- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Aktív témák
-
slimshady
senior tag
válasz
leslieke #30073 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Neked is [Nyick]! Naviból az sem probléma, ha nem hivatalosan ingyenes. Nagyon gondolkodom, hogy egy S8500-at vagy egy Nokia N8-at szerezzek-e be a közeljövőben. A Wave kicsit modernebb kinézetű kezelőfelülettel bír, az N8 ezzel szemben oldschoolos Symbiant futtat viszont ami még fontos, hogy képalkotásban ott van a szeren (és navi is ingyen van rá gyári, és sztem használható is
).
-
slimshady
senior tag
Kedves S8500 használók!
Mik a tapasztaslataitok:
- Mennyire gyűjti a Wave az ujjlenyomatokat
- Mennyire karcolódik (azaz tok nélkül használva pár hónap után átlátni-e még az üvegen, ugyanis nem vagyok tok és főleg nem fólia párti.Úgy vagyok vele, ha már tudnak ilyen szuper (szó szerint szuper) AMOLED kijelzőket gyártani, akkor igazán lehetne valami, ami meg is védi ezeket a megjelenítőket.Minek fóliázni, ez már a 21. század kérem.
)?
- A készülék ház hogy bírja a strapát? Gondolom a fém részek elég jól, de az alján és a tetején lévő fényes műanyag mennyire marad ép átlagos használat mellett, illletve
- Van-e valami tényleg jó nem fizetős navigációs program, illetve van-e terven ilyen fejlesztése Badára a közeljövőben?
Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest