- Mindenki Z Fold7-et akar
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Intel q8200
senior tag
válasz
sanyikk #47703 üzenetére
Egyenlőre akksi időt nemtudok irni, de a fenyereje jobb. A betűk nagysága miatt szemüveg nélkül is simán forumozgatok.
Nekem egy kézzel is megy a hetkoznapi hasznalat úgy tűnik. Marmint tudok smst irni, böngészgetni is egy kézzel. Nem lőttem bakot a cserével nagyon ugy tűnik.
-
Intel q8200
senior tag
Elkelt az S3-am és holnap ha minden igaz megjön a note 2-m. Nagyon kíváncsi leszek. Nagy nehezen döntöttem az S3 Lte es note 2 között. Remélem nem bánom meg a választást.
-
Intel q8200
senior tag
válasz
roberto211 #47050 üzenetére
Jaja! Ha FullHd-s lenne, akkor senki nem cserélné le...
De így sincs sok különbség az S3-hoz képest, pedig jóval nagyobb.
Meghát én nem ájulok el az Asszony új one-jától. Pedig az fullHd. -
Intel q8200
senior tag
Jó reggelt! Sikerült eladnom az S3at. Most filozgatok az S3 lte és a Note 2 között. Ha engem nem zavar a bazi nagy képernyő mit gondoltok, melyik a jobb választás?
Ha jól tudom a note jobb uzemidoben. És talan van egy-két plussz extra tudása is + az pen. De van olyan dolog, amiben az S3 kerekedik felül? -
Intel q8200
senior tag
Sziasztok! Régóta nem irtam már a topikba, csak olvasgatok. Viszont most akadt egy lehetőség, hogy a sima S3at elcsereljem egy Lte-re. Kb 20000 ft rafizetessel jarna. Sokam irtatok, hogy jobb a 2gb rammal, rádiót pedig úgysem hallgatok. Megeri szerintetek? Ezt eladnam és uj Lte-t vennék.
-
-
Intel q8200
senior tag
Inkább a 4.2-vel foglalkoznának. Mire kiadják nyugdíjba vonulok.
-
Intel q8200
senior tag
Ha valaki tud segítsen! Egyik fiók sem szinkronizál. Szinkronizálás letiltva, ezt írják.
-
Intel q8200
senior tag
Skacok! Szinkronizálást hol tudok beállítani? Az email, a google is azt írja a fiókoknál, hogy szinkronizálás letiltva.
-
Intel q8200
senior tag
Valaki meg tudná mondani, hogy az óra mellett a widgetben mi az a kis analóg óra jobb oldalon? Most raktam fel az új BTU romot és ott termedt.
[link] -
Intel q8200
senior tag
Érzékelt valaki valami változást a sammobile-ra felkerült új romokkal?
-
Intel q8200
senior tag
válasz
Ghostman78 #40410 üzenetére
Azért mert ujonc még kérdezhet.
-
Intel q8200
senior tag
válasz
nordican #40004 üzenetére
Én imádom ezt a telefont. Még egyet nem nyúztam ennyit. Igaz így nincs olyan, hogy nap végére ne feküdne meg az akksi. Ez az egy dolog, ami néha kihoz a sodromból, hogy 7kor már tölteni kell, de egy ekkora kijelzővel megáldott masinánál ez is belefér. Töltő és autós töltő készenlétben.
-
Intel q8200
senior tag
Most először befagyott a telefon úgy alvó állapotban, hogy aksi ki és be kellett. Root nélküli OXAEMB5. Ettől ugye nincs újabb rom jelenleg?
-
Intel q8200
senior tag
válasz
Zsolaf #39592 üzenetére
Nekem zenehallgatáskor annyira mély alvasban van, hogy a hangerő szabályzás onnantól nem működik a hangerő szabályozó gombokkal, majd feloldáskor nincs fodrozódás és mikor egyszer csak feloldja végre kiírja, hogy a zenelejátszó leállt. Ezek szerint zenehallgatásra nem alkalmas vagy csak az én telefonom szar? Gyári rom.
-
Intel q8200
senior tag
Nem véletlen drágább a Samsung. Erősebb hardverrel rendelkezik és nagyobb kijelzővel. Nekem több évig Htc-im voltak. Szerettem végülis mindet, de már annyira untam a sense-t, hogy rá sem tudtam nézni. Sokan meg pont ezért választják. Az az animált időjárás widget kétségtelenül jó. Hiába itt ez a sok próbálkozás egy sem olyan. De ahány ember...
-
Intel q8200
senior tag
válasz
szarnyalosas #39314 üzenetére
Van árkülönbség, de itt nagy valószínűséggel S3-at ajanl mindenki. Én teljes mértékben elégedett vagyok vele. Jobban tetszik, mint a Feleségem One X-e.
-
Intel q8200
senior tag
Srácok nem fogjátok elhinni, de a hdd regenerátorral most csináltam az új 32gb-os kingston class 10es micro sd-ből egy 1,91gb-osat. Windows-al formázva ugyanennyi marad. Hogy tudnám visszaszerezni az elveszett részt?
-
Intel q8200
senior tag
válasz
nordican #38495 üzenetére
Azért nem változik, mert az oldal címét újra be kell írni, ha éppen mobil nézetben vagy. Mert ott a webcim előtt a kis "m." Nem mindig tölti magától újra automatikusan asztali nézetre. Egyébként arra való, hogy az oldalt teljes méretben fogod tudni böngészni, mint pc-n.
-
Intel q8200
senior tag
Felraktam az új BTU-t én is. De nekem jobban merül, mint a régebbi. Pedig ugyanazok a programok vannak fent, Odinnal felraktam, aztán menüből csináltam egy gyári visszaállítást, aztán újra felraktam az appjaim.
-
Intel q8200
senior tag
Szóval se skype, se gtalk csak hanghívás?Erről lenne szó.
-
Intel q8200
senior tag
válasz
Intel q8200 #38196 üzenetére
Nem hiszem el! Se a gtalk se a skype nem észleli. Lehetséges ez? Így értelmetlen a Bluetooth-os headset.
-
-
Intel q8200
senior tag
válasz
Daszkalosz19 #36900 üzenetére
Azt elfelejtettem írni, hogy független.
-
Intel q8200
senior tag
válasz
Daszkalosz19 #36897 üzenetére
AP: i9300ZSDLK2
CP: I9300XXELJ2
CSC: I9300OZSDLK2
Ebből lehet tudni mi kell nekem?
Ez volt az alap állapot. -
Intel q8200
senior tag
válasz
Daszkalosz19 #36892 üzenetére
Az a baj, hogy nem tudom mi volt rajta gyárilag. Viszont ez is gyári, ami rajta van, csak nem a gyártási régióból. Ez lehet a baj. És ezt szeretném visszaállitani.
-
Intel q8200
senior tag
Ebayon vettem a telefonom és azóta raktam rá odinnal egy btu romot. Semmi root. Most feljött a Samsung jelzés, hogy frissítsek. Rámentem és semmi. Megpróbáltam menüből frissiteni. Az az üzenet jelent meg, hogy ez egy módosított eszköz és nem frissíthető. Valaki le tudná nekem írni, hogyan tudom újra automatikus frissíthető állapotra hozni a telefonom?
-
Intel q8200
senior tag
válasz
Gizmo94 #36834 üzenetére
Érdekes, hogy egyre több magos procival tömik a mobilokat, mégis döcögő alkalmazásokat irnak rájuk. Elég lenne simán ez a 4 mag is, ha szoftverben fejlődnének. Illetve már az akksi lemaradást is sokan díjaznánk, ha felhoznák kicsit. Ez a 3 órás képernyő elég karcsú. Értem én, hogy főzött rom is van, de inkább erre kéne gyúrjanak, hogy egy csúcskategóriás mobil kibirja legalább az estét, ha kicsit rá is fekszünk és ne döcögjön 4 magos processzorral a saját megirt alkalmazásuk.
-
Intel q8200
senior tag
Jó lenne, ha valaki kigyomlálná a fórumot. Ezek után, aki nem ismeri a keresőt, hogy mondja neki az ember, hogy olvass vissza? :-D Azonban kigyomlálni sem lenne 2 perc.:-D
-
Intel q8200
senior tag
-
Intel q8200
senior tag
Minden nap kb. 1,5 órát olvasom ezt a fórumot. Sajnos azt kell, hogy észrevegyem, hogy ebből a 10%-a kapcsolódik az S3-hoz. Lassan már nem is lesz érdemes olvasni. :-(
-
Intel q8200
senior tag
Sokan használjátok a 4.2.1 leaked romot? Csak azért kérdezem, mert eléggé kevés szó esik és esett róla eddig. Valaki tudna véleményt mondani róla? Hogy érdemesnek tartja arra, hogy leváltsuk a 4.1.2-t.
-
Intel q8200
senior tag
Mást is kidobál a gyári böngésző? Ramkezelő 300mb szabad memóriát mutat pedig. :-) Gyári 4.1.2 BTU-val. :-(
-
-
Intel q8200
senior tag
Leszedtem a beautiful widgets 5.07-et és a bw animation packaget, de valahogy nem sikerül animációs órát kiraknom. Zudna valaki segíteni? :-)
-
Intel q8200
senior tag
Valaki tud véleményt írni a leaked 4.2.1-ről? Természetesen olyan ember érdekelne, aki felrakta már. Érdemes áttérni a 4.1.2-ről vagy várjunk még vele?
-
Intel q8200
senior tag
Mostanság egyre többet fordul elő, hogy megdöccen a rendszer és kidobál a böngésző. Gyári XELLA. Másnak is van ilyen problémája?
-
Intel q8200
senior tag
Amióta jelszót kellett változtatnom gmailon, azóta nem tudom hozzáadni a fiókom a gyári e-mail alkalmazáshoz csak kézi módon és pop3al. De ott meg csak bejövő, kimenő és piszkozat mappák vannak. A létrehozott mappáim nem látja így a bejövőbe sűrít mindent. Azt írja, ha nem kézi módon akarom az email fiókom hozzáadni, hogy hibás felhasználó név vagy jelszó. A gmail nevú gyári alkalkalmazás meg simán engedi. Mi lehet a baj? Kitöröltem a fiókot és az új jelszóval már nem engedi használni az alkalmazást?
-
Intel q8200
senior tag
Kíváncsiságból érdekelne, hogy kinek mennyit bír az akksija. Olvasgattam már vissza, de érdekelne, hogy az újabb gyári és főzött romok, hogy produkálnak. :-)
-
Intel q8200
senior tag
Gyári böngészővel nem lehet facebookozni. Mindig rámegy görgetéskor valamire. Teljesen kiidegel 2 perc után. Vááá!
-
Intel q8200
senior tag
válasz
mondomén #33171 üzenetére
Nekem ez papírforma már. Nagyon hasonló használatban részesül minden nap a telefonom. Böngészésre, sms írásra (telefonálni ritkán szoktam annak ellenére, hogy van 250 lebeszélhető percem) és néha csinálok pár fotót es videót. Igy van az, hogy reggel 8-tól este kb 11re 10%-ra esik az akku szintem kb 3 óra képernyő használattal. Gyári 4.1.2-vel. Angol btu.
-
Intel q8200
senior tag
13 óra 47 perc töltés óta, ebből 2 és fél óra kijelző használat. Internetezés gyári böngészővel nagyrészt. 17%-on áll az akksi. Ez tűrhető kategória még?
-
Intel q8200
senior tag
Valaki nem tudja esetleg, hogy a silverlight megjelent androidra? Rtl most-ról szeretnék filmet nézni és a saját alkalmazása csak fekete képet mutat, ha kiválasztom a videó fájlt.
-
Intel q8200
senior tag
válasz
pcsabat #32307 üzenetére
Ez hardveres hiba. Alaplap cserét igényel a javítás. Egyszer csak fullra behal a telefon és annyi. Így az, hogy rootolt vagy buherált a telefonod? Tök mindegy. Titokban én azért reménykedem, hogy nem csak kamu ez a szoftveres javítás, amit kiadtak rá. Ha valakinek az új romokkal is kikészül a telefonja, én tuti besirok.
Már csak 124900 ft újonnan? 3 hónapja forintba átszamolva kb én is ennyiért vettem itt.
-
Intel q8200
senior tag
Nagyon sok használt telefont vettem már. A legtöbbet innen a hardveraproról. Persze mindet kipróbálgattam megvétel előtt... De ezt a telefont most újonnan vettem. Igaz lehet nemsokra megyek, mert Angliában egy telefonokat áruló boltban vettem 1 év garival, de engem már ez is megnyugtat. :-)
-
Intel q8200
senior tag
válasz
balazs1022 #32303 üzenetére
Elméletben igaz. Nem tudom, hogy van olyan ember itt, akinek a telefonja túlélte a 200 valahanyadik napjait XELLA-val. De az sem törvényszerű, hogy egyáltalán meghal. És azt sem tudom hány ember van itt, akinek idősebb az S3-ja, mint 200 nap.
-
Intel q8200
senior tag
Amikor kijött az angol BTU rom, akkor odinnal felraktam. Így már gondolom magától nem ajánlja fel a frissítéseket, mert nem az a gyári rom van rajta, amivel kiadták. Hogyan tudom olyan állapotra hozni a telefonom, hogy újra magától felajánlja az új frissítéseket? (nem Magyarországon vettem a telefont és ha ez számít valamit az aksi alatt Vietnám ékeskedik) Se root, se semmi buhera nem volt, csak odinnal rom csere.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest