Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brekecs
senior tag
Sziasztok !
IMEI szám alapján meglehet állapítani hogy gyári garanciás egy samsung telefon ? hová kell beírni az imei számot ?Üdv
-
Brekecs
senior tag
Sziasztok !
Lehet nem ide illő a kérdésem S3-s telefonomat akarom lecserélni egy Note 3-ra ITT találtam a legolcsóbban csak nem tudom mennyire megbízható ez a bolt és milyen garanciát ad ? vett már valaki innen telot ? ennyiért ajándék ha nem átb@szás !? -
Brekecs
senior tag
Sziasztok !
Telenoros a készülék de most független gyári 4.3 van rajta kértem egy házhoz jövős szervizt,visszaállítsam a telenoros gyári romot vagy ezért nem fog szólni ? számláló minden rendben !Üdv
-
Brekecs
senior tag
válasz
beloadjoker #76898 üzenetére
+36-ra átkell írni a számokat !
Üdv
-
Brekecs
senior tag
Telenoros vagyok most kattintottam rá a szoftver frissítésre
és már szed is lefele 411,40mb-ot !gondolom ez a 4.3
-
Brekecs
senior tag
Sziasztok !
Az 1 fájlos 4.3 Rom felrakásakor az Odinban be kell pipálni a Re-Partitiont ? vagy mindegy ?Üdv
-
Brekecs
senior tag
Sziasztok !
Telenoros a telefonom melyik 4.3-t érdemes feltenni,vagy mi a különbség a kettő között ?
1, I9300XXUGML2_I9300AUTGML1_AUT.zip
2, I9300XXUGMK6_I9300OXFGML1_XEH.zip?
-
Brekecs
senior tag
-
Brekecs
senior tag
válasz
fpatrik17 #63161 üzenetére
Használj másik tárcsázót ! PL: [exDialert]
Üdv
-
Brekecs
senior tag
Sziasztok !
A legutóbbi gyári 4.2-s verziót honnan lehet letölteni ? (I9300)Üdv
-
Brekecs
senior tag
Sziasztok !
Újra indításkor baloldalt van egy kicsi piros felkiáltó jel lefutatom a Triangle Awayt de újra indításkor megint ott van a felkiáltó jel, hogyan lehet eltüntetni ?Üdv
-
Brekecs
senior tag
-
Brekecs
senior tag
Sziasztok !
Egyik ismerősöm nem tud telefonálni az S3-telojával azt írja : "Nincs regisztrálva a hálózaton" ez azt jelenti hogy a szolgáltató letiltotta a telefonját ? úgy vette kéz alól de írtak letiltás elleni garanciát mit tud most csinálni ? vagy mostanában elég sokat romolta a telefonját az nem játszik szerepet benne ?
Üdv
-
Brekecs
senior tag
Sziasztok !
Melyik most a legújabb Telenoros gyári rom ? esetleg egy letöltési link ?Üdv
-
Brekecs
senior tag
Sziasztok !
Most tettem fel a Chaos HD végleges Romot, van hozzá egy Boeffla-Kernel van erről valami tapasztalat ?Üdv
-
Brekecs
senior tag
Használja valaki ezt a ROMOT vélemény ?
Üdv
-
Brekecs
senior tag
Sziasztok !
Telenoros 4.1.2 rom + Root, ezen szeretném lecserélni az aksi kijelzést kör alakúra, ha van ilyen egy linket kaphatok ?Üdv
-
Brekecs
senior tag
válasz
PC.fanatik #21092 üzenetére
-
Brekecs
senior tag
válasz
zragon18 #14083 üzenetére
Nálam a Lengyel romnál akkor volt se kép/se hang amikor egy telefonszámhoz akartam fényképet hozzárendelni vagyis le akartam fényképezni az illetőt egyet villant a vaku utána semmi csak az aksi kivétel segített ! de lehet hogy csak nálam produkált ilyet, valaki megnézhetné !?
-
Brekecs
senior tag
válasz
JUmbozorzje #12685 üzenetére
Persze ! A telenornál 2-év után ingyen átcserélik mini sim-re ! a többi szolgáltató
t nem tudom hogy mennyiért cserélik de ott is megoldható ! -
Brekecs
senior tag
Sziasztok !
Ezt a Lengyel romot lehet rootolni a CF-Root-SGS3-v6.4-el ?Üdv
-
Brekecs
senior tag
Tegnap este feltettem a Lengyel romot,hát van külömbség !
már nem tenném vissza az LH1-t !
-
Brekecs
senior tag
Keresnék egy reklámblokkolót a telomra nincs rootolva (LH1) az adfree nem megy csak ha kilenne rootolva, van más megoldás ?
-
Brekecs
senior tag
A második kérdésedre pedig : [Advanced task manager pro] nagyon jó progi !
-
Brekecs
senior tag
Szerintem egy [ilyennel] jobban jársz !
-
Brekecs
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #8869 üzenetére
Mondjuk holnap !
Nem is lenne rossz !
-
Brekecs
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #8171 üzenetére
Hmm nekem is van egy eladó új szilikon tokom ha valakit esetleg érdekel írjon !
-
Brekecs
senior tag
válasz
Richard #7828 üzenetére
Nálam kicsit felemás a helyzett ! Az eszköz névjegye -> Állapot -> Eszköz állapota: Modosított ! Viszont amit írtál " Második módszer: Kikapcsolod a telefont. Bekapcsológomb + Hangerő le + Home gomb egyszerre nyomva tart amíg be nem jön a download mód. Itt Hangerő fel gombot nyomsz. Itt a Custom Binary-nál NO kell "
Itt minden rendben van ! No és Officialon van !
Ja és tegnap lefrissült a telo !
Akkor most mi a helyzet ? -
Brekecs
senior tag
Most kerültem wifi közelébe és látom van frissítési lehetőség a telora(LH1) ! már le is szedte !
(Telenor) -
Brekecs
senior tag
Sziasztok !
Létezik ettől újabb gyári frissítés :
?
-
Brekecs
senior tag
válasz
molnarpeter #7368 üzenetére
Nem jó !
nem hív hanem bead egy csomó keresési javaslatot !
-
Brekecs
senior tag
Aksi töltéssel kapcsolatban egy teljesen lemerült aksit hány órahossza alatt kellene feltölteni a 220v-os töltőnek ? nálam már 5-órája bevan dugva de még 52%-nál jár
-
Brekecs
senior tag
Sziasztok !
Tegnap este játszottam a telefonon egy játékkal szólt a telo hogy lefog merülni, bedugtam a 220v-ba és úgy ment tovább a játék, de így is teljesen lemerült kb hajnali 1-órától volt a töltőn most 9/30-ig és csak 15%-ig van feltöltve ez hogyan lehetséges ? igaz most már betudtam kapcsolni ! Normális ez a lassú töltés nála ? -
Brekecs
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #6380 üzenetére
Ez engem is érdekelne !? ugyan ezen az állásponton vagyok !
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One mobilszolgáltatások
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest