- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gvara
tag
Az én lcd tv-men sajna még csak dvi bemenet van. dvi/hdmi adaptert lehet kapni, de hogyan viszem át a hangot? Valaki írja meg nekem légyszi, miután a telefont az mhl adapterre köti, szól-e a telefon saját hangszórója is. Ebben az esetben ugyanis a 3,5-jack kimeneten keresztül analóg módon külön át tudom vinni a hangot a tv-re.
Köszi előre is. -
-
[P]laci
senior tag
érdemesnek érdemes, de talán egy hajszálnyival többet kell vele szöszölni, hogy tökéletes legyen...
én teljesen elégedetten használom a svájci független legfrissebb 4.3-as romot a saját szám íze szerint megoldva.
viszont tényleg nem nyújt a 4.3 annyival többet (ahogy borsodika kollega utalt rá) és a XEH MG4-es rom meg elég pattogós volt...
ezért ajánlottam neked ezt.
ráadásul így a feleségednek sem lesz semmi változás a felhasználói szokásaiban, hisz az általa használt rom és e között csak motorháztető alatt tartalmaz javításokat.
-
[P]laci
senior tag
szerintem te és az asszony is nyugodt lesz, ha felteszed neki repartossal a legutolsó és legjobb 4.1.2-es romot, ami pedig a XEH MG4-es volt, itt megtalálod a 4 fájlos verziót hozzá: [link]
természetesen ments le mindent előtte, ami szükséges.ha ez kész, kapcsold ki az automatikus szoftver updatet a beállításokban és töröld ami nem kell, vagy fagyaszd az appot alkalmazáskezelőben.
-
tzsolesz
nagyúr
-
Đ10Đ4
aktív tag
Köszi, próbálom is. Már meg találtam..
Ha nem a Playről való, akkor az illegális szoftvernek minősül, és nem - még privátban sem kérdezzük, mert a fórum teljes területén tilos a warez!
katalin888 - most mondta Hina hogy, ő is használ gyári kernellel, szerintem sincs semmi akadálya.
[ Módosította: crey ]
-
Yeffy
veterán
ezt ugattam neki, látom, sokat értem el vele... -.-"
Gizmo papi:
igen, hangmágus vagyok, de Te segítettél benne, hogy elárultad, hol találomJeffy a második hsz-ben?
naaa!
aki kérdezte: Voodoo hangzás/driver (mint itt utólag számomra is kiderült, az S1-esé van átportolva, tehát nem "natív", de jól üzemel, rengeteg beállítási lehetőséggel.
Siyah kernel (meg tán a Perseus is, nem tudom, azt nem használom) tartalmazza, az STweaks menüpont "Ausio" szekciójában lehet rengetegmondent állítani benne, hangszínt, mélyet, hangerőt, stb...Spawn: addig ok, h kiválóan szól a PowerAmp, én is azzal nyomom, de nekem halk...
-
Gizmo94
veterán
Ezt a pro-t kompatibilisnek mutatja S3-ra..
-
Brain75
senior tag
És ne haragudj de miért szólsz be nekem állandóan ? Te ezért vagy itt ??
A fanatikus tag rangodat is csak azért kaptad mert állandóan teleszemeteled az elmés hozzászólásaiddal a fórumot.
És tudom használni a szerkesztés gombot, de bármennyire is hihetetten nem volt ott hogy módosítsam a hozzásózólásomat.Most van időm és elolvastam az első hozzászólást, de abban nem találtam meg a választ.
-
Varszegig
veterán
"újam még mindig csúszik rajta"
Nekem meg a régim
Viszont az ujjam. No az már sajnos oda szokott tapadni az IS-hez.
Lorenz Keil: Mit jelent, hogy angolosítja? A másik kérdésre: Névjegyzék/Beállítások/Csak ha van telefonszám pipa, és kész.
Laraxior: Hagyjuk már ezt a pentile baromkodást, 440 ppi-n mi a fenét fogsz te látni a pentile-ból??
-
nagyito88
aktív tag
A fent emlitet macera, ha robottal dumálsz, ahol gombokat nyomkodsz, szerintem nem 5 perces telefonálás bluetooth headsett, vagy vezetékes a megoldás. Vagy simán csak eltakarva az arcod végzed el ezt a hivást. Ellemben, ha pofára esik a telefon, mert miért ne, akkor meg áldod a napot amikor megvetted a flip tokot. Hiába vigyáz rá az ember, ilyen megtörténhet. Kihúzós tokok, nem egykezesek, a szilikon tokok, szerintem nem annyira tetszetőset, a rápattintós tokok, meg nem védik teljes mértékben a telefont. Ez a flipes tok nem is drága (e-bay) és stílusos, valamint egykézzel is meglehet nézni, kihajtod nagyujjaddal, megnézed kiaz, majd vissza hajtod fülhöz emeled és jóság van. Igaz ehhez az kell, hogy olyan progi vagy opció legyen amivel a bekapcs gombbal tudod felvenni. Meg ugye ez a hátlapba van, így a telefon nem lesz vastagabb tőle, és a legdrágább dolgot meg 100%-ban védi.
Nekem a razr-on egy imak slim flip bőr tok volt, az lefele hajlott, egykézzel kilehetett nyitni, és bezárni, igaz megszokás kérdése volt. -
apaszka
veterán
-
madmike
őstag
Tutira látják? Mondjuk én is azt tapasztaltam, hogy nem foglalkoznak vele. LG O4X-em adtam le szervizbe és rajta maradt a root. (otthon kicsit leizzadtam, amikor eszembe jutott, hogy nem szedtem le) Tegnap mentem érte, biztam benne, hogy nem lesz áthuzva a garilevél, szerencsére nem is volt
-
-
Varszegig
veterán
Ez sok mindentől függhet. Egy sima kapcsolat ugye úgy néz ki, hogy mondjuk 3g-n vagy, el akarsz érni valamit, akkor a szolgáltatói roterek utat keresnek, és jön az adat. Itt az egyedüli korlát a hálózati sávszélesség, mert magának a szolgáltatónak a vezetékes gerinchálózata már azért feltehetőleg elég vaskos.
Ha viszont betárcsázol egy vpn-re, akkor a teljes adatfolyam azon át megy: azaz belép a vpn-es szolgáltató sávszélessége. És ugye, amikor te le akarsz tölteni mondjuk egy oldalt, az a vpnnek a te irányodban már feltöltés, azaz pl. egy adsl-es vpn router simán baromira be tudja lassítani az egész folyamatot. De mg ennél is lehet összetettebb a helyzet. Nem tudom, milyen vpn-t használsz, hova csatlakozol, de kb. ezeket kell végiggondolni. -
Yeffy
veterán
egy-két hete is, meg korábban is pont ezt ugattam...
csak beigazolódik, mi?na, visszajött a kicsikém, már hiányoltam
látom, megjött végre a XELLA, nagy az öröm, bódottá'
inkább nem is fűzök hozzá semmit...viszont ilyen JIG-et sürgősen be kéne szereznem valahonnan, mivel most skippelve van a garanciám...
otthon meg ráhajintom a kelzsoca által moddolt 4.2-t, megnézem pár napig, h milyen...
-
Gizmo94
veterán
Lekezelő volt? Igen, nem ártana google-t használni,, te pedig azt írtad, hogy valószínűleg senki nem tudja rá a választ.. Pedig bárki tudhatta volna két perc alatt, aki beírja google-ba..
Francia és Görög leírást nem találtam ott, ezzel szemben angol nyelven ott volt,, de elhiszem,hogy az sem megy, amíg magyarul a "bármelyik" sem..
Nincs mit, szívesen a választ,de ha esetleg bántó volt, legközelebb szívesen nem segítek és problem solved..Flowerstar: Visszaállítható, unrootolható, minden rendben lesz vele.
A telefonod nem brickesedik, egyszerűen kifagyott, ilyen van, lehet,hogy csak összeakadt valami a háttérben, nem súlyos gond.
-
-
Gizmo94
veterán
Hátha azért mégis..A válasz ott van google playen a leírásban.
Leírás
(*) Application
This application provides easy software update for AllShare Cast Dongle!
Download and install the application by following the popup messages. Restart for use.(*) AllShare Cast
‘AllShare Cast’ on Samsung phone provides new sharing function.
It technology allows enable content on your Phone screen to be share with a nearby TV or Projector.
AllShare Cast Dongle supports to interoperate with HDMI enabled device via AllShare CastTehát itt , valamint itt, továbbá a többi találat google-n.. Ez két perc volt kb., de a többi találat követi az első kettőt. Sok sikert.
-
Varszegig
veterán
Nekem egy készüléken volt, 2 hónap után narancsbőrös volt, és pöndörödött fel a széle. Sárgult. Letéptem, és kuka. Mellesleg nem csak én tapasztaltam ilyet. A fogása is olyan idegesítő.
r0by: drága? Az árában 2 db fólia van. Nézőpont kérdése mi a drága? A szar, amit sokszor meg kell venni, vagy a jó, amit csak 1x?
Más
a a T-sek rögtön a XELLA-t kapták, nem szólhatnak egy szót se
-
Sógi
addikt
-
-
törölt tag
Hát ezzel a háttérrel elég jól néz ki, szóval miért is ne!
-
Robertoq
őstag
Most nincs. Az volt, hogy visszaállítás előtt nem engedett szoftvert frissíteni, hogy mert módosított szoftver. nulláztam, wipe, utána kipróbáltam érdekességképen, hogy mit mutat, akkor már elkezdett keresni és aztán írta ki, hogy nem lehetséges. Emiatt gondolom, hogy sikeres volt a nullázás, csak a root miatt nem ment már. Többi lépés is megvolt, az eredmény meg amit írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- HP notebook topic
- Tőzsde és gazdaság
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest