- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zola-
őstag
Melyik az az utolsó 4.3as i9300 rom amelyikben még nincs knox számláló?
-
zola-
őstag
válasz
mgTerminator #66455 üzenetére
Toljál rá valami jó romot....omega v12 vagy wanamlite v1.5 és villám lesz az s4-ed sok sok memóriával. A legjobbak az AROMA installer mert ott ki tudod választani mit telepítsen fel... (a többit a másik topicban...)
-
zola-
őstag
válasz
Petya2900XT #66450 üzenetére
Mi lenne a keret?
-
zola-
őstag
válasz
danielgalaxy #66341 üzenetére
Nem ment bele abba a lyukba valami piszok, ami pont a gyengebb hangokat szuri meg?
-
zola-
őstag
válasz
agressor12 #66299 üzenetére
Amugy a multkor volt nalam lte meg sima s3-is. Hat sokkal simabban megy az lte. Akarki akarmit mond sok a kulonbseg a ketto kozott. Azert jol mutatja a ram igenyt az is, hogy a note3 mar 3gb rammal jott....
-
zola-
őstag
-
zola-
őstag
válasz
mgTerminator #66178 üzenetére
Aha, meg tobbunknek n én enged futni programokat..... Van akinek meg a facebookot sem engedi.
-
zola-
őstag
válasz
mgTerminator #66171 üzenetére
S4 elott azert erossen olvass ra erre a KNOX-os baromsagra....
-
zola-
őstag
Miert van az, hogy nem mindig menti le rendesen az EFS mappat? Root explorer is es a xplore is ugyanazf csinalja. Van hogy csak a felet menti el
-
zola-
őstag
Matol kaphato a samsung galaxy note 3+gear karora. Esetleg ha valaki lecserelne a nexusat.
-
zola-
őstag
válasz
#63068790 #62578 üzenetére
En az ericsson ga628-as teloval kezdtem palyafutasomat valamikor 1994 korul... Nekem soha nem esett meg le egyetlen telefonom sem. Ha a eloveszem akkor is puha helyre teszem, vagy egerpadon tarolom.... Szoval ennyi a kulonbseg az emberek kozott.Van aki tud ra vigyazni, van aki nem. Ezt nem bantasnak irtam.... Ez hasonlo mint a karcmentes tema. Van akinek az is karcmentes, hogy hianyzik a telo fele...
-
zola-
őstag
Az opera classic bongeszovel a telefonomrol miert nem tudok belepni a prohardverre? Rakantittok a belepesre es nem tortenik semmi sem. Nem leptet be.
-
zola-
őstag
Koszi mindenkinek a billentyuzetre valo segitseget. Visszavonom a nemreg fozott romokra tett kijelentesemet. Most az omega v47 romot hasznalom nagyon jo uzemidovel es majdnem teljesen lagmentes. Eddig nagyon bejott.
-
zola-
őstag
Mondjatok mar egy olyan billentyuzetet, ahol alapbol a vesszot ki lehet rakni kulon gombra.
-
zola-
őstag
Ezek a 4.2.2 romok allandoan kiakasztjak a telomat. Mar 2szer irodott at az imei....raadasul nem is ugy mukodik mint kene. Vissza kell rakni a stock romot.
-
zola-
őstag
válasz
visionbp #62332 üzenetére
Nem tudom mi okozhatta....az xxufme3 ugy middle east verzió, legalábbis ami nekem van.Tele van kriksz-kraksz nyelvekkel. Vagy 5féle van benne. Abból gondoltam. Most szedem az xxufme7-et. Arra azt írja, hogy europai.Előtte visszaállítom a xeh product code-ot, mert átiródott MIR-re.
-
zola-
őstag
válasz
ToMmY_hun #62321 üzenetére
Hát az elég nagy baj......de akkor nekiesel a google-nek, és keresgélsz mert meg lehet csinálni.
Feltettem a 4.2.2 romot. Megvan a magyar nyelv is. Már csak egy kérdésem lenne: Mindegyik 4.2.2 rom hotmobile-os? Picit zavar..
(#62325) tarakos: Melyik rom okozta az imei átíródást nektek? -
zola-
őstag
Sziasztok! Próbáltam felteni 4.2.2 romot. Az új xxumfe7 átírta az imei számomat, alig tudtam visszavarázsolni. Utána felraktam az xxumfe3 romot abban pedig nincs magyar nyelv. Tudnátok végre egy jól működő romot linkelni?
-
zola-
őstag
Szia! Segítsetek már nekem légyszives. Van egy szolgáltató által korlátozott(letiltott) galaxy s3 telefonom aminek ráadásul össze van törve a kijelzője. Én ezt a telefont szeretném fényképezőnek használni, meg multimédiás lejátszónak. Van még rajta gyári garancia, csak nem tudom a szervízfutár megcsinálná e az adott körülmények között a kijelzőt, hogy le van tiltva a készülék.(persze fizetném).
-
zola-
őstag
Melyik romnak legjobb az akkumulator kezelese? Kollegam eskuszik az XXEMC2 romra.
-
zola-
őstag
Mivel tudnam a telefon kijelzojerol eltavolitani azt a ragacsos maszatot amit a folia hagyott? Ablaktisztito nem bantja?
-
zola-
őstag
Lehet hülye kérdés, de ha veszek LTE galaxy s3-at az tudja nekem a hsdpa hálózatot? Sokat használom mobilinternetre.
-
zola-
őstag
Ez a v56 van fent?
-
zola-
őstag
A CM 10.1 TEMASEK ami alább van linkelve, az egyik leggyorsabb rom amit láttam.
-
zola-
őstag
Tudom ajánlani az omega v42 romot.Hihetetlen jó lett. Üzemidő eddig legjobb.
Daszkalosz19: Felraktam a gyári 4.1.2-re a cm 10.1 romot, és már az is azt írta, hogy 4.2.1
-
zola-
őstag
válasz
Daszkalosz19 #33759 üzenetére
Na ez az. Ritkan lehet kiprobalni. Amugy oke hogy becsuszik neha egy-egy pixelhiba....na de 9? Hat hol a meo?
-
zola-
őstag
válasz
Daszkalosz19 #33755 üzenetére
A nexus4-nél nem hibás darabom volt.Amúgy visszatérve a tv-re. Hogy a f..ba lehet eladni egy 250e cuccot 9db pixelhibával? Úgy mentem vissza a boltba mint akit pofonvágtak!
-
zola-
őstag
Hát kinek mi jön be...Nem lehet ezt így kijelenteni hogy melyik a jobb. Nekem az s3. Amúgy a véleményem a nexusról, hogy egy nagyon elhamarkodottan kiadott, tele kompromisszummal telefon.....(itt bőven lehetne írni).Egy biztos....mégegyszer Lakatos Géza (LG) cuccot nem veszek...TV-ben is ráfaragtam már velük.
-
zola-
őstag
Vegyel feketebe a mediaban...eszmeletlen jol nez ki, es meg toresre, lopasra is kothetsz biztositast.
-
zola-
őstag
-
zola-
őstag
Toljal fel egyet odinnal, legalabb nullazod a szamlalot.
-
zola-
őstag
A wifi hotspot funkcio melyik romtol van benne?
-
zola-
őstag
Milyen porosodas? Nekem ez az ötödik s3 a kezeim kozott es meg semmilyen porisodast nem lattam. Hol keletkezik ez?
-
zola-
őstag
Omega romot hasznalok, feltelepitettem a triangeaway 1.51 progit, mert le akartam nullazni a szamlalot de nem csinal semmit. Nem mukodik csak gyari rom alatt?
-
zola-
őstag
Ha belepsz a recoverybe ott is irja a pc kodot. A legbiztosabb a csc changer nevu progi a playrol.
-
zola-
őstag
omega romra mehet wipe-al az új omega?
-
zola-
őstag
Ha az odinnal szeretném felrakni a cf root 6.4-et akkor kell az odinpa pipa a repartition-hoz?
-
zola-
őstag
válasz
South Velen #25556 üzenetére
3db Note2 volt a kezemben az elmúlt hetekben, és azokban is megvolt a fekete folt......Ez már ilyen amoled sajátoság lesz....
-
zola-
őstag
A 4.1.1 romhoz melyik cf root kell?
-
zola-
őstag
válasz
GrooveHero #22225 üzenetére
Emberek! Az MM tele van fekete s3-al.
Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen routert?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest