Hirdetés
Aktív témák
-
sittes79
addikt
nálatok is meghalt parlingo?
-
Tomajdon
aktív tag
valaki nem tudja hogy mikor fog új T-s szoftver kijönni? hivatalosan, amit a t-mobile ad ki, mert egy ideig még nem szeretném buherálni... nagy szükségem nincs rá, csak az a baj hogyha kameránál lövök egy képet, és rámegyek a visszanéző ikonra, kiírja hogy próbálja újra késöbb... meg ha lassított felvételt csinálok, kiírja hogy fényképező hiba, és kilép. előre is köszi a választ
-
TomWexX
addikt
válasz pitonvez #18791 üzenetére
Usb hang mindig van mert leválasztja az eszközt a kies, hogy frissíteni tudja...
#18793: Elméletileg igen, még nem próbáltam egyiket se!
Tomajdon: Nem akarlak elszomorítani, de nincs kizárva hogy egyszerűen soha nem jön T-s frissítés!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
pitonvez
csendes tag
válasz Varszegig #18790 üzenetére
Nem! Én nem buheráltam előtte semmit. Az előző két Kies verzióval nem sikerült a frissítés, mindkettőnél a bináris fájlok letöltés indulásakor az ablak bezárult, eltűnt. Semmi hibaüzi nem jött elő. Írtam is akkor ide a fórumra ezzel kapcsolatban, de semmi érdemleges válasz nem érkezett
Most kora délután letöltöttem a legfrissebb kies verziót (....93.82 végűt). Amivel el is indult a frissítés, töltötte le a fájlokat. Végén kiírta h sikeres volt meg stb.., de aztán még sem volt az, mert újraindult minden jelszóbeírás után. Nem tudom h mért szaródott el. ( bár a bináris fájlok letöltésének vége felé hallottam azt a jelző hangot vagy 3x, amikor az usb csatlakozóba bedugunk különféle adathordózókat, lehet h megszakadt a kapcsolat, de nem miattam, mert én akkor nem is voltam gépközelben, csak ezeket a hangokat hallottam) -
pitonvez
csendes tag
Na sikerült feltennem a JF1-et a telómra. Működik rendesen! Köszi mindenkinek! Később felteszem a jh3-at multival. Utána viszont JI2-őt már regedit megoldással is feltehetem? Az egyszerűbb?
-
pitonvez
csendes tag
JF1 CSC vki nem tud linkelni, mert ami a mysamsugwaven van az halott?
Szerk. közben találtam 1-et még kipróbálom. Bocs nem tudom törölni a hszt.
[ Szerkesztve ]
-
sede7
tag
Pepatchelés...
-
pitonvez
csendes tag
-
TomWexX
addikt
válasz pitonvez #18780 üzenetére
Na azt nem tudtam hogy van full JH3! Akkor csináld úgy ahogy a többiek mondják mert tény és való hogy a multiloader stabilabb mint a kies! Viszont szerintem a JH3-at utánna frissítsd JI2-re mert bugos!
leslieke: Tényleg jó ötlet! Ezt kérem Karácsonyra a menyasszonykámtól!
Amúgy elindítottam újra a r66-ot és megint kérdezte hogy aktiválom a licensz-t? És úgy vettem észre hogy nem számolt vissza semmit a múltkori indításból! Most már csak az autós tartót várom hogy megjöjjön és mehet is a próba hogy megállja e a helyét a program![ Szerkesztve ]
-
válasz pitonvez #18780 üzenetére
Én is a full JH3-ra és a JH1 CSC-re szavazok.
Full szoftvereket (amik FFS partíciót is tartalmaznak) tetszőlegesen felpakolhatsz, annyi az egész, hogy 1) kompatibilis CSC-t kell használnod (pl. JH3 -> JH1 CSC, vagy JI2 -> JI2 CSC), illetve 2) nem szabad összekeverni különböző FW verziók fájljait.
Ja meg 3), ha van FOTA partíció, azt mindenképp jelöld ki.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
Torry
addikt
válasz pitonvez #18776 üzenetére
Ezt töltsd le, ez egy full JH3, valamint még a nyelvi csomagot amit linkeltél előző hozzászólásodban.
Multit elindítod, aztán LSI-t kiválasztod, majd szépen minden egyes dolgot betallózol abból a cuccból amit letöltesz. Mindennek egyértelmű neve van, nem lehet elrontani.[ Szerkesztve ]
-
pitonvez
csendes tag
-
TomWexX
addikt
válasz leslieke #18772 üzenetére
Köszi az jó hír hogy nyárig van akció!
Itt van euroban az ndrive ára: [link]
De ki is lehet számolni, ahogy mondtam 30-40€, de igazad van az csak egy ország ára!
Az se biztos hogy ezentúl sokáig várok, mert úgy tűnik hogy az r66 a legjobb vétel, és ez valószínű később se változik meg.pitonvez: JH3-at kapásból nem tudsz felrakni, ahhoz végig kell menni a lépcsőn...próbáld meg azt amit én is csináltam, hogy JF1-et rárakod majd egy stabil kiessel felfrissíted JI3-ra! kb. 3/4 órás művelet...és ahogy Karma is mondja a simen tárolt nevekhez nem nyúl hozzá!
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz TomWexX #18769 üzenetére
Ami új infót találtam: a Route 66 oldalán azt írják,, hogy az az akciót meghosszabbították 2011. június 30-ig.
Ndrive árak az angol store-ban: [link]
Itt egy-egy ország térképe 18 font/db, ehhez képest a full EU térkép meg 50 Euró.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
-
epokit
tag
Hali! mp3 mappából én úgy tudom lejátszani.....!!!!???
Samsung Galaxy S6 128GB edge zöld,Samsung Gear S2 Classic,Samsung Galaxy Tab S2 8.0” 4G LTE, Apple iMac13,2 - 27-Inch, Samsung Galaxy Tab S 8.4 3G/LTE, Apple Retina MacBook Pro 13" (Late 2013),Sony Z1compact,Motorola Xoom 3G,HP TouchSmart Elite 7320 All-in-One Intel Core i5-2400S 240GB SSD 16GB
-
TomWexX
addikt
válasz leslieke #18763 üzenetére
Köszönöm a kutatást!
Azt pl. honnan lehet tudni hogy az ndrive mennyibe fog kerülni? Mert megnéztem appson más országoknál (ahol van) kb. ugyanannyiban van mint a r66. 30-40€ Viszont annak a térképe nem frissíthető nem?
A sygic-et nagyon nem ismerem, ndrive lenne jó, de lehet hogy mégis csak a r66-nál maradok...pitonvez: Csak multiloaderrel tudod megcsinálni, de ne félj tőle annyira, nagyon egyszerű program...Viszont ami a telódon volt (névjegyzék, sms) azt buktad!
[ Szerkesztve ]
-
pitonvez
csendes tag
Van egy kis problémám, ami talán nem is olyan kicsi.
Letöltöttem a 93.82-es számú kiest, hogy tudjam frissíteni a teló szoftját. 93.80-on és a 93.81 nem tudtam.
Most hála égnek elindult nagyon megörültem. Viszont miután a kies szerint sikeresen frissítettem, a teló még sincs rendben. Állandóan újraindul a jelszó beírás után, úgy h most jól megszívtam. Kérdés, mi a teendő? Mert nekem fogalmam sincs, visszaolvasgattam, de lehetetlen találni vmi értelmeset. Pedig biztos volt már hasonló gond.
Vki segítsen pls![ Szerkesztve ]
-
p87
senior tag
Köszi mindenkinek!
Varszegig: Tudnám, csak nem találtam olyan ikont ami normálisan utal is rá, hogy mi az.
Keresgélek még, és szeretnék még komolyabb módosításokat is végrehajtani.[ Szerkesztve ]
-
bokrosolajos
őstag
válasz úúútálatos #18752 üzenetére
És akkor eléjük ugrassz, hogy "De fijjúk! Nem isz, mert az enyém a legjobb!" És még melegében megtörténik az összebarátkozás
-
válasz úúútálatos #18752 üzenetére
Nem hangzik ez rosszul, ha a Wave tulaj lany
-
úúútálatos
tag
Mááár látom a nem túl távoli jövőt!
Egy Wave és egy Iphone tulaj(fiúk) kézen fogva sétálnak a Duna parton és egyszerre megszólalnak: nekünk van a legjobb telefonunk!!! Egymásra kacsintanak, megpuszilják egymást és kézlengetve tova haladnak .....!
Aki nem érti a viccet, ne is akarjon reagálni! -
djbahool
senior tag
Létezik már erre a telóra (ill. OS-re) ingyenes navigácós program?
-
peterk
senior tag
-
TomWexX
addikt
válasz bokrosolajos #18741 üzenetére
Igen, mivel ez is telefon! Ez a kód minden mobilon működik mivel szabvány!
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz bokrosolajos #18741 üzenetére
igen.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
bokrosolajos
őstag
*#06# IMEI megtekintésre a Wave-en is működik?
-
senior tag
válasz gamek!ller #18739 üzenetére
Igen ez jó lenne, de itt se jelenik meg senki a listában, ugyanúgy mint a csoporttagok hozzáadásakor. Gondolom ugyanaz az oka, hogy Exchange sync-kel jöttek a nevek a telefonra.
Azért köszi...Nothing Phone (1) | Samsung Galaxy Watch5 Pro
-
gamek!ller
őstag
válasz Gabócza #18735 üzenetére
De lehet, valamit félreértettél. Bemész a Saját Fájlok -> Hangokba, ott rányomsz arra a hangra amit egyedi csengőhangként akarsz beállítani, felhozod a menüt (középen kis felfelé mutató nyíl) -> Beállít, mint -> Hívó csengőhangja -> Névjegy keresése és innentől szerintem magától menni fog.
-
TomWexX
addikt
-
TomWexX
addikt
Erre valakinek valami ötlet?
-
Én csak azt láttam, hogy AS megörült a Coming Soon feliratnak, amiután (eredménytelenül) megjegyeztem, hogy már két hónapja ezt mutatja.
Gabócza: Az a sanda gyanúm, bár már nem emlékszem teljesen, hogy Exchange-en keresztül jövő kontaktokhoz ezt nem lehet megoldani De a névjegy szerkesztésénél kísérleteznék.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Talán AS mondta, hogy a Wave 2 & Bada 1.2 debütálásakor már működni fog elvileg. Nincs kedvem most visszakeresni, de az elmúlt pár napban volt róla szó.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Polllen
nagyúr
"Ez az igazi marketing, nem amikor Jobs papa beleböffent a mikrofonjába."
Nem akarok flémet, de az apple marketing-gel ezt a telefont mindenki istenítené a hiányosságaival együtt...A samu marketing-gel csak 1-2 ember isteníti, a többiek objektívebben kezelik.
Mellesleg a samu marketing igazi fail...pl. social hub-t lehet látni mindenhol (a magyar oldalon is!!!) miközben még nem elérhető...
Szóval khm...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
senior tag
válasz lasarus1988 #18728 üzenetére
Köszi, akkor már csak azt áruld el, hogy tudom abból a csoportból törölni, mert ha ráállok a névre és ott nyomok egy törlést, akkor azt mondja, hogy törölve lesz a webszerverről, amit nem akarok...
Nothing Phone (1) | Samsung Galaxy Watch5 Pro
-
F-ECT$
titán
Eddig már vagy 10-en írták, hogy ez vagy az még beleférne az 1. hsz-be. Nos fiúk, lányok: nyitott ajtókat döngettek - a moderátori topicban lehet kérni, hogy ezt vagy azt tegyék még bele, és kész. Egy kérés: a szerkesztés és fogalmazás legyen legalább annyira igényes, mint a jelenlegi tartalom.
Dive ever, work never.
-
senior tag
Sziasztok,
egy dologban segítsetek nekem, amire nem tudtam rájönni és nem találtam meg a manualban sem. Szeretnék csoportokat használni, (család, kollégák, stb.), de nem vehető fel egy név se. A címjegyzéket google contactsból szedtem Exchange szinkronizációval. Meg is jelenik a csoportok között, mint Exchange ActiveSync, ebben benne is van az összes név, de a többiben 0 van és nem is tudok hozzáadni, mert üres a lista kereséskor. Nem tudtam rájönni hogyan működik ez...
Köszi előre is...
Nothing Phone (1) | Samsung Galaxy Watch5 Pro
-
gamek!ller
őstag
Igen, ezt nem tartom hülyeségnek, simán benne lennék!
Sittes: Megjött a fólia, ma délután fel is teszem! Nagyon köszönöm!
Akksi: Nekem pont most 1 hetes a telefon. Tegnap értsd úgy ahogy írom, reggel 6 órakor elindítottam a zenét, folyamatosan kérdezte le az emaileket, nem egyszer görcsölt mert nem volt a szántóföldön téterő, kb 4-5 perc duma és amikor hazaértem este 7 órakor kapcsoltam ki a zenét. 2 csíkom maradt.[ Szerkesztve ]
-
Tucobe
tag
Köszi!
-
zack
nagyúr
válasz renato #18701 üzenetére
Pár hsz-el lejjebb volt róla szó. A Bada 1.2-től fog indulni. Tehát elvileg ha megkapjuk a frissítést, nálunk is müködnie kellene. Sztem a novemberi hónapban el kell indulnia.
Jól időzít a Samsung ha tényleg így lesz...A karácsony előtti szezon minden gyártónak egy ziccer. Ennél jobb hype meg nem is fog kelleni ha beindul. A júzerek fogják reklámozni a fícsört, újságolva a barátoknak, kollégáknak fórumtársaknak, ami még brutálisabb eladási hullámot fog indítani. Ez az igazi marketing, nem amikor Jobs papa beleböffent a mikrofonjába. Ha pedig kipipálják a social hub hibát, onnantól kezdve a többi nagyobb problémát simán fogják tudni orvosolni. 2011 Q2-ben lesz a Bada és a Wave 1 éves. Kíváncsi leszek marad e addig az eddig felemlegetett hibákból...Hardveresen 2011-ben is meg fogja állni a helyét, a szoftveres gondok pedig mindig orvosolhatóak. Lásd 5800 kinetikus görgetés.Majd 1 évig ment a rimánkodás, petíciók tömkelegét küldték a Nokiának, és láss csodát, megoldották.Mindenesetre jövőre jó lenne az első Samsung Wave találkozót összehozni, mellette jókat dumcsizni, iszogatni. A Wave-vel kapcsolatos problémákba ütköző tagoknak személyesen segíteni, tanácsot adni stb.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
bert_old
csendes tag
-
renato
aktív tag
nah most nézem csak hogy amikor album szerint listázom, akkor ugye az album címek alapján listáz ami nagyon nem jó, mert én úgy szeretem, ha egy adott előadó összes lemeze egymás után ott van időrendi sorrendben. ez igy hogy szanaszét vanank szórva az együttesek lemezei, hát kicsit szopós. de jó is lenne ha mappa szerint is nézné. meg a számváltást is tök jó lett volna ha zsebből el tudnám végezni (szóval vagy adjanak két funkciót a hangerőgombnak (rövid és hosszú nyomvatartással) vagy rakjanak rá még két dedikáltat, és akkor tökéletesen elégedett lennék...)
meg számolhatná mit hányszor játszottam le (ezt ugye számolja is, de miért nem lehet az ilyen számokat megjeleníteni? illetve tök jó lenne, ha lehetne pontozni a számokat albumokat... nagyon-nagyon fapados. de jó lenne egy komoly player hozzá...
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz SeriouS_77 #18702 üzenetére
A Samsung Apps nekem is felajánlotta frissítést, le is futott, de új ikon nem lett. Azt nem tudom, nálad, hogy csinálta. Letöltés, telepítés viszont működik.
-
Tucobe
tag
A téma szerkesztő linkjét meg tudnátok adni, ahonnan le tudom tölteni? előre is kössz
-
Sergoo
csendes tag
Sziasztok,
Váltottam 5800 -ról wave-ra megtudná nekem valaki mondani ,hogy hogyan tudnám a telefonszámokat,sms stb.. szinkronizálni a két készülék között a leggyorsabban.
köszönöm.
-
TomWexX
addikt
válasz SeriouS_77 #18704 üzenetére
Én ilyen ikonnal nem találkoztam, és ilyen problémám se volt, pedig ugyanúgy frissítettem mint te preconfig nélkül! (bár nem hiszem hogy az számítana valamit) Bár először én se tudtam telepíteni, de nem csak wifin keresztül hanem egyáltalán nem és csak utánna mentem rá ML-el! Azóta müxik minden! Talán lesz itt valaki aki tudja rá a megoldást...bár nem hiszem, elég egyedi az eset!
-
Kis@
tag
válasz SeriouS_77 #18704 üzenetére
Én is ugyanígy jártam jh3 alatt, de aztán frissítettem ji2-re és megoldódott minden.
Kis@
-
TomWexX
addikt
válasz bakospe #18699 üzenetére
1 hét után még ne mondj véleményt az aksiról mert nekem is és többeknek is itt a fórumon az első pár hét arról szólt hogy naponta kellett töltenünk! Nem tudom pontosan mért, de kell neki 2-3 hét mire beáll a normál teherbírásra! Persze csodát azután se kell várni!
SeriouS_77: De milyen ikon? Hol? Lefényképezhetted volna...
[ Szerkesztve ]
-
SeriouS_77
tag
Na újraraktam a telót. Multival JF1-et, kapott egy Preconfigot, majd regedit kiessel JI3.
Úgy néz ki a wifis letöltés megjavult. Az első menet után a samsung apps indításkor frissítette magát, és megjelent egy új ikon. Ha elindítottam, akkor nem csinált semmit, ezért letöröltem. Utána viszont megint nem lehetett semmit telepíteni.Újratettem az egészet, most nem jelent meg ez az ikon.
Valakinek hasonló eset?[ Szerkesztve ]
-
renato
aktív tag
a WP7 és az iPhone tényleg nagy konkurensek lehetnek, bár értitek, telóról játszani FPS-t totál gagyiságnak tartom, autós játékokkal se tolnám (nem szeressük az arcade stílust), stratégiázni egér nélkül elég nehéz lenne (szvsz), szóval én inkább az érdekes és hasznos + szép, alkalmazásokat, gammákat várom (bada-ra) is.
Arról nem beszélve, hogy a samsung is mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy beindítsa a bizniszt, hardveresen semennyiben nem maradnak el a készülékei a konkurenciától, szóval amit azok képesek futtatni ezek is tudni fogják majd.
mellesleg szerintem azért adja ilyen jó áron a samsung ezt a telefont, hogy vegyék az emberek. és ahhoz képest, hogy ugye egy ismeretlen rendszer (nem agyonhájpolt valami), elég szép számban vették és veszik az emberek.
egyedül a kommunikációval vagyok elégedetlen eddig, jó lenne ha a social hub-ról mondanának már valamit.mert azért csak tudják már hogy mikorra várható...
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest