- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Koczó93
őstag
Sziasztok!
Egy ismerősöm frissített 4.3ra de nagyon nem tetszik neki. Vissza lehet térni 4.1.2re vagy jól emlékszem hogy nem lehet downgradelni? -
Koczó93
őstag
Egy ismerősömnek valószínűleg elmászott az imei száma miután odinnal lett felrakva egy rom. Efs mentése nem volt... azt írja nincs regisztrálva a hálózaton nem tud hívni se fogadni. Mit lehet csinálni vele?
-
Koczó93
őstag
válasz
FrankMonzano #40963 üzenetére
nem mondtam hogy nincs, de szerintem bőven elviselhető.
-
Koczó93
őstag
válasz
#01696768 #40948 üzenetére
amikor volt 3,7" telefonom nagynak tartottam a 4,3"-at. amikor volt 4,3asom nagynak tartottam a 4,8at nagyobbakat meg főleg. De néhány nap használat után mindet megszoktam. SIII szvsz teljesen "zsebbe illő" max. nyáron lehet kicsit problémásabb de olyankor egy 4,3"assal sem vagy kisegítve. Farmer zsebben teljesen vállalható a kerekített formának köszönhetően, és a cipőmet is be tudom kötni ha a zsebemben van.Valaki néhány napja erre panaszkodott ha jól emlékszem
Mondjuk normális nadrágra gondolok, nem telesz@rt búvárrúhára és lila bershkára és ezek társaira.
-
Koczó93
őstag
válasz
korpicschess #40903 üzenetére
Én anno úgy voltam hogy a 3,7" Desire a megtestesült tökéletesség és soha nem kell nekem nagyobb
-
Koczó93
őstag
válasz
FrankMonzano #40857 üzenetére
Hidd el hogy meg lehet azt szokni
Akinek Note van, 90% hogy kisebbre már nem váltana. Persze van ellenpélda de kevés.
-
Koczó93
őstag
válasz
SamS20 #39143 üzenetére
Valóban jobban merül mint a stock rom, egy kigyomlált romtól meg főleg. De ha nem piszkálja egész nap, és nem gond hogy éjjel fel kell tenni töltőre jó választás a CM. A kamerában van egy kis bug de működik és teljesen használható a telefon vele. A holo felülettel meg csak úgy hasít
A tárcsázó is normális sebességgel működik(bár ez engem nem zavart gyáriban). De ha csak a kinézet miatt kell anyukádnak CM szvsz jobb választás pl. Apex launcher
-
Koczó93
őstag
válasz
bogyoobogy #38361 üzenetére
Először ki kell deríteni hogy mi eszi annyira az aksid. Erre van megfelelő program. Ha pedig tölteni szeretnéd egy Power bank kell neked. Google segít, most nem tudok linkelni mert telefonról vagyok.
-
Koczó93
őstag
Nem hiszem hogy ennek akkora sikere lesz mint az elődnek..
-
Koczó93
őstag
válasz
premete #37880 üzenetére
Ennyi romot méregetni nincs se időm se türelmem
De jó hogy Neked van rá lehetőséged
Nem fogunk ezen összeveszni, nálam sem lesz hosszú életű ez a rom és nem azért mert rossz, csak szeretek újabbakat kipróbálni. A következő valami kipucolt, stock rom lesz egy patent kernellel
-
Koczó93
őstag
válasz
premete #37867 üzenetére
Szerintem Te sem gondolod komolyan hogy az összes custom rom hulladék fogyasztás szempontjából
A saját tapasztalatomnak és aksi statomnak hiszek egy szóval sem mondom hogy hibátlan rom, és a szakmai tudásodban sem kételkedem. De láttam már néhány romot és nem az első androidos telefonom
Leírtam a tapasztalatom ha van kedve valakinek kipróbálja, felrakja ha nem tetszik ott a backup.
-
Koczó93
őstag
Sikeres volt a SuperNexus 2.0 CM(4.2.1) tesztje
Nincs túl csicsázva, de szépen, folyamatosan fut, nincsenek benne fc-k, jól működik a kamera app és üzemidőben is lényegesen jobb mint bármelyik gyári rom.
Ha valaki szereti a HOLO felületet szvsz nagyon jó választás, tudom ajánlani -
Koczó93
őstag
Felraktam a SuperNexus 2.0 romot ma tesztelem mit tud. Ha valakit érdekel üzemidő vagy bármi más, leírom.
-
Koczó93
őstag
válasz
mgTerminator #37428 üzenetére
Válaszd a Nexust és legyél 1,5 évig béta tesztelő
-
Koczó93
őstag
válasz
nordican #36681 üzenetére
Azért ne várj csodát az aksitól
Ezt a vasat meg kell hajtani, nem fog elmenni egy hétig mint egy Nokia 5110
Ideális esetben nem kéne nézegetni az alkalmazáskezelőtAz android memóriakezelése nem olyan mint a winfosnak. Ne foglalkozz vele. Vagy rootolod és kukázod a felesleges futó appokat vagy beletörődsz és így marad
Már megelőztek -
Koczó93
őstag
válasz
derrik #36578 üzenetére
Elég sok mobilos boltban árulnak,
A sajátom vodafone webshoppból származik, nem tudom hogy lehet-e még náluk kapni de 2000 forint környéke volt 2db szállítással. Média Marktban is lehet kapni, de árat ne kérdezz.Nordican!
2 htc után bátran merem állítani hogy sokkal jobban teljesít az SIII aksi időben. Szervizelést és supportot már meg sem említem. A navi elég aksi zabáló, így ne csodálkozz hogy alig tölt közben. -
Koczó93
őstag
Slim covertől nem hiszem hogy találsz vékonyabbat.
Esetleg akkor ha folpack-al körbe tekered -
Koczó93
őstag
válasz
kovipetiii #36145 üzenetére
Nézd meg az alkalmazáskezelőben. Az app drawer-ben el lehet rejteni az ikonokat. Lehet hogy nálad is ez a baj.
-
Koczó93
őstag
válasz
Black Phone #35749 üzenetére
Igen, rendben van ha minden offical, semmit nem szólhat a szervíz.
iBenny!
Teljes mértékben igazad van, hülyeséget írtam. De azért remélem értette. -
Koczó93
őstag
válasz
Black Phone #35738 üzenetére
Azért costum mert még kell csinálni egy hard resetet. Beállításokban»Gyári beállítások visszaállítása.
Mozzarella!
unroothoz max triangle away és odin kell, vagy tévedek? -
Koczó93
őstag
kinek mennyit merül a telefon éjjel?
Bekapcsolt wifivel folyamatos email szinkronizációval, Whatsappal, Viberrel 8óra alatt nekem 7%-ot merült.
ez reális, nem? -
Koczó93
őstag
válasz
balazs1022 #35025 üzenetére
"(persze itt évekről beszélek)"
Eladás előtt nem lenne egyszerűbb venni pár ezerért egy hátlapot? Akkor nem kéne szendvicsnek álcáznod a telefonod.
-
Koczó93
őstag
válasz
Varszegig #34115 üzenetére
Akkor meg nyafogás van hogy fél nap alatt lemerül
" ha deep sleppbe megy a proci az a baj, ha nem megy deep sleepbe és lemerül az a baj, ha műanyag a telefon az a baj, ha fémből van és gyenge a wifi az is baj, ha foltos a kijelző az a baj, ha nem foltos az nem lehet, az is baj"
-
Koczó93
őstag
válasz
balazs1022 #34099 üzenetére
Igen mindenkinek ilyen a képernyőzár!
Egy idő után deep slepp-be teszi magát a telefon energiatakarékossági okokból. Ha usb-re dugod ez nem történik meg. -
-
Koczó93
őstag
válasz
Zirowe #32632 üzenetére
Akkor a voda sincs a helyzet magaslatán
Sok sikert!
yetir!
Mi tudjuk hogy mekkora kártyára van szükséged?ebayes memóriakártya, pendrive vásárlás amúgy is elég meleg sokszor. Küldtek már ismerősnek 64Gb pendrivot amit látott is a winfos, viszont 8gigánál többet nem lehetett rámásolni
-
Koczó93
őstag
Francia XEMA2
Ebben már normálisan működnek fektetett helyzetben az ékezetes betűk.
Hotfile -
Koczó93
őstag
Ez az app pl:
SMS Backup -
Koczó93
őstag
válasz
mrThomi #29463 üzenetére
A beégés hónapok vagy évek múlásával jelentkezhet. Én személy szerint nem láttam még beégett kijelzős s3- at ahhoz azért elég sok órának kell eltelnie. S2őt már láttam de mivel gariban cserélik nem kell aggódni miatta. Ha nekem beég akkor eladás/gari lejárta előtt cseréltetem.
-
Koczó93
őstag
válasz
mrThomi #29453 üzenetére
A beégés és a foltosodás két külön dolog. Ami miatt most sokan sírnak hogy sötétben fekete képernyőn foltokat látnak az a gyártási technológiàból adódik. Lehet cseréltetni, szervízbe adogatni de szvsz mind ugyanolyan és mivel elég elhanyagolható dolog felesleges. Én nem is örülnék ha "megbontanák" a telefonom pláne ilyen miatt. A beégés sem egetrengető de az egy idő után jelenkezhet. Halványan homogén szineknél felfedzhető lesz az taskbar esetleg widgetek körvonala. Ezt is cserélik csak lényeg a gyári gari!
Satesz!
Hol vetted, kitől és mennyiért? Gondolom nevetségesen olcsó volt és azt gondoltad te kötöd az évszázad bizniszét. Valószínűleg nem eredeti s3. Nem véletlenül van hangsúlyozva hogy megbízható helyről gyári garival. Bontatlan doboz és még garijegy sincs benne... -
Koczó93
őstag
válasz
APC ADAM #29270 üzenetére
Kínai vackot ne azok többnyire a gyári minőségét/kapacitását sem érik el.
Ha nem gond a vastagság akkor egy ilyet szerezz be.
Gyári 3000mah -
Koczó93
őstag
válasz
Robertoq #27880 üzenetére
A root nem ront el semmit
ha csak nem húzod le kábelről közben
Felrakhatod telenorosra a független romot. A root el fog veszni de az egy pillanat alatt visszahozható.
Apaszka:
Nem kavar be a root után a gyári rom. Én is visszatettem már párszor. És még factory resetet sem csináltam mégis minden működik. Pedig már volt rootolva illetve costum romokat is pakolgattam. -
Koczó93
őstag
válasz
Koczó93 #27052 üzenetére
Már megtaláltam.
Ha valakit érdekel 4.1.2 XXELLA -
Koczó93
őstag
válasz
South Velen #26709 üzenetére
Köszii! akkor nem foglalkozok vele
-
Koczó93
őstag
Gyári recoveryben hanyatt esett robot !-jellel mit jelent? Pan a product code. Odinnal XEH 4.1.2 lett rátéve. lehet hogy emiatt?
Köszönöm -
Koczó93
őstag
válasz
Laraxior #26493 üzenetére
Régen ezt használtam akkor még csak skálázódni tudott a status baron. Talán már tud írni konkrét órajelet is.
Quick system info pro -
Koczó93
őstag
Mivel CF-roottal rootoltam a gyári romot az efs mentés miatt, a számláló 1-en áll.
Ezt gondolom úgy lehet nullázni hogy rootolom majd Triangle away és Odinnal visszarakok egy gyári kernelt. Ha lenullázom az nem avatkozik bele a rom tartalmába? Tehát megmaradnak a dolgaim vagy befolyásolja? -
Koczó93
őstag
lejárt a szerk.
Van jelentősége hogy 4.1.2 XEO-t vagy a most megjelent XEH-t rakom fel? vagy lényegtelen? -
Koczó93
őstag
Mentettem EFS mappát majd odinnal felraktam a 4.1.2 XEO romot. Gyorsabb sok dolog mint a 4.1.1ben és amire nem számítottam hogy mindenem megmaradt
Úgyhogy most öröm és bódottá
-
Koczó93
őstag
Szeretném felrakni a 4.1.2őt. Elolvastam az első hozzászólást illetve a visszaállítás menetét is. Jelenleg Telenoros rom van rajta. Ha nem muszáj nem szeretnék rootolni(csináltam már előző telefonon) csak frissebb romot raknék fel. Ha jól értem mehet XEH rom a telefonra.
-A gyári jelenelgi romról tudok valahogy csinálni egy mentést? Nem TB-vel mert ahhoz root kell.
-De valamilyen más módon? Vagy erre csak akkor van lehetőség ha costum romot rakok fel? -
-EFS mentést akkor is célszerű csinálni ha pl. gyári lengyel romot rakok fel?
Elnézést a sok kezdő kérdés miatt de Samsungot még nem babráltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Háztartási gépek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- BMW topik
- Synology NAS
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest