images alkönyvtárában bg_opt2.png található -így a legegyszerűbb azonosítaniLeslieke: magyarítást a main.js-ben lehet, tetszés szerint a 7-ből az egyiket kell átírni
if (bondi.appconfig.get('lng')=="1"){
var weekday = new Array("Su", "Mo", "Tu", "We", "Th", "Fr", "Sa");
var month = new Array("JANUARY","FEBRUARY","MARCH","APRIL","MAY","JUNE","JULY","AUGUST","SEPTEMBER","OCTOBER","NOVEMBER","DECEMBER");
}
if (bondi.appconfig.get('lng')=="2") {
var weekday = new Array ("Вс", "Пн", "Вт", "Ср", "Чт", "Пт", "Сб");
var month = new Array("ЯНВАРЬ","ФЕВРАЛЬ","МАРТ","АПРЕЛЬ","МАЙ","ИЮНЬ","ИЮЛЬ","АВГУСТ","СЕНТЯБРЬ","ОКТЯБРЬ","НОЯБРЬ","ДЕКАБРЬ");
} -
the radish
senior tag
válasz
leslieke #29734 üzenetére
Na, na, csak nekem, senki másnak, kérlek, please.
Hülyéskedek.
Egyébként feltettem, de szerintem a R66 sokkal kifinomultabb, arról nem beszélve, hogy a zsuzsi hangja "recsegve" undorító.
A térkép is csúszik, az R66-ban nem!!! (Ez nem a katonai GPS-el van összefüggésben, az R66 pontos, az NDRIVE említett verziója valóban csúszik vagy 50 m-t)
Nem bántok senkit, Én az Ndrive-t csak kíváncsiságból telepítettem, de le is szedtem. Marad az örök R66, oroszba meg úgyis viszem magammal a pda-m. -
anrab
addikt
válasz
leslieke #29724 üzenetére
Szia mégegyszer!
Van itt egy magaslabda!
A leírtak szerint csináltam. Letöltöttem az NDrive /Fin Promo/
Majd mikor megnyitom ezt a mappát hogy bemásolgassam a letöltött fájlokat /y0250j52st/ kijön három másik mappa, ami nem is lenne baj ha azok lennének amit írtál.
Ezek a mappák jelennek meg: /Data/
/Share/
/Trust Share/
Mind a három mappa üres.
Már formáztam is a karit. Vagy háromszor letöltöttem de még a Spanyol-lal is megpróbálkoztam kínomba.
Valami ötlet? Köszi! -
rp1983
csendes tag
-
Thamás
csendes tag
válasz
leslieke #29621 üzenetére
Természetesen ez igaz. Mint, ahogy az is hogy nagyon sok olyan Wave tulajdonos van, akiknek nem egyértelmű az, ami neked igen. A segitség mindig jól esik; és ott ahol nem lehet reklámozni ez nem olyan egyszerű.
Persze ettől még az általad emlitett két oldal fontos, hisz ennek köszönhető az, hogy megoszthatjuk véleményeinket.
Az oldal nem üres. Kipróbáltam a letöltést, működött.Üdv!
-
-
TomWexX
addikt
válasz
leslieke #29452 üzenetére
Ha jól emlékszem Dapro kolléga kérdezte meg facebook-on a samutól, és neki válaszolták azt hogy valószínű áprilisban vezetik be...
szerk.: éééééés jól emlékeztem.
(#29457) leslieke: De csak azután javítottál miután megírtam a hsz-em, és utána abból láttam hogy nem tévedtem.
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest