- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
60-70eFt,de a T-nél Mozaik L-em van és vállalnék 2 évet.
Ebben az árketegóriában jelenleg Xperia Z,One Mini,Lumia 920,Z10,S3 LTE,4S van,de nem tudom januárra mennyit esik az áruk. Igazából félek a Wp támogatottságától,az IOS a mindenem,de még egyszer nem szeretnék 3,5-es kijelzőt kigúvatt szemmel nézni..valamint a Sonyról csak rosszat hallottam ami az Android frissítéseket érinti,A HTC-ben megint a gyengébb hardvert látom és a BB-sem bízom így csődközeli állapotában....marad a Sami S3 és picit fentebb a Mega,Note II páros... fogalmam nincs mitévő legyek -
trigorin
aktív tag
Sztem nagyon sok múlik a szoftveren, nem feltétlen csak a hardver a szűk keresztmetszet. Tény, hogy jó lenne 2GB az 1 helyett, de azért ez sem vészes. Ezt azóta tudom, mióta Revolution HD romot használok. Gyári rom, de olyan röccenésmentes, hogy ihaj. Nem mondom, itt-ott, egy-egy ablak frissítése néha várat magára, de simán lehet, hogy a félkész 4.2-es rom önmagában hordozza ezt a furcsaságot, valamint hasonló késlekedéssel bőven találkoztam a korábbi gyári romok esetében is. Együtt lehet élni vele, és végre igazán csúcstelefonként működik a gép.
Azt azért hozzátenném, hogy Apex Lauchert használok, nem TW-t (azt csak játékban), de kipróbáltam, azzal is gördülékeny maradt a készülék.
És akkor jön a kérdés: szívja az akksit? Egyrészt nem vészes az eredeti romokhoz képest, másrészt mennyit hallani arról, hogy az LTE-k és az S4-ek, amelyek röccenésmentesek, alig bírnak ki egy napot.
Nem vitatom, a Samsung romjai, legalábbis S3-ra, hagynak némi kívánnivalót maguk után, de a telefon hardvere véleményem szerint a mai napig kiválónak számít. -
havri1
félisten
Az MF7 még régebbi mint az MG4 ill MG2. Régi efs kell hozzá.
(amúgy fura ez az efs vesztés. Most MG6 romról telepítettem a régi Slimromot, és nem kellett efs helyreállítás. Simán van hálózat, imei is. Pedig ez is dowgrade)Bubukain: ne ott. A lista alján lesz olyan menü, hogy advanced option (ez a rendszer "fül" alatt található) .
-
w.miki
veterán
de nem jön be a recovery
az elején még villogott a samsung logo, most már az sem
töltőn van már vagy 15 perce, de még mindig csak egy álló, üres akkut mutat
állítólag csak frissíteni próbálták, de lehet, hogy hazudnak... :x
ami biztos, hogy a kijelző bal felső sarka repedezett/törött, de ÁLLÍTÓLAG utána még jó volt.... -
ToMmY_hun
senior tag
Egész hétvégén ezzel szórakoztam és nem találtam olyan megoldást ami működne. Ktool, manuális bemásolás, ADB-n keresztüli bemásolás, EFS Pro és ezeket kombináltam akksikivétellel, EFS formázással, újraindítással, normáls kikapcsolással, permission állítgatással, több fajta gyári rommal, újraparticionálással és úgy nagyjából mindennel amiről tudok és amit olvastam. Szóval nem lehet ezt rendbehozni így.
-
törölt tag
Nem kísérleteztem.
Az volt a gondom, hogy amikor megvettem akkor valami nem stimmelt a készülékkel, mert a bal oldala felé lejtett a kép. Tehát minden a bal oldalon kicsit nyújtottabb volt mint a jobb oldalon. (gyári időjárás widget esetén kifejezetten látványos volt, mert ott lemérve 0,5mm volt a különbség.)
Szóval leszedtem és feltettem az itt (első hsz-ben) lévő ROM-ot amivel ez meg is oldódott, de elszállt az IMEI. Természetesen mentésem nem volt, így nggabi segített.
-
ToMmY_hun
senior tag
Nincs efs mentésem, illetve van, csak az előző alaplaphoz és én h*lye nem mentettem le az újhoz tartozót.
Azt kérdezte, hogy mit mutat a térerő ikon, ami ugye null/null-nál egy áthúzott kör, ennél az IMEI számnál pedig fullos térerőt jelez. Nem hinném hogy ennyire profik és alaposak lennének, de nem akarok ilyesmi miatt kockáztatni.
Persze kérdezett még más dolgokat is, de azok nem voltak számomra félelmetesek.Olyasmiről volt szó hogy próbáltam-e több SIM kártyával, illetve hogy kér-e pin kódot az elején a telefon.
-
mondomén
őstag
3 nap alatt ugrott 52-ről 56-ra.
Lehet felrakom este. Viszont azt nem tudod, hogy ez milyen hatással lesz a kamerára? Ugye a fel flasheltem egy másik kamerát (azt használom), így az alap kamera nem indul el. Mi történik, ha felrakom a rom frissítést, össze akadhat valami?
@premete
Az nagyon sok. Jobban merülnek, de szerintem nem ennyire. -
-
-
mondomén
őstag
Ott is CYO-t ír. Ez a program gondolom arra változtatja a kódot amire én akarom.
@Varszegig
Most az 1. hsz-ben linkelt magyar független 4.1.1 van rajta. Azt mondod állítsam át ezzel a play-es programmal magyarra a kódot? Nekem az a lényeg, hogy a jövőben, ha szükségem van a szervizre, akkor vissza tudjak mindent úgy álltani, hogy ne problémázzanak. Ha most magyar kódra állítom át, de eredetileg görög a telefon, akkor az nem fogja őket zavarni? -
Zsolaf
addikt
Húúhúú, valamit nem értesz, a rootal nem a romot teszed fel hanem a romot rootolod, a romot ODIN-al tesszük mi fel, utána jön a root.
(#25522) mondomén ha romot felteszed mindent eltüntet, rootot, cwm-et is és el is kell a cwm sem lehet fent!! de míg root van addig nullázz utána a gyári rom mehet,
-
Zsolaf
addikt
-
RaveForce
veterán
a leirásban vmi yellow sign-nak kéne jönnie, erre várok
Instructions:
Unzip the file
Open Odin 3.04 (already included in the firmware package)
Restart phone in download mode (Home+power+vol down)
Connect phone and wait until you get a yellow sign in Odin
Add I9300XXELK4_I9300OJKELK5_HOME.tar.md5 to PDA
Make sure re-partition NOT ticked
Start flash, sit back and wait a few minutes.
If you encounter any issues with the firmware (Any FC, Bootloop etc)
Boot into recovery mode (Home+power+vol up)
Choose to wipe/factory reset. (THIS WILL ERASE ALL OF YOUR DATA INCLUDING YOUR INTERNAL SD CARD!)
Then choose reboot and you should be good to go! -
Zsolaf
addikt
Én értelek, de azt értsd meg hogy az android tele rakja a ramot amennyire csak lehet, ha a note2 tele lesz alkalmazással azt a 2gb ramot is telerakja, mert így működik a ram használat androidon, ki van fizetve ki kell használnia.
Nem azt mondom, hogy nem kell 2Gb ram hanem az 1 el is el lehet lenni minden hátrány nélkül.
-
Szoszibá
tag
Kösz, hogy legalább Te érdemben válaszoltál!
Esetleg valaki meg tudná mondani, hogy mennyi a gyári töltő töltőárama? Nekem még nincs ilyen telefonom és ahol veszem egyszerre szeretném megvenni egy autós töltővel ezért érdekel a téma... Nem egy 30 perces művelet. Tegye már meg nekem valaki pls! Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest