- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz
pincehely #73646 üzenetére
bár nekem már sikerült jópárszor elég durván kiakasztani/laggoltatni a belakás alatt, meg launchert újratöltetni, de az akkuval tényleg jól bánik, egyelőre. az OXA után le vagyok döbbenve, hogy egy elvileg ugyanazon rom ennyire más.
a launchernek meg nemsokáram egy fel a nova, szóval az már csak nem fog akadni -
havri1
félisten
válasz
pincehely #72122 üzenetére
Mivel csináltad a mentést, milyen formátum, és mekkora a mérete?
Mert sokszor csak a mappaszerkezetet menti le, és az nem jó.Amúgy igen, a képen jó minden. Ha kész, akkor recoveryből érdemes egy factory resetet meg egy wipe cache-t nyomni. Ekkor ugrik minden beállításod, adatod, de viszont lesz egy tiszta telepítésed.
-
Zsolaf
addikt
válasz
pincehely #72118 üzenetére
MENTS EFS-t elötte!!!! Addig meg ne nyomd a start gombot!
Én sem használok root-ot, de mikor feltettem az új romot rootoltam és efs mentést csináltam. Most sincs root már a telefonomon. Arról nem is beszélve hogy ha vissza akarsz menni 4.1.2-re nem tudsz ha nincs mentés most.
-
Disla87
csendes tag
válasz
pincehely #51778 üzenetére
Eddig minden rendben, zökkenőmentesen megy, de még fedezem fel miket tud. Az már plusz pont, hogy hívásnál azonnal lehetőséget ad hívásrögzítésre. Nekem amúgy pont az tetszik benne (többek között), hogy nincs külön app drawer, a gyárin sem szerettem, hogy van 5-6-7 főképernyő, plusz még az app drawerben is lapozgassak.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Linux kezdőknek
- Végső megjelenési dátumot kapott a Metal Eden
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (2) (ELKELT)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest