- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
koxminator
senior tag
ahogy olvasom, az Octával vannak problémák, ez alapján nem vágynék erre sem, nemhogy a Snapdragonosra
-
natë
nagyúr
Egyszerűen nem tudom bekapcsolni a billentyűhangokat.
-
-
balazs0102
senior tag
De a gyari ron egy f.s. ezen kar vitazni. Ne ott kezdjunk mar egy ilyen erteku telefonnal h kigyomlalod ezt meg azt. Fusson a rendszer gordulekenyen mindennemu mokolas nelkul. Ennyi penzert igazan elvarhatnank sztem. Androidos fronton ezert nem lesz soha iphone "gyilkos" telefon mert ugyanolyan hardver mellett sose fogja azt az elmenyszintet hozni. Volt alkalmam megtapogatni egy lumina 820 at is... hat ott siman hozza az iOS szintet a rendszer. Nemtom androidnal ez hogy nem erheto el ilyen hardverek mellett. Mindegy nem akarok en vitazni ami miatt valtottam one x rol abban tenyleg jobb az s3 de ennyi penzert f.stalicska :-D:-D
-
Kh@oSz
aktív tag
Az elkészített képeid hány százalékánál használod t2f-t vakuval? Én elég sok képet lövök vele, de csak most próbáltam ki hogy így fagy-e (és igen). Egyébként sincs sok értelme sötétben a középponttól eltérő hely fókuszálni. Max közeli dolgoknál ott viszont az előtér beég, a háttér pedig be fog bukni
Természetesen nem a szokásaid akarom kritizálom, csak általánosan tekintek a dologra
-
MurdR
veterán
Figyelj egy sima analóg óra widget is megeszik 3-4 megát, na pedig az aztán tényleg semmi. A poweramp meg 41mb-on van jelen pillanatba, pedig nem is hallgatok zenét. Ha nem lépsz ki teljesen a folyamatból akkor szerintem bennehagyja a RAMba, és azért foglal 40megát. A rendszer kihasználja a RAMot ha van elég.
-
feketepeti
aktív tag
-
Gizmo94
veterán
Ahogy Lafaty is írta, életképesebb custom romok aromájában teljesen testreszabhatod a romot, tartalmától kezdve a témázásig. Vagy bele is nyúlhatsz az aromába, ha még extrább igényeid vannak, tehát azt is a saját ízlésed szerint alakíthatod. Ha úgy tetszik, összelegozod magadnak egydi igényeid szerint. De úgyis olyan customot választ mindenki, ami már eleve alapból is leginkább megfelel neki. Van sok, van választék bőven.. Szerintem.
-
w333
félisten
Annak idején Defy-vel szét romoltuk az agyunkat mert ugye emlékszel a 2.2.2 volt a vége aztán jött a CM7 majd wajkiui te meg már a végén a miui germany-t, mondhatnám azt is hogy a te telefonod nem szerette "Wajk" romjait
Egy kicsit már elegem van a főzött romokból hogy mindig van valami gáz, szóval egyik sem 100%-os csak 99% így mindig van valami ami nem működik vagy nem úgy működik ahogyan szeretnénk -
Gizmo94
veterán
Értem én, igaz, nem jó példát hoztam fel.. Szétszedtem már pár custom romot, nemigen volt benne semmi ártalmas, a legtöbb esetében felesleges sem... De ez ízlés dolga. Neked a gyári rom, nekem meg fél órát volt gyári mindegyiken kb. Egyszer próbaképpen raktam egyet, szarabbul sosem ment a telefonom, mint azzal, pedig megawipe után raktam fel.. De ízlések és pofonok, ez tény..
Bailey Akkor sajnos sejtelmem sincs. Próbáld meg auto-n, hogy mit csinál,bár nincs összefüggésben igazából..
-
törölt tag
Itt vettem a boltban, és jó sokáig vacilláltam, mert drága (CHF 20), de nem bírtam. A neve xqisit iplate matt, és itt vannak a fotók, innentől. Hátha valaki rátalál.
Jópofa, mert kicsit áttetsző, a felirat is látszik, szóval amikor beraktam alá egy tetkó-képet, azzal is elég jól nézett ki. Szeretek ilyesmivel hülyéskedni.
(#42168) davidcsaba93: Na, most bogarat ültettél a fülembe! Eddig olyat akartam, mint a N4-é, most meg ez fog kelleni...
-
Ez a téma csak és kizárólag a Jkay frameworkkel működik. Tehát simán samsung romon nem fog működni. Amúgy megtalálható az előző hsz-em első linkén a téma is.
Fagyasztottam őket persze, de TW helyett is Apexet használok, szóval..
Más.: a Deluxe Settings fizetős a Play-en. Párszáz forintot megér annak aki Samu romot használ és testre akarja szabni.
-
znagy69
őstag
Nálam nagyon jó. A kérdéseidet nem próbáltam, de a kamera jó volt az előzőben is. Lassúnak nem mondanám. Azért is tértem vissza MIUI-ra, mert stabilitásban és gyorsaságban még nem találtam hasonló samu JB romot. Persze lehet kövezni.
Ezt a Touch to focus/flash-t a múltkor is kérdezted. Nem tudom pontosan mit értesz alatta.
-
-
-
pedrobike
aktív tag
igen ezt már észre vettem én is,azért álltam vissza a gyárira,mert a cm10.1 ami az alsó kiirásban is szerepel,sajnos nem mindig müködik ugy ahogy kéne de tudom ez ilyen,nincs reklamáció,senki nem szoritott pisztolyt a fejemhez
ezért gondoltam valami gyárihoz közelálló customot kiprobálnék.de nem életbe vágóan fontos,elvagyok a gyárival is
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest