- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
snecizero
senior tag
Lehet, hogy most nagy hülyeséget kérdezek. Az éjjel nem volt bekapcsolva a wi-fi és még is folyamatos wi-fi használatot jelez. Ez miért van ? Éjféltől reggel 6:30 ig 89% ró 81% ra esett vissza az aksim. Minden ki volt kapcsolva. Kivéve a telefon.
Ja és gsm hálozaton vagyok csak. Ez normálisnak mondható ? Az aksi pár hetes.
-
Yeffy
veterán
hát még én hogy örülök, hogy végre belakható a rom
most már csak azzal van gondom, hogy a bank app-ja nem indul el, leáll. még csak nem is tudtam berakni az xposed-os modulba.
újratettem, akkor is. nem értem, hogy miért. még egyszer nem kezdem el belakni a telt, így is ráment több, mint egy órám... -
g0n21
senior tag
Volt már házhoz szerviz X napon belül, és már nem jönnek. Másrészt az aradi utcai szervizpont az irodától 50 méterre van.
Az egyéb lehetőségekre pedig: egy 23 éves lányról van szó, akinek fingja nincs arról, hogy milyen lehetőségei vannak. Hogy a pasija miért nem segít neki (ha van), az nem rám tartozik, az én időm pedig véges... -
Frozzy
őstag
úgy lesz. bár már most csalódtam picit a TMAX szervízben..
elvitték ma reggel a telefont. igényes óriás párnázott dobozban vittél el szóval azzal nincs gond.. de adtak csere telefon ként egy galaxy ace-t -.-' kb a simet sem lehet bele rakni mert ez micro sim az ace meg rendes simes..
kíváncsian várom, hogy mikor értesítenek bármikor. bár a futár srác azt mondta, hogy ha majd kész lesz hozza.. eléggé aggasztó.. :S
-
BandiHUN
veterán
Annyiból tévedés a dolog,hogy a curved-nek csak a külső élei simábbak...van mindkettő.NEM tudnak üvegből alakhű kialakitást csinálni az SIII-akhoz,csak annyit tehetnek,hogy a szélén az élek nem élesek,hanem lekerekitettek.Ettől függetlenül ajánlom vételre az üveget,mert jó,és ahol nem pontos,ott sem "eláll",és alapvetően nincs vele gond,napfényben kikapcsolt kijelzőnél látszik körben a nem felfekvős rész,nekem 3/4 év alatt nem ment semmi alá körben.Ennyi bajom legyen,mint hogy kisebb legyen és a szélébe akadjon a kezem..
-
szunyi777
őstag
ITT elérheted őket.
Nekem több profil van egy mappába kihelyezve a főképernyőre, és onnan egy klikkeléssel átváltaom ha pl. játszani szeretnék...AllTheBest "és formázni szoktam a systeme-et , a data-t, a cache-t, és előtte még szoktam tolni egy factory reset-et is." Ezeket a lépéseket egyszerre megoldja a "-(PhiZ Recovery esetén) Wipe Data / Factory reset > Clean To install New Rom !" És nem kell vele egyesével b@szakodni...
-
-
szunyi777
őstag
Próbáltam, de valamiért nem jött be...
Mai 4.4.3 : ** L-Droid v2.1.0 **[AOSP][4.4.3] Remélem ez jobb mint az AOSB
teo77 A Kamera hibás FC, de FIx-el javitható, hirt más nem jut eszembe, rég volt fent...
L-Droid van 2 hete a készüléken, azzal meg vagyok elégedve, és épp most frissült... -
szunyi777
őstag
Vannak vele gondok rendesen.. Délután nyuztam 1 kicsit.
Bluetooth nem próbáltam. Próbáld ki a Boeffla kernel legközelebb, ha nem azt használod..
A tárcsázóban téma csere után nem látszanak a számok.
Én tiszta telepitessel tettem fel, és a Philz új rom előtti Factory resetet nyomtam.
Volt Fc nálam is, de egy idő után beáll, nem FC-ik.
Random reboot is volt sajna, és leakadt többször 1400 MHz 4 mag és merült..
A SwiftKey billentyűzettel nem volt semmi gondom, azt be állítottam és az indult el.De erre lehetett is számítani... Első 4.4.3.
A Sokp jött be eddig a legjobban.. Abban is vannak ugyebár hibák, de közel sem ilyenek.
-
szunyi777
őstag
Alapból, a telepitőben már majdnem full magyar.
Anno elküldtem az általam forditott magyar nyelvi sorokat a fejlesztőnek, és beletette. Az új menük azok nem magyarok, ami az előző verzióban nem voltak, de ezeket a sorokat is nemrég küldtem el neki, igy lehet, hogy a következő full magyar lesz... Persze ha nem tesz bele megint friss sort.
Nemsokára a Blogomon elérhető lesz a frissitő csomag, amivel magyar az egész menü, stb...
A SOKP magyar sorait is elküldtem, de le sem sz@rták!Igy marad az update-t.
Még jó, hogy szinte ugyan azokat a Ficsőröket, sorokat pakolják bele ezekbe a romokba, igy nem kell állandóan forditani, csak Ctrl+C és Ctrl+V. Szinte 2-3 Ficsőrben térnek csak el egymástól. Az egyik több a másik kevesebb..
De ahogy olvasgatom, szinte mindegyik 4.4.3-al fog kijönni. -
szunyi777
őstag
Igen, de csalódtam benne!
Sokkal többre számitottam ennyi idő után...
Stabil, meg jó az akksi idő, de nem az igazi...
SOKP M2 várom már, de csak igéret van....scorpio74
A Custom 4.4.2-es romokról csak annyit tudok mondani, hogy az összes tartalmaz bugot, apróbb hibákat, FC-t, Kamerahibákat, stb....
Szinte az összeset végignéztem.
Ami bejött : SOKP, L-Droid, C-rom, BeanStalk. AOSB.
Jelenleg mind stabil, napi gasználatra alkalmas....
Ezek a romok nagyon hasonlitanak felépitésben, beállitási lehetőségekeben egymásra, csak az egyik kicsit több, a másik kevesebb...sunsun2
Igen, ez az [N7100 Port] ArchiPort és van már legalább 6-7 ebből a Portból készült főzelék is XDA-n..
Visszajelzések alapján lassúak, akadnak, bugos. A másik véglet pedig a Best, gyors, tökéletes
Én nem próbáltam egyik verzióját sem.. -
szunyi777
őstag
Én Boeffla 2.3 B3 kernellel használom, és azzal be lehet állitani lagg mentesre is akár (Aksi rovására), A Stock kernelével nem is használtam.
Több profilt is használok. pl.: Játék, Napi használat, Energiatakarék..
Külön-külön értékekkel beállitva, és a főképernyőről egy kattintással lehet a profilt váltani.
GravityBox Xposed modul-t használom a Visszagombbal Gyilokra, ez nekem is hiányzik, és már többen is hiányolták..
Már egy hete igértek Milestone2-t, de Kb.30 készülékre épitik, igy necces a Heti kiadás... remélem holnap már lesz M2 -
csattila01
tag
Na ez engem is érdekelne. Ugyanez a hiba. Próbáltam a removed permissionöst, a simát is. Mind2nél ugyanaz a hiba. Az is bosszant még, hogy videózás közben vagy nem megy a fókusz vagy csak lassan vált pl közeliről távolira. Ezt meg lehet oldani valahogy?
Ezeket leszámítva hibátlan ROM. -
Bigyo13
őstag
Köszönöm az ötletet
Közben megoldottam.. mert volt egy du.nv_data.bin mentésem, ami kettő fájl , egy 2mb-os és egy 32kb-os du.nv_data.bin.md5!
Ezeket egy bizonyos művelet előtt mentette még el a program, de nem teljes efs mentésként!
Root expolerrel belementem az EFS mappába és kitöröltem a két "rossz" nv-data fájlt és beraktam a régebbi mentést.. és restart után visszaállt a gyári IMEI
Naháááát
elsem hiszem, hogy megoldottam
De azt légyszives írd le, hogy csak a modemet , hogy kell külön felrakni az MG4-ből egy régebbi ROM.hoz?
Köszi szépen!
-
-
Yeffy
veterán
köszi, de a 10+ éve megszokott "rendszert" nem akarom lecserélni egy idétlenkedő rom miatt. triallal gondolom sokra nem megyek, fizetni ilyenért meg pláne nem fogok, ha van ingyenes, szolgáltatói alternatíva
szóval úgy látszik, hogy ez rejtély marad
de azért thx a hozzászólást
-
apaszka
veterán
Ja a források meglesznek, akkor jó custom ROM ok lesznek. Elleszünk vele tuti. A sok szemmel verést én úgysem használnám. Most sincs a gyári ROM ban semmi sz@r samsungos vacak. Még a TW is drasztikusan törölve lett elsőként.
Jó , és elég ez a hardver nekem, ha nincs tele szeméttel.
Erre van bizonyíték, mert a munkahelyen sok S3 van és belakva oda adtam pár embernek kezébe. Lestek mennyivel más.... -
Gizmo94
veterán
Biztos lehetsz benne, hogy selected leszünk.. Fuck... Ezért nem frissítem a romot S4-en, a retek knox miatt. A flagje nem nullázható és az szopi a garinál.. Tuti, hogy benyeljük S3-ra is.. Borítékolom... Valaki rávetődhetne igazán szétcincálni, de eddig xda-n is semmi... :/
Béka: Attól engem még ne korlátozgasson a méregdrága szutykomon a citromfejű kis faszkalap..
-
danielgalaxy
aktív tag
-
Frozzy
őstag
te most ezt full komolyan írtad le vagy csak vicceltél ??
még jó, hogy vágom a dolgot oda vissza..
a romból szerettem volna odinos verziót.. és a jkay xda listán kérdeztem, hogy ezek közül melyik a legújabb.. mert akkor azt a romot szedem le és ahoz szedem a jkay-t..
úgy, hogy ez most nem sikerültülj le egggggyes
-
ToMmY_hun
senior tag
Felraktam előtte az XXELLA romot Odin segítségével, modemmel, bootloaderrel és mindennel együtt és azon próbálkoztam visszaállítani az IMEI-t.
MG4-en null/null az IMEI, akármit is csinálok, ha régebbi modem van fent akkor legalább egy számsor, csak éppen nem a megfelelő. -
törölt tag
Nem az a baja szerintem, hogy férfi, hanem hogy a kockaság nála a számítógépeknél megállt. Ami annál kisebb...
Ez tetszik, vajon mit jelent az "alkalomtól függően"? Nekem van állati ronda de nagyon hatásos síelős bumperem (kesztyűben sem csúszik), de erre a kifejezésre öltöny-mintás tokot vizualizáltam.
-
turbobusa
senior tag
Mi a rendes neve ennek a toknak? Nekem most egy fekete Casemate van rajta, teljesen ráolvad; de megfogott ez a tok nagyon, mivel nekem is kék.
Gps-t úgy szoktam használni, nettel bekapcsolom, ugye így rögtön megy a navigálás, majd kilövöm a netet és gps-el navigál tovább.
Van amikor Bp-n nehezen talál simán jelet gps-el, ezért szoktam mobilinternettel csinálni. -
törölt tag
Nekem hátlapom van, és picit fogja a hálózatokat, de nem nagyon. Wifi/mobil picit gyengébb, de általában nincs is meg az egy csík különbség. Vételben nem érzek különbséget, a GPS is simán bejön, talán 1 mp-el lassabb... NFC-t nem használok, úgyhogy az nem is hiányzik.
A feeling viszont ég és föld.
SanDisk téma: Jaja, nekem meghalt már 2 (itt Genfben vettem boltban, olyan 8000-9000 HUF körül), az elsőt a boltba vittem vissza, a másodikkal már a SanDisknél reklamáltam. Szét kellet trancsíroznom a rosszat, és küldtek egy újat. Elvileg az újabb szériákban már javították a problémát, azt mondták, az S3 nyiffantotta ki őket.
töltés: Annakidején jól utánaolvastam, és ezek az akksik nem szeretnek nagyon lemerülni. Ha konnektorközelben vagyok, simán töltögetek rajta, de 15% alá amúgy sem hagyom menni (akkor inkább a végefele már spórolok a dzsúzzal), és 100% után sem töltöm sokáig.
Tudom, hogy abbahagyja magától a töltést, de állítólag a folyamatos 100% sem túl egészséges neki. Mindenesetre van rá egy év gari, meg aztán is csak párezer egy akksi, szóval nem kell túlparázni.
-
-
Balduran
tag
Nekem 2. nak van megadva a dropboxos email cím és így is elsőre ment.
Nem kell ahhoz backup. Egyszerűbb ha másodiknak megadjuk a boxos email címet és akkor engedi az alapértelmezettet törölni. Utána, -ha hozzáadta az 50GBot- vissza lehet tenni a régi email címet. Vagy ha nem gond, hogy csak másodiknak van megadva, akkor lehet simán hozzáadni. -
havri1
félisten
És a második felében? Pontosan ezt írtam, amit fél nappa rá ajánlottál.
Amit meg első felében írtam, nem véletlenül tettem :
Mivel nem tudtam megcsinálni ugyanezzel a verzióval, és ezt ide beírtam, kelzsoca ezt válaszolta rá:
[link]Szóval erre alapoztam.
De ennél sokkal egyszerűbb kimásolni, vagy kelzsoca programjával lementeni.Nem vitatkozni akarok, csak borzasztóan zavar, hogy sokszor nyilvánosan leszarjuk a másikat.
-
mgTerminator
veterán
S3ra nem találtam olyan korai verziót, S2őn teszteltem, és a régi kernellel nem működött a wifi. Kelzsoca meg mondta hogy nem akar ilyesmit csinálni.
6 óra üzemidő alatt szerintem nem normális 1 óra kworker, akárhogy is nézem... Itt a készenléti üzemidővel van gond, ahol éppen hogy csak icipicit kellene hogy merüljön, és nem a használat közbeni figyasztással...Kelzsoca, az uv nem oldja meg a gondot ha ilyesmivel próbálkoztál
-
vati182
aktív tag
az cache akart lenni ugye bementem a futó programok listájába a hangposta üzeneten hosszabban lenyomva tartottam az ujjam és kijött az alkalmazás infó na ott bent ürítettem az alkalmazás gyorsítótárát meg mindent, erre el is tűnik az az ikon, de ha újra indítom vagy akár beteszem másik telefonba ugyan úgy vissza jön mintha ki sem ürítettem volna...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Philips NA351/00 Dupla kosaras Airfryer eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest