- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[P]laci
senior tag
válasz
gabor72 #62579 üzenetére
az igazán mókás amúgy az, hogy azóta már meg is jelent hajnalban egy új nightly.
a cm-es fiúk nem hanyagolják el az s3-at...
-
Jadro
veterán
válasz
gabor72 #62590 üzenetére
Nálam túl sokszor nem jött elő, igaz amit még én próbáltam az elég kezdeti volt. Sokáig nem maradt a készüléken, mert pl abban még nem lehetett megoldani, hogy a fotók kártyára kerüljenek és ne a belső memóriába.
Sajnos a rendering dolog nem úgy néz ki, hogy hamar rendeződni fog...
-
Jadro
veterán
válasz
gabor72 #62583 üzenetére
Olvastam, de ebből: "CM 10.1.2 was frozen in May" nekem az jön le, hogy ezek a bugfixek, stb a májusi code freeze-től számítódnak. Nyilván, a nightly verziókban ezek sorban javítva lettek egészen 08.13-ig, az utolsó kiadott nightly verzióig. A kérdés az, hogy ez az RC verzió azokat a módosításokat tartalmazza, amik a nightly verziókban is folyamatosan változtak azóta, vagy az utolsó nightly óta került-e még bele valami. Ha jó a gondolatmenetem, akkor ez egyelőre meg kellene egyezzen az utolsó nightly tartalmával, csak ez már hivatalosabb kiadás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest