Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
Üdv. mindenkinek. Ki akartam szedni a képernyőzárt, sikerült is aztán újra működik de az elmentett mintával nem bírom feloldani. Nem mentettem el újabb mintát. Mi van ilyenkor?
-
allein
addikt
Külsô kártya speed mèrèshez melyik appot èrdemes használni? Pcn nem tuom mèrni mert nincs átalakìtòm.
-
allein
addikt
Német t-mobile LTE sebesség mérés, durva
-
allein
addikt
Údv. mindenkinek. Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek. Utóbbi pár napban azt tapasztalom a gyári időjárás widgettel, hogy nem akar frissülni, sem wifiről sem mobil internetről. Tapasztaltatok már ilyet, reboot sem oldja meg a problémát
-
allein
addikt
Tudtok mondani valamit erre?
-
allein
addikt
Köszönöm szépen
-
allein
addikt
Üdvözlet újra. S3 i9305 típusú készüléket szeretnék vásárolni. Tudtok ajánlani Budapesten és nem vidéken egy helyet ahol ez kapható és árban is megfelelő? Találtam egy helyet, de nam kapok Samsung garancia levelet a készülékhez, 1 év gari a telefon boltba szól
Ez így annyira nem jó
-
allein
addikt
válasz
#01696768 #39941 üzenetére
Nos, valóban váltottam de nem varázsolt el a Z
S3 képernyő tapintata jobb, beszélgetés közbeni minősége is jobb, legyen az füles vagy anélkül. Full HD képernyője nem varázsolt el, valóban picit fura ha nem szemből nézem a képernyőt. Vízben nem próbáltam ki, hiányolom belőle azt a gyári funkciót ami jelzi a nem fogadott hívást, beérkező levelet, stb. Tudom, hogy erre van app amit fel lehet telepíteni. Design az jó, ujjlenyomatokat nagyon szereti. Picit unalmas volt már az S3 formája, látva az S4 formát azt döntöttem, hogy Z-re váltok. De csalódtam benne
Röviden ennyi
-
allein
addikt
Köszönöm az uraknak, már rendelkezem telenoros előfizetéssel
Ez a lehetőség kilőve. Nem lenne gond ha készpénzre kellene megvenni, Z-t árulom éppen
-
allein
addikt
Üdv. mindenkinek. Tudom, hogy google a barátom de mégis felteszem a kérdést: hol érdemes vásárolni S3 i9305 típust?
Gondolok új készülékre.
-
allein
addikt
Azt szeretném megtudni, hogy a névjegyeket nem lehet kimenti gmail fiókra? Illetve milyen módon tudom a leggyorsabban törölni a készüléken lévő adatokat?
-
allein
addikt
Köszönöm mindenkinek a segítséget
-
allein
addikt
Üdv. mindenkinek. Sms és névjegyzéket milyen módon tudom kimenteni?
-
allein
addikt
Kiderült, hogy jpeg átmegy, egyéb bármi más nem
-
allein
addikt
Olyat is olvasni, hogy az alú hátlap miatt nem működhet. Enyémre visszaraktam a gyárit de mégsem működik a dolog
-
allein
addikt
Üdv. mindenkinek. Interneten rákeresve arra a funkcióra amivel a két készülék összeérintése után fájlokat lehet átküldeni egyik eszközről a másikra, NFC és S Beam funkció bekapcsolva mindkét készüléken. Két készüléket elhelyeztük ahogyan szükséges de nem történik semmi. Lehet bénák vagyunk és valamit rosszul csinálunk?
-
allein
addikt
Üdv. újra. Valaki a 31925-31926 megjegyzésekre tud mondani valamit?
-
allein
addikt
Kimaradt az a megjegyzés, hogy a telefon sem játssza le ezeket a videókat amiket egyébként a készülékkel készítettem és külső memórián vannak
-
allein
addikt
Jó estét. Mai nap folyamán készítettem videókat. Mentési hely külső sd-t adtam meg mert megtelt napközben a belső memória. Ezek között van 2-3 videó aminek nincs hangja a pc-n nézve, 6-7 videót el sem indul a számítógépen: a fájl nem megjeleníthető. Valami ötlet?
-
allein
addikt
Valaki tudna valami okosat mondani? Lásd előzmény
-
allein
addikt
Valaki a 31667-re?
-
allein
addikt
Üdvözlök mindenkit. Következő problémám megoldására szeretnék kérni segítséget. Laptoppal összekötve a telefon, abban a mappában ahol a képek és videók vannak, miért van az, hogy a laptopon csak a képeket látom, a videókat pedig nem. Valami beállítás kellene elvégeznem? Köszönettel
-
allein
addikt
Üdv. újra mindenkinek. Mitől van az, hogy a készüléket összekötve a laptoppal, DCMI/Camera mappa nem tartalmaz egyetlen készített videót sem? Holott, a készüléken, ebben a mappában benne vannak a videók?
-
allein
addikt
Üdv. újra. ERRE tud valaki valami okosat mondani? Korábban simám másoltam fel a videókat a telefonról laptopra
-
allein
addikt
Jó estét mindenkinek. Egy ideje az van, hogy ha csinálok videókat akkor azokat ha telefonon nézem akkor le tudom játszani. Ha a készüléket összekötöm laptoppal akkor viszont hiányoznak a DCIM/camera mappából. Sőt, őket átmásoltam külső microsd-re egy külön mappába és amikor a kártyát berakom a laptopba a mappa üres. Mi a teendő? Köszönöm előre is
-
allein
addikt
Jó estét mindenkinek. Mit lehet az ellen csinálni, hogy lezárok alkalmazásokat és azok mégis újra indulnak és eszik a ramot?
-
allein
addikt
Valakinek valami véleménye a 20385-hoz?
-
allein
addikt
Üdv. újra mindenkinek. Következő észrevételem van: annó amikor S1-em volt és otthoni wifire csatlakoztam a mért letöltési sebességem 50 mbit/s felett volt. Most ugyanarra a hálózatra felcsatlakozva mérek 25 - 30 mbit/s között. Ennek mi az oka? Nem azért érdeklődöm, hogy nem elég ez a sáv letöltéshez. Csak fúra számomra és nem értem mi a magyarázat
-
allein
addikt
Sziasztok. Én is telenoros vagyok, most frissített
-
allein
addikt
válasz
GeneraL_XTX #20093 üzenetére
Mégis sikerült
-
allein
addikt
Üdv. mindenkinek. Mai nap folyamàn letöröltem azt az alkalmazázt ami rajta volt gyárilag és ami az időjàràst jelezte. Semmilyen módon nem akart frissülni aztán fogtam magam és beleraktam a kukàba. Vissza lehet állítani valamilyen módon. Nézwgettem ezeket az appeket a playben de pont azt amit letöröltem nem talàlom. Rm frissìtés előtt vagyok. Esetleg a friss rommal elérhető lesz újra ez az app?
-
allein
addikt
Valaki a #19220-ra?
-
allein
addikt
Sziasztok. Vannak olyan appok amiket lelövök mégis elindulnak és eszik a ramot. Lehet ezekkel valamit kezdeni? Százszor lelövöm és mindig elindulnak
-
allein
addikt
Sziasztok. Következő probléma merült fel: moziban voltam a párommal. Film kezdete előtt telefon néma módra állítva, mobil internet ON maradt. Film vége után telefont kiveszem a kabátom zsebéből, érzem rajta, hogy meleg ami fúra volt számomra mert úgy-e kabát zsebéből vettem ki. Telefon nem reagált semmire, nem bírtam bekapcsolni. Film kezdete előtt aksiban volt még 35-40%. Mostanában laptopról töltöm mert olvastam, hogy tovább bírja az aksi, valóban így van. Most rádugtam a laptopra és aksi 0%-on. Mi okozhatta ezt a problémát? Tapasztalt már valaki ilyet?
-
allein
addikt
Sziasztok. Tudom, hogy nem ide tartozik de milyen módon tudok sebességi tesztet csinálni egy microsd kártyán?
-
allein
addikt
Sziasztok. Segítsetek már abban, hogy tudom kikapcsolni az adathasználati figyelmeztetést?
-
allein
addikt
Üdv. mindenkinek. A hálózat függő készüléket szolgáltatóhoz kell bevinni rom frissítésre vagy szervizbe? Enyémen 4.0.4 - es verzió van
-
allein
addikt
Sziasztok. Tud erre valamit válaszolni?
-
allein
addikt
Üdv. mindenkinek. Nem tudjátok van már gyári Samsung akkú ami nagyobb teljesítményre a mostaninál?
-
allein
addikt
Jó estét mindenkinek. Telenor függő S3 is van már újabb rom? És ha igen hova lehet elvinni a készüléket a rom frissítés miatt? Köszönettel
-
allein
addikt
Hali. Létezik olyan app ami ad leírást az E-betűkről amiket az élelmiszerekben meg egyéb dolgokban találunk?
-
allein
addikt
Hali mindenkinek. Kérdésem a következő: mitől van az, hogy minden egyes alkalommal amikor rádiót hallgatok megakad a vétel? Nem fogható arra, hogy nincs vétel, mert minden alkalommal előfordul és van amikor többször is 30-60 perc alatt amíg hallgatom a rádiót. (gyári rom) Másik kérdésem: jack dugasz körül pattog le a vékony műanyagréteg, a készülék nem esett le a földre, nem sérült szenvedést. Tokban van hordva állandóan. Minden nap használok fülest amúgy, és vigyázok a készülékre.
-
allein
addikt
Sziasztok. Tudja valaki esetleg, hogy kapható már nagyobb aksi a készülékhez?
-
allein
addikt
Üdv. mindenkinek. Írjatok legyetek szívesek egy olyan videó lejátszót amivel az mkv formátumban van hangja és feliratot is hozzá tudok adni.
-
allein
addikt
Üdv. Használ vagy használt valaki 64 GB Micro Sd kártyát S3-al?
-
allein
addikt
válasz
rolcsibácsi #8518 üzenetére
Remélem megy a felirat a vlc playerrel is
-
allein
addikt
válasz
rolcsibácsi #8518 üzenetére
És lass csodát, vlc playerrel van hang, köszönöm szépen
-
allein
addikt
Átkonvertálom mp4 formátumba, két lehetőség van erre. Mindegy melyiket használom nem lesz jó. Érdekes, hogy az 50 mb-os sample átkonvertálva 600-800 kb körül lesz. De akkor sincs hangom. És csináltam már ilyet korábban, hogy átkonvertáltam mp4 formátumba és ment is a telón
-
allein
addikt
Üdvözlök mindenkit újra. Miért van az, hogy nem minden mkv formátum megy rendesen a készüléken? Van olyan, hogy simán átmásolom konvertálás nélkül és lejátssza a készülék, és van olyan, hogy hang nincs.
-
allein
addikt
válasz
Richard #7830 üzenetére
Akkor addig frissítem amíg jó lesz. Tehát a HOME gombot nyomva elvárnám egy ilyen készüléktől, hogy egyből kilépjen a programból és azt is elvárnám, hogy miután kiléptem akkor egyből megjelenjen az adott képernyő beállítás. Én esetemben, van az alkalmazás ami mutatja az időjárást és még pár ikon. Ezeket nem egyszerre jeleníti meg miután a HOME gombot megnyomom, nem tudom mennyire vagyok érthető
Vagy csak én vagyok ilyen finnyás?
-
allein
addikt
-
allein
addikt
Üdv. mindenkinek. Telefon kéri, hogy frissítsem a szoftvert rajta. Ez már megtörtént mai napon két alkalommal. Mi a teendő, hogy ne jelenjen meg többször?
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One mobilszolgáltatások
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest