- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Con Troll
senior tag
Csak a gyári lejátszó van fent. Egyébként ha zenét hallgatok, akkor is random kiírogatja, hogy fülhallgató csatlakoztatva, mintha ki-be húznám/dugnám. De a zene nem szakad meg. Fontos lenne, hogy menjen, mert az automatikus hívásfogadást használom, és fülesen menne a kommunikáció...
-
szunyi777
őstag
Valóban ez a megoldás, de szerintem ez a leirás Neki hirtelen egy kicsit mélyviz...
vadasz70 Jól sejtettem, hozzá lett nyúlva, és ezért nem eredeti a rendszer állapot és nem frissül OTA-n.
Akkor jelenleg 4.1 a rendszered?
Használtál már Odint?!De a vissza állitáshoz mindenképpen szükséged lesz egy CF auto root -ra, Odin-ra, Triangleaway-re..
-
kelzsoca
félisten
Nem a hardver gyengesége, hiszen gyengébb hardveres készülékek is megkapják, itt inkább a szoftveres körítés az ami minden ram-ot megeszik, tehát 1gb rammal a felhasználói élmény csorbulna, a sok s-app meg az egész felület a probléma, a stock android meg csak a play edition modellekre elérhető.
-
Gizmo94
veterán
-
gery14
senior tag
Nekem átlag automata +5 fenyérövél 3óra a kijelző idom a netem mindig megy kikapcsolt kijelzőnél csak 2G(fbmessenger és a viber mindig megy) maga a facebook alkalmazás nincs fent mert egy kaki m.ozok böngészövel ha nagyon fapadot akarok akkor opera minivel) és sose merültem le idő ellőt Repartos ROM van fent kipucolva és semmi gondom sincs vele. Az tegyük hozzá zsir uj akkum van 3hónapos
-
törölt tag
Nekem a zenei hangzáshoz nemigen van érzékem (ok, a 200 forintos füles azért még nekem is gáz), és az esetek 90%-ában podcast-et hallgatok. De kifejezetten szeretem az S3 eredeti headset-ét, nekem eddig csak a gumisak váltak be, lehet, hogy pont olyan fülre tervezték, mint az enyém.
Emellett a gombok is működnek rendesen (nem úgy, mint a csillivilli HTC fülesemmel), és iszonyat jól szűri a zajt, már párszor majdnem elütöttek miatta
Mindezt csak azért írom, hogy ha valakinek bepasszol a fülébe, nem rossz füles a gyári.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest