- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
válasz
RAID 2 #68437 üzenetére
Reális vagy nem reális, de logikus hogyha minél olcsóbban adod, annál nagyobb az esély hogy elviszik... Az emberek 90% beleszarik hogy milyen garancia, oda van írva hogy van gari, olcsó, jöhet! Főnököm is GSMben veszi az új lumia 920at féláron, és mondtam hogy annak a garija szart sem ér, ő meg mondta hogy dehogynem, oda van írva hogy 2 év, ha nem javítják feljelentem őket.... mondom oké...
Sok ember hülyébb a telefonjál, így csak azt nézik hogy szarér hugyér meg tudják venni -
spadge
tag
válasz
RAID 2 #67518 üzenetére
Valami olyasmit olvastam, hogy mikor bekapcsol a kijelző, a grafikus chip nem a max frekin tolja a dzsúzt egy-két tizedmásodpercig. Utána helyreáll. Nálam is előfordult már gyári állapotban is, pacman rommal, cm 10.1.3 alatt, meg most temasek rommal is. Kernel csere után is. Szerintem nincs rá megoldás.
-
mycso
veterán
válasz
RAID 2 #67392 üzenetére
Nekem ilyen volt s2, s3, s4 és galaxy tabhoz is, csak tapadókorongos változatba.
Viszont nem feltapsztva használtam/használom, hanem a tabadós vége fixen rögzítve van a középső boxhoz. Nekem bejött, azért is vettem eddig mindegyikhez ezt, bár az s4-en kopik a keret tőle (bár nem is biztos, hogy e miatt).
Majd valamikor megnézem, hogy az üvegre feltapasztva mennyire stabil. -
Joshi
titán
válasz
RAID 2 #67404 üzenetére
Amit (#67395) Luissimo linkelt.
Esetleg ez a tartó tokkal együtt is meg tudja fogni a telót. Még több kép.
-
Luissimo
veterán
válasz
RAID 2 #67396 üzenetére
nekem semmi
csak mutatom a képernyőfotót.
megaztán asszem, hogy az ilyen tartókból azt kell látni, hogy hogy néz ki igazából, nem azt, hogy milyen benne egy telefon tükörképe.Egyébként mielőtt megszólnátok énis használok hűtőrácsba pattintós navitartót,a 7"-os tablettet is elbírja...
-
Magga
aktív tag
válasz
RAID 2 #67387 üzenetére
Én is régóta nézegetem ezeket, de valamilyen univerzálisat kerestem. Bár ennyi pénzért...
Ha valakinek van jó tapasztalata szellőzős tartóval kapcsolatban, az engem is érdekelne, szeretnék venni én is egyet. Jó lenne konkrét ajánlat!(#67397) visionbp
Egy linket dobhatnál, akár privátban is!
Köszi -
visionbp
tag
válasz
RAID 2 #67394 üzenetére
Inkább szánj rá többet, és vegyél stabilabbat
Különben a gyári, szélvédőre cuppantós tartó is kiválóan muzsikál, azt külföldön használom, az égvilágon semmi baj nincs vele.#67396: az egy s4 mini-tartó, mondjuk, nekem se tűnt fel elsőre
Egyébként ha menet közben baszbirgálni akarod a telefont, akkor én azt mondom, hogy fix rögzítésű, ne flexibilis lócseccsel felszerelt gagyi szart újítsál be. Ezek, amiket linkeltél, nekem nem tűnnek olyan eszeveszett stabilnak.
-
visionbp
tag
válasz
RAID 2 #67390 üzenetére
Nem értem, mi a baj a szellőzőkbe pattintós, vagy oda szerelendő tartókkal... Kb. 6-7 éve kizárólag ilyeneket használok (a márkát direkt nem írom le, nehogy reklám legyen
), és a telefonoknak se nyáron, a klímától, de télen, a fűtéstől sem lett soha, semmi baja.
Megjegyzem, sokkal többet árt neki a nyári folyamatos napsütés, tökmindegy, milyen tartóban van, míg mondjuk órákig navigálsz valamerre, tűző napsütésben. Ehhez képest a téli fűtés meg sem szabad, hogy kottyanjon neki.
#67392: mondjuk ezeknél egy fokkal komolyabb tartókról beszélek
-
apaszka
veterán
válasz
RAID 2 #56460 üzenetére
Én ezt használom!
Próbáld ki -
jooker82
nagyúr
válasz
RAID 2 #44506 üzenetére
Te jól vagy??
Irtam olyat,hogy a samsung szar,meg soha nem vennék? Te vagy az elvakult,ha még ferditel is.
Ennyit irtam a samsungról aznap: Nekem se tetszik amúgy a szappantartó S3 formavilág...Meg kopik,beég stb...Egy tag az F7,meg S3 között vacilált és pont,hogy te akartad mindenáron lebeszélni a F7-ről,különböző indokokkal....
Persze,ő egyáltalán nem akarta az S3-at,ezért tettem tárgytalanná a veled folytatott vitát..nem azért,mert bebizonyitottad,hogy a samsungnak milyen jó a szervize...Ja és ha már itt járunk,jobb,ha tudod,hogy annak a cégnek a legjobb a szervize,amelyet nem kell gyakran lehivni,vagy látogatni...LG De itt nálatok ez tudom gyakori,úgyhogy erősen szükség van a szerviztevékenységre..
Topic -
kengyel
nagyúr
-
lafaty80
addikt
válasz
RAID 2 #38958 üzenetére
megelőztek
sms-t gmail-el nem tudsz kimenteni, csak programmal, pl. sms backup+ -
Gizmo94
veterán
-
rento
őstag
válasz
RAID 2 #35469 üzenetére
Ezt a névjegyzéket lassan nyitja meg bugot nem javították a 4.1.2-es xxella, vagy xxema romban? nekem jelenleg a xxell4 van fenn, most leszedtem a xxella-t és a xxema-t, de még tudom, hogy melyiket rakjam fel. ráadásul az egyik ok amiért frissíteni szeretném az pont a névjegyzék laggolása.
-
premete
veterán
-
Hina
aktív tag
válasz
RAID 2 #34536 üzenetére
Ha be tudod kapcsolni, akkor elméletileg kies-sel.
(#34532) migabi24:
Rákerestem a fórumban, de erről nem esetszó.
Tehát a CRT-off efekthez, hogy WiFi nélkül is menjen, milyen kernel kell? Lecserélhető ezen a kernel: I9300XXELLC_I9300PHEELL3_PHE gyári rom ROOTolva, plusz jKay framework, anélkül, hogy gajratenné és reinstall kellene?
Ha igen, melyik kernel kell hozzá? -
törölt tag
válasz
RAID 2 #33540 üzenetére
A BMW-s barna elég ronda, ha nem direktbe süti a nap ritka fakó, mint egy elnyomott szürke. De az S3 pont az a barna, ami nekem is bejön, olyan mélyebb, bronzos, és ha nem esik rá a fény olyan érdekes bronzos fekete. Mostmár jó ez a fehér, mennek hozzá a hátlapok, de azért ha szavazni kéne, nekem a barna lenne a kedvencem. (A vörös is tetszik hátulról, csak az eleje nem az igazi, ill. a fekete is szép lenne, de még nem láttam karcmentest.)
-
Gizmo94
veterán
válasz
RAID 2 #33519 üzenetére
Nem ér annyival többet az LTE, mint gondolod. Legalábbis egyelőre nem. Azt nem mondom,hogy csalódtam volna, mert jó telefon és a 2G ram szebben mutat, de hanyatt sem vagdostam magam tőle a másik után.. Szvsz, ma már nem venném meg, mert ha kijön az S4, ezen többet fogok bukni (szokásom szerint) mint egy sima S3-on..
-
Gizmo94
veterán
válasz
RAID 2 #33514 üzenetére
Hát az egy vicc. Abból is rossz. De valahogy sejtettem. Ezek szerint kb. 30.000 Huf azonnali haszonszerzés lenne részükről az elfogadott. Korrekt, tipikusan magyar módszer. Ha kevesebbel is beérték volna, talán még üzletet is tudtok kötni.
viktorhmv Csak ha nem idegesítenek a karcok, akkor pályázz feketére. Én azt vettem az LTE-ből és valami eszméletlenül karcolódik és a fogdosástól azonnal úgy néz ki, mint a trágya.. Addig szép amíg kibontod kb.
-
Gizmo94
veterán
válasz
RAID 2 #33504 üzenetére
Áh, csak vicc volt.
De a barna S3 ennyiért tényleg nagyon jó ajánlat!!! Amúgy hasonló, eddig minden telefonomon buktam, nem kicsit, tehát érdemes tőlem vásárolni. Látom, azért kapaszkodsz a barna után..
Szerk: Ha viszont náluk vetted amúgyis, és a bukáshoz hozzá vagy szokva, egy hívást megér,hogy beszámítják-e neked, ill. mennyiért, mivel nem ismeretlen forrásból származó a készüléked számukra. Így hátha... Már ha nem sikerül boltolnotok..
-
-
törölt tag
-
maxim01
aktív tag
válasz
RAID 2 #32899 üzenetére
Szívesen! Örülök, hogy sikerült... ez a GSam megéri a pénzét, főleg, hogy ingyen van... már régóta használom, kontrollálva sokkal tovább bírja az akku. tegnap kipróbáltam, hogy kikapcsoltam a GPS-t a wifi-t és a mobilnetet reggel levettem a töltőről estie még 80%-on volt a telefon. Ha ezek be voltak kapcsolva akkor estére mindig 10-15%-ra lemerült, nagyon sokat zabálnak, de ma visszakapcsoltam mindent, mert had zabálja...
-
maxim01
aktív tag
válasz
RAID 2 #32876 üzenetére
Igen szerintem lehet tiltani. Alkalmazások kezelése>összes>frissítések eltávolítása>majd tiltás, de nem biztos. Ha így nem megy akkor a másik alternatíva: elindítod a térkép alkalmazást>menü gomb>beállítások>helybeállítások>itt minden helyközlést vegyél ki. így kevesebbszer ébreszt nekem is így van. Ami még sokszor ébreszt az a Google asszisztens, de azt ki lehet kapcsolni.
-
rjg
őstag
válasz
RAID 2 #32551 üzenetére
Nem. Van egy közös listája a mobilszolgáltatóknak. Anno csak a Westel - Pannon működött együtt ebben, hogy csökkentsék a lopásokat, visszaéléseket, de később be állt a sorba a Vodafone is. Jelenleg, ha az egyik operátornál IMEI szám tiltást kiadnak, akkor Magyarországon jellemzően mindhárom szolgáltató tiltja, sőt ezek egy külföldi adatbázisba is átkerülhetnek.
-
Gizmo94
veterán
válasz
RAID 2 #29377 üzenetére
Nem igazán vágtam ezt a mondatot, de kiveszed az arcazosító funkciót.
Yeffy: Jó. Nem lassul be, megy mint az állat. (Szürkepiros Sandisk)
Vegyél ilyet, megéri. De csak olyan helyről ahol garis, mert néha meghalnak egy sec alatt. Nekem ugyan még nem, de havernak már kettő.
RAID 2 Szívesen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest