- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
válasz
Caaabi #49137 üzenetére
Elvileg BErootolod és kész
de hogy pontosan mit tesz fel a csomag, azt nem tudom mert én csak cmet használok, ott meg alapból benne van.
Jaffa75: Fülmosás?
Dancsuri: Szerintem a minimumot vedd le 200MHzre, fölös állandóan maxon pörögnie.
Okoska74: Szerintem a program jól mutatja, nálam is ilyen hülyén kapcsolja le cm alatt a siyah kernel, és én a trickster modban néztem.
Bagly: A FB app ugyan úgyan úgy néz ki, ugyan úgy jelez, annyi hogy nincs körös marhaság.
-
dancsuri
veterán
válasz
Caaabi #49118 üzenetére
android 4.2.2 (gyári) Odinos (SystemAppRemover-rel ki tudod takarítani root után)
#49117) davidcsaba93
nyugalmi -
-
apaszka
veterán
válasz
Caaabi #46484 üzenetére
Az adatokat ezzel nem tudod,de az appok meglesznek! [link]
Persze az áruház is segítségedre tud lenni ebbe !
De harmadiktalálatra ezt dobta a haver!Én csak appokat szoktam menteni játék állást nem,de mint látom erre is van megoldás sok!
RicHarD
Megint okosabb lettem!
Milyen jó ez a fórum!
Carbont próbáltam !
-
apaszka
veterán
válasz
Caaabi #46483 üzenetére
-Ha van recovery ,akkor van minden ,így van!
Én pl a gyárira esküszöm (most) !
Aztán van nekem is recovery,és ROOT persze,hogy ki tudjam pucolni a felesleges dolgokat!
Ja és a kedvenc cuccaim is felmehessenek persze,mint mondod! JKay......-Én mikor új ROM-ot rakok fel,és minden belakva van egyből csinálok egy mentést recoveryből!!!
Bár mi van ,tudjam vissza állítani a frankóra! Mint a múltkor,hogy nem jött be gy ROM,pl!-Titániumnál vannak kétségeim,mert ha verziót ugrassz,vagy más típusú ROM ot akarsz ,már gond van ugye?
Appokat vissza rakni fél óra tiszta új telepítéssel is ,és akkor tuti jó lesz! Pl ha a szép tetszetős kamera mentésedet vissza rakod egy gyári ROM -ból egy CM alapuba,hamar behal minden tőle!
A titánium nem fog szarozni,a kompatibilitással! Rak fel minden kijelöltet! -
Caaabi
senior tag
válasz
Caaabi #46483 üzenetére
Ezesetben megkérnélek h javasolj egy olyan alternatívát a tbp-on kívül amivel könnyűszerrel vissza tudom állítani az appjaimat és az azokon belüli adatokat, és lehetőleg a tbp által okozott hibák nélkül kivitelezhető, addig én most lementem a telefonomrol a fontos dolgokat gépre, pl képek, bluetooth on kapott dolgok, letöltés mappa stb stb, majd szeretném akkor full nullára gyalulni valami úton módon a telót, szal belső sd formázással meg mindennel, ezzel kapcs még szerintem fogok írni ide és remélem a segítségetekkel hamar megleszek vele
-
-
apaszka
veterán
válasz
Caaabi #43008 üzenetére
Az is jó ,de én a perseust raktam alá,a hang tuning miatt! De az alap is jó!
Ilyen nekem! -
apaszka
veterán
válasz
Caaabi #43005 üzenetére
Torrentről,gyors!
Deposit,lassabb letöltés!Tessék ,innen van!
Felül a 4.2,alul meg a 4.1 en alapuló ! Friss Perseus kernel van alatta,és Deluxe /Nova launcher
Most töltöm fel! -
seatone
csendes tag
-
-
-
seatone
csendes tag
-
-
premete
veterán
válasz
Caaabi #35891 üzenetére
A 4.0 az 4.1.2 alap, az 5.0 pedig 4.2.1 alap, az első gyorsabb valamivel és kevesebbet is fogyaszt, legalábbis standby-ban. De a 4.0-s-ból van egy még jobban megfaragott és pofásítottam, ha érdekel, PÜ.
Abban note keyboard, Nexus4 camera&gallery, razr launcher+circlewidget is van, és még pár dolog, amire nem emlékszem. -
dancsuri
veterán
válasz
Caaabi #35881 üzenetére
a 4.2.1 még hivatalosan beta lehetnek bajai, a tulzott fogyasztás az esetek többségében a processzor felelős (melegedni is ő szokott) a kérdés mindig az: mi tekeri a procit? én nemigen használok agyonbarkácsolt romokat, a kedvenceim a szinte gyári állapotu viszont full Deodexelt romok EZ vollt az egyik kedvencem
(#35882) promo
egyáltalán nem természetes, de első körben NEM hardveres hibára gyanakodnék -
mondomén
őstag
-
poc013
tag
válasz
Caaabi #31706 üzenetére
Igen a kisegítő lehetőségekben benne van itt is a hívás dolgok amikket írtál!!!
Itt a kameránál ugye meg nyomod a közepén a fehér kört akkor körbe ki jönnek az állítási lehetőségek be húzzód a beállításokba és ott legfölül ott van, hogy a kép mentése és ott rá tudod állítani hogy SD kártyára -
poc013
tag
válasz
Caaabi #31703 üzenetére
nem tudom én az ő romja alatt is feltoltam a siyaht ott se volt gondom bár a kettőt félnapnál hosszabban akkor nem próbáltam(és akkor ezzeket a tweakes cucókat nem raktam a kernel mellé)... amiket említettel extrákat a hívásnál meg a kameránál nincsen gombnyomásos megoldás (vagy csak nekem nincsen be állítva) a kamerát nagyon jól és sokfajta képen engedi be állítani... a lockscrennbe minden ugyan az mint az ő megoldásában 4db programot tudsz be rakni és indittani rögtön...de ebben a romban találtam pár dolgot amit pl ő az övéből kivett!!!
-
poc013
tag
válasz
Caaabi #31698 üzenetére
szia
Szerintem egy próbát megér siyah kernel töltsd le a StweaksProfilesv0.40.apk + ProfilesforSiyah.zip-ben vannak a profil módok...plusz én a helyedben még felraknám play áruházból a Stweaks névre hallgató appot és a StweaksProfiles-be állísd be a performance profilt nekem így sikerült!!! -
apaszka
veterán
válasz
Caaabi #30247 üzenetére
" ez a mohóság az aksit illetően"
Ez mit jelent? Nekem 4-5 óra alatt lemerül! Gyári ROM van rajta,és 2 hetes a teló! Na jó nyomkodom is
Tényleg. A kábel marha sokat számít? Pl egy vett kábellel,marha lassan tölti fel magát USB-n keresztül! 3 méteres ! Az autós töltőhöz vettem,hogy szépen eltudjam vezetni -
lafaty80
addikt
válasz
Caaabi #26703 üzenetére
Nekem van ilyen. A régebbi S2-es mhl kábellel használom, megy frankón. Viszont a 20eFt-os tablet-em tudja, hogy ha hdmi-t dugok rá, akkor felnyög, hogy 480/720/1080-as kimenetet szeretnék.... S3 viszont meg sem nyikkan, és igazából nem tudom, hogy milyen felbontással megy ki a Monitor/TV-re....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest