Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Vodafone mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
-
TomWexX
addikt
válasz szebev #20893 üzenetére
És ilyenkor hol van a teló? Mert ha az anyósülésen, akkor az lehet a baj hogy néha elveszti a holdat. Amikor még nekem se volt meg a tartóm akkor egyszer én is kipróbáltam az ülésen, és ott nekem is szakadozott a vétel. De mondom az ablaknál stabilan fogja a jelet.
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
s4hu|SyD^
addikt
Hát húgom barátjának éppen tegnap sikerült lefagyasztania a telót, de oly módon, hogy a képernyőzárásos sáv néha megjelent néha nem, fel lehetett oldani a zárat, de utána csak a háttérkép jelent meg meg az információs sáv, widgetek nem voltak, alsó ikonok se és egyik gombra sem reagált a képernyőzáron kívül.
Nem tudom, hogy sikerült neki, de zenéket hallgatott a telóról meg rádiót azon kívül a médiaböngészőt használta, meg fene tudja még mit, közben lezárt a teló, aztán olyan lett, mint ahogy írtam. Szerencsére ez most az első ilyen alkalom. Bizonyára túlterhelte a kicsikét.[ Szerkesztve ]
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
boszitom
csendes tag
válasz s4hu|SyD^ #20892 üzenetére
Hali!
Én is várom, mert eddig nem mertem belevágni a multival. Bár komolyabb gondom sem volt (kivéve a hangszóró pár órás sztrájkját).
Különben pedig elégedett vagyok a készülékemmel, tetszik a környezetemnek is.
Mindig ébreszt - amikor kell - sok szórakoztató alkalmazást töltöttem le Kiesen keresztűl, soha nem fagyott le.csak ajánlani tudom.
SGS 5 a csúcs
-
szebev
senior tag
válasz TomWexX #20888 üzenetére
nem ertm hozza az biztos, mert meg nem jott meg a tarto es csak hallgatom mit mond! Mintha nem talalna muholdat, vagy elveszitene ujra kell inditanom az uticel keresest es akkor megy.
Titanfall ,Bf3,Xbox 360,LG G2 32 gb D80220B-HKG-XX + Wave 1.2 JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class.
-
boszitom
csendes tag
Hali!
Ma úgy tűnik nagyon csendes a fórum. Kevesebb, mint 30 hsz.
Rápihennek a tagok az elmúlt hét nehézségeire, vagy ...SGS 5 a csúcs
-
a510
aktív tag
válasz bokrosolajos #20885 üzenetére
Nem játszottál véletlenül (direkt az ARDefenderrel? Nekem úgy tűnik, hogy azután ki/bekapcs kell. De azért jó ötlet a játék.
-
TomWexX
addikt
válasz Lotusomega #20882 üzenetére
Persze úgy is jó, ott van az előzményekben a már használt cím. Egyébként ott mentheted el a kedvencekbe a címeket. Annyi a lényeg hogy amíg nincs jel, addig nem lehet elíndítani a navigálást. (mért is lehetne)
szebev: Én ilyet még nem tapasztaltam, pedig mentem már vele egy huzamban 230km-t is. Nem lehet hogy véletlenül hozzáérsz navi közben a térképhez? Mert akkor leragad egy ponton, olyankor a lenti sávban a kormánnyal (mások szerint pókhálóval) ugrik vissza a helyzetedhez, és folytatja a navigálást.
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz bokrosolajos #20885 üzenetére
nem valószínű. inkább egy beragadt processz.
-
bokrosolajos
őstag
Probléma: lemerült a telefonom!
Tegnap éjfélkor még 60% körül volt az akku, amikor letettem a helyére. Wifi nem volt bekapcsolva, 3G nincs. Gyakorlatilag minden a szokásos, kivéve, hogy beállítottam egy riasztást 10:28-ra, hogy Sportverda.
Ma már nem jelzett, mert reggelre full lemerült az akku. Most is töltőn vanEz az első eset, hogy teljesen lemerült az akkumulátor. Más esetben megfigyeltem, hogy az esti és a reggeli időszak közt nem változott 10%-nál többet a töltöttség Másra nem tudok gondolni, mint hogy a riasztás alkalmazás túl sokat foglalkoztatja a gépet az idő lekéréssel, összehasonlítással, tehát bugos.
-
szebev
senior tag
kerdesem a R66-osokhoz lenne! Nalatok is csinalja, hogy egyszer csak megall a navigalas menet kozben? Tok idegesito,hogy varom mondja merre menjek, de nem beszel. Eddig 3bol 3szor csinalta Nem ertem miert?
Titanfall ,Bf3,Xbox 360,LG G2 32 gb D80220B-HKG-XX + Wave 1.2 JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class.
-
Dudva7
csendes tag
A minap elhatároztam magam hogy kipróbálom az egy hónap ingyen navigációt, le is töltöttem a térképet és a hangot is (wifin), de a navigálás mappába csak fizetős licencek vannak,. Ez azt jelenti, hogy már nincs ez a 1 hónapos kedvezmény? …vagy valamit én nem csinálok jól
Próbáltam a programmal letölteni a gépre, de ott meg ebbe a hiba üzenetbe botlottam:„Az alkalmazás nem ismeri fel a navigációs szoftvert”
és itt szépen megkér hogy legalább egyszer indítsam el a programot mielőtt felraknám pc-re( na az megtörtént)
Trés vagyok és 1 perc alatt meg is találta hol vagyok sőt az úton szépen követ is csak ez a fránya navigálás nem megy… esetleg valaki tud segíteni, hogy mi lehet a gond vagy mit csináltam rosszul?előre is köszönöm!
-
Varszegig
veterán
Azt hiszem karácsonyra ezt felteszem:
VKK_Christmas_theme -
TomWexX
addikt
válasz Lotusomega #20869 üzenetére
Igen addig nem enged navigálni amíg nincs meg a pozíciód.
Ahogy az elöbb leslieke írta, (csak egy kicsit pontosabban) ha megtalált a hold, nagyító, címet beírod, keresés, ha megvan akkor a címen hagyod az ujjad, akkor előjön egy buborék, és ott navigálás célhelye, ekkor kiszámítja az útvonalat, majd navigálás indítása.Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Lotusomega #20869 üzenetére
R66- > Keresés (nagyító) -> Cím -> Keresés -> Navi indítása
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Lotusomega
senior tag
nagyon jó végre sikerült leszedni a programot és felrakta a térképeket, de hogy a fenébe lehet evevl navigálni? sehol egy gomb hogy navigálás ide vagy oda, vagy addig nem is engedi beírni amig nincs pozíció? keresésnél nem ajálnja fel a navigációt mi van ilyenkor?
-
JMC
tag
-
zack
nagyúr
Tök jó hogy így fossák az újabbnál újabb förmvereket, nálunk meg még mindig csak a JI2 érhető el. Az hogy kicsit várnunk kell a legújabbra az oké, de hogy még a JID sincs magyar nyelven, ez azért kicsit kezd már blama lenni.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Azt figyeltétek, hogy felbukkant az S8500XXJK1 firmware? Ez is 1.2, mert a JID-re kell ráflashelni, de nem tudok róla semmi többet
“All nothings are not equal.”
-
ABal
őstag
válasz mixi10 #20859 üzenetére
Nem tudjátok hol lehet véleményezni az alkalmazásokat? Mi alapján és hogyan kap egyáltalán valami csillagokat? Próbáltam az apps alatti részen, de nem megy.
A YouTube downloaderről szívesen beírnám, hogy senki se vesződjön vele, mert nem működik.
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
bokrosolajos
őstag
Nekem egy MDA Compact II gyári új tokjában van. Tökéletesen passzol, övre akasztható vízszintesen, belül filccel bélelt
A képpel ellentétben nem iylen kövér,mert gumis az oldala, a PDA jobban szétfeszíti -
Tomajdon
aktív tag
válasz consono #20851 üzenetére
Én nokiás zokni tokot használok, 2 éve vettem 2.000 ft-ért. Egy ilyet használok.
Szerk.: Az ára itt enyhén drága.[ Szerkesztve ]
-
Tomajdon
aktív tag
válasz telefonbolt2 #20846 üzenetére
Nem olvastál vissza... Én úgy tudom hogy nem lehet venni sehogy sem alkalmazást, azt hogy miért nem tudom, így van. De van valami wirecard, arról majd kioktatnak a hozzáértők.
-
Kapanyél
őstag
válasz telefonbolt2 #20844 üzenetére
Bekészítek ropit meg kólát... úgy kikapsz most, hogy öröm lesz nézni.
Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
telefonbolt2
csendes tag
helló,
a uk store-ból hogyan tudok venni alkalmazást? mert a bankkártyám nem fogadja el :S -
Varszegig
veterán
válasz silvergod #20840 üzenetére
azért van még különbség: ékezetes karakterek bevihetőek a billről, megszűnt az aut.időfrissítés bug, és ami a legjobb, nem Budapest van Róma helyén
Maga a rendszer meg gyorsabb. és sok üzenet értelmesebb lett a JEE óta.leslieke: youtube download nekem is csak annyit ír, hogy downloading, de nem tudtam kivárni
-
leslieke
Jómunkásember
Ugyanez a hiba jelentkezik nálam is. Még jó, hogy ingyen volt.. Billbug a JI3-ban biztosan jelentkezik.
(#20840) silvergod Az 1.2 hamarosan várható, abban már van olyan újítás, amiért érdemes firssíteni.
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
silvergod
őstag
válasz leslieke #20838 üzenetére
ok köszi....hát ez nem lényeges annyira
Akkor marad rajta ez nem kísérletezek..megy szépen ez is rajta..
Reméljük minél előbb összedobják a bada 2.0-át és akkor majd frissítek,vagy ha kijön valami lényeges újítás....Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
TomWexX
addikt
Az Empire defense nevű játékot meg kell hogy vásároljam. 2 óra után sikerült lerakni a lite verziót...
Most nem jut eszembe ki ajánlotta, de köszi!
szerk.: Szasza888 ajánlotta, megnéztem közben.[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
-
Tomekk_
csendes tag
Vki összeírna nekem pár alkalmazást amit érdemes leszedni az appsról? megköszönném
-
ABal
őstag
válasz leslieke #20811 üzenetére
Neked működik rendesen? Én akármilyen módon írom be az URL-t, állandóan azt kapom, hogy nincs ilyen link! Vagyis nem tölt le semmit, pedig szeretném már kipróbálni.
Billbugom viszont nekem sincs. Vagy az csak későbbi fw-ben jön ki?
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
-
Kis@
tag
válasz bokrosolajos #20818 üzenetére
Nekem egy kicsit infantilis, de egyébként szép munka. Csak így tovább!
Varszegig: akkor tévedtem. Nem otthon vagyok, így nem tudom megnézni, de otthon rápróbálok, hogy nekem mit ajánl fel.
Kis@
-
Kobe
veterán
egy kis tapasztalat: tegnap autópályán kipróbáltam a route66-et. A R-s firmwarrrel az első inditása a gps-nek is kb 5-öd annyi ideig tartott megfelelően nyitott helyen (2-3 perc) utána szinte másodperceken belül megtalálta a jelet, autópályán meg 130nál menet közben 1-2 perc alatt befogta....ilyet legalábbis mozgás közben t-s szoftverrel nem tudott
-
silvergod
őstag
sziasztok.
Az miért van hogy a kies nem ajánl fel frissítést?
A telefonon a S8500XXJEE/S8500OXDJED Firmware van fent,ez úgy tudom már jó régi.....Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
-
Varszegig
veterán
válasz leslieke #20821 üzenetére
mármint milyen letöltés? minden működik, nem vettem észre semmit. ja a youtoub? még nem tettem fel, de majd mindjárt.
telefonbolt2: vicces vagy, egy nem hivatalos fw-re frissítettél, és nem megy a kies?
(By the way próbáld meg a kiesben az illesztőprogram visszaállítása opciót, azt olvastam valahol az 1.2-höz az kell.) A KIES verziószámban valami nem stimmel[ Szerkesztve ]
-
telefonbolt2
csendes tag
Helló, lenne 1 kis gondom,
a telefonom tegnap frissítettem, új soft ver:s8500XXJJ9
annyi lenne a probléma hogy nem kapcsolódik a kies-hez ...
kies verzió:1.5.3.10 minden más ok csak ez nem
ha valaki tud pls segítsen! előre is köszi...[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz Faresz29 #20820 üzenetére
Én valami sima beledugós bőr tokot keresek, nem flippeset, de a GSM boltban 3500 Ft volt, annyit meg nem adok érte... A nyűgöm az, hogy az ebayen sem találtam ilyet :/ Vagyis találtam, de az már a képen sem volt olyan minőség.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Faresz29 #20814 üzenetére
Igen, be lehet állítani a sebesség túllépésre a figyelmeztetést. R66 -> Több -> Beállítások -> Sebesség. -< itt megadod a sebességhatárokat, ha a gyári nem tetszik, majd R66 -> Több -> Beállítások -> Jelzás -> Sebességriasztás <- itt megadhatod, hogy vizuális és/vagy hangjelzéssel jelezze a sebesség túllépést.
-
Faresz29
aktív tag
-
bokrosolajos
őstag
Elkezdtem egy új témát készíteni. Kíváncsi vagyok a véleményetekre
-
Faresz29
aktív tag
Sziasztok!
A Route66-ban is be lehet állítani, hogy az adott útszakaszon jelezze a maximális sebességet ill. figyelmeztessen ha átlépem?
A másik dolog, hogy navigálás közben egyszercsak se szó se beszéd a nyilacska "eltűnik" a képernyőről /minthogyha lemászna róla és eltűnne/!
Utána a "pókháló" szerű jellel lehet visszatérni az élő navigációba...
Valaki találkozott már hasonlóval? -
.-carlos-.
csendes tag
Sziasztok!
Az az én nagy problémám, hogy a böngésző jópár oldalon képtelen megjeleníteni az ékezetes betűket (pl: Index, BKV) és ez nagyon zavaró. Biztosan valami kódolásbeli gond lehet, de nem tudok ráakadni, hogy mi.
FW-t is frissítettem a legújabbra, de a hiba ugyanígy megmaradt.
Valaki tudna segíteni ebben? -
leslieke
Jómunkásember
A Youtube Downloader 2-ben is előjön a billbug!
-
JMC
tag
válasz leslieke #20806 üzenetére
Tudtommal a default hangot nem tudod módosítani, mindenképp azt tolja majd be, ellenben ha az Stune-nal hozzáférsz a fájlhoz ilyen néven akármilyen fájlt be tudsz tolni a helyére On Time.wav névvel (csak feltételezés, sosem használtam még az Stune-t, csak elméletileg akár működhet is az elgondolásom )
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
A naptárnál le lehet cserélni a gyári on time.wav-ot saját alapértelmezett hangra? Mármint véglegesen, mert rohadt idegesítő mindig kiválasztani a listából ugyanazt a hangot.
Aktív témák
Hirdetés
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Videós, mozgóképes topik
- LEGO klub
- Építő/felújító topik
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- E-book olvasók
- Call of Duty: WWII
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest