- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szunyi777
őstag
-
szunyi777
őstag
válasz
AndrewTdi #88147 üzenetére
Hmmm. érdekes...
Amikor te a letöltési módban nyomod a nullázást, és rebootol, utánna ha nagyon hosszan nyomod újra a letöltési mód kombót nem indul újra letöltési módban, és nem mutatja a custom binary-t?!Egyébként lehet, hogy nekem a Custom kernel (Boeffla) és custom rom miatt ilyen, de eddig én 2-3X állitottam vissza próba képpen, és mindig igy csináltam, és igy működött. Mindig AOSP rendszer alól állitottam vissza.
Csak nulláztam a videón látható eljárással és TA verzióval, toltam rá a stock firmware-t, factory reset és kész...szerk:
"Mónikáztat."Ez mit jelent?
-
szunyi777
őstag
válasz
AndrewTdi #88142 üzenetére
IGY nullázod?
Boccs már a videó rosz minőségéért, de a lényeg látszik!
Nullázás után nyomod a letöltési mód bill. kombót, és megy is letöltési módba, és a számláló no és offical lesz. KÉP Ekkor flasheled a stock firmware, és ha az kész, utána factory reset! A stock flash után ha kész, és rebootolni akar jó hosszan tartsd nyomva a recovery mód bill. kombót!! Be fog lépni! Nem kell kivenni az aksit, hidd el nekem!
És ez jelenleg Spirit rom alól.. -
szunyi777
őstag
válasz
AndrewTdi #88123 üzenetére
Ha kész a Stock 4.3 flash, nyomj egy factory resetet, de ne a tárcsázóból, hanem recoveryből az első reboot előtt!!
EZT is nézd meg, ha gondolod..
Nem kell kikapkodni az akksit !!!
Amelyik modba szeretnél belépni, annak a kombinációját nyomod, és újra fog indulni (hiába van bootolási folyamat, azt megszakitja) !
A Stock firmware flash előtt 0-a a számláló?! -
trobi28
addikt
válasz
AndrewTdi #87356 üzenetére
Parancsolj
Regisztráció után letöltheted. -
vati182
aktív tag
válasz
AndrewTdi #86950 üzenetére
köszönöm, Root előtt nem kell semmit sem külön lementeni? szóval gondolok itt ilyenre mint bármi gyári dolog vagy ez csak akkor fog menni ha már rootolva van a telefon?
wipe-ok különbözősegerol olvastam már, hogy vannak ilyen nagyon erős hatású pl a megawipe de ilyenkor nem az van hogy el sem indul a telefon?
Másik problémám jelenleg nincs semmi memóriakartyam, anélkül nem ajánlatos elkezdeni ugye?
-
wdx
őstag
válasz
AndrewTdi #86919 üzenetére
Az volt fent eredetileg, vagy feltetted próbára?
Ha próbára tetted fel, és el akarod távolítani, akkor úgy, ahogy szunyi kolléga írta.
Ha eredetileg az volt fent, akkor ez a lépés nem valósulhat meg, mert nincs mit visszatennie.
Elvileg.
Ellenben a viper nagyon sokat tud. Köztük akár a kikapcsolást is
De sok más funkció van a tarsojában, pl hangosítás, halkítás különböző helyzetekben. Akár bluetooth hangerő, stb.
Legalábbis s2-n nem okozott csalódást. S3-on nem kellett még feltennem. -
Thrawn
félisten
válasz
AndrewTdi #86849 üzenetére
Meg fogom nézni
Volt már itt egyszer ez a telefon, de az ODIN nem kezdett vele semmit, pedig minden visszajelzése azt mutatta, hogy rendesen csatlakozott a telefon, felismerte, stb. Driver problémákra gyanakodtam akkor, ezért most egy teljesen friss rendszer kerül bevetésre.
Roothoz ez a CF-Root kell nekem? -
szunyi777
őstag
válasz
AndrewTdi #86774 üzenetére
A Liquid - Spirit - L-droid kb ugyan azokat a ficsőrőket tudja.
Chancelog van mind a 3 rom letöltési oldalán.
3-4 óra kijelző idő megvan, felhasználástól, kernel beállitástól, egyéb, függően..
Igen, van magyaritás hozzá.snow2014 Nagyon sok modul van, Én is kb 12-14 db-ot használok...
Ajánlom ezeken az oldalakon nézelődni..
Xposed Module Repository
[INDEX][XPOSED] XPOSED Modules Collection |ittakary Igy van, pontosan!
Szerk.:
Például ezeket, és még jópár, amihez nincs kezelőfelület... -
Gizmo94
veterán
-
Gizmo94
veterán
válasz
AndrewTdi #86465 üzenetére
Minden 4.3-as mentés jó 4.3-ra, de Kelzsoca cuccával pár másodperc egy új mentés. Több mentés ---------> nagyobb biztonság. Nem kell mást mentened, illetve nyilván a saját cuccaidat, amik fontosak.
Toncsiii93: Használnak. Loca glue a neve. Anélkül az egész csere fos, színek nem élénkek, a levegőn megtörik a fény, por alámegy, szóval fos. Nem tűnik nagy durranásnak, de nagyobb, mint amilyennek tűnik. Ha elrepeszted a kijelzőt, az egyből nagy durranás lesz, és el lehet. Leírtam már korábban részletesen, hogy hogy lehet kicserélni, de minden elrontható. Én is gabe96-ot javasolnám, tökéletesen dolgozik, jó áron. Ha még nem cseréltél üveget, megéri hozz fordulnod. Nem fog sokkal többe kerülni, mintha te rendelnéd meg az üveget-ragasztót és magad csinálnád, cserébe tökéletes, gyári minőségű lesz.
-
-
warezxts
senior tag
válasz
AndrewTdi #86318 üzenetére
Én azt vettem észre amióta feltettem a gyári FB és a messengert, annyira kevés a memóriám, hogy folyamatosan belassul a teló. Előtte 230-250-et jelzett a feladatkezelő, most jó ha 160mb van üresen... folyamatosan elfogy, és nem tudom kiganézni tovább, csak a szükségesek futnak, nincs bloatware.
-
arnd
senior tag
válasz
AndrewTdi #82928 üzenetére
Én ezt használom:
File Manager (Explorer)
Tud sima windózeros file megosztást is, vagy samba-t, de FTP-t is, utána meg kiválasztod, hogy mivel nyissa meg. Talán a play listek műxenek... de nem vagyok benne biztos. Filmeket szoktam inkább nézegetni hálózaton. -
törölt tag
-
szunyi777
őstag
-
Próféta
tag
válasz
AndrewTdi #79151 üzenetére
Lehet, hogy jó, de biztosabb, ha konkrétan írják, hogy jó az S3-hoz. Már nem emlékszem pontosan, de az S3-nál valamit változtattak az MHL csatlakozón, ezért pl. nem jó hozzá az S2-é. Mondjuk lassan 2 éves az S3, szóval lehet, hogy már minden új adapterrel működik, de amikor én vettem még figyelni kellett erre.
Sima microUSB-HDMI szerintem nem jó, mert kell neki a táp közben. Nekem legalábbis nem megy a dolog, ha nincs közben töltőn is.szunyi777
Nem kell semmi. Összedugom, a tv-n kiválasztom a megfelelő bemenetet és már megy is. -
ystuc
aktív tag
-
kelzsoca
félisten
válasz
AndrewTdi #77765 üzenetére
Én ezt korábban így zongoráztam le:
Új szoftver fel (tehát amit használni szerettem volna) itt kapott egy root-ot és TA-val kinulláztam a számlálót, majd fogtam a romból a system.img-t és becsomagoltam .tar formátumra, ezt meg felküldtem odinnal, így eltűnt a root, az eszköz állapota hivatalos lett, számláló a 0-án állt.
(#77766) szunyi777
A boot partíción a ramdisk és a kernel lakik.
Az IMEI és egyéb fontos dolgokat az EFS tartalmazza, többnyire bináris formában. -
kelzsoca
félisten
válasz
AndrewTdi #77760 üzenetére
Fogod rootolni a friss romot egyébként?
Mert ugye a custom recovery vagy a root csomag ODIN-al történő flashelése után a számláló ugrik 1-et.
Sajnos a gyári recoveryvel nem működik az adb, így mindenképpen kell a custom recovery a telefon<=>PC kapcsolathoz.(#77761) szunyi777
Lehet, persze.
(#77763) balazs1022
Jogos a kérdés, a leírásban még ott az automatikus újraindulás (mindjárt javítom is) de egyébként kivettem a parancssorból, tehát akksi ki, vagy kikapcsolás manuálisan.
A telefonon semmi sem látszik, viszont a parancssorban látható minden művelet, direkt nem rejtettem el. -
RockCNC
őstag
válasz
AndrewTdi #77650 üzenetére
az én jelenségem:
1,minden hívófélnek a fényképét nagyban lehetett látni.
2,frissült 4,3-ra
3, valamelyik, hívófél képe kicsiben jött elő.
4, bementem a gyári tárcsázóban és az utolsó számot átírtam ugyanarra, és így szó köz lett a tel. számok között.
5, amiben a 4.3 előtti hívóképek nagyok voltak, most a 4,3-ban is nagyban jelenik meg és nem összevissza,hogy hol kocsi hol nagy. -
zho-lee
addikt
-
Gizmo94
veterán
válasz
AndrewTdi #77226 üzenetére
Nem, az nem ugrik. Előtte kell a számlálót TA- szisztémával resetelni, ha utána nem akarsz rootolni. Ha igen, akkor mindegy.
Amuba: Hagyd csak... Nekem megfelel ez a megoldás is, bár "kontár"
Azért nekem a telefon így jobban bejön, mint potyogó üvegcserepekkel. Bár trendy volt, de idegesítő is
Az uv-s ragasztóval meg a színek és a kontraszt is rendben van.
Persze aki nagy király, meg arc, az ne ilyen gány meg "kontár" módszerekhez nyúljon, hanem zsebbe és gyári kijelző megvesz, ennyi.
-
Gizmo94
veterán
válasz
AndrewTdi #77222 üzenetére
De, bekapcsol, ha bekapcsolod, csak megakad a betöltésnél a Samsung feliratnál, mert ugye nincs rom amit be tudna bootolni. Ilyenkor csak kiveszed az akkut, berakod dl módba és mehet az Odin.
frozzyZTE: Csakugyan? Hogyan veszed le ennél kíméletesebben, mint az alátolt névjegykártya?
-
AndrewTdi
addikt
-
apaszka
veterán
válasz
AndrewTdi #68831 üzenetére
Hidd el ezzel sem. Van nekem, de kiraktam a garázsba.
Minden bezavar neki, egyszerűen használhatatlan. Az enyém is látható a linkeden fehér vacak.
Nem ajánlom. Én 3,5 ös bemenetes jack aljzatot rakattam a cd-re a kocsiba.Tuti https://www.dropbox.com/sc/gus7z0dh3ijrvnd/vSmpRFJgDn
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest