- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Szerintem ez is szívókorongos. Az viszont tényleg nem jó, ha fix állóhelyzetű. Akkor marad a gyári Samsung, többnyire dicsérik. Műszerfalon van adapter, még a Wayteq 960BT-hez vettem, egyébként lehet, hogy van S3 bölcső is, majd megkérdezem holnap. Én csak azért akartam a szellőzőre tenni, mert piszkosul melegszik a telefon. Remélem nem fog felrobbani.
-
Yeffy
veterán
értem, köszi az infót.
közben azért csináltam egy angol hellyel beállítottat, és valóban, letöltötte a kérdéses appot. szóval azt nézi. de elvileg a gmailen belül lehet moddolni a helyet. jól eldugták.
tenkjúú
szerk: tényleg, a felettem említett lolliról van tapasztalat? ez engem is érdekelne, hogy mire flasheljem majd a gyárit. mert csak egy napja van fent, de még mindig a hulladék lassú, akad, nem kelti fel időnként a telefont, aztán hirtelen 500x... szóval még mindig nem tudnak szoftvert írni samsungéknál
-
Yeffy
veterán
-
saferike
csendes tag
-
korneliusz6
csendes tag
-
mikesgabor
aktív tag
-
VegyesTamás
senior tag
kikapcsolt állapotban alig merül? igen ha teljesen kikapcsolod akkor nem. Feloldás 1 mp jó esetben volt esküszöm számoltam 6-7 mp volt az átlag rekord a 20 volt. Feltettem azokat az appokat amiket most is használok. délbe-fél fél 1 körül 35% állt a teló...és mit csináltam vele? semmit..fél óra nem volt a kijelzőhasználat. Most a liquiddel, este 7-8ra éri el a 40% os szintet 2-3 óra kijelzőhasználattal
(powerampot is próbáltam nem volt jó) Mindegy nem tudlak is nem is akarlak meggyőzni, hogy a gyári 4.3 milyen, neked jó, türelmes ember lehetsz, én is az vagyok, de ami sok az sok. A liquid amit ember szabadidejükben dobtak össze mérföldekkel jobb lett. Ennyi. Nem értem mi ez a megrögződés a gyári rendszerhez, kicsit úgyérzem, mintha már csakazértisnekedlegyenigazad a téma
részemről nem folytatom tovább. No Offense
-
VegyesTamás
senior tag
látom nem érted. Amikor a gyári 4.3-on akad a zene, vagy a feloldásra 20mp-et kell várni, vagy folyamatosan redrawolja a hányinger TouchWiz-t akkor az nem app okozza. Örülök, ha neked segített, tényleg, de valaki nem ilyen szerencsés, és indulhat a mókolás. Nekem az, hogy a zene megakadjon, az egyszerűen megbocsáthatatlan egy ilyen kategóriájú telefontól akárhány éves. A nagyon szeretett Nokia 5500 Sporton, (amiben koppintással zsebben léptettem a zenék között!!!
) Meg az E51-en nem akadt meg a zene, és azon nem volt wakelock detector, se ennyi RAM, se 4magos processzor.
-
VegyesTamás
senior tag
A gyári rendszer hard reset után képes volt annyira sz@r lenni, hogy azthittem samsung galaxy minit fogok a kezembe 2.3al és arra akarok valami programokat ráerőszakolni. Jelenleg a Liquid is kiakszt nert annyira tud lassú lenni, meg kilövi az appokat+ újraindul random, hogy valszeg ebből eladó lesz. Lassan feljebb kell lépjek, pedig amikor ezt megvettem, úgy volt voltam, hogy 4mag meg ez a RAM már élég lesz, háttértárnak 80GB..ami elég az a háttértár. A többi halál. Piszokul fel tud idegesíteni, hát még a gyári 4.3..na annál nagyobb szutykot gyárilag szerintem kevés okostelón sikerült így elkrni
A másik meg, nem hiszem, hogy megtömte 160 appal az "asszonya" a gépet. (Mint mondjuk én) és olyan hü de sok "rossz app" variáció lenne. Nem nem. A 4.3 ilyen.
-
skun76
csendes tag
Igen nyomtam.
Többször is eljátszottam, de semmi.
Mivel Kies lőtte ki a rendszert bízom benne, hogy hardveresen nem sérült semmit.
Mit írtam korábban akkor szállt el az érintőpanel amikor visszatöltöttem a Kies mentést.
Viszont még valamit elfelejtettem megemlíteni:
Amikor a Kies töltötte visszafelé a lementett cuccokat, közben a teló a wifi-ről is frissített valamit.
Lehet, hogy itt ugrott össze valami. -
n.mate92
csendes tag
Szia. köszi a választ. Ezt tudom, hogy nagyon sérülékeny. Néztem tutorial videót, ott névjegykártyával nyúltak alá. Ha óvatosan hajszárítóval melegítem belülről, apránként haladva, lehet baja? Mit takar ez a nagyon sérülékeny? Csináltál már ilyet? Mik a tapasztalatok?
Köszi a választ előre is. -
TooN
aktív tag
Megvan a kábel, az átalakító is, de nem viszi át a jelet.
Van 15 pines és HDMI is.
Probáltam 15 pined monitoron HDMI monitoron és Smart TV-n is.
Nem megy át a jel, nem ismeri fel a fogadó készülék.
Ezért gondoltam, hogy ennek itt utána próbálok járni.
Lehet valami a szoftverben engedélyezni kell hozzá? -
x1port
addikt
Dehogy ment szebben az S1.
Max az őskorban , amikor az alkalmazások is 2-3 megabytok voltak.
Manapság már 100 körül vannak.Lehet hogy a 2 gból alig van szabad ( android ugye ilyen ) , de ha szükség van rá akkor sokkal több ramot tud felszabadítani.
Pl az S3 LTE a gyári kit kat-tel olyan szinten hasít ,hogy utána a sima S3 egy elavult vacaknak tűnik -
x1port
addikt
Vagy működjön úgy mint az isten.
A szabadság relatív.Androidot buherálhatod , de a legtöbbször ez zsákutca. Bug bug hátán.
Vagy épp azért buherálják az emberek mert szar alapból és próbálnak belőle várat építeni.Azért iOs-nél is van szabadság.
Nem ide tartozik de a droidot megeszi reggelire. Na de OFF -
mikesgabor
aktív tag
-
htw
tag
Igen van. A telefonon lévő képeket, videókat gond nélkül kirakja, de a YouTube-t nem. Pedig mikor elindítok egy videót megjelenik az a kis piktogram.
A tv-n is be vagyok jelentkezve. Ott látszanak is az előzmények. Úgy meg tudom oldani, de az nem kényelmes annyira. Belépni a smart funkciókhoz, YouTube, sajátcsatornák.
Egyszeűbb a ha nézek egy videót a telón rányomok a kis piktogramra és már megy is a tv-n. -
[P]laci
senior tag
elvileg van neki, amit azt hiszem custom recovery alól kell felrakni!
de nem nagyon vagyok otthon ebben 100%-ig.
viszont nem tudom mennyire tesz neki ez jót, ami történik és pár próbálkozás helyett én inkább repartolnék, és kezdeném nulláról.(#89731) jakisgs3: mindjárt leírom, addig hátha jön valaki okosabb kernel csere dologban és tud segíteni úgyis, hogy neked "fájdalommentesebb" legyen.
-
bexinho23
őstag
Fogalmam sincs hogyan, de kb 1 órás "már mindent kipróbáltam" dolgon átestem, és valamiért most beadta, persze minden adat elveszett róla, de nem bánom, mert efs-t át tudtam így másolni a külső kártyámra. Így most már megpróbálom a gyári rom visszarakását count nullázást követően...
-
törölt tag
Bocsi, hogy csak most írtam vissza. Egy Lollipop témát töltöttem le. De aztán sikerült beállítani. Olvastam, hogy az Apex Launcher-t is kell telepíteni azán így meg is oldódott. Bár nekem annyira nem tetszik.
YeffyDj (!)
"bocs, de lehet, hogy az este miatt, de ezt nem értem. mi ez az andrew87?"- Rám gondolsz?
-
b4sxe
aktív tag
Igen az lenne a legjobb, de a gepem jelenlegi allapotaban szinte hasznalhatatlan, azert is irtam ide. Dropboxom van meg sosem hasznaltam, konkretan azt sem tudom hogy lett oda felhasznalom. Oda akkor feltudnam tenni amig vissza rakom 0ra a telefont aztan vissza tudom onnan tenni? Ezek ugye privatba lesznek feltoltve?
-
b4sxe
aktív tag
Amint irtam semmi olyan program nincs telepitve, playbe is kikapcsoltam az automatikus frissiteseket csak azokat szoktam amit hasznalok. [Ezek] vannak rajta, plusz utorrent, eredmenyek.com.
Ezt a gmailes f***sagot hol tudom kikapcsolni? Bar ketlem, hogy ez foglalna ennyi helyet... -
Atla
senior tag
Igen costum recoveryben mindent megcsináltam,formáztam amit engedett,viszont ez az egy opció nincs h format sd card,csak external sd card-ot lehet formázni.
Letiltottam elég sok programot,de igy is 685/832 MB a foglalt RAM.pl nyitok egy chromot,majd kilépek belőle,nyitok egy facebookot,akkor iszonyat lassan jön be.és szaggat is.
Teszteket futattam már,mert arra gyanakodtam,h valami tönkre ment,de pontszámok rendben vannak. -
-
sb
veterán
Lehet.
Nyilván én is rakhatnék rá, csak nincs időm most foglalkozni vele. Plussz a 4.1 jobb szerintem.
De a végső érv, hogy egyáltalán nem biztos, hogy megoldja. Neten egy rakás fórumon olvasni, hogy sokaknak épp 4.3 upgrade-nél romlott el. Plussz most is raktam fel másik 4.1-est, factory resetek is voltak, minden sz*r.
Ha rom baja van már működnie kéne.Az eredeti kérdésre tudja valaki a választ? Gyári állapotra, countert nullázni? Ha jól emlékszem régről nem csak egy triangle away futtatás kell hozzá. ?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest