- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wdx
őstag
-
wdx
őstag
Az akkuban van az nfc antenna. Így ha nem gyári akku van a telefonban, nem működik. Illetve van olyan, ami gyárinak tűnik, csak nfc nélküli...na az nem gyári, vagy nem ebbe való. Más lehetőség is van: nem érintkezik rendesen, vagy leárnyékolja a tok, ha van rajta és fémtok.
-
wdx
őstag
válasz
pinnacle #92268 üzenetére
Én is erre gondoltam, hogy korongot kell ragasztani a műszerfalra, amire ez rá tud cuppanni
de ha már van fent neked, akkor már mindegy milyen tartót veszel. A melegedés meg azért is lehet, mert süti a nap menet közben. Nem kell nagyon aggódni, kikapcsol, ha túlmelegedik. Kapcsold be a procilassítót.
-
-
wdx
őstag
Szerintem alkatrésznek még jó, vagy poháralátét. Könyvjelzőnek kicsit még vastag... Esetleg próbálkozhat még másik kábellel, usb porttal, másik géppel, vagy másik driverekkel... Ezek kombinálásával. De nem árt, ha keres neki egy kevésbé poros helyet, mert ilyenkor az szokott lenni, hogy a belső emmc ledobja a láncot. Remélem, hogy tévedek.
-
wdx
őstag
válasz
TechRobot #91943 üzenetére
Most paradoxont írtál. Ha egy alkalmazás csinálja (ami szerintem is így van), akkor meg kell keresni, melyik az, és megoldást kell találni rá. Az FR töröl mindent, aztán úgyis visszatelepíti azt az alkalmazást, hiszen használja, így újra csak gond lesz vele. Plusz munka így, és megoldás nuku.
-
wdx
őstag
Én eddig imádtam a samsung s kategóriáját, de mióta használom a sony z-jét, azóta érzem azt, hogy mi az a prémium minőség... Ebbe nyugodtan bele lehet kötni.
mert van pro és kontra is...
Ezt a sok problémára írtam.
-
wdx
őstag
Ingyenes az iGO.
Pár napig ingyen letölthető az NNG által fejlesztett iGO Androidra szánt változata... Csak magyar térképpel! Utána is ingyenes marad, csak már nem lehet letölteni.
-
wdx
őstag
-
wdx
őstag
Ezért nem kell újat csinálni, tud kezelni többet is a telefon. Csinálsz egy másikat, amit csak arra az időre használsz, ha valami ilyen programot kell letölteni. Lehet váltani play áruházban, hogy melyik fiókkal akarsz dolgozni. Attól még működik az eddigi, kapod rá a maileket, stb...
-
wdx
őstag
-
wdx
őstag
válasz
vinibali #91424 üzenetére
Baromira nem ajánlott custom romozni... Nekem meg ez a véleményem. Több, mint 1 évig szinte csak s3-akat adtak a kezembe bevizsgálni. Egyiknek se volt semmi baja, miután letöröltem minden szemetet róla. Ennyi. Számítógépet is telepakolják rejlámokat szóró, gépet lassító mocskokkal, aztán hívnak az emberek, hogy lassú, meg haldoklik. Ez ilyen világ... Rontsunk még rajta, tegyünk rá olyan rendszert, ami nem gyártó általi (bármikor lehet egy pukk).
-
wdx
őstag
válasz
korneliusz6 #91415 üzenetére
Play áruházból telefonnal letöltöd a rom manager-t. És fél perc alatt rárakja neked a legfrissebb recoveryt (de ne touch-ot tegyél fel!)
-
wdx
őstag
válasz
korneliusz6 #91413 üzenetére
Minden jó, csak nem cf-root kell, hanem cf auto root. Ami i9300-hoz való.
Vashurka: van safe mode, abban indítsd el a telefont, vagy recoveryben nyomj wipe cache-t és wipe dalvik cache-t. Ha így se, akkor wipe data / cache. Ez utóbbi gyári állapotra teszi.
-
wdx
őstag
válasz
Csavargoo8 #91324 üzenetére
Mondtam, hogy jó a gyári rom...
-
wdx
őstag
válasz
mikesgabor #91290 üzenetére
Nem karcos a lencse? Tiszta? Nincs pára a lencse alatt?
-
-
wdx
őstag
válasz
VegyesTamás #91043 üzenetére
Sok készüléken akad a zene, kipróbáltam. A képernyő feloldása valóban 1 mp kb, ezt nevezhető hibának, de cserébe kikapcsolt állapotban alig merül, szinte semmit. Több s3 volt már a kezemben. Az is igaz, hogy nem tökéletes, cserébe megbízható okostelefon. Tényleg az. 4.3-as gyári szoftverrel. Némi pucolással (letíltás). A zene akadás mentesítés poweramp-al megoldható.
-
wdx
őstag
válasz
chemand #91036 üzenetére
Bocsánat, nem vagyok itt túl sűrűn, illetve a hangvétel miatt is, csak mivel többször tapasztaltam, hogy nem a rendszer hibás (gyári xxugnd1 esetén), és sok embert ez nem érdekel, cserélgeti feleslegesen, utána rájön, hogy kár volt... Mindegy.
Tedd fel a gsambattery monitort, vagy a wakelock detector, vagy system panel app. Az utóbbi egyből mutatja, hogy épp most mi lassítja a telefont. -
wdx
őstag
válasz
chemand #91034 üzenetére
Ezt szeretem... Ezt a gondolkodásmódot. Ha valami eddig jó volt, most valamiért belassult, nem kell ám megnézni, hogy mitől tette ezt, rögtön egy másik, ki tudja mennyire megbízható cuccot kell rátenni. Aztán összeomlik 1-2 alkalommal, mert nem jó, akkor szar a telefon, ki kell dobni. Holott az egészet meg lehet előzni, és ki kell deríteni, hogy mi lassítja a telefont. Erre több program is képes, és utána likvidálni kell a rossz programot. Nincsenek kompromisszumok. Sajnos még nincsenek. Vagy normális marad a telefon egy adott programtól, vagy törölni kell, és alternatívát keresni.
-
wdx
őstag
válasz
Diokhan #90700 üzenetére
Appsaver play áruházból, lementesz mindent (beállításokat, adatokat nem menti), névjegyzék sd kártyára lementesz, ami kell, kimented pc-re, vagy külső sd-re (total commander), aztán had szóljon!
Más: Facebook, messenger kiváltása: UC browser-t ajánlom. Értesít bejövő Facebook üzenet érkezésekor, stb...
-
-
wdx
őstag
49ért már újat lehet venni kb.
-
wdx
őstag
válasz
BandiHUN #90411 üzenetére
Most nem akarok senkit elszomorítani, de xperia z1-ben 2 gb ram van, és max 2-300 szabad ebből. És nincs fent facebook, messenger. Ha lenne, max 180 mb maradna. Ilyen az android. Meg egy csomó oprendszer. Ez nem függvénye a folytonos működésnek. Ha felteszem a messengert, 1-2 nap és kifekszik a telefonom. Azt hozzáteszem, 512 mb rammal az s1 majdnem szebben ment, mint a mai telefonok.
-
wdx
őstag
Hát nálam tökéletesen szól a gyári fülhallgató. A haveromé viszont valóban trehány.
-
wdx
őstag
válasz
VegyesTamás #90343 üzenetére
Gyári romnál természetesen lehet, és szerintem custom rommal is.
-
wdx
őstag
válasz
mikesgabor #90310 üzenetére
Még mindig a mellett vagyok, hogy tolj fel a gépre win7-et, vagy old meg a mediatár-ként való csatlakozást, illetve wifi-n keresztül is lehet másolni kábel nélkül, és majdnem ugyanolyan gyors (n-es wifivel persze).
-
wdx
őstag
válasz
mabocockpit #90318 üzenetére
Nem igazán, simán tudja. Töltsd le a legfrissebbet.
-
wdx
őstag
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
wdx
őstag
válasz
mikesgabor #89953 üzenetére
Jut eszembe xp alatt kell frissíteni a windows media playert az mtp üzemmódhoz.
-
wdx
őstag
válasz
mikesgabor #89934 üzenetére
Akkor ez a baj nálad. Milyen oprendszer? Több samsung driver van, keresd neten a legújabbat. Letelepíted a régit, aztán jöhet az új.
Ezt írd be google-ba: samsung usb driver.
-
wdx
őstag
válasz
mikesgabor #89930 üzenetére
Ha nincs 4.0.4-ről modem+efs mentésed, akkor jobban jársz, ha nem csinálsz semmit, hanem letöltöd pc-re a total commander-t, hozzá a kellő plugin-t, és használod úgy, mint egy (vagy 2) meghajtót. Tudtommal az s3 már egyáltalán nem tudja az ums üzemmódot (talán root és speciális rom, kernel, vagy program erre képessé teheti). Több okból sem ajánlott visszatérni egy régebbi romra! Köztük az emmc chip meghibásodása régi romon/bootloader-ben nincs kiküszöbölve.
-
wdx
őstag
válasz
Blue meth #89895 üzenetére
Az üveg csere macerás, főleg ha a keret is sérült (ami biztos, hiszen emiatt repedt be az üveg). Kerettel együtt kell cserélni, vagy kijavítani. Van hogy csere közben sérül a kijelző is. Erre számíts. A legrosszabb esetben 40 ezer körül van mindenestül a műtét. Legjobb esetben viszont pár ezer forint.
-
wdx
őstag
válasz
mikesgabor #89850 üzenetére
Total Commandernek kéne látnia média üzemmódban is, csak nem mint meghajtót, hanem média eszköz
-
wdx
őstag
Belépsz a play áruházba, bal oldalt van felül 3 csík, na azt tervezték menü gombnak (indokolatlan, de ez van), ott beállítások, értesítések kikapcs, alk.autómatikus frissítése: ne frissítsen. Ennyi.
Innentől ha frissíteni akarsz: belépsz a play-be, 3 csík, saját alkalmazások, látod mire van frissítés, és hogy mit frissítettek, ha érdekel frissíted, ha nem, nem. Mióta android létezik, kb azóta ki van nálam kapcsolva az auto frissítés... és mennyien szenvednek tőle, akik ezt nem kapcsolják ki... -
wdx
őstag
Nem macerás. Tv be van kapcsolva, megy mondjuk egy műsor... elindítod telefonon a youtube-ot, rányomsz a tv-kapcsolat gombra, és egyből indítja a tv-n lévő youtube-ot. Onnantól már lennie kell kapcsolatnak, amit elindítasz a telefonon, egyből a tv-n jelenik meg. Samsung TV-n így működik, LG-ről nincs infóm.
-
wdx
őstag
válasz
t_a_m_a_s #89670 üzenetére
Ehhez azért lenne pár szavam... miszerint a régi s3-ak igenis kidőltek. Erre csinálta samu a javítást. Persze pont emiatt nem akartam sose ilyen telefont (s1, s2 után inkább ugortam volna 4-esre)... de én már az újabb szériát vettem meg, ami mentes minden hibától. Ettől független tény, hogy az első szériából több ezer meghalt pár hónapon belül. Elég nagy híre volt. Aztán kiderült a hiba oka, javították. Aki nem frissítette a rendszert, az így járt. További téma (Borsodika): nand... nos ez csak egy logikai kapocs, pont ellenkezője az and kapunak. Egy apró tranzisztorról beszélünk... Nem gondolom, hogy egy ilyen miatt fizikai sérülést szenvedhet egy chip. Kb nulla esélye van. A hibás eMMC-től (belső tároló) már annál inkább.
-
wdx
őstag
válasz
x1port #89617 üzenetére
Ez olyan, mint a galéria, videólejátszó, vagy a google zene, és társai. Éppen hogy működik. Nekem eddig egy beépített alkalmazás sem tetszett.
De maga a telefon lefagyott, vagy újraindult? Az oprendszer nem feküdt ki, ergo a telefon megbízható, tudtál vele kezdeni valamit. Több LG-m ilyenkor feladta a harcot. Ahelyett, hogy bezárná az alkalmazást, inkább újraindult. Ennyi. -
wdx
őstag
Az s3 szoftvere atom stabil, cserébe lassúcska, de kb soha nem hagy cserben. Az LG soha nem tudott stabil terméket lerakni az asztalra. Ez meg az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest