Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kungzi
veterán
Én pereskedek velük, egy Galaxy S2 miatt De szerencsére már a vége fele járunk, mert a fogyasztóvédelem odapörkölt nekik lassan 3 hónapja nincs telefonom, mert a "nagy" Samsung nem tudta cserélni a telefonom készlethiányra hivatkozva Most meg fizethetnek, mint a kis angyal, ha nekik megért plusz 80.000Ft kártérítést, akkor szívük joga
SGS3:
nekem nagyon tetszik a telefon és köszönjük ezt a gyors tesztet
-
kungzi
veterán
-
kungzi
veterán
-
kungzi
veterán
-
kungzi
veterán
válasz manokaki #1050 üzenetére
nincs mit. amúgy itt egy hiteles hirdetés
-
kungzi
veterán
úgy döntöttem, hogy a T-nél fogok venni egyet, de amíg megkapom a pénzem, addig szerintem még menni fog lejjebb az ára
amúgy kérdeztem a samsungtól, hogy nem jelentem fel őket, ha garanciában adnak egy sgs3-t a 2-es helyett, erre az volt a válasz, hogy olyan termékre nem él a garancia, ami még meg se jelent, ez volt kb 2 hete
-
kungzi
veterán
igazán adhatnának most akció keretében hűséghosszabbítást a T-nél, én szeptemberben vehetnék újra telót, de tuti nem várok addig
-
kungzi
veterán
Expressz.hu AKCIÓ zseniális
Nem az én hirdetésem!!!
[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
Debrecen Fórum T-Mobile bolt. Ki van téve a galaxy s3. most megnyomkodtam és azt a qva kell egy ilyen telefon
-
kungzi
veterán
válasz fuximaxi #3794 üzenetére
én is ezen csodálkozok. főleg úgy, hogy már februárban beadtam garanciába. kies frissítésnél elszállt az imei és most voltam bent, hogy mi van már, persze előtte nem voltak hajlandók mondani semmit az elmúlt 3 hónapban. most meg nem adják vissza, meg megszüntetik a garanciát, meg hasonlók, mert buherálva volt. 5 hónapja van náluk a telefon, szerintük melyik bíróság fog nekik ítélni? addig azt csináltak a telóval, amit akartak.
először azt mondták és írták, hogy csere telefont adnak, abból nem lett semmi, akkor voltam a fogyasztóvédelemnél, a bíróság megállapított 80.000Ft kártérítést, ez volt május elején, és ma mondják, hogy már a 2-d fokon van, de erről még levelet se kaptunk a bíróságtól.
[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
sziasztok
a napokban fogok kapni egy csereutalványt a samsungtól, mert nem tudták megcsinálni az s2-m. Azt szeretném kérdezni, hogy azt csak s2-re tudom beváltani, vagy akár s3-ra is? Lehet ráfizetnék és hoznék egy s3-t ha lehet
-
kungzi
veterán
PDA: I9300XXDLI6
CSC: I9300OXADLI6
Version: 4.1.1
Date: 2012-09-12 -
kungzi
veterán
melyik webshopban érdemes venni most s3-at gyári garival? tehát hol a legolcsóbb és legmegbízhatóbb?
vagy a note2 fogja lejjebb nyomni szerintetek az árát? tényleg... mikor is jelenik meg a note2?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sikkes Chieftec házpár, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- Path of Exile (ARPG)
- Elektromos cigaretta 🔞
- BestBuy topik
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)