- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
trigorin
aktív tag
válasz
Anulu79 #65822 üzenetére
speeshopban vettem, 10 rongy. Kevesebb, mint a duplája egy új standard akksinak, de azért nem olcsó, elismerem. Viszont bízom benne, hogy tényleg megéri az árát. Nem jó rá az eredeti hátlap, viszont csomagoltak a dobozba passzentosat, ugyanolyan színben. Tökéletesen illeszkedik. Csak hát ugrott a hátlapvédő.
-
foxymaxy
senior tag
-
[P]laci
senior tag
válasz
Anulu79 #59505 üzenetére
Először ki kell kapcsolni a zenét (lestoppolni) és utána tudsz teljesen kilépni a programból.
addig míg nem így csinálod (mondjuk pause-olod), addig olyan mintha csak a home gombot nyomtad volna meg és ébren tartja az egészet, hogy ne csorbuljon a felhasználói élményed.
-
[P]laci
senior tag
-
havri1
félisten
válasz
Anulu79 #58866 üzenetére
Igen az, net nélkül el sem indul
De arra nem jöttem rá, hogy valóban online hogyan kell egymással játszani. Azt láttam csak, hogy ha facebokkal összekötöm, akkor az időket feltölti a szerverre, és ugyanúgy látom én is a másik userét, aki szintén facebookos nickel játszik.
-
-
válasz
Anulu79 #58482 üzenetére
nem is kell hozzá másik kártyát beletenni!
anno sammobile-n figyeltem ,hogy mikor kapják a vodások a frissítéseket! Amikor megérkezett , nekem semmi nem jött!
mikor kiadták a független S3-ra, akkor jelzett nekem is a telefon
de a play-en van fent olyan progi amivel megtudod nézni a telefonod régi kódját ( valaki majd segít benne ,hogy milyen progi ez..)
-
roberto211
őstag
válasz
Anulu79 #58482 üzenetére
Hát érted most nekem annyira mindegy,hogy vodás vagy gy.független. Eladás szempontjából jobb lehet de egyenlőre nem eladni hanem használni akarom.
(#58478) mgTerminator : Én azért lejjebb vinném még a mega árát mert oké,hogy phablet, meg tepsipfone,stb de egy note 2-t nem nagyon közelít meg. Meg hát a 2 mag.. Ha 2 magost szeretnék akkor nem androidos telefont vennék az biztos.
Hanem wp vagy iOS. Bááár, mostanában szoktak lenni jó 2 magosak, pld: s3 mini, meg gondolom a one mini se lesz rossz.
(#58485) Count0: Max 1-1,5p szokott lenni.
-
-
Magga
aktív tag
válasz
Anulu79 #58192 üzenetére
Itt lehet szemzgetni
kék
fehér
itt mindegyik 10.990 Ft
ez is egy járható út és itt biztosan találsz olcsóbbat is! -
Magga
aktív tag
válasz
Anulu79 #58148 üzenetére
Ritkán használom, azzal vettem a telefont, akkor kb. 2 napot bírt az én felhasználási szokásaimmal (folyamatos wifi vagy adatkapcsolat, kis telefon, filmnézés, netezés). Nemrég vettem egy gyári méretű akkut, azzal az egy nap szokott meglenni.
Bár most, hogy feltettem a MIUI 3.7.12-t, ezzel is bírja a két napot!!
Kb. másfélszer akkora a kapacitása, mint a gyárinak, ennyivel simán bír többet is. Ráadásul, ha régebbi az akksi, lehet megduplázod vele a mostani üzemidőt!
Ezek elég szubjektív dolgok, de remélem, tudtam segíteni!(#58161) Anulu79
Galaxy Charging Current Lite -
Magga
aktív tag
válasz
Anulu79 #57930 üzenetére
Íme a képek:
gyári akksi és hátlap
3000-es akksi és hátlap -
adammkaa
senior tag
válasz
Anulu79 #56213 üzenetére
Azt azért zárnám ki mert már sokszor lett kernelcsere meg stb, és akkor ment a wipe is de egyszer nem csinált ilyet még. Máskülönben ha van ilyen funkció akkor írd meg hogy hol találom meg, mert a későbbiekben még jó lehet.
Egyébként nem tudom minek a hatására az Android 4.2.2, vagy a CM 10.1 ROM nak köszönhetően szemmeldig láthatólag érezhetően jóval gyorsabb lett a telefon, nem hittem el először, cm 10.1 dijázna (ez a nexus kinézet), csillagos ötös. A gyorsaságot sasolva mértem is a AnTuTu benchmarkt v3.3.2 app al (tudom hogy valaki azt mondja nem ér semmit de én nem igy látom , már csak az eredmény látván is) eddig 13000 körül mértem vele most pedig 16283 értem el. Aki szeret méregeti várom az eredményeket.
Végszóként tartottam a custom romoktól, de ez csillagos ötös, mind stabilitásban, mind gyorsaságban, mind dizájnban. Még jó hogy LTE re 1 custom kernel van ami benne van a boeffla sound engine is, fennt van rajta már kezdetek óta mikor feltettem a cm 10.1 et és így az összkép meg nem is lehetne jobb, ez sem hiányzik.
Mgterminator Te is ezt a cm 10.1 et használod még? Ha igen gyári , vagy feltettél rá vmi kernelt? A másik fontos kérdésem hogy az boeffla tweaks programban rögtön az első pontnál ki a cpu governor nál lehet választani az adott 6 profil közül, melyiket ajánlod?(Többieket is kérdem melyiket használják) Ezek vannak :
pegasusq (default) , lulzactiveq, pegasusq - boeffla (battery saving) stb.. -
balees
tag
-
-
[P]laci
senior tag
válasz
Anulu79 #54351 üzenetére
Beautiful Widgets
Beautiful Widgets Pro (most csak 292 Ft!)
Hát havri, tudod ízlések és pofonok!
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Anulu79 #53934 üzenetére
Csatlakozót megnézte, szervizt pedig 3 hónapon belül nem lehet kihívni újra.
Majd beviszem az itteni hivatalos Samu szervizbe.
Mondjuk az is furcsa, hogy a bolt előtt áll 2 db prémium szervizes autó, de 1. 25 nap kellett, hogy kijöjjenek 2. Veszprémből jött a szerviz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Ultimate előfizetések
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest