Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Vodafone mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
válasz gamek!ller #20485 üzenetére
Ilyet én sose láttam, de a 30 nap is rég lejárt.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
szebev
senior tag
Ha valaki vett autos tartot es toltot wave-hez , legy'szi jelezze nekem! Meghalgatnam a velemenyet rola, mert en is szeretnek venni ebay-rol! Elore is koszi!
Titanfall ,Bf3,Xbox 360,LG G2 32 gb D80220B-HKG-XX + Wave 1.2 JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class.
-
Varszegig
veterán
válasz galmat89 #20428 üzenetére
"Arról nem is beszélve, hogy hivatalosan még mindig csak az 1.0-ás Bada-t lehet használni. Ideje lenne már itthon is elérhetővé tenni vmi firmware frissítést a Kies-ben."
Ez milyen hülyeség? 1.02 elérhető itthon. Kivéve ha T-s vagy, de akkor is. Miért is nincs hivatalosan szerinted????
[ Szerkesztve ]
-
mesa23
aktív tag
válasz Anulu79 #20493 üzenetére
A menüben a bal felső sarokban lévő fogaskerékre nyomsz, akkor megjelenik egy kis piros behajtani tilos tábla az ikon fölött, és azzal el tudod teljesen tüntetni az alkalmazásokat!
[ Szerkesztve ]
„az Androidok egész nap idegeneknek sms-eznek, a WP7 üresjáratban letölti az internetet, iPhone-nal meg nem lehet telefonálni és elkésel a munkából is miatta. mind fos, na.”by moonman
-
Anulu79
addikt
A store-ból letöltött-telepített dolgokat, hogy tudom eltávolítani a készülékről? Próbaként kipróbáltam ezt a shotgun-os hülyeséget, de nem boldogulok a levétellel.
Közben rájöttem egy olyanra, hogy ha a bekapcsolom "menürendező" módot (ikonok variálhatósága) és úgy nyomok rá a - jelre akkor meg is szűnik létezni a dolog vagy csak az indító ikon semmisül meg?
[ Szerkesztve ]
-
Paca2
senior tag
válasz DonMedve #20491 üzenetére
kösz a választ, én is így gondoltam, csak nem szeretnék meglepetésekbe futni...
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
addikt
-
Paca2
senior tag
sziasztok
köv. infó kellene: van olyan, aki független wave-en szolgáltatót váltott?
tehát pl vodától átment pannonra
ilyenkor kell változtatni vmi beállításokat? vagy automatikusan megoldja a telefon?
ugye pl. fiókbeállításokon (pl. gmail-en) nem kell kavarni?
köszönöm
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
mesa23
aktív tag
válasz kisJack #20486 üzenetére
Én elég sokat használtam már ezt a szolgáltatást, és bekapcsolt wifi-nél azt használta, és semmilyen költségem nem volt!
[ Szerkesztve ]
„az Androidok egész nap idegeneknek sms-eznek, a WP7 üresjáratban letölti az internetet, iPhone-nal meg nem lehet telefonálni és elkésel a munkából is miatta. mind fos, na.”by moonman
-
-
kisJack
aktív tag
A zenefelismerés funkciónál azt írja ki, hogy "további költségekkel járhat", ezt mire érti? Csak arra hogy net kell hozzá, -mert akkor ott a wifi- vagy arra hogy fizetős szolgáltatás?
Thx. -
gamek!ller
őstag
-
galmat89
tag
válasz gamek!ller #20482 üzenetére
Na az úgy vicces. Létezik, hogy az előző tulaj megvette rá az éves navit? GSM boltból vettem, szóval nem tudom megkérdezni tőle.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz gamek!ller #20482 üzenetére
Nekem sose írta ki az indításnál.
(#20481) galmat89 A Tartalom letöltése menü alatt írta, hogy meddig érvényes, ha jól emlékszem.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
gamek!ller
őstag
válasz leslieke #20480 üzenetére
Lényegében azért mentem be a T-hez, csak aztán belemélyedtünk a sw témába és majdnem elfelejtettem. Utána amíg vártam röntgen-re írtam egy hsz-t, hogy nem veszik el a gar ha frissítünk, de behívtak így gyors befejeztem a mondatot és elküldtem.
(#20481) galmat89: Nekem kiírja minden indításnál.
[ Szerkesztve ]
-
galmat89
tag
A Wave-emet használtan vettem nemrég, és kipróbáltam a Navigációt rajta. Azt tudom, hogy csak 30 napos az ingyenes navigáció, de hol tudnám megnézni, hogy nekem milyen státuszban van? Hány nap van belőle hátra? Mert jelenleg működik a navi funkció a programban.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz gamek!ller #20479 üzenetére
Most már mondtad. Akkor az is garis.
[ Szerkesztve ]
-
Cani
csendes tag
Nos megkérdeztem a szervízest a kijelzőcserével kapcsolatban, valóban egybe van a panel az üveggel tehát egybe kell kicserélni az egészet. Azt mondta 30.000 forint, én mondtam hogy E-E inkább veszek egyet én, majd azt szereltetem be 3000 forintért és akkor 15 ből meg is vagyok. mert úgy 60-80 $ között menne a superamoledek. most akkor egyébként tényleg nincs már több kijelzőt a wave-hez? mert akkor jobb lesz belehúzni a törött telefonosoknak a javításba mielőtt elfogy.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz gamek!ller #20476 üzenetére
-
gamek!ller
őstag
-
leslieke
Jómunkásember
válasz gamek!ller #20474 üzenetére
Szerintem se kell, minden megmaradt. A letöltések is mennek az Appsról, nincs szüneteltetés hiba.
-
csabám
addikt
Megoldódott az apps problémám, úgy hogy JH3 lett rá tolva multival. És most simán megy a letöltés, nincs szüneteltetés Úgy örülök. . .
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
Tomajdon
aktív tag
válasz Speedy86 #20470 üzenetére
Van mindkettő... Elég ha csak benézel a UK marketba, van sok elég minőségi játék, csak 2.50 fonttól kezdődik. Pl. a Bruce Lee dragon warrior 4 font... Csak mo-n még egy ideig nem lesz fizetős market. Az androiddal nekem az a bajom, hogy már mindenhol az van, mindig csak android, ez megjelent androiddal stb. Ha a samsung jól csinálja, akkor van valami jövő a Badában, de aztán lehet elbukik, hisz itt a winpho 7, android 3.0, és a Bada szvsz elég gyerek cipőben jár egy androidhoz képest, a winpho 7 mögött meg ott a microsoft, elég nagy pénzeket öl bele. De ezt meglátjuk. Szerintem amióta megjelent a Wave, nem sok újdonság történt. De remélem hogy az az 1 millió ember akinek wave-je van, számít valamit... Én mindenesetre kitartok a bada mellett, mert nekem nem kell több százezer alkalmazás, hanem egy gyors, stabil (nekem egyszer sem fagyott le, meg semmi ilyesmi nem történt) firmware. a teló meg szerintem nagyon ott van. Szerintem ne válts, tarts ki egy ideig, mert lehet hogy megbánod hogy váltasz.
-
Speedy86
aktív tag
Köszi a segítséget a navival kapcsolatban.
Utolsó kérdésem, hogy mennyire merjek beleugrani ebbe a Bada dologba.
Vajon ezé a jövő vagy az android? Bada-ra vannak ingyenes dolgok vagy csak fizetős? -
Tomajdon
aktív tag
válasz gamek!ller #20466 üzenetére
az usb töltés nem tudom mennyit számit, gondolom sokat nem... meg ha az SE-ből indulok ki az fw frissítés közben nem töltött... akkor utánaolvasgatok kicsit, és lehet megpróbálom
-
Tomajdon
aktív tag
50%-kal hozzá lehet kezdeni egy firmware frissítéshez? (először rá jf1, aztán ji3)
-
Speedy86
aktív tag
válasz gamek!ller #20460 üzenetére
Nekem fontos lenne a navigáció így érdekelne, hogy mennyibe kerül a szoftver hozzá?
-
gamek!ller
őstag
válasz s4hu|SyD^ #20458 üzenetére
Hát szerintem inkább az első indítással aktiválja az 1 hónapot. Én 15.-én vettem a telót és azt írja még 6 napig használhatom a cuccost. 18.-án töltöttem le a térképet.
(#20457) Tomajdon: Nem tudom pontosan mennyit kell még várni, a srác azt mondta, hogy nem sokat. Nem lépcsőztem túlságosan.. ML-el feltoltam a JF1-et, utána pedig regedit trükkel JI3-ra. Sokkal jobb, gyorsabb, hamarabb talál a gps jelet, be van építve a Palringo, stb. Rengetegszer volt már róla szó.
Amúgy még mindig nem tudom miért nem talál semmit a gps.. Beírom mondjuk, hogy Budapest -> keresés. Normális esetben beadta eddig, hogy Magyarország - budapest bla bla. Most végigfut a keresés, de nem ad ki semmit.
[ Szerkesztve ]
-
Tomajdon
aktív tag
válasz gamek!ller #20453 üzenetére
Mennyi idő alatt raktad fel a ji3-ig? Mert ugye alapból jf2 van rajta, és írták páran hogy lépcsőzni kell, meg olvastam hogy valamit elrontottál benne, szóval veszélyes? Örömhír hogy a gari megmarad Mi az a nem sok? Mert ha ezen vagy a jövőhéten ad ki frissítést, akkor megvárom, de ha 3 hónap múlva, akkor azt már nem. Amúgy miben jobb a ji3 a jf2-höz képest?
-
-
Jadro
veterán
válasz gamek!ller #20453 üzenetére
Na akkor azt majd felpróbálom én is. Kíváncsi leszek milyen gyorsak lesznek.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
gamek!ller
őstag
válasz bokrosolajos #20450 üzenetére
Pedig ilyen omniát vett ami a képen van..
Jah T-sek! Nem gáz, hogyha frissíted a telót. Megmarad a garancia, megkérdeztem a samsung szervizben is. Amúgy a t-s szervizes csávó azt mondta, hogy már nem kell sokat várni és a T is ad ki frissítést.
-
Speedy86
aktív tag
Kérdésem annyi lenne, hogy navigálni a telefon csak internet kapcsolat mellett képes vagy offline is működik? (azaz, hogy a térképet le kell e töltenie)
-
bokrosolajos
őstag
válasz gamek!ller #20448 üzenetére
Nem mindegy, mert amit te mutattál, annak oldalt fekve van két sarka, az állónak, meg nem. Lehet, hogy ebből sem esne ki, de azért nem kötnék rá biztosítást
(A nálad levő jobb megoldásnak tűnik) -
gamek!ller
őstag
válasz bokrosolajos #20442 üzenetére
Hogy érted, hogy nem lehet fekve belehelyezni? Ha egyszer benne van akkor onnantól mind1 nem?
-
leslieke
Jómunkásember
Nem tudom, de egy telefonhívás bármelyik szervizbe és megmondják.
Szerviz keresés vagy 06-80-7264864 Ügyfélszolgálat.
[ Szerkesztve ]
-
válasz bokrosolajos #20438 üzenetére
És mivel kezdődik a következő mondat?
“All nothings are not equal.”
-
bokrosolajos
őstag
válasz gamek!ller #20436 üzenetére
OK arra kíváncsi leszek! Egyébként néztem Omnia tartókat, de azok mind állók, nem is lehet fektetve belehelyezni. Amit te mutattál, azt az Omnia II-höz javasolják
-
Cani
csendes tag
Üdv! Pár hónapja már én is Wave tulajdonos vagyok, tegnap egy véletlen mozdulattal kiejtettem a zsebemből a telefont és a betonon csattan. természetesen a kijelző megrepedt a bal gomb fölötti sarokban egy pici pókháló lett, viszont az egyik "háló" rendesen megindult egészen a jobb oldali "falig" használat során egyátalán nem látszik, viszont billentyüzárral elég csunyán fest. Kérdés: lehet-e rajta cserélni az üveget? Hol? És körülbelül mennyi be fog fájni?
-
gamek!ller
őstag
válasz bokrosolajos #20422 üzenetére
Jaja! Most értem haza, 2 órát tartotta stabilan elég szar úton.. Egyáltalán nem lötyög benne, marha erősen fogja. Csináltam róla videót az Omnia-val, délután feltolom.
(#20431) krisi047: Tuti, hogy nálad lesz a hiba, nálam a menü úgy megy mintha egy filmet néznék, akármire nyomok szinte azonnal bejön (max 1 mp), üzenetek is azonnal bejön.
JI3.[ Szerkesztve ]
-
válasz bokrosolajos #20429 üzenetére
Az olasz Apps mióta a magyar Apps?
“All nothings are not equal.”
-
krisi047
senior tag
Ez a facebook engem is kiakaszt. Példának okáért az egyik képemhez fűzött, két új hozzászólást szerettem volna elolvasni, továbbá egy üzenőfali bejegyzésre reagálni, illetve ketten "lájkolták" az egyik posztomat, és kíváncsi voltam melyiket.
Nos, a beépített kliens egyikre sem volt képes, mindamellett hogy marha lassú volt. A touch.facebook.com-on csak a két hozzászólást sikerült megnézni, a többit a desktop oldalon kellett összeszenvednem, szintén borzasztó lassan, mintegy 20 perc alatt. Összesen legalább 45 percet tököltem vele. Szerintem ez kicsit felháborító. Ki merem jelenteni, hogy Facebook függőknek határozottam NEM ajánlom.
Egyébként akartam már kérdezni, hogy tényleg van olyan, aki ezt a telefont gyorsnak tartja? Például kezdőképernyőnél rákattintok az SMS-ekre és általában 3-4-5 másodperc telik el, míg megnyitja. A többi menüpontról nem is beszélve. Igaz, hogy sima T-s firm van rajta, de azért ne állítsunk valótlant, hogy mennyire gyors a készülék. Nálam egyáltalán nincs túlpakolva sem, sőt 1 óra meg 1 naptár widget van kint össz-vissz. Nekem az MPX200-as időket idézi a sebessége. A 20 ezer forintos Vodafone márkájú Android kütyü is gyorsabban navigál a menüjében.
Mindezek mellett tényleg szerethető, de azért többet vártam tőle, mind sebességben, mind "okostelefon" minőségében.
-
galmat89
tag
Hát nem igaz, hogy nincs egy értelmes és hasznos App sem a Samsung Store-ban.... A magyar store alapból halott, alig pár száz app van benne, az is teljesen értelmetlen, ilyen arab ökörködések...
Azért nem igaz, hogy tavasz óta megy a rendszer és piacon van a Bada és még mindig béka s... alatt van a támogatottsága.Arról nem is beszélve, hogy hivatalosan még mindig csak az 1.0-ás Bada-t lehet használni. Ideje lenne már itthon is elérhetővé tenni vmi firmware frissítést a Kies-ben.
Fogy a türelem.
-
TomWexX
addikt
válasz lacika62 #20423 üzenetére
Ezt mért off-ban kérdezed?
1. Az hogy ugrik a gari, hülyeség, ugyanis a szerviz is multival dolgozik, és nem lehet visszanézni hogy a telefonon lévő program mivel lett felrakva. Ja és olyan nincs hogy eredeti meg nem eredeti.
2. Újra kell rakni az egész szoftvert.leslieke: Nem sokkal, de...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
lacika62
csendes tag
Kérdésem lenne:
1. Ha Multiloaderrel frissítettem a telót akkor ugye ugrott a gari. Ha később vmi baj lenne a vassal, van arra mód, hogy vmi eredeti FW-t tegyek a telóra ami nem böki tökön a garimat és nem szúr szemet a szervízben?
2. Ha felteszem az 1.2-es badát angolul, és megjön hozzá a magyar CSC fájl akkor elég lesz csak azt rátenni multival vagy az egészet kell megint?Előre is köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
bokrosolajos
őstag
válasz gamek!ller #20406 üzenetére
Mekkora mák! Szélvédőn is próbáltad, menet közben is megtartja?
-
gamek!ller
őstag
En iszonyatosan szeretem a hibaival egyutt.
Most voltam a tmobileba es mintha mit sem tudnek az egeszrol megkerdeztem, hogy mi van ha swt frissitek a magam modjan. Azt mondta, hogy ha meg tudom oldani sajat magam az sw frissitest es utana mukodik a telefon semmi baj nincsen. Nem fog elveszni a tmobile felol a garancia. Ha vegzek az ekgval bemegyek a samsungoz is.
-
Land
veterán
Üdv!
Látom egyre többen szabadulnak meg a Wave-jüktől. Láttam már 55k-ért is. Ennyire sz@r még mindig a szoftveres támogatottsága?
Land
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
senior tag
Sziasztok,
ma belefutottam az alábbi problémába.
A naptárban 8 órára beállított esemény (aminek öt perccel előtte kellene jeleznie) egy órával korábban 7 óra előtt 5 perccel jelzett. Mivel már korábban volt gondom a telefon pontos idejével, ezért az aut. időbeállítást nem használom. A naptáram exchange szinkronnal jön google naptárból. A telefonban az időzóna helyesen van beállítva (Budapest, GMT+1). Ha ezen változtatok, akkor a naptárbejegyzés időpontja is változik. A firmware-em JH3-as.Mit állítsak, módosítsak még hogy jó legyen?
Köszi...
Nothing Phone (1) | Samsung Galaxy Watch5 Pro
-
keIdor
titán
-
addikt
válasz gamek!ller #20406 üzenetére
Jól néz ki.Kár,hogy nincs autóm!
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
szebev
senior tag
válasz gamek!ller #20398 üzenetére
felraknal egy kepet rola?mennyiert es hol vette?
Titanfall ,Bf3,Xbox 360,LG G2 32 gb D80220B-HKG-XX + Wave 1.2 JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class.
-
67tuareg
tag
válasz Zolly1 #20402 üzenetére
Köszönöm a segítséget, ennyire vagyok én is tájékozott, és azt hiszem rosszul fejeztem ki magam. Szóval arra lettem volna kíváncsi, hogy megéri-e a Nokia a 13 rugót ami Class 2-es valószínüleg, mert a csomagoláson nincs feltüntetve hanyas, a tokon keresztül meg nem lehet leolvasni magáról a kártyáról, vagy minősegben eléri vagy túlhaladja mondjuk a Sandisk, vagy Kingston, vagy bármely márkájú. Láttam itt hozzászólásokat különböző problémákról. Jót szeretnék venni, és ezért nem sajnálnék pár ezrest plusz kiadni. Csak ennyi. Köszi!
-
67tuareg
tag
Sziasztok!
MU-44 Noki-s micro sd-t használ valaki? Vélemény valakinek? 16 gigás kártyát akarok venni, de nem tudom milyet. Segítsetek!
Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest