Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnd
senior tag
válasz #01696768 #82474 üzenetére
Én inkább a kényelmessége miatt használom, a gumivégűek nekem nem jönnek be.
Minőségre nem vészes, de persze nem egy Sennheiser kategória, még a nokija pántos fülesem is jobb, de azért az átlag fülesektől jobb. Meg ami a lényeg, hogy nem esik ki a fülemből
Nem tudom, hogy van e különbség az egyes szifonok fülesei közt, ez egy 5-sé.
Már nem emléxem, hogy milyen a samué, de úgy rémlik, hogy azzal a lendülettel raktam vissza a dobozába, ahogyan kivettem. -
arnd
senior tag
válasz ittakary #82476 üzenetére
Nem mindenki szereti, ha egy gumidugó van a fülében... szerintem meg azok a szarok, ha már felvetetted.
Nincs zaj szigetelése, de ez egyáltalán nem gond, sőt, kevésbé veszélyes ha szabadtéren használja az ember. Otthon meg lehet rendes fülest használni.
De több órás buszozás, vagy repülés alatt nekem bevált a szifonos füles. A pántos azért egy két óra múlva fárasztó. No meg 40 fokban sem túl hasznos egy párnás füles[ Szerkesztve ]
-
arnd
senior tag
válasz havri1 #82482 üzenetére
Nem tudom, sokan szeretik, nekem nagyon kényelmetlen. Egy "rendes" füleshez képest meg nem jobbak a mélyei, csak mások. Azért egy pár milliméteres membrántól ne várjunk nagyon jó mélyeket.
Vezetéshez meg persze, hogy nem használnám soha, van zene a kocsiban... bringára meg jó a szifonos.
De még motorra bukó alá is kényelmes.[ Szerkesztve ]
-
arnd
senior tag
válasz havri1 #82485 üzenetére
A középső gombot érzékeli, csak a hangerőt nem. Ezt nem is sikerült beállítanom, ilyen gomb vezérlő programmal sem. Nagyon nagy értékű ellenállásokat kapcsolnak be a hangerő gombok.
De zene megáll/indít, hívás felvesz/lerak az működik. És az egész olyan kis finom igényes darab. Nem feltűnő stb. De mondom nekem béna alakú lehet a fülem mert kiesnek belőle a gumidugós fülesek, szóval elsődlegesen ez volt a szempont amikor megvettem, hogy ez kényelmes. -
arnd
senior tag
Kicsit már vicces ahogy minden akksi fogyásban a facebook klienseket látjátok.
Az enyémben nincs kártya mert nem használom gyakorlatilag, csak tartalék telefonnak vettem, de sokkal gyorsabban merül mint a BLÜ-m (mondjuk annak nagyobb az akksija, de nagyobb a képernyő mérete is).
Szerintem a samu procijának nem ideális az energia háztartása. Az MTK procis telefonom pontszámokban jóval alatta van az SIII-énak, de érzésre meg gyorsabb.
Nekem állandóan megy a skype, viber, line, whatsapp és a facebook klienseket sem zárogatom be folyamatosan. Sőt egyáltalán nem, a messengernek ugye pont az a lényege, hogy fusson.
Ezek mellett, tök kijelző időtartam függő a fogyasztásom, ha nem használom, akkor egy hétvégét lazán kibír.
Két kártyával, wifi kapcsolattal, bekapcsolt BT-vel.
Az SIII meg csak bekapcsolt wifivel merül mint ha kötelező lenne, mondjuk fel van rá telepítve rengeteg program, lassú is márt mint a bűn, meg ez a 4.3-as frissítés sem tett jót neki fogyasztásilag.
Nyomok neki egy hard resetet, de nem hiszem, hogy sokat fog neki segíteni.[ Szerkesztve ]
-
arnd
senior tag
válasz #01696768 #82694 üzenetére
Ja ja, nem kell a technika rabjává lenni, de azért lemondani sem róla.
Amikor külföldön dolgoztam nem volt életszerű, hogy 700 HUF-ért telefonáljak haza, a viber/skype nélkül cat szitu lett volna az az év.
Most meg a függőben maradt kinti üzleteim miatt kell. Meg van olyan ismerősöm akit viberen hívok mindig, mert sokat utazik, lehet, hogy éppen külföldön van stb.
A céges mail, meg otrs szintén igényli a folyamatos net kapcsolatot.
És még csak nem is vagyok "fontos ember". -
arnd
senior tag
válasz kalapacsolok #82707 üzenetére
A régi PDA-k többségén volt dedikált hangrögzítő gomb...
Én is valami hang vezérelt megoldást keresnék, esetleg egy diktafon valóban nem rossz megoldás, ha nagyon nem jön össze más. -
arnd
senior tag
Már két ciklussal régebbi az SIII mint az aktuális csúcs modell. Valójában teljesen logikus döntés, hogy nem lesz hozzá 4.4.
Persze a kifogás keresés stb. az gusztustalan.
Az XP támogatás sem véletlenül szűnt meg...A view-hoz is májusra ígérték a 4.4-et, erre most kijött egy újabb ígéret: június.... grrrrr....
-
arnd
senior tag
válasz kelzsoca #82838 üzenetére
Gondolom az speciális piaci helyzet miatt van... Gondolom én...
Ha pont az az újdonság a kk-ben, hogy gyengébb hardveren is fut, akkor marhára nem logikus, hogy a hardver gyengesége miatt nem kapja meg az s3.
Pl. az ájpedeknek is a régi II-es volt a konkurencia. Ár érték stb. -
arnd
senior tag
válasz Gizmo94 #82864 üzenetére
Az a gond ezekkel a progikkal, hogy MTP- device-t nem kezelnek. A kocsog samut meg nem tudod pendrive módba rakni...
Mondjuk nekem a "csak töltés" mód is hiányzik, pl. amikor USB-s autó rádióról akarom tölteni. Más tisztességes gyártó nem heréli ki ezeket az opciókat a ROMjaiból...Viszont a már említett "Hexamob recovery" az úgy nézz ki műxik, csak nem tudtam kipróbálni kártya nélkül, nem volt hova menteni, a belső tár területre nem akart menteni.
-
arnd
senior tag
válasz AndrewTdi #82928 üzenetére
Én ezt használom:
File Manager (Explorer)
Tud sima windózeros file megosztást is, vagy samba-t, de FTP-t is, utána meg kiválasztod, hogy mivel nyissa meg. Talán a play listek műxenek... de nem vagyok benne biztos. Filmeket szoktam inkább nézegetni hálózaton. -
arnd
senior tag
válasz john33 #82934 üzenetére
Én menüböl nyomtam egy visszaállítást és eltűnt minden... (SD kártya nem volt benne).
nekem is XXUGNA8-as, de az enyém Szlovákiából való...
Más:
most néztem meg a dobozát, mert lehet, hogy eladom. nekem csak számláim vannak, nincs papiros garijegye? Vagy csak az imei-t ellenőrzik és kész? -
arnd
senior tag
válasz BandiHUN #83700 üzenetére
A mostani táskáknak már van telefontartó kis zsebe. Minek a tok?
Nekem az szokott ezekkel a gondom lenni, hogy nem férnek bele a telefonálásra is használt eszközeim. De a söhármas az lazán. Nem is szoktam érteni, hogy ki az aki nagynak nevezi. Az elmúlt 10 évben csak nagyobb telefonjaim voltak
Egy bőrdíszműves, megoldás lehet, ha nem ragaszkodsz az aluhoz. -
arnd
senior tag
Lepucoltam mindent gyári 4.3-on, és már 4 napja bírja az akksija
Mondjuk sim nincs benne , és csak a wifi van bekapcsolva meg email, némi nyomkodással kísérve.
De lényegesen jobb mint a frissítés előtt. Főleg, hogy valami 87%-on kapcsoltam csak be, és még van 5%.
Ha lenne benne 2. SIM hely, meg egy picivel nagyobb lenne... de nincs szívem eladni sem. -
arnd
senior tag
válasz zho-lee #83906 üzenetére
Bocs, hogy belepofázok, de ez a TI meg MI számomra vicces.
Szerintem senki sem minősítette a különböző ROM használókat. Csak a ROMokat.
Nekem speciel kelzsoca véleménye sokat nyom a latban. Az eddigi munkássága, tapasztalata. Anno naponta cserélgettem a ROMokat a blademen, meg a streakemen is. Egyik jobb volt a másik kevésbé, de összességében jobbak voltak, mint amiket hallok a s3 romjairól.
Szerintem is lassú a gyári ROM, egy MTKs procis gépemhez képest is, ami pedig a szintetikus teszteken rosszabbul teljesít. Persze nekem nem a pontszám a lényeg hanem az érzés. Hiába nagymellű a csajom, ha rossz a sex vele
No meg mások az igényeink is. Nekem pl. Elegem van abból, hogy nem mindegyik böngésző fut jól az adott vason/ROMon. Vagy a néha ez meg ez a hiba ugrik be stb. Egy stabilabb ROM számomra többet ér mint egy kis gyorsulás. A szépség meg nagyon relatív…
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Video konvertálás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Felhőből hozza a Windows élményt a Microsoft új PC-je
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.