Hirdetés
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit T-Rex - óra a dínóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
Slash20 #42733 üzenetére
+1 fóliaellenes komment részemről is. Volt jópár telefonom, dőlia egyiken sem, sosem. Egyrészt számomra is egy eszköz, nem dédelgetem, de soha egyiken sem volt egy karc sem, mindet úgy adtam el, akár a gyári új. Használati mód kérdése elsősorban, de nem tudnám elviselni rajta a fóliát.
-
válasz
Slash20 #42733 üzenetére
szia,
sosem volt egyik telefonomon sem fólia, a gyári fóliákat az első pillanatban leszedtem (...sgs, sgs2, i4s), és minden telefonomat teljesen kifogástalan állapotban adtam el, akár egy év használat után is, bár vigyáztam is rájuk, de nem is karcoltam meg azokat, még speciális fényviszonyok mellett sem találtak rajtuk karcokat a vevők, tehát én nem vagyok a fólia híve - bár a mostani telefonomon (xperia z) annyira minőségi anyagú és felhelyezésű keményfólia van, hogy ezt most nem vettem le, de ha nem lenne rajta, akkor erre sem tettem volna.
meg azért, csak gg2 az s3 is. -
bogyoobogy
csendes tag
válasz
Slash20 #38437 üzenetére
Én is S2-ről váltottam vagyis S2 és Iphone 4S kombinációjáról és én jobban szeretem mind kettőnél. 1 hete van meg, nekem még kicsit nagy, de meg lehet szokni. Számomra nagyon sok újdonságot adott az S2öhöz képest. Sokkal több benne a felhasználói élmény. A kamerája tényleg fényezredekkel jobb mind az S2ő-é vagy akár mint a 4S-é. Pikk-pakk lövi a képeket. Nekem is kék színben van.
Előszőr mikor a kezembe fogadtam az se tudtam hova nyúljak rajta annyi újdonsággal lepett meg -
trobi28
addikt
válasz
Slash20 #38437 üzenetére
Nekem volt pár s2-őm így tudom mi a különbség.Aksi időben egyáltalán nem teljesít rosszabbul,sőt nekem még többet is bír mint az s2 gyári aksival.Engem a pentile nem zavar,nem nézegetem nagyítóval és normál távolságról nézve én nem láttam különbséget max az s3 javára a nagyobb felbontás miatt
A kamera sokkal jobb az s3-nál ,nem tudom hogy mert újabb az optika vagy nagyon jó a driver de míg az s2-el 10 mozgó alakról készült fotóból 6-7 homályos lett addig az s3-al nem sikerült homi képet csinálnom.Biztos lehet ezzel is csak nem normál körülmények között
S2-ben ICS óta nem képesek megcsinálni rendesen a kamera drivert,GB-nél még jó volt
Én nem bántam meg hogy feljebb léptem,pedig féltem hogy ez már nagy lesz nekem de használható még.Monjuk Note 2 nem kéne
Kb ennyi de ha még valami konkrét dolog érdekel akkor válaszolok szívesennordican: Ne csodálkozz hogy annyira merül ha még a szomszéd is azt nézi amit te
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest