Hirdetés
- iPhone topik
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- IFA 2024: Kezünkben az Ulefone apró strapamobilja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ulefone Armor 27T Pro - hőkamera mindenáron
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
szunyi777
őstag
válasz Doggy dog #90652 üzenetére
Használd egészséggel!
plinksd25
Blacked Out! - CM12 Theme UI ezzel nincs gondom RR Romonimi0813
Nem!
Ki van csukva, hogy bárki is elvállalná![ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
Bigyo13
őstag
válasz Doggy dog #91359 üzenetére
Eléggé ..
Ki cseréltem az egész hangerő gomb szalag kábelt..Csak azt nem értem, hogy mitől mehetett tönkre csak az alsó gomb érintkező, mikor azt kb soha nem használtam, csak a headsettel vettem le a hangot főleg!
Még jó, hogy volt itthon egy tartalék alkatrész cserélni
Samsung Galaxy S3/S5
-
mekker
őstag
válasz Doggy dog #92508 üzenetére
De az eredeti is meghalt a telefonban. A másik lehet hogy utángyártott, lehet hogy eredeti, azt nem tudom.
Egyébként veszélyes így használni? Mert nálunk már robbant fel kínai Li akksi töltés közben (lámpában).[ Szerkesztve ]
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
-
eastone1
senior tag
-
sajtee
őstag
válasz Doggy dog #93056 üzenetére
Létezik parancs erre adb-ben, néztem is már videót róla.
Viszont nem tudom, adb-hez kell-e root jog?
Mert ha igen, akkor addig oké, hogy felteszem, root-olom, download mode, eltüntetem a countert, viszont a telefon még mindig rootolt marad. Ha ezek után leveszem róla, akkor nem fog újra megjelenni a counterben?
Ez a fő gondom, talán nem voltam elég érthetőTyca: igen, olvastam már róla. Nem vagyok egy műszaki zseni, de lehet, hogy érdemes lenne ránéznem.
Köszönöm -
-
róland
veterán
válasz Doggy dog #93309 üzenetére
Épp dolgozik a Kies. (De nem a vészhelyzeti helyreállítás, hanem a sima szoftverfrissítés működik. Legalábbis most az próbál szoftvert feltölteni a telefonra.)
[ Szerkesztve ]
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest