- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD_ok
őstag
válasz
kurtuzov #89575 üzenetére
Na eddig azert nem irtam, mert mostmar elvesztettem a fonalat teljesen
Par napja, ahogy tobbszor is toltottem (es eppen most is tolt), siman megy a toltes, semmi baja
(orulok persze amugy, csak nem ertem, mi van/ ill volt....)
Megprobalom a szervizt is igy visszamondani, mert nem fognak talalni semmit, ha minden jol mukodik. Sztem az akkunak igy ebben a formaban semmi baja....(mondjuk ezt a TMX nevu ceget eleg nehezkes elerni..)
Szerintetek?
-
-
AMD_ok
őstag
válasz
kurtuzov #89550 üzenetére
Koszonom szepen nagyon rendes vagy, de messzire en sem mennek erte, majd jon a szerviz
Annyi az igazi bajom ezzel az egesszel, hogy ha pl az akksi bajos, akkor a szerviz nem fog-e felszamolni kiszallasi koltseget,,,mivel a telo mar tobb, mint 1 eves, igy elvileg az akkurol mar lejart, en meg nem igazan fizetnek egy garis telefonert kiszallast...es hat ma Mo-on barmit el tudok sajnos kepzelni
1x mar jottek, es csereltek kijelzot, mert legbuborek keletkezett az uveg alatt, tok korrekten ment a dolog, de az sima garis javitas volt.
-
AMD_ok
őstag
válasz
kurtuzov #89503 üzenetére
Fogalmam sincs, milyen rom van rajta, mivel gyari (ha ez segit, akkor kartyafuggetlen alapbol), en ezzel a rom-olgatassal/rootolassal nem foglalkozom. Mindenkepp erzekeli, hogy racsatlakoztam, (kb 3 kulon kabellel es toltovel), mert most pl kivetelesen tolt, de ha nem, akkor meg kiirja, hogy az akku lekapcsolva, es emellett meg azt, hogy csatlakoztatva medialejatszokent - ha gepre csatolom (ha sima halozati toltore, akkor csak akku lecsatlakoztatva). Mindezzel egyutt az allapotjelzo led pirosan villog - nem pedig folyamatosan vilagit, ahogy toltes kozben vilagitania kell.
Lejelentettem a szerviznek, jonnek is majd (meg garis), de nem ugrasztanam feleslegesen oket, ha ez valami beallitasi gond, es lehet orvosolni siman.
A 2 allapot kozt (hol tolt - hol nem) semmifele beallitast nem piszkaltam, tehat ilyen random a dolog, csak sajnos a nem tolt verzio fordul elo joval tobbet...
Ja, es meg 1 adalek: ha kiveszem az akksit, es kulon toltom (ilyen toltom is van), akkor rendesen, siman toltodik, mert visszarakva a teloba latszik szepen a toltottsegi szint emelkedeseKoszi a valaszod
-
Yeffy
veterán
válasz
kurtuzov #89239 üzenetére
lassan úgy néz ki, én is hallgatni fogok rájuk. gondolom drivergondok miatt nem mükszik úgy a rom, ahogy kéne.
ellennék én a gyárival is, egy-két Samus szolgáltatás szokott is hiányozni, csak tudnám, hogy ezek a gyökerek (mert nem tudok mást írni), a világ egyik legnagyobb, legsokrétűbb cégeként miért nem tudnak olyan droidot írni a szaros telefonjukra (ami a maga idejében csúcsteló volt,csak úgy mellesleg), ami nem laggol, akad, meg fagy be egy hét használat után.mindegy, ez van. ha egyszer veszek még Galaxy S-t, szerzek valahonnan egy tesztkészüléket, mert GPE-s nem kapható mifelénk, a bloatware-hegyektől meg Knox miatt csak garvesztéssel tudnék megszabadulni. de akkor gondolom, a CM azon sem úgy működne, ahogy kell.
ehh...
mi most a legfrissebb gyári 4.3 független?
-
Yeffy
veterán
válasz
kurtuzov #89230 üzenetére
Lehet mega-giga wipe-olni is, de ezt csak komolyabb bajok esetén látom indokoltnak - nem szoktam használni.
a systemui-k és különböző com.xy-ok random leállása elég indok?
reggel ébresztőt nem tudtam kinyomni, mert megint leállt valami rendszerfolyamat. még jó, hogy ébresztett...
a k... anyját már.akkor ennyi volt, talán még egy nightly-t feldobok, de ha nem megy rá a boeffla, akkor leszarom, megy vissza a gyári boefflával.
-
szunyi777
őstag
válasz
kurtuzov #88612 üzenetére
Nah utána jártam a dolgokanak, és a Boeffla kernel is hivatalos Samu forrásból épül!
Nem tud a semmiből létrehozni kernelt...Ezt az Email-t kaptam :
Hi,
it is quite easy:
My Samsung 4.3 Boeffla Kernel bases on Samsung Update14 Source code:
http://opensource.samsung.com/reception/receptionSub.do?method=search&searchValue=GT-i9300
My Samsung 4.4. Boeffla kernel bases on Update14 Source as well, but I
merged Kitkat Code from n8000 KK Kernel in.
The CM11 Kernel bases on CM smdk4412 code:
https://github.com/CyanogenMod/android_kernel_samsung_smdk4412/tree/cm-11.0
The CM11 NG Kernel bases completely on Update14 source again.
The Omnirom Kernel bases on Omnirom smdk4412 code:
https://github.com/omnirom/android_kernel_samsung_smdk4412
The Omnirom NG Kernel bases completely on Update14 source again.So, I do not know what is discussed, but of course there is official
kernel code provided by Samsung (very first link). Otherwise we could
never build a custom kernel based on it...
Cheers and have a nice weekend
AndiÚgyhogy ennyi! Ezért is jó az üzemideje!
-
Yeffy
veterán
válasz
kurtuzov #88612 üzenetére
Hmmm. Ezt jo tudni. Bar ereztem, hogy a samu nem adta ki a drivereket nyilvanosan, bar akkor nem tudom, hogy oldottak meg pl a cm-esek, hogy van rendes hang, megy a kamera, telefonalas, stb. Mindegy, nem ertek hozza.
Amugy egyelore nagy csalodas szamomra ez a(z Archi) CM. Pozitivan.
Furge, egesz jol testre szabhato, es ami a szamomra egyik legmegdobbentobb, nagyon jol banik az akkuval. Ha lekapcsolt kepernyovel van a telefon, szinte semmit nem merul, de ha hasznalom, sem olyan mertekben, mint az elozo, lelakott, bugos 4.3mal.
Rendesen meglepodtem, milyen jol banik az akkuval, pedig mar 2 eves a tel. Epp gondolkodtam egy nagyobb akku beszerzesen.Es megnt adodik a kerdes szamomra, hogy ha nincsenek drivereik a custom rommereknek, akkor hogy tudnak pl ilyen jo keszenleti idot produkalni ezzel a rommal... Na mindegy.
Ricardo:
-
balazs1022
őstag
válasz
kurtuzov #88292 üzenetére
Nem kell semmi eloszto, hozza. Van olyan eger ami bluetoothos es nem kell hozza adapter. Am attol h pokhalos az uveg attol meg mukodhet a digitzer. Gyajorlatilag ugyanugy tapicskolja a telefont csak kozbe a tv-n van a kep. Am en is olyan 1000-ert vettem a hdmi kabelt. De ha gondolja nagyon szivesen segítek, már ha kecskemeti az illeto.
-
szunyi777
őstag
-
[P]laci
senior tag
-
[P]laci
senior tag
válasz
kurtuzov #73317 üzenetére
olvasd ezt el, kicsit fáradt vagyok már...
Using this root increases your flash counter. You should run Triangle Away (see below) after rooting to reset the counter.
Szóval mégiscsak kell a TA ne haragudj...
olvasd el a fentebb linkelt topicot figyelmesen!
-
[P]laci
senior tag
válasz
kurtuzov #73311 üzenetére
mivel nem volt semmi fent, ami a custom binaryt növelte volna, ezért nem kell...
-
kurtuzov
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest