- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Azonnali mobilos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Varszegig
veterán
válasz
rp1983 #28814 üzenetére
ha push-sal lejön, és elolvasod, akkor a köv. frissítéskor a gépen is olvasottnak jelöli. Ha nem jön újabb push input, addig nem. (Ez szerintem bug, azaz ahogy elolvasod ezt nem küldi a szerver felé vissza, csak a köv. eseménykor szinkronizál le minden irányba.) Remélem érthetően írtam.
-
theomo
tag
válasz
rp1983 #10614 üzenetére
Igen én is így jártam. Én loaderrel tettem fel a JF7-et és a nálad is tapasztalt jelenség jött elő. Ha az ikonok mellett megérinted csak akkor látható az ikonhoz tartozó szöveg, igaz? Végül visszatettem loaderrel a jf4-et.
Ja és amikor feltettem a JF7-et a rendszerbeállításoknál megjelent egy olyan menüpont, hogy szoftver frissítés, de végül nem talált semmi frissíteni valót ezért maradt a már említett downgrade.Karma: próbáltam én is a pre configurációt, de sajna nem volt gyógyír a bajomra.
-
válasz
rp1983 #10615 üzenetére
Vissza tudod, de én nem azzal kezdenék.
Mivel az adataidat ígyis úgyis bukod, először inkább próbáld meg a prekonfigurációt újra elvégezni - tárcsázóba *#5239870*#, Pre-configuration, *#27236*#, itt válassz egy szimpatikusat (pl. XEH), és várj türelmesen.
Az ilyen elszálló betűk a CSC hibázásakor szoktak előfordulni, a prekonf meg újramásolja azt.
Ha nem változik, nekimehetsz a Loaderrel.
-
Kis@
tag
válasz
rp1983 #10612 üzenetére
Hát mondjuk az, hogy frissítetted.
Bocs, de nem tudtam kihagyni.
Szerintem írd meg, hogy melyik verziót melyikre frissítetted, azok akik segíteni tudnak valszeg kiváncsiak lesznek rá.
Mivel az fw frissítés már a KIES-en keresztül sem támogatott kis hazánkban, gondolom csak hack-kel ment a dolog. Namost az is lehet instabil. De valószínüleg csak az a baj, hogy rossz verzióról vagy rossz verzióra frissítettél. Mindenesetre úgy tűnik, hogy ezt már csak loaderrel vagy szervizzel tudod orvosolni.
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Villanyszerelés
- Xbox Series X|S
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Battlefield 6
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest